Találatok a következő kifejezésre: Mit vihetnék leánybúcsúra (1 db)

Mit vihetnék ajándékba leánybúcsúra?

Legjobb válasz: Itt nagyon sok ötletet találsz! http://www.leanybucsukellek.hu

Itt nagyon sok ötletet találsz! http://www.leanybucsukellek.hu
az enyémre közössen vették a csajok. 14-en voltunk egy vetközös hapi, nagggyon jó volt, egy kuki formáju torta, egy harisnya kötö. a harisnyakötö szokás hogy menyasszony a gatyójára huzza és úgy megy az este folyamán, a kuki torta még a leg szendébb csajnak is bejött. aztán volt hogy egy nagyon sexi tangát kapott a nászéjszakára és egy bö bugyogót az 50-ik évfordulóra. a csajok az uccso leánybúcsun sok sok képet csináltak közöset és egy kis könyvet nyomtattak belöle, hogy örök emlék legyen a leánybucsú amit az esküvön adtunk oda.
Valami személyreszabottat!
Vibrátort!
Valami egyedit, pl. ami emlékezetes! Nézz itt körül: http://www.egyedimeglepi.hu

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nincs semmilyen nászajándék ötletünk?

Nemsokára már itt van az esküvő és még mindig nem tudom, hogy mit adjunk.
A férjem az olyan hülyeségeket talált ki, hogy nincs rá szó! Tény, hogy most nagyon nincs pénzünk, max. 5 ezerért tudnánk venni vmit. De olyan baromságot talált ki, hogy pl. adjuk oda a Bartók Béle ezüst 5000-es érmét. Vagy hogy az egyik festményünket, amit kb. 10 éve vettünk a bolhapiacon. Vagy, nemsokára új mosogatógépet akarunk venni, mert bővül a család és kicsi a mostani, adjuk nekik oda azt.

Légyszi adjatok vmi olcsó ötletet, max 5000 Ft. Fiatal pár, a lány 22 a fiú 25 éves. Vmi hasznost és szépet szeretnék adni a párnak, mert megérdemlik. És nem akarok égni a férjem hülye kitalált ötletei miatt.

9

A grando-rol rendelt már valaki esküvői ruhát?

Ha igen milyen lett?

1

Volt az esküvőtökön fényképész, vagy videós?

Mennyibe került ez nektek?
Örültök, hogy volt, vagy nem érte meg az árát?
Ha nem volt nem bántátok meg, és miért nem volt?

22

Ezen az oldalon, mit keménykednek a nők? Ha valaki feltesz egy házastársi dologgal kapcsolatos kérdést, rögtön megjelenik az a pár ember, akit már a válaszairól meglehet ismerni, és uszítanak?

Mindig ugyanazt fújják, teljesen feministák, de tuti elnyomja őket a párjuk, otthon,és itt szereznek érvényt, az otthon nem tudott érvényesítő gondolatoknak?

8

A párotok az esküvői előkészületek során mennyire és miből vette ki a részét?

12

Nektek melyik hónapban volt az esküvőtök és mi alapján választottatok időpontot? (évforduló, születésnap, szerencseszám)

11

Mennyiből lehet kihozni egy kb 80 fős lagzit, ha nem étteremben tartsuk csak egy termet bérlünk és az alapanyagokat (hús, tojás, liszt) mi visszük?

10

Szerintetek ciki terhesen nagy lagzit csapni? Mit szólnak hozzá az emberek?

28

Esküvői zenész?

Mennyibe kerül eksüvöre egy zenekar vagy zenész? Nem csak mulatós, hanem kéresre mindent játszik?
ektek milyen zenészetek volt, tudnátok e ajánlani?
Melyik megyében volt a lagzi?

2

23 hetes terhesen lesz az esküvőm, közepes felhajtással, vacsora, zene, kb 50 fővel. Volt már más is ilyen cipőben itt? Hogy bírta a mama és a baba?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!