Találatok a következő kifejezésre: Mit vigyek elso (49 db)

Mit vigyek első randin?

Akivel találkoznék tegnap volt a szülinapja, és csannyit tudok hogy 2 féle csokit szeret. Valamint nem hozzájuk megyek úgyhogy nem akarok virágot se,hogy ne kelljen egész nap cipelnije... Szerintetek mit vegyek vagy csináljak neki? 15/F

Legjobb válasz: hát szerintem semmit... másodikra már igen, de elsõre semmit. üljetek be egy cukrászdába beszélgetni és minden megy tovább. ne vidd kocsmába, se moziba. beszélgessetek sokat, egyenlõ arányba persze... 17/L

hát szerintem semmit... másodikra már igen, de elsõre semmit. üljetek be egy cukrászdába beszélgetni és minden megy tovább. ne vidd kocsmába, se moziba. beszélgessetek sokat, egyenlõ arányba persze... 17/L
Szerintem vihetsz neki jobb minõségû csokit is. Vagy meghívod egy cukrászdába, azzal, hogy "mivel tegnap volt a szülinapod az én ajándékom az, hogy meghívlak egy cukrászdába." Amúgy ha tudod hogy milyen csokit szeret, akkor ráadásként vehetsz neki egyet.
A kérdező hozzászólása: csak azért gondoltam mert tegnap volt a lány szülinapja... :S azért csak kéne valamit vinni...
Ne gondolkozz semmi komolyban.. Vegyél neki egy olcsóbb csokit, amit szeret. Kedves gesztus. De elsõ randikon nem nagyon szoktak venni semmit. Maximum ha beültök valahova inni valamit, akkor meghívhatod.
Na most igezuk van a kedves hozzászólóknak, nem szükséges elsõ találkozásnál vinni neki "ajándékot". Hiszen nem is ismeritek egymást jóformán, ne görcsölj emiatt. Meghivod cukrsázdába vagy valami kellemesebb helyre, ez bõven elég. Majd ha következnek továbbiak vihetsz virágot vagy amit te jónak érzel. Sok szerencsét.
Egy szál rózsát azért vehetsz:) azt nem kell nagyon cipelnie és én tuti elolvadnék tõle:)
gumit.. :D
Szerintem magadat :D Tegnap voltam elsõ igazi randimon ponnt:D És csak leültünk valahova és beszélgettünk:) a 2.-ra már szervezkedek:D Sok sikertxD üdv:17/F
Kedves hogy gondoltál arra hogy vigyél neki ajándékot a szülinapja alkalmából.De én is inkább a cukit(cukrászdát ha vlk nem tudja) javaslom és ott meghívhatod akármire.Sok szerencsét!

Neveléssel kapcsolatban tudnátok segíteni? Vagy az ellen nevelték amire én tanítom? Mert ha lent bepisil egy ejnye Fifit sem mondanak neki csak feltörlik. Kutyaoviba mit vigyek első alkalomra?

Van egy 4 és fél hónapos yorkink. Amikor elhoztuk elkezdtük tanítani.Minden jól ment, viszont az utóbbi kb 2 hétben valamiért nem hallgat ránk. Eddig úgy evett amikor megengedtem neki, most ugat rám ha nem kapja meg rögtön . Próbáltam megvárni hogy lenyugodjon és utána megkapja de nem nyugodott meg. Nem kapott este semmit. A másik. eddig ha pisilnie kellett és nem tudott kimenni a pelenkára végezte. 3 napja viszont pisil mindenhova.Ha kivisszük ott nem akar. A behívásra meg egyáltalán nem hallgat. Eddig max 2. szóra jött. Én arra tippelek, bár lehet hülyeség hogy kb azóta csinálja mióta nem pórázon van sétáltatva, hanem ki van engedve és úgy futunk, mert a telek hossza kb 200 m (Duna parti ). De millió dolog vonja el a figyelmét (lovaink, vadkacsák, másik kutya...

Legjobb válasz: Õ még nagyon kölyök, aki most ismerkedik mindennel. Neki most minden új, és azt hiszi övé a világ:) Ha idáig is következetes volt, és voltak szabályok, akkor továbbra is tartsd be. A kutyák nem hülyék (a terrierek meg fõleg nem, csak makacsok) rá fog jönni, hogy mit kell tennie. Meg kell tanulnia, hogy mi az, amit nem csinálhat, és mi az, amiért dicséret jár. Sajnos az idõjárás most nagyon nem kedvez a sétáknak, valószínûleg õ sem díjazza, hogy hideg, szeles idõ van. A kutyaovi egy nagyon hasznos dolog, nagyon sokat fog segíteni, pláne, ha utána mentek kutyaiskolába is:) Amit vinni kell: nyakörv, vagy hám, póráz (lehetõleg nem felxi) oltási könyv, kakiszedõ zacsi, néhány apró jutalomfalat (kis sajt, kis sonka) ami lehetõleg olyan apró legyen, hogy egy falattal bekapja, és ne kelljen rajta nyammogni. És mindenképp legyen rajta kullancs ellen valamilyen készítmény!

Õ még nagyon kölyök, aki most ismerkedik mindennel. Neki most minden új, és azt hiszi övé a világ:) Ha idáig is következetes volt, és voltak szabályok, akkor továbbra is tartsd be. A kutyák nem hülyék (a terrierek meg fõleg nem, csak makacsok) rá fog jönni, hogy mit kell tennie. Meg kell tanulnia, hogy mi az, amit nem csinálhat, és mi az, amiért dicséret jár. Sajnos az idõjárás most nagyon nem kedvez a sétáknak, valószínûleg õ sem díjazza, hogy hideg, szeles idõ van. A kutyaovi egy nagyon hasznos dolog, nagyon sokat fog segíteni, pláne, ha utána mentek kutyaiskolába is:) Amit vinni kell: nyakörv, vagy hám, póráz (lehetõleg nem felxi) oltási könyv, kakiszedõ zacsi, néhány apró jutalomfalat (kis sajt, kis sonka) ami lehetõleg olyan apró legyen, hogy egy falattal bekapja, és ne kelljen rajta nyammogni. És mindenképp legyen rajta kullancs ellen valamilyen készítmény!
A kérdező hozzászólása: Most is van rajta kullancs elleni készítmény mégis reggel találtunk benne egyet. Duna parti a ház és kis erdõ van a telek végén. Utóbbi 2 hétben már a másodikat szedjük ki belõle. Az itt javasolt készítményt vettem neki.
Mit használtok?
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem Héry a neve. Kölyök kutyáknak is alkalmazható. Itt ajánlották. Webkutyáról rendeltem. Kb 2 hete csepegtettük rá, de azóta már 2 kullancsa volt.
A kérdező hozzászólása: Vegyek helyette Biospotixet vagy mit ajánlanátok?
A biospotix-et itt mindeki lehúzta, nekem bevált. Igazából nem mindegyik csepp jó mindegyik kutyának. Van aki esküszik a frontline kombora, másnak nem mûködik. Ki kell tapasztalni.
A kérdező hozzászólása: Hát a Héry nekünk biztos nem jó. Megpróbálom a másikat, hátha az beválik. Köszi.
szerintem te sem értesz a kutyaneveléshez egyáltalán...kezd ott, hogy beszerzel egy-két szakkönyvet és sürgõsen elkezded következetesn nevelni és szocializálni az ebet-négy hónaposan már képes szabálozni az ürítését a kutya-ez már nem szobatisztasági probléma-pelenka meg felejtõs ilyen idõs kutyánál, csak összezavarja!
A kérdező hozzászólása: Olyannyira nem értek hozzá hogy van 3 másik akivel semmi probléma. Hiába nevelem ha a másik 4 ember nem azt csinálja amit mondok.A kérdés sem az volt hogy értek e a kutyákhoz kedves 50 %. Nem leszólni kell az embert hanem tanácsot adni. Nem lehet itt kérdezni semmit mert mindig jönnek az okoskodók. 50 %-al. vicc

Mit vigyek első nap a suliba? Mire lehet szükségem? Ti mit szoktatok vinni?

Eddig is sokszor bajban voltam,hogy mit vigyek,de most még inkább,mert új suli és nem tudom mire lehet szükség és mire nem.A könyveket els? nap kapjuk meg azt hallottam és akkor lesz az évnyitó is.Vásárolni semmit sem vásároltunk,mert nem tudom mi kell.Szóval miket vigyek és miket ne?Milyen táskát vigyek,hogy ne legyen felt?n? h nincs benne szinte semmi se,de a tankönyvek beleférjenek?

Legjobb válasz: Nem értem miért olyan nagy probléma ez. Kellenek füzetek, tollak, ceruzák. A tantárgyaidat tudod, a füzeteket nagyjából meg tudod venni. (gimiben senkit nem érdekel milyen füzetbe és hogyan jegyzetelsz, olyat veszel amilyet akarsz) És vidd a sulitáskád.

Nem értem miért olyan nagy probléma ez. Kellenek füzetek, tollak, ceruzák. A tantárgyaidat tudod, a füzeteket nagyjából meg tudod venni. (gimiben senkit nem érdekel milyen füzetbe és hogyan jegyzetelsz, olyat veszel amilyet akarsz) És vidd a sulitáskád.
Vigyél egy füzetet és tollat. Csak jegyzetelned kell majd, hogy mi mikor lesz meg ilyenek, semmi extra. Érdemes nagyobb hátitáskát vinned, mert sok könyvet kell majd hazacipelned és az cikibb lenne, ha egy kis kézitáskával mennél és nem tudnád hogy elvinni a könyveket.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolónak:füzeteket direkt nem vettünk, mert beiratkozáskor be kellett fizetni vmi füzetcsomagra v mire.Mivel nem általános gimibe megyek, hanem szakközépiskolába nem tudom pontosan milyen óráim lesznek.Füzeteket amúgy sem vennénk, mert nõvérem anno úgy járt h nem kellett füzetcsomag vettünk neki füzeteket.És elsõ órákon mondták a tanárok h milyen füzet kell és akkor vehettünk egy csomó új füzetet-_-" második válaszoló: hát akkor az lesz h elviszek egy füzetet meg egy pár tollat amivel tudok írni és az iskolatáskámat:D köszi a válaszokat mind a kettõtöknek.
Egy órarendet vigyél:D
Besem járok már évek óra elsõ hétre.Tököm tele van már vagy 10-12 éve az állandó évnyitokból meg a " mit csináltál nyáron? " szövegbõl meg hogy " merre nyaraltál ?" mindenki vagánykodik az új cipõjével meg telefonával.
A kérdező hozzászólása: órarendet is viszek:D hát azért nekem az elsõ hét elég fontos mivel semmit sem tudok és ez azért új suli nekem:D
Megértem mit érzel ! Mikor én kerültem 9 d-ikbe egész nyáron az új iskolán agyaltam meg nehogy durva legyen a gólya avatás meg mindenkinek megakartam felelni ! Azóta eltelt pár év és beleszarok az egész tanár karba az egész iskolába leszarom az emberek véleményét.Évnyitokra, március 15 meg ilyen erõltetett hülyeségekre be sem járok.Sportnap meg ilyen bemutatok meg farsang suli buliban sem veszek részt agymosás az egész hozzá teszem 4 es tanuló vagyok .
Nagy táskát vigyél és biztonság kedvéért gyûrj bele egy erõsebb reklámszatyrot is, ugyanis nagyon sok és nagyon nehéz könyvet kapsz. Enyém kb. 2 táska volt, ha jól emlékszem. :) Vigyél egy üres órarendet, tollat, jegyzetfüzetet. Ha sokáig tarthat akkor innivaló, kaja.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! innivalót meg kaját viszek, mert nekünk dél körül lesz a könyvosztás(évfolyamunknak) és 8tól lesz évnyitó.Szóval rendes nap lesz szinte:)


Mit vigyek első randira?

1hete ismerjük egymást pénteken megnézi a focimecsem utánna elmegyünk 2en valahova.(virágra gondoltam de mivel elötte mecsemvan nemjo)ötlet?

Legjobb válasz: Mit szólnál egy csokihoz?Minden lány szereti a csokit!Nem kell nagy,csak a jelkép miatt.Vagy ha Bp-i vagy,akkor utcai árusoktól egy csokor tulipán a randi helye felé menet meccs után...Én világ életemben jobban szerettem a kis pici spontán meglepetéseket,mint a vörös rózsákat.(No néha azért az is jól esik..)

Mit szólnál egy csokihoz?Minden lány szereti a csokit!Nem kell nagy, csak a jelkép miatt.Vagy ha Bp-i vagy, akkor utcai árusoktól egy csokor tulipán a randi helye felé menet meccs után...Én világ életemben jobban szerettem a kis pici spontán meglepetéseket, mint a vörös rózsákat.(No néha azért az is jól esik..)
egyetertek az elottem szolohoz!!!!!!
Ajándék elsõ randira? Szerintem nem kell. Valóban magadat vidd (létfontosságú), elõtte rágó nem árthat, pénz (a lovagok már kihalófélben vannak, de azért illik neked fizetni, fõleg, ha kávézóba, teázóba, hasonló helyre viszed), meg egy pár gumi, ha jól sülne el :) A másodikra mehet már a gyom... -G-
Szerintem elsõsorban magadat. :)
Marcipán rózsa? Virág is fini is!
egypár gumi? elsõ randira?? XDXD háát.... a marcipánvirág(ahogy az 1ik kedves hozzászóló írta) tökéletes :)
Magadat. Némi ruhával körítve.
Teljesen mindegy, a lányoknak úgyis csak az számít, h jól nézel-e ki. Esetleg ha gazdag vagy, vegyél neki vmi jó drága cuccot.
Ha plázában vagytok, ott is vehetsz neki valamit, a végén. :) Kérdezd meg tõle, hogy mit szeretne. De szerintem az is bõven elég, hogyha beültök valahová egy italra, és meghívod. ^^
Figyelj! A nõk szeretik, ha kapnak valamit, mert érzik, hogy fontosak neked. De ha ez az elsõ randi, akkor nincs szükség ilyenekre, mert nem jelentheti azt a virág amit kéne. Legyél udvarias, magabiztos, és ha jól is nézel ki akkor az elég. Mindenre. Persze ha beültök vhova a cappucinóját neked kell fizetned. Vagy egy sütit. Ez egy alapvetõ gesztus. De ne többet. Majd belejössz, csak légy magabiztos, mert minden nõnek ez kell, a többi jön ezután.
Mi a barátommal chaten ismerkedtünk meg, elsõ találkozó alkalmával egy kis plüss figurát kaptam tõle. Mint utólag elárulta azért ezt adta nekem, hogy ha a kapcsolat nem is jön össze kettõnk között akkor legalább egy örök emlék legyen tõle amire ha ránézek, majd õ fog eszembe jutni róla. :) Aranyos volt tõle :)
Elsõ találkozón nem kell nagyon bedobni magad, mert akkor elszáll magától, hogy neked hûmennyi pénzed van és az fog diktálni..Erre figyelj oda, az értékek majd késõbb egyelõre télleg csak egy szál virág.Vagy még az se.
A kérdező hozzászólása: De akkor hurcolásszuk magunkkal mindenfelé azt a virágot?
hát én pedig egy szál virágot tanácsoltam volna.az lenne a legjobb szerintem elsõ randira.úgy illik.
A kérdező hozzászólása: Ja és a Plázában fogunk találkozni, boltokba is fogunk járkálni, szóval a szál virág nem lenne túl praktikus. A doboz csoki se, sok helyet foglal...
Én ma fogok talizni egy csajjal. Én egy szál virágot viszek neki. Hidd el ha azt viszel neki akkor nagyon örülni fog a virágnak de legfõképp neked.

Mit vigyek első napra?

Évnyitó meg az els? tanítási nap ugyanazon a napon lesz. De nem mondták,el,hogy mit is kéne vinni arra a napra...

Legjobb válasz: Ha még nincs órarended akkor nem tudsz mást tenni csak azt, hogy viszel egy füzetet és abba írsz mindent.

Ha még nincs órarended akkor nem tudsz mást tenni csak azt, hogy viszel egy füzetet és abba írsz mindent.
Gimi? 2 tollat meg egy kis füzetet jegyzetelni azt szevasz. Kaját, piát, ünneplõt, magadat.

Mit vigyek az elso randira vagy hova vigyem az elso randin?

17 eves srac vagyok adhatnatok par otletet

Legjobb válasz: hat igen aki verbeli paraszt anak bisztos bevalt!!! csoda hogy nem szedulsz a betonon!!!!

Tescoba!!:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D
Szijja 4 Hát Tényleg NE MOZIBA ! sznetm ne vidd el vacsizni sem vagy ebédelni emrt az túl "elegáns" és kellemetlenül éreznétek magatokat ! Én személy szerint annak örülnék a legjobban (és szentem még nagyon sokan ) ha elvinnéd pl egy parkszerûba vagy inkább a szigetre ott is tudtok kajolni vmi egyszerût , le tudtok ülni a fûb , dumcsizni , és ez igen szórakoztató és kellemes lehet ! Ne vigyél neki vmi angy bokrot xD inkább egy szál vörösrózsát v valami egyzerût :) Remélem segítettem egy picit :) Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: hat igen aki verbeli paraszt anak bisztos bevalt!!! csoda hogy nem szedulsz a betonon!!!!
Attól függ milyen típusú a leányzó, és te is mit szeretsz.Én imádtam a Margit-szigeten andalogni.Vagy nagy kedvenceim voltak a teaházak.De ki lehet menni napozni Városligetbe/vagy ha nem bp-i vagy akármilyen parkba, ami csendes helyen van.Életem egyik legemlékezetesebb randija Vp-ben volt ahol kisétáltunk a város szélére, és a mezõn jöttünk mentünk.én sosem szerettem a bekészült virágokat stb., hanem a spontán dolgok híve voltam.Jobban tudtam örülni egy szál százszorszépnek, mint egy vörösrózsának.No de ezt csak akkor csináld, ha te magad is beleillesz egy ilyen környezetbe.
abba gondolj bele, hogy ha viszel neki valamit, akkor azt utána magával is kell cigölnie... szóval szerintem semmit. Egy randinak az a feladata, hogy egymást ismergessétek meg. Azaz semmi olyan nem alkalmas, ami igazi program. Beszélgetés lenne a lényeg. Teázót azért nem javasolnám, mert ha hirtelen kifogytok a témából, akkor csak ültök ott kukán. Sétálás közben tovább lehet menni, történhet kürülöttetek valami, úgyhogy jobb esélyetek van újra felvenni a beszélgetés fonalát. A legjobb valami park, esetleg az állatkert, a lényeg, hogy magatok legyetek, de nem egyedül.
Szerintem az a legalkalmasabb ha nem viszel neki semmit.foleg akkor ha meg nem ismerted meg ki igazan a csajt, ha meg nem tudod igazan hogy mi az izlese.a legalkalmasabb hely pedig szerintem is a PARK lenne hisz ott tobben is vannak de ugyanakkor kettesben is vagytok egyutal.en megis egy randira megsem kell semmit vinni, ha pl szedel neki a randi kozben 1 csokor viragot annak o is nagyon(1000000%-osan) fog orulni nekem elhiheted!sok sikert!!!!!!legy ugyes.es mindent bele!
Esetleg amikor már elköszöntök egymástól akkor vehetsz neki egy szál rózsát és akkor nem kell annyit cipelnie.
Érdemes vinni babot lencsét bébikukoricát. és ha paraszt vagy akkor traktorral menj, nekem bevált!!!!!
Szia, olyan helyre vigyed ahol lehet beszélgetni, véletlenül se moziba, vagy zajos szórakozóhelyre. A virág nem rossz ötlet.
Na figy én a legutóbbi randimra 1 pakli francia kártyát vittem és egy tóparton taliztunk. Meglapõ de nagyon jól jött ki , tanitgattam pókerezni meg keverni stb..:P és jól sült el midnen. Szrintem iylen frappánsan gondolkozz. Am volt beülõs hely is meg péntzem is persze de 1 fillért sem költöttünk(pedig tõlem nyugodtan) és nagyon jól elvoltunk a kis tóparton me ga játszótéren . lehet gyerekes de 18 évesek vagyunk:D

Első repülés kisbabával (1éves), mit tegyek, mit vigyek hogyan vigyem? EasyJettel

Először utazok haza kisfiammal, és repülövel megyünk londonból haza. akkor 1 éves és 2 hónapos lessz, arra lennék kiváncsi hogy mit tudok neki felvinni a gépre és hogyan. iletve a babakocsival mit kell csináljak? Aki repült, kérm minden informásiót irjon le nekem. kaja pia kézipogyász babakocsi ilyenek...

Legjobb válasz: 1 éves gyereknek vihetsz ennivalót, innivalót, nem fogják megszabni mibõl mennyit, de átlagosan annyit amennyi egy pár órás utazás során kelleni szokott. Ha cumisüveget viszel, azt nagy valószínûséggel meg fogják kóstoltatni veled, hogy tényleg az van benne. Bébiételt ha originált, akkor természetesen nem bontatják fel. (De én már voltam olyan biztonsági ellenõrzésen is, ahol látták hogy babával vagyok, így nem is foglalkoztak azzal milyen ételt viszek és mennyit.) A babakocsival bemehetsz egészen a váróba, de fel is adhatod a poggyászfeladásnál. Ha nem adod fel, akkor a repülõ bejáratánál el fogják venni, és beteszik a többi csomag közé. Amikor szálltok ki a gépbõl ugyanott visszakapod az ajtónál. A baba a te öledben fog utazni, fogsz kapni egy külön biztonsági övet, amit a tiedre kell rácsatlakoztatni.

1 éves gyereknek vihetsz ennivalót, innivalót, nem fogják megszabni mibõl mennyit, de átlagosan annyit amennyi egy pár órás utazás során kelleni szokott. Ha cumisüveget viszel, azt nagy valószínûséggel meg fogják kóstoltatni veled, hogy tényleg az van benne. Bébiételt ha originált, akkor természetesen nem bontatják fel. (De én már voltam olyan biztonsági ellenõrzésen is, ahol látták hogy babával vagyok, így nem is foglalkoztak azzal milyen ételt viszek és mennyit.) A babakocsival bemehetsz egészen a váróba, de fel is adhatod a poggyászfeladásnál. Ha nem adod fel, akkor a repülõ bejáratánál el fogják venni, és beteszik a többi csomag közé. Amikor szálltok ki a gépbõl ugyanott visszakapod az ajtónál. A baba a te öledben fog utazni, fogsz kapni egy külön biztonsági övet, amit a tiedre kell rácsatlakoztatni.
Egy jótanács: ha sír a pici mert bedugult a füle fel és leszállásnál, ásíts neki! Szépen leutánozza és rendbejön. Ez nem vicc.
Korábbi hozzászólókhoz csak csatlakozni tudok, esetleg még azzal egészíteném ki, hogy legyen nálad kéznél nasi és cumisüveg a babának (a füle miatt is, mert a nyelés is segít a nyomáskiegyenlítésben), illetve pár kedvenc játéka, ami egyrészt megnyugtatja, másrészt le tudod vele kötni a picit, plusz egy új játék is, ha a régieket elunná, akkor az újjal akár egész úton is eljátszik (ill. vmivel a várakozási idõket is ki kell tudni tölteni). Jó utazást, remélem nektek is olyan remek élmény lesz az elsõ repülés babával, mint nekünk volt! :-)

Mit vigyek magammal az első kutyasulira?

Mit kell vinnem?

Legjobb válasz: Bõr nyakörv, póráz (nem flexi, normális méretû), játék, jutalomfalat, víz, ha kell, szájkosár. Ha szükség van másra, azt ott elmondják. A jutalomfalat ne legyen a kutya szokásos kajája, hanem valami különlegesebb, amit nagyon szeret, pl. virsli vagy sajt. 1. válaszolónak: nekem nagyon gyanús az a kutyaiskola, ahova már az elsõ napon folytónyakörvet kellett vinni. Persze, néha szükség lehet rá, ezt nem kétlem, de szerintem az a normális, hogy elõször megpróbálják szelíden rávezetni arra, mi a feladat, a folytónyakörv csak tényleg kezelhetetlne kutyáknak kell, nekem ezzel azt üzenik, hogy máshogy nem képesek hatni a kutyára, csak folytogatással... Bocsi az offért, meg hogy beleszólok, de nem hagyhattam szó nélkül.

Bõr nyakörv, póráz (nem flexi, normális méretû), játék, jutalomfalat, víz, ha kell, szájkosár. Ha szükség van másra, azt ott elmondják. A jutalomfalat ne legyen a kutya szokásos kajája, hanem valami különlegesebb, amit nagyon szeret, pl. virsli vagy sajt. 1. válaszolónak: nekem nagyon gyanús az a kutyaiskola, ahova már az elsõ napon folytónyakörvet kellett vinni. Persze, néha szükség lehet rá, ezt nem kétlem, de szerintem az a normális, hogy elõször megpróbálják szelíden rávezetni arra, mi a feladat, a folytónyakörv csak tényleg kezelhetetlne kutyáknak kell, nekem ezzel azt üzenik, hogy máshogy nem képesek hatni a kutyára, csak folytogatással... Bocsi az offért, meg hogy beleszólok, de nem hagyhattam szó nélkül.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj. Én nem voltam.
Mi most kezdtük meg a sulit. Nekünk jualom falat kellet, egy soros folytónyakörv, 1 vagy 1.5 m poráz. Ha fel hívod a sulit biztos megmondják.
a kutyát! :-) :D :P
Bocs hogy ide irok, de nem volt valaki györben a kutyasuliban (Kiskuton) Aki igen könyi irjon!!! Am. jutalomfalatot mindenképp vigyél!!!Mégegyszer:BOCS!!!

Mit vigyek az első randira neki ajándákba?

Nem tudom hogy mit vigyek neki ajándékba. Van valami ötletetek amit?l nem leszek túl nyomuló de nem is snassz?

Legjobb válasz: Elsõ randira egy szál virág(rózsa, vagy akármi más)bõven megteszi.

Elsõ randira egy szál virág(rózsa, vagy akármi más)bõven megteszi.
Lány vagyok: szerintem elsõre randira ne vegyél/vigyél semmit. Max. ha beültök valahova a hideg miatt, meghívhatod egy forró csokira stb., de semmi több. A lényeg, hogy jól elbeszélgessetek:)
derítsed ki a kedvenc virágát.és abból egy szálat adjál neki egy forró puszival...És végig éreztessed vele hogy õ milyen tökéletes... De vihetsz elsõ randira pisztolyt, drogot, mûdákót is:) -(ezt ne) XD
Egyáltalán nem kell egy lánnyal azt éreztetni, hogy tökéletes. Honnan tudná, elvégre még csak az elsõ randi:) Spontán érezzétek jól magatokat, inkább hasonlítson egy kicsit "haveri" találkozóra. Úgy értve, hogy légy laza, oldott, vidám, meg persze figyelmes és érdeklõdõ. Nem nagy mûvészet, csak nem nem kell túlizgulni. L
Szigorúan semmit. Sõt, ha fizetni kell, ne ajánld fel önként, h állod a számlát, csak amikor már fizetni akar. De akkor se erõltesd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!