Találatok a következő kifejezésre: Mit vigyek elso randira vagy (4 db)

Mit vigyek az elso randira vagy hova vigyem az elso randin?

17 eves srac vagyok adhatnatok par otletet

Legjobb válasz: hat igen aki verbeli paraszt anak bisztos bevalt!!! csoda hogy nem szedulsz a betonon!!!!

Tescoba!!:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D
Szijja 4 Hát Tényleg NE MOZIBA ! sznetm ne vidd el vacsizni sem vagy ebédelni emrt az túl "elegáns" és kellemetlenül éreznétek magatokat ! Én személy szerint annak örülnék a legjobban (és szentem még nagyon sokan ) ha elvinnéd pl egy parkszerûba vagy inkább a szigetre ott is tudtok kajolni vmi egyszerût , le tudtok ülni a fûb , dumcsizni , és ez igen szórakoztató és kellemes lehet ! Ne vigyél neki vmi angy bokrot xD inkább egy szál vörösrózsát v valami egyzerût :) Remélem segítettem egy picit :) Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: hat igen aki verbeli paraszt anak bisztos bevalt!!! csoda hogy nem szedulsz a betonon!!!!
Attól függ milyen típusú a leányzó, és te is mit szeretsz.Én imádtam a Margit-szigeten andalogni.Vagy nagy kedvenceim voltak a teaházak.De ki lehet menni napozni Városligetbe/vagy ha nem bp-i vagy akármilyen parkba, ami csendes helyen van.Életem egyik legemlékezetesebb randija Vp-ben volt ahol kisétáltunk a város szélére, és a mezõn jöttünk mentünk.én sosem szerettem a bekészült virágokat stb., hanem a spontán dolgok híve voltam.Jobban tudtam örülni egy szál százszorszépnek, mint egy vörösrózsának.No de ezt csak akkor csináld, ha te magad is beleillesz egy ilyen környezetbe.
abba gondolj bele, hogy ha viszel neki valamit, akkor azt utána magával is kell cigölnie... szóval szerintem semmit. Egy randinak az a feladata, hogy egymást ismergessétek meg. Azaz semmi olyan nem alkalmas, ami igazi program. Beszélgetés lenne a lényeg. Teázót azért nem javasolnám, mert ha hirtelen kifogytok a témából, akkor csak ültök ott kukán. Sétálás közben tovább lehet menni, történhet kürülöttetek valami, úgyhogy jobb esélyetek van újra felvenni a beszélgetés fonalát. A legjobb valami park, esetleg az állatkert, a lényeg, hogy magatok legyetek, de nem egyedül.
Szerintem az a legalkalmasabb ha nem viszel neki semmit.foleg akkor ha meg nem ismerted meg ki igazan a csajt, ha meg nem tudod igazan hogy mi az izlese.a legalkalmasabb hely pedig szerintem is a PARK lenne hisz ott tobben is vannak de ugyanakkor kettesben is vagytok egyutal.en megis egy randira megsem kell semmit vinni, ha pl szedel neki a randi kozben 1 csokor viragot annak o is nagyon(1000000%-osan) fog orulni nekem elhiheted!sok sikert!!!!!!legy ugyes.es mindent bele!
Esetleg amikor már elköszöntök egymástól akkor vehetsz neki egy szál rózsát és akkor nem kell annyit cipelnie.
Érdemes vinni babot lencsét bébikukoricát. és ha paraszt vagy akkor traktorral menj, nekem bevált!!!!!
Szia, olyan helyre vigyed ahol lehet beszélgetni, véletlenül se moziba, vagy zajos szórakozóhelyre. A virág nem rossz ötlet.
Na figy én a legutóbbi randimra 1 pakli francia kártyát vittem és egy tóparton taliztunk. Meglapõ de nagyon jól jött ki , tanitgattam pókerezni meg keverni stb..:P és jól sült el midnen. Szrintem iylen frappánsan gondolkozz. Am volt beülõs hely is meg péntzem is persze de 1 fillért sem költöttünk(pedig tõlem nyugodtan) és nagyon jól elvoltunk a kis tóparton me ga játszótéren . lehet gyerekes de 18 évesek vagyunk:D
elsö randira nem kell vinned semmit.
Én elsõ randira virágot szoktam, nem feltétlenül vörös rózsát.
ha meg akarod lepni nagyon, akkor egy anal intruderrel állíts be hozzá. ha nem akarod meglepni nagyon, akkor csak add magad.
Szerintem vigyél neki, biztosan örülne neki...
Elõzõ vagyok: bonbonra vagy virágra gondoltam.
Üres kézzel nem nagyon érkeznék...virág
Szerintem egy legalább 17 éves csajt vigyél az elsõ randira, bár a Kisleányka nem biztos hogy erre számít tõled!
Szerintem egy kis "dzsinát" a kakaójába.

Mit tegyek az első randin? Pl hova vigyem el? Vagy vigyek e neki valami ajándékot? Vagy vmi ötlet?

Legjobb válasz: Vidd el egy kávézóba vagy egy kiállításra (sajnos ilyen idõben odakint nem sok mindent lehet csinálni).A lányt te ismered, ha romantikusabb fajta, akkor egy szál virággal meglepheted.

Vidd el egy kávézóba vagy egy kiállításra (sajnos ilyen idõben odakint nem sok mindent lehet csinálni).A lányt te ismered, ha romantikusabb fajta, akkor egy szál virággal meglepheted.
kávézó, vagy valami beülõs hely. Én pl. megõrülök attól, ha csak a pasira kell figyelnem, muszáj közben nézelõdnöm, az embereket stb. :S én nem örülnék ajándéknak rögtön, kínos lenne. De te ismered a csajt!
én is egy szál virágra szavazok, bár attól függ mióta ismered. elviheted valami kávézóba vagy sétálni esetleg meki (nem túl romantikus, de ha szereti szerintem jó ötlet)
Minimum egy szál virág avgy egy bonbon...De iylen idõben vidd el egy csendes kávézóba ha jobb idõ lesz vagy nyáron viheted a parkba is :)
Ha nem annyira romantikus de szeret enni akkor egy szál kolbászt vigyél
Hát én nekem nem kéne a virág, mit csináljak vele?? egész végig ott szorongatnám a kezembe, nem tudok tõle semmit csinálni..
Kávézó, teaház:) Legjobb hely ha pestiek vagytok Sirius az Uránia mozi mögött:) Egyébként a másik dolog nem tudom hány éves aki a mekit írta..de lehet én vagyok öreg - 27 - de nekem eszembe nem jutna most fõleg nem de 6-8-10 évvel ezelõtt sem jutott volna eszembe mekibe menni randira..:S


Inkabb ö vigyen el teged egy nyelvtantanarhoz!
Irány a nyelvtantanár!
Elõbb olvasd át a "Magyar helyesírási szótárt"!
A kérdező hozzászólása: ja tom bukás nyelv tan bol tom
Te hát het edikes v agy és n em tudszí rni. ezgáz
A kérdező hozzászólása: ja tom de csak ez atantárgy nem megy de most komojan agyatok márvalami ötletet léci
most mit kell basztatni? istenem.... na elõször is: tényleg menj el nyelvtanárhoz...xdxd másodszor: pedig én is így voltam nem is olyan rég, ismerkedtem egy lánnyal elmentem hozzá, én 16vagyok de full ugyanez volt, mi amugy járkáltunk a faluba..:D annyira izgultam hogy mi lesz mit mondjak neki.. otthon elterveztem mirõl fogunk beszélni, odaértem és semmit nem mondtam kb arról amit elterveztem:D de olyan zavarba voltam hogy az nem igazxd tiszta hülyeségeket beszéltem:D de nevetett rajta.. aztán találkoztunk még egyszer akkor már valamivel másabb volt de még mindig zavarba voltam, és ezután már nem találkoztunk mert nagyon jól nézett ki a csaj NAGYON... de valahogy elment tõle a kedvem, és aztán egyszer találkoztunk véletlen akkor már nem érdekelt úgy és magamat adtam:D akkor volt igazi, de nem lett belõle végülis semmi. De nem ez a lényeg hanem az elsõ része a szövegnek:) Szóval nyugi ha nincs téma sétáljatok, meg nem csak te vagy ott hanem lesz egy másik személy is. Meg majd ahogy adja a helyzet. :DD
elõzõ: te jó isten... most olvasom ez azért már tényleg beteges hogy ennyire nem tudsz helyesen irni.. legalább itt próbálnál meg.. vagy nem magyar vagy? ha nem az vagy akkor még megértem de ha az vagy akkor baj van.
KAMU.KAMU.KAMU.KAMU!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!