Találatok a következő kifejezésre: Mit vigyek egy 10 napos (3 db)

Mit vigyek egy 10 napos sátoros cserkésztáborba? Lány vagyok, 14 éves. Amúgy Vajdasági vagyok. Ezt csak azért irtam ki, mert mondjuk valaki irt egy magyar szót, amit nem értek. :opcionális :D

Legjobb válasz: 10 napra kell fehérnemû, ruhanemû nyári és átmeneti is 1-2 darab ha jönne egy hidegfront, sportcipõ vagy túracipõ, mert végülis táborról van szó. Fürdõruha-mert van esély fürdésre, ha már nyár közepe van, fürdõhely meg szinte mindehol van az országban. Sortszerek, naptej (ne legyél pecsenye), kártya, kisméretû társasjáték, kullancs elleni szer-ha erdõbe mentek, papír-ceruza sem árthat (közös játékhoz). Ha már cserkész vagy, akkor az imakönyvet sem célszerû otthon felejteni, na meg olvasnivaló is jól jöhet elalvás elõtt. Persze ez csak amolyan kissé szedett-vedett lista. Én ha hosszabb útra mentem, akkor elõtte listát írtam, és azt bõvítgettem, vagy húztam le róla dolgokat.

10 napra kell fehérnemû, ruhanemû nyári és átmeneti is 1-2 darab ha jönne egy hidegfront, sportcipõ vagy túracipõ, mert végülis táborról van szó. Fürdõruha-mert van esély fürdésre, ha már nyár közepe van, fürdõhely meg szinte mindehol van az országban. Sortszerek, naptej (ne legyél pecsenye), kártya, kisméretû társasjáték, kullancs elleni szer-ha erdõbe mentek, papír-ceruza sem árthat (közös játékhoz). Ha már cserkész vagy, akkor az imakönyvet sem célszerû otthon felejteni, na meg olvasnivaló is jól jöhet elalvás elõtt. Persze ez csak amolyan kissé szedett-vedett lista. Én ha hosszabb útra mentem, akkor elõtte listát írtam, és azt bõvítgettem, vagy húztam le róla dolgokat.
sortszerek=sportszerek Azaz pinpongütõ, tollasütõ labdával, esetleg (egy ember a csapatból: labda focihoz, röpladbdához...). Bicska! Ha már tábor, akkor szalonnasütésre is van esély. Azt meg fel kell vágni. (Persze a szalonna és a kenyér aznap kerül beszerzésre, azt emiatt nem kell cipelni) Amit én viszek mindig utazáskor, az a kéztörlõ, a DM-ben árulják (Ebelin), máshol nem nagyon láttam még. Jól jön, ha nem tudsz kezet mosni. Higiéniás cuccok, gyógyszerek (ha szedsz valamit)+ fájdalomcsillapító sem árthat, ha van 1-2 darab. Basebballsapka és napszemüveg sem árt a nagy melegben.
És szerinted a magyarországi magyarok minden szavat ismernek? :D Gondolom magyar iskolában tanulsz, szóval neked is ugyanannyira kellene tudnod a szavak jelentését, mint másoknak, egyébként pedig google-ben utána lehet nézni. Amit pedig linkeltek kérdést, ott valaki nagyon hosszadalmasan leírta miket kell vinni, szerintem annál hasznosabb választ nem találhatsz. ui. én is vajdasági vagyok és 8-11 éves korom között voltam 1-2 cserkésztáborban, meg találkozókon. Én speciel a találkozókat nagyon szerettem, de a táborokat annyira nem, nekem elég unalmasak voltak, persze voltak jó részei is azért.
szia holvagy cserkész? énis cserkész vagyok 1 a hálozsák laticel 2. csajka evötál evöeeszköz 3. zseblámpa 4. kishátizsáka portsához 5. ruha 10 napra .6 bicsak tör zsebkés st tulélöcucokat :)
a legfontossabb hogy vigyél egy hadi tengeralattjárót

Mit vigyek magammal egy 10 napos Bulgáriai nyaralásra? Mit ne hagyjak itthon?

Legjobb válasz: Hát, kb. azt, amit egy bármilyen más nyaralásra vinnél. :)Ha van kedved, nézz szét az oldalamon, biztosan találsz valami hasznos információt Bulgáriáról: http://www.bolgaringatlanok.hu/bulgaria.shtml

Hát, kb. azt, amit egy bármilyen más nyaralásra vinnél. :) Ha van kedved, nézz szét az oldalamon, biztosan találsz valami hasznos információt Bulgáriáról: http://www.bolgaringatlanok.hu/bulgaria.shtml
Rengeteg eurot. Borzalmasan utálatosak a rendõrõk. Minden lépésre büntetnek, ha autoval vagy.
ne hagyd ki a fürdõruhát és az eurót.
legfontosabb gyógyszerek, kolbász, szalonna és hasonlók, mi Sozopolban voltunk, a kaja nagyon olcsó, de télleg még a tengerparton is, gyümölcsöt ne vigyél, mert ott a szilva akkora mint itt az alma, az apartmaninkba is csak egy vízforraló volt, egy ember 2 eurobol jól lakott, pedig elég nagy étvágyú család vagyunk :D a közlekedésrõl annyit, hogy inkább szerbián menj át ha teheted, Bulgáriában a radar akkora mint eegy tv, szal könnyû észrevenni XD

Fiú vagyok. Borotválom a hónaljamat és nyáron megyek egy 10 napos táborba. Ötlet hogy mit tegyek? Vigyek borotvát titokba?

Legjobb válasz: Vagy gyantáztasd le elõtte, vagy vigyél borotvát nyugodtan. Manapság egyre több pasi borotválja, semmi ciki nincs benne, ahogy a hónaljszõrben sincs.

Vagy gyantáztasd le elõtte, vagy vigyél borotvát nyugodtan. Manapság egyre több pasi borotválja, semmi ciki nincs benne, ahogy a hónaljszõrben sincs.
Szerintem bírd ki azt a 10 napot. Tényleg nem gáz, fõleg fiúknál. Szerintem lányoknál sem, de tõlük (sajnos) elvárják.
Szerintem sok férfi borotválja a hónalját, ebben semmi ciki nincs (ha valaki nem borotválja, abban sincs, ez mindenkinek a saját döntése). Ha viszel borotvát, nem kell titokban (természetesen nem mutogatod mindenkinek, de a tusfürdõ, fogkrém, stb. mellett elfér) ha te így érzed jól magad, borotváld! Amúgy meg ahogy az elõttem szólók írták, 10 nap nem olyan sok! Ha mielõtt elmész, leborotválod, akkor nem fog olyan nagyra nõni, maximum az vége felé fog látszódni egy kicsit! :)
Én azért vitatkoznék azzal, aki azt mondja ah nõies a hónalj borotválás. Inkább higiénikusnak mondanám..elég egy jegy a strandra, nem kell még a két kutyusnak is jegy:) Szerintem kérdezõ simán vihetsz borotvát, ahogy fentebb írták, ha gáznak érzed, berakod a törölközõ közé és úgy viszed el magaddal tusolni.
Semmit. Ferfinál nem gáz ha van hónalj szõre. (Nõknél sem gáz hozzáteszem, csak a média nyomatja).
megjegyzem az egy tévhit hogy a borotválkozástól megerõsödik/gyorsabban nõ
fölösleges borotválni, hagyd abba inkább úgy meg fog erõsödni a szõr, mint az állat ha nagyon zavar a szõr, akkor a fejeddel van valami gond, mert a szõr egy fiún teljesen rendbe van, viszont ha már rohadtul megerõsödött az állandó borotválástól, mert ennyi eszed van, akkor inkább epiláld le, akkor 2 hétig leglaább nem kezd visszanõni egyébként az cikibb szerintem, hogy borotválod, mintha lenne egy kis szõr, ez az egész szerintem teljesen nõi dolog
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat! :D
"(Nõknél sem gáz hozzáteszem, csak a média nyomatja)." Ha nõ vagy akkor menj már ki egy strandra a hónaljkuytáiddal és nézd a fejeket. Nem a média nyomatja ezt, 10bõl 9 ember tuti annak tartja egy nõnél. Kérdezõ te meg nyugodtan vihetsz, egyrészt nem is gáz, de ha nem viszel akkor sincs szerintem semmi gond, 10 nap alatt nem nõ olyan sokat azért.
Ha téged zavarna ha úgy látnak, akkor vigyél, mert a fürdõben úgysem látja senki, hogy mit csinálsz. Ha közös a fürdû, akkor meg mikor mész beteszed a törölközõd közé és senki nem fogja látni. A táskádat nyilván nem fogják átkutatni, tehát senki nem fog tudni róla. Egyébként 10 nap alatt nem fog sokat nõni.
Szerintem nyugodtan vigyél borotvát és kapd le a szõrt a zuhany alatt, akkor nem látnak meg. Amúgy az baromság tényleg, hogy erõsödik a szõr. Én is borotválom és egyáltalán nem lett erõsebb a szõr.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!