Találatok a következő kifejezésre: Mit vigyek elso randira (16 db)

Mit vigyek első randira?

1hete ismerjük egymást pénteken megnézi a focimecsem utánna elmegyünk 2en valahova.(virágra gondoltam de mivel elötte mecsemvan nemjo)ötlet?

Legjobb válasz: Mit szólnál egy csokihoz?Minden lány szereti a csokit!Nem kell nagy,csak a jelkép miatt.Vagy ha Bp-i vagy,akkor utcai árusoktól egy csokor tulipán a randi helye felé menet meccs után...Én világ életemben jobban szerettem a kis pici spontán meglepetéseket,mint a vörös rózsákat.(No néha azért az is jól esik..)

Mit szólnál egy csokihoz?Minden lány szereti a csokit!Nem kell nagy, csak a jelkép miatt.Vagy ha Bp-i vagy, akkor utcai árusoktól egy csokor tulipán a randi helye felé menet meccs után...Én világ életemben jobban szerettem a kis pici spontán meglepetéseket, mint a vörös rózsákat.(No néha azért az is jól esik..)
egyetertek az elottem szolohoz!!!!!!
Ajándék elsõ randira? Szerintem nem kell. Valóban magadat vidd (létfontosságú), elõtte rágó nem árthat, pénz (a lovagok már kihalófélben vannak, de azért illik neked fizetni, fõleg, ha kávézóba, teázóba, hasonló helyre viszed), meg egy pár gumi, ha jól sülne el :) A másodikra mehet már a gyom... -G-
Szerintem elsõsorban magadat. :)
Marcipán rózsa? Virág is fini is!
egypár gumi? elsõ randira?? XDXD háát.... a marcipánvirág(ahogy az 1ik kedves hozzászóló írta) tökéletes :)

Mit vigyek első randin?

Akivel találkoznék tegnap volt a szülinapja, és csannyit tudok hogy 2 féle csokit szeret. Valamint nem hozzájuk megyek úgyhogy nem akarok virágot se,hogy ne kelljen egész nap cipelnije... Szerintetek mit vegyek vagy csináljak neki? 15/F

Legjobb válasz: hát szerintem semmit... másodikra már igen, de elsõre semmit. üljetek be egy cukrászdába beszélgetni és minden megy tovább. ne vidd kocsmába, se moziba. beszélgessetek sokat, egyenlõ arányba persze... 17/L

hát szerintem semmit... másodikra már igen, de elsõre semmit. üljetek be egy cukrászdába beszélgetni és minden megy tovább. ne vidd kocsmába, se moziba. beszélgessetek sokat, egyenlõ arányba persze... 17/L
Szerintem vihetsz neki jobb minõségû csokit is. Vagy meghívod egy cukrászdába, azzal, hogy "mivel tegnap volt a szülinapod az én ajándékom az, hogy meghívlak egy cukrászdába." Amúgy ha tudod hogy milyen csokit szeret, akkor ráadásként vehetsz neki egyet.
A kérdező hozzászólása: csak azért gondoltam mert tegnap volt a lány szülinapja... :S azért csak kéne valamit vinni...
Ne gondolkozz semmi komolyban.. Vegyél neki egy olcsóbb csokit, amit szeret. Kedves gesztus. De elsõ randikon nem nagyon szoktak venni semmit. Maximum ha beültök valahova inni valamit, akkor meghívhatod.
Na most igezuk van a kedves hozzászólóknak, nem szükséges elsõ találkozásnál vinni neki "ajándékot". Hiszen nem is ismeritek egymást jóformán, ne görcsölj emiatt. Meghivod cukrsázdába vagy valami kellemesebb helyre, ez bõven elég. Majd ha következnek továbbiak vihetsz virágot vagy amit te jónak érzel. Sok szerencsét.
Egy szál rózsát azért vehetsz:) azt nem kell nagyon cipelnie és én tuti elolvadnék tõle:)
gumit.. :D
Szerintem magadat :D Tegnap voltam elsõ igazi randimon ponnt:D És csak leültünk valahova és beszélgettünk:) a 2.-ra már szervezkedek:D Sok sikertxD üdv:17/F
Kedves hogy gondoltál arra hogy vigyél neki ajándékot a szülinapja alkalmából.De én is inkább a cukit(cukrászdát ha vlk nem tudja) javaslom és ott meghívhatod akármire.Sok szerencsét!
Magadat. Némi ruhával körítve.
Teljesen mindegy, a lányoknak úgyis csak az számít, h jól nézel-e ki. Esetleg ha gazdag vagy, vegyél neki vmi jó drága cuccot.
Ha plázában vagytok, ott is vehetsz neki valamit, a végén. :) Kérdezd meg tõle, hogy mit szeretne. De szerintem az is bõven elég, hogyha beültök valahová egy italra, és meghívod. ^^
Figyelj! A nõk szeretik, ha kapnak valamit, mert érzik, hogy fontosak neked. De ha ez az elsõ randi, akkor nincs szükség ilyenekre, mert nem jelentheti azt a virág amit kéne. Legyél udvarias, magabiztos, és ha jól is nézel ki akkor az elég. Mindenre. Persze ha beültök vhova a cappucinóját neked kell fizetned. Vagy egy sütit. Ez egy alapvetõ gesztus. De ne többet. Majd belejössz, csak légy magabiztos, mert minden nõnek ez kell, a többi jön ezután.
Mi a barátommal chaten ismerkedtünk meg, elsõ találkozó alkalmával egy kis plüss figurát kaptam tõle. Mint utólag elárulta azért ezt adta nekem, hogy ha a kapcsolat nem is jön össze kettõnk között akkor legalább egy örök emlék legyen tõle amire ha ránézek, majd õ fog eszembe jutni róla. :) Aranyos volt tõle :)
Elsõ találkozón nem kell nagyon bedobni magad, mert akkor elszáll magától, hogy neked hûmennyi pénzed van és az fog diktálni..Erre figyelj oda, az értékek majd késõbb egyelõre télleg csak egy szál virág.Vagy még az se.
A kérdező hozzászólása: De akkor hurcolásszuk magunkkal mindenfelé azt a virágot?
hát én pedig egy szál virágot tanácsoltam volna.az lenne a legjobb szerintem elsõ randira.úgy illik.
A kérdező hozzászólása: Ja és a Plázában fogunk találkozni, boltokba is fogunk járkálni, szóval a szál virág nem lenne túl praktikus. A doboz csoki se, sok helyet foglal...
Én ma fogok talizni egy csajjal. Én egy szál virágot viszek neki. Hidd el ha azt viszel neki akkor nagyon örülni fog a virágnak de legfõképp neked.


Mit csináljunk első randin? Hova vigyem stb?

Eddig csak leveleztünk elég egyértelműek a szándékok azzal nincs probléma! :DDDD El szeretném hívni randira de nem tudom hová és hogy mit csináljunk, gondoltam rá hogy moziba az jó is lenne de az nem elég (mert film közepén nem lehet ismerkedni)...utána még kéne valami csak a mozi környékén nincs sok programlehetőség :/// Hova lehetne még menni? Ha például elmegyünk egy plázába ott mit tudunk csinálni? Jolvan beülünk valahová..és akkor..? :O 14/F

Legjobb válasz: állatkert?

állatkert?
Beszélgessetek:)
ha jó idõ lesz, akkor hívd meg fagyizni!
Szerintem a mozi szuper ötlet, nem feltétlenül kell a film alatt ismerkedni, ráértek utána is. A mozi után elmehetnétek sétálni, fagyizni, közben meg ráértek ismerkedni.
Vidd el hullámvasutazni. Meglesz az izgalom, te meg megmutathatod, hogy mennyire élvezed a félelmet, mennyire tokos vagy. Aztán hívd meg fagyira és sétáljatok egyet egy olyan helyen, ahol kevés az ember. Jegyezd meg, ha a hullámvasút után lekoptat (ami sima ugy mert sok az ember, nem kell magyarázkodni, simán leléphet) akkor nagyon nem jossz be neki. De ha elmegy veled édeskettesben sétálni, ahol már csak ényleg teérted van ott, akkor bejossz neki. 16/f

Mit vigyek az elso randira vagy hova vigyem az elso randin?

17 eves srac vagyok adhatnatok par otletet

Legjobb válasz: hat igen aki verbeli paraszt anak bisztos bevalt!!! csoda hogy nem szedulsz a betonon!!!!

Tescoba!!:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D
Szijja 4 Hát Tényleg NE MOZIBA ! sznetm ne vidd el vacsizni sem vagy ebédelni emrt az túl "elegáns" és kellemetlenül éreznétek magatokat ! Én személy szerint annak örülnék a legjobban (és szentem még nagyon sokan ) ha elvinnéd pl egy parkszerûba vagy inkább a szigetre ott is tudtok kajolni vmi egyszerût , le tudtok ülni a fûb , dumcsizni , és ez igen szórakoztató és kellemes lehet ! Ne vigyél neki vmi angy bokrot xD inkább egy szál vörösrózsát v valami egyzerût :) Remélem segítettem egy picit :) Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: hat igen aki verbeli paraszt anak bisztos bevalt!!! csoda hogy nem szedulsz a betonon!!!!
Attól függ milyen típusú a leányzó, és te is mit szeretsz.Én imádtam a Margit-szigeten andalogni.Vagy nagy kedvenceim voltak a teaházak.De ki lehet menni napozni Városligetbe/vagy ha nem bp-i vagy akármilyen parkba, ami csendes helyen van.Életem egyik legemlékezetesebb randija Vp-ben volt ahol kisétáltunk a város szélére, és a mezõn jöttünk mentünk.én sosem szerettem a bekészült virágokat stb., hanem a spontán dolgok híve voltam.Jobban tudtam örülni egy szál százszorszépnek, mint egy vörösrózsának.No de ezt csak akkor csináld, ha te magad is beleillesz egy ilyen környezetbe.
abba gondolj bele, hogy ha viszel neki valamit, akkor azt utána magával is kell cigölnie... szóval szerintem semmit. Egy randinak az a feladata, hogy egymást ismergessétek meg. Azaz semmi olyan nem alkalmas, ami igazi program. Beszélgetés lenne a lényeg. Teázót azért nem javasolnám, mert ha hirtelen kifogytok a témából, akkor csak ültök ott kukán. Sétálás közben tovább lehet menni, történhet kürülöttetek valami, úgyhogy jobb esélyetek van újra felvenni a beszélgetés fonalát. A legjobb valami park, esetleg az állatkert, a lényeg, hogy magatok legyetek, de nem egyedül.
Szerintem az a legalkalmasabb ha nem viszel neki semmit.foleg akkor ha meg nem ismerted meg ki igazan a csajt, ha meg nem tudod igazan hogy mi az izlese.a legalkalmasabb hely pedig szerintem is a PARK lenne hisz ott tobben is vannak de ugyanakkor kettesben is vagytok egyutal.en megis egy randira megsem kell semmit vinni, ha pl szedel neki a randi kozben 1 csokor viragot annak o is nagyon(1000000%-osan) fog orulni nekem elhiheted!sok sikert!!!!!!legy ugyes.es mindent bele!
Esetleg amikor már elköszöntök egymástól akkor vehetsz neki egy szál rózsát és akkor nem kell annyit cipelnie.
Érdemes vinni babot lencsét bébikukoricát. és ha paraszt vagy akkor traktorral menj, nekem bevált!!!!!
Szia, olyan helyre vigyed ahol lehet beszélgetni, véletlenül se moziba, vagy zajos szórakozóhelyre. A virág nem rossz ötlet.
Na figy én a legutóbbi randimra 1 pakli francia kártyát vittem és egy tóparton taliztunk. Meglapõ de nagyon jól jött ki , tanitgattam pókerezni meg keverni stb..:P és jól sült el midnen. Szrintem iylen frappánsan gondolkozz. Am volt beülõs hely is meg péntzem is persze de 1 fillért sem költöttünk(pedig tõlem nyugodtan) és nagyon jól elvoltunk a kis tóparton me ga játszótéren . lehet gyerekes de 18 évesek vagyunk:D

Mit vigyek az első randira neki ajándákba?

Nem tudom hogy mit vigyek neki ajándékba. Van valami ötletetek amit?l nem leszek túl nyomuló de nem is snassz?

Legjobb válasz: Elsõ randira egy szál virág(rózsa, vagy akármi más)bõven megteszi.

Elsõ randira egy szál virág(rózsa, vagy akármi más)bõven megteszi.
Lány vagyok: szerintem elsõre randira ne vegyél/vigyél semmit. Max. ha beültök valahova a hideg miatt, meghívhatod egy forró csokira stb., de semmi több. A lényeg, hogy jól elbeszélgessetek:)
derítsed ki a kedvenc virágát.és abból egy szálat adjál neki egy forró puszival...És végig éreztessed vele hogy õ milyen tökéletes... De vihetsz elsõ randira pisztolyt, drogot, mûdákót is:) -(ezt ne) XD
Egyáltalán nem kell egy lánnyal azt éreztetni, hogy tökéletes. Honnan tudná, elvégre még csak az elsõ randi:) Spontán érezzétek jól magatokat, inkább hasonlítson egy kicsit "haveri" találkozóra. Úgy értve, hogy légy laza, oldott, vidám, meg persze figyelmes és érdeklõdõ. Nem nagy mûvészet, csak nem nem kell túlizgulni. L
Szigorúan semmit. Sõt, ha fizetni kell, ne ajánld fel önként, h állod a számlát, csak amikor már fizetni akar. De akkor se erõltesd.
elsö randira nem kell vinned semmit.
Én elsõ randira virágot szoktam, nem feltétlenül vörös rózsát.
ha meg akarod lepni nagyon, akkor egy anal intruderrel állíts be hozzá. ha nem akarod meglepni nagyon, akkor csak add magad.
Szerintem vigyél neki, biztosan örülne neki...
Elõzõ vagyok: bonbonra vagy virágra gondoltam.
Üres kézzel nem nagyon érkeznék...virág
Szerintem egy legalább 17 éves csajt vigyél az elsõ randira, bár a Kisleányka nem biztos hogy erre számít tõled!
Szerintem egy kis "dzsinát" a kakaójába.
Inkabb ö vigyen el teged egy nyelvtantanarhoz!
Irány a nyelvtantanár!
Elõbb olvasd át a "Magyar helyesírási szótárt"!
A kérdező hozzászólása: ja tom bukás nyelv tan bol tom
Te hát het edikes v agy és n em tudszí rni. ezgáz
A kérdező hozzászólása: ja tom de csak ez atantárgy nem megy de most komojan agyatok márvalami ötletet léci
most mit kell basztatni? istenem.... na elõször is: tényleg menj el nyelvtanárhoz...xdxd másodszor: pedig én is így voltam nem is olyan rég, ismerkedtem egy lánnyal elmentem hozzá, én 16vagyok de full ugyanez volt, mi amugy járkáltunk a faluba..:D annyira izgultam hogy mi lesz mit mondjak neki.. otthon elterveztem mirõl fogunk beszélni, odaértem és semmit nem mondtam kb arról amit elterveztem:D de olyan zavarba voltam hogy az nem igazxd tiszta hülyeségeket beszéltem:D de nevetett rajta.. aztán találkoztunk még egyszer akkor már valamivel másabb volt de még mindig zavarba voltam, és ezután már nem találkoztunk mert nagyon jól nézett ki a csaj NAGYON... de valahogy elment tõle a kedvem, és aztán egyszer találkoztunk véletlen akkor már nem érdekelt úgy és magamat adtam:D akkor volt igazi, de nem lett belõle végülis semmi. De nem ez a lényeg hanem az elsõ része a szövegnek:) Szóval nyugi ha nincs téma sétáljatok, meg nem csak te vagy ott hanem lesz egy másik személy is. Meg majd ahogy adja a helyzet. :DD
elõzõ: te jó isten... most olvasom ez azért már tényleg beteges hogy ennyire nem tudsz helyesen irni.. legalább itt próbálnál meg.. vagy nem magyar vagy? ha nem az vagy akkor még megértem de ha az vagy akkor baj van.
KAMU.KAMU.KAMU.KAMU!!

Mit tegyek az első randin? Pl hova vigyem el? Vagy vigyek e neki valami ajándékot? Vagy vmi ötlet?

Legjobb válasz: Vidd el egy kávézóba vagy egy kiállításra (sajnos ilyen idõben odakint nem sok mindent lehet csinálni).A lányt te ismered, ha romantikusabb fajta, akkor egy szál virággal meglepheted.

Vidd el egy kávézóba vagy egy kiállításra (sajnos ilyen idõben odakint nem sok mindent lehet csinálni).A lányt te ismered, ha romantikusabb fajta, akkor egy szál virággal meglepheted.
kávézó, vagy valami beülõs hely. Én pl. megõrülök attól, ha csak a pasira kell figyelnem, muszáj közben nézelõdnöm, az embereket stb. :S én nem örülnék ajándéknak rögtön, kínos lenne. De te ismered a csajt!
én is egy szál virágra szavazok, bár attól függ mióta ismered. elviheted valami kávézóba vagy sétálni esetleg meki (nem túl romantikus, de ha szereti szerintem jó ötlet)
Minimum egy szál virág avgy egy bonbon...De iylen idõben vidd el egy csendes kávézóba ha jobb idõ lesz vagy nyáron viheted a parkba is :)
Ha nem annyira romantikus de szeret enni akkor egy szál kolbászt vigyél
Hát én nekem nem kéne a virág, mit csináljak vele?? egész végig ott szorongatnám a kezembe, nem tudok tõle semmit csinálni..
Kávézó, teaház:) Legjobb hely ha pestiek vagytok Sirius az Uránia mozi mögött:) Egyébként a másik dolog nem tudom hány éves aki a mekit írta..de lehet én vagyok öreg - 27 - de nekem eszembe nem jutna most fõleg nem de 6-8-10 évvel ezelõtt sem jutott volna eszembe mekibe menni randira..:S

Lányok ti mit szerettek (kapni, tenni, csinálni) az elsö randin? Meddig mehet el egy srác? Hova vigyen titeket?

Legjobb válasz: kapni: sztem nem kell elsõre semmi, bár én amúgy sem vagyok az ilyen ajándékozások híve. csinálni: vmi beszélgetõs hely alkalmas a jobb megismerésre, pl tópart ha jó idõ van, v egy billiárdterem esetleg, kávézó. de mondjuk nem úgy h õ visz oda, hanem elõre megbeszélni kinek mihez van kedve. és addig mehet el ameddig engedem, szitu meg srác függõ. csak ha vmire mondom h nem, akkor azt fogadja is el.

kapni: sztem nem kell elsõre semmi, bár én amúgy sem vagyok az ilyen ajándékozások híve. csinálni: vmi beszélgetõs hely alkalmas a jobb megismerésre, pl tópart ha jó idõ van, v egy billiárdterem esetleg, kávézó. de mondjuk nem úgy h õ visz oda, hanem elõre megbeszélni kinek mihez van kedve. és addig mehet el ameddig engedem, szitu meg srác függõ. csak ha vmire mondom h nem, akkor azt fogadja is el.
A csaj azt mondta rám biza magát! Hát én elsõ randin Pizzázni mentünk, és tök jó volt minden! és kitaláltam hogy mi lenne ha elmennék moziba és nagyon õrült neki! az 1 randi Pizza és Mozi fért bele! De amikor haza vittem, akor csak puszit egedet! de meg beszéltül a második randit és azota nem akar velem beszélni nem tudom mi okból! Na de eben az a tanulság jól gondold meg mit csinálsz!!!! 22F voltam a csaj 18L
hozzá teszem nagyon sokat beszélgetünk :d és 8 órát töltöttem vele !!
Aj, már... :D Mi elsõ randin egy rock kocsmába ültünk be, dumcsiztunk, majd a városban sétáltunk! Jól éreztük magunkat, a randi végén a 2 jól megérdemelt puszit "átadtuk" és aztán 1 hét múlva megint tali...És itt vagyok most, hogy lassan 8 hónapja együtt vagyunk... :) Kapni nem kaptam semmit, de nem is vártam!
21:21-nek, hát öregem tényleg sajnállak, undorítóak az ilyen gerinctelen csajok, akik a szemedbe jópofiznak utána meg hirtelen indok nélkül szóba sem állnak veled! 22/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!