Találatok a következő kifejezésre: Mit vigyek egy 10 (9 db)

Mit vigyek egy 10 napos sátoros cserkésztáborba? Lány vagyok, 14 éves. Amúgy Vajdasági vagyok. Ezt csak azért irtam ki, mert mondjuk valaki irt egy magyar szót, amit nem értek. :opcionális :D

Legjobb válasz: 10 napra kell fehérnemû, ruhanemû nyári és átmeneti is 1-2 darab ha jönne egy hidegfront, sportcipõ vagy túracipõ, mert végülis táborról van szó. Fürdõruha-mert van esély fürdésre, ha már nyár közepe van, fürdõhely meg szinte mindehol van az országban. Sortszerek, naptej (ne legyél pecsenye), kártya, kisméretû társasjáték, kullancs elleni szer-ha erdõbe mentek, papír-ceruza sem árthat (közös játékhoz). Ha már cserkész vagy, akkor az imakönyvet sem célszerû otthon felejteni, na meg olvasnivaló is jól jöhet elalvás elõtt. Persze ez csak amolyan kissé szedett-vedett lista. Én ha hosszabb útra mentem, akkor elõtte listát írtam, és azt bõvítgettem, vagy húztam le róla dolgokat.

10 napra kell fehérnemû, ruhanemû nyári és átmeneti is 1-2 darab ha jönne egy hidegfront, sportcipõ vagy túracipõ, mert végülis táborról van szó. Fürdõruha-mert van esély fürdésre, ha már nyár közepe van, fürdõhely meg szinte mindehol van az országban. Sortszerek, naptej (ne legyél pecsenye), kártya, kisméretû társasjáték, kullancs elleni szer-ha erdõbe mentek, papír-ceruza sem árthat (közös játékhoz). Ha már cserkész vagy, akkor az imakönyvet sem célszerû otthon felejteni, na meg olvasnivaló is jól jöhet elalvás elõtt. Persze ez csak amolyan kissé szedett-vedett lista. Én ha hosszabb útra mentem, akkor elõtte listát írtam, és azt bõvítgettem, vagy húztam le róla dolgokat.
sortszerek=sportszerek Azaz pinpongütõ, tollasütõ labdával, esetleg (egy ember a csapatból: labda focihoz, röpladbdához...). Bicska! Ha már tábor, akkor szalonnasütésre is van esély. Azt meg fel kell vágni. (Persze a szalonna és a kenyér aznap kerül beszerzésre, azt emiatt nem kell cipelni) Amit én viszek mindig utazáskor, az a kéztörlõ, a DM-ben árulják (Ebelin), máshol nem nagyon láttam még. Jól jön, ha nem tudsz kezet mosni. Higiéniás cuccok, gyógyszerek (ha szedsz valamit)+ fájdalomcsillapító sem árthat, ha van 1-2 darab. Basebballsapka és napszemüveg sem árt a nagy melegben.
És szerinted a magyarországi magyarok minden szavat ismernek? :D Gondolom magyar iskolában tanulsz, szóval neked is ugyanannyira kellene tudnod a szavak jelentését, mint másoknak, egyébként pedig google-ben utána lehet nézni. Amit pedig linkeltek kérdést, ott valaki nagyon hosszadalmasan leírta miket kell vinni, szerintem annál hasznosabb választ nem találhatsz. ui. én is vajdasági vagyok és 8-11 éves korom között voltam 1-2 cserkésztáborban, meg találkozókon. Én speciel a találkozókat nagyon szerettem, de a táborokat annyira nem, nekem elég unalmasak voltak, persze voltak jó részei is azért.
szia holvagy cserkész? énis cserkész vagyok 1 a hálozsák laticel 2. csajka evötál evöeeszköz 3. zseblámpa 4. kishátizsáka portsához 5. ruha 10 napra .6 bicsak tör zsebkés st tulélöcucokat :)
a legfontossabb hogy vigyél egy hadi tengeralattjárót

Mit vigyek neki? Kirándulni megyünk holnap a kutyámmal. Kb 10-12 km-es gyalog túra . Sok sok kutya és gazdi. Mit kell vinni egy ilyen kirándulásra?

Legjobb válasz: Elsõsorban vizet. Mást a kutyának nem nagyon. Egy 12 km-es túra nem olyan hosszú.

Elsõsorban vizet. Mást a kutyának nem nagyon. Egy 12 km-es túra nem olyan hosszú.
Én mindig amikor kutyával megyek kirándulni, viszek magammal: -jutalomfalatot (gyakorláshoz, stb.) -vizet (kis tálat, és 2-3 palackozott vizet, mert az én kutyám jó sokat iszik) -pórázt, nyakörvet (a nyakörv rajta van a kutyán, a póráz pedig nálam van, hogyha mondjuk pórázra kell venni stb, egyébként mindig elengedve van) INDULÁS ELÕTT PÁR NAPPAL TEGYÉL RÁ PL ADVANTIXOT, EX-SPOT-OT, VAGY VALAMI KULLANCSOK ELLENI DOLGOT!! Az én kutyámon Skudo ultrahangos riasztó van, és van mellette Advantix is. :-)
Nem szemétkedni akarok de milyen gazdi lehetsz ha ennyit sem tudsz hogy mit vigyél neki. Ezek szerint még sosem vitted el sehova. További szép napot!
A kérdező hozzászólása: egész napos kirándulásra ami reggeltõl estig tart még nem vittem. mert több helyen megállnak a kutyák egymással játszani és nem siketünk haza. Arra gondoltam hogy kell-e neki kaja a vízen kívül. nagyon szar gazdi vagyok mert amikor beteg volt én táppénzen voltam és egész nap vigyáztam rá cumisüvegbõl tápláltam.... a legszemetebb gazdik egyike vagyok!
A kérdező hozzászólása: mindenkinek jó kirándulást!!!
Mi ma Éger-völgybe megyünk szervezett túrára (mármint embereknek szervezetre) 3an 8 kutyával :D
A kérdező hozzászólása: szegedrõl Tiszasziget mélypont emlékhely :)
Hova mentek én is szívesen mennék :D
A kérdező hozzászólása: kullnacs ellen egesz evben vedve van most ra is erositettem mert hogy erdobe megyunk. Szerencsre tud uvegbol inni nyaron a melegbe megtanult :) Van neki egy 10 mes poraza is meg kicsi is minden :) nem ismer egy kutyust sem akikkel megyünk en se ismerek senkit a neten hirdettek es csak ugy csatlakoztunk... lathatosagi mellenyt is viszunk neki :) meg juti falatot... de nem sokat :) Koszi a normalis valaszokat! Hetente tobbszor setalok vele nagy az udvar de ilyen hosszu uton nem voltunk meg nem tudom hogy fogja birni... kivancsi leszek
Kullancs elleni védekezést ne felejds. Hol kirándultok?
A kérdező hozzászólása: Köszike :)
Kaját nem kell. Egyébként se túl jó, ha evés után rohangál. Max jutalomfalatot, ha esetleg valamit akarsz közben gyakorolni vele. De ha nem, elég a víz.
én a 4 hónapos német boxeremmel a rétre szoktam kimenni ami nincs messze, jó nagy rét de csak az elején szoktam lenni.De én még ilyenkor is viszek egy táskát, a labda miatt is amivel játszunk a réten..meg szoktam bele egy tálat meg vízet, azt kiöntöm neki, és ha szomjas akkor iszik. Egyébként, a bunkó válaszolónak azt üzenem, hogy nem minden kutyát kell egyész napos kirándulásokra, és nem mondta a kérdezõ hogy nem vitte még sétálni...az én kutyummal is csak sétálok..de neki bõven elég az udvar is még mert elég nagy!
A kérdező hozzászólása: És most meg néztem és van rajta egy luk az arcán!!!
Milyen fájdalom csillapítót adtál neki???
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól van semmi baja jól érzi magát le van kezelve és szépen gyógyul a seb!:)
Na, mi van a cicával?
Remélem hogy meggyógyul a cicád......én is naon drukkolok :D
A kérdező hozzászólása: Ma negyed öt után megyünk állatorvoshoz anyám montda hogy itt a közelben törökbálinton van egy állat orvos!:) Most már jobban érzem magam:) !
A kérdező hozzászólása: Törökbálinton lakom de amikor a kutyám volt bajban akkor 6 állatorvost kérdeztünk meg hogy ki e jön mert elvérzik a kutya és azt mondták hogy nem az egyik állat orvos pedig azt mondta hogy fáj a lába és nem tud így kimenni de felajánlottuk hogy mi elvisszük kocsival de azt mondta hogy nem!:(És másnapra meghalt a kutyám:, (((
Szia, ha van otthon Betadine cseppetek (barna fetõtlenítõ folyadék) cseppents a cica sebére belõle. (Holnap reggel is) Nem írtad, hogy hol laksz, de bizonyára van a közelben állatorvos (ha megírod hol élsz, segítek keresni). Hívd fel, és kérdezd meg, megnézné-e a cicusod ha elviszed, akkor is ha épp nem tudsz fizetni (gondolom ez a probléma, amiért aggódsz, hogy apukád nem partner a dologban) Sok állatorvos ilyenkor is segít.
Ne aggódj biztos hogy holnapig kibirja ha csak az arcán van seb.nem kell sírnod meg fog gyógyulni.Tudom milyen érzés.Egyszer én is sírtam már mikor beteg volt a macskám.Õ a kedvenc macsekom volt egyszer egy nagy vihar szaladt volna be a lkaásba este és összeesett legurult a lépcsõröl és nem tudott felkelni a földrõl.Amikor odamentem hozzá én megnéztem de semmi sebet nem láttam rajta olyan folt mintha valami rohamot kapott volna.Teljesen merev volt az egész teste a szíve nagyon vert a pupillája is ki volt tágulva a levegõt gyorsan kapkodta és ott hánykolódott a földön.Hiába hívtuk az állatdokit nem vette fel a telefont.Adtunk neki egy kis nyugtatót mert attól féltem nem éli túl az éjszakát Nagyon rossz volt látni.Egész éjszaka sírtam és nem tudtam aludni csak arra gondoltam hogy minél hamarabb meggyógyuljon.Másnap reggel megyek a konyhába látom hogy a macskám ott sétálgat eszik és semmi baja sincs.Enyhén meglepõdtem hogy tegnap este már a halálán volt most meg úgy evett mintha semmisem történt volna. Szoval ezért nem kell sírni meg tudják gyógyítani a macskádat.
A kérdező hozzászólása: Hát nem ismeritek az apámat nagyon nem szereti a macskákat úgy hogy bármit felajánlok akkor se visszük el a cicát én mindent megtennék hogy el vigyem de a miközelünkben nincs állat orvos és még csak 13 vagyok! De most alszik a cica adtam neki fájdalom csilapítót de én már felhívtam az anyámat és azt mondta hogy holnap egybõl jön és visszük orvoshoz vagy megyünk állat patikába!De nagyon félek az estétõl mert kint járkálnak a kandúrok és félek hogy valami történik a cicámmal de persze el van kerítve ugyanis vannak picik és õket is nagyon féltem!remélem holnapig kibírja a cica de amúgy jól van.És igen én voltam az elõzõ is.
Hány éves vagy? Egyedül nem tudod elvinni? Nagyon messze van? Vagy nem is tudod hol az állatorvos? Ha elég nagy vagy már akkor nézz utána a neten hol van a közeletekben állatorvos és vidd el. Vagy hívj ki egyet. Nagyon csúnyán el fog fertõzõdni, ha nem látja állatorvos... próbáld meg rágni apukád fülét, hogy vigyétek el, esetleg ajánlj fel valamit mondjuk egy hétig te mosogatsz, tudom is én. :)
Te ugyanaz vagy aki pár kérdéssel ezelõtt írta, hogy az apja nem engedi beoltani a macskádat, mert gyûlöli? Ez esetben nem kellett volna macskát tartani. Alapszabály, hogy csak akkor lehet háziállatot tartani, ha minden családtag szeretné. Ha más nem megy, kérd anyád segítségét. Ma úgyis csak az ügyeletes állatorvost hívhatnád, de az tényleg nagyon drága, és csak akkor érdemes kihívni, ha nagyn veszélyes a helyzet.
hát én ha a hejedben lennék elvinném az állatdokihoz....milyen apa az (már bocs)aki nem viszi el a gyereke kedvencét állatorvoshoz, ha kell......
A kérdező hozzászólása: De aztmondta az apám hogy nem visszük el állat orvoshoz!:, (Fogalmam sincs hogy mit tegyek felhívtam az anyámat és mondta hogy holnap felhívja az állat orvost!Ugyan is a szüleim elváltak:(addig is mit tegyek!?
Hívjál papot... Komolyra fordítva: ha tényleg annyira durva a seb, akkor csak állatorvos tudja normálisan ellátni, ha Te otthoni emberek számára készült szerekkel, vagy bármi mással elkezded "kezelni", akkor többet ártasz vele, mint használsz.
Szia! Sürgõsen vidd orvoshoz, különben a seb(luk) csúnyán elfertõzõdik, és bele is halhat. Tapasztalatból mondom, nekünk a kutyánk járt így, sajnos elcsavargott, és mire visszajött, a seb mély is volt és elfertõzõdött és hiába adott neki az orvos bármilyen antibiotikumot, már nem lehetett segíteni rajta...:(:S
Lehet apukád volt...
A kérdező hozzászólása: És az anyám nagyon messze lakik szóval ezért csak holnap tud jönni.


Mit vigyek magammal egy 10 napos Bulgáriai nyaralásra? Mit ne hagyjak itthon?

Legjobb válasz: Hát, kb. azt, amit egy bármilyen más nyaralásra vinnél. :)Ha van kedved, nézz szét az oldalamon, biztosan találsz valami hasznos információt Bulgáriáról: http://www.bolgaringatlanok.hu/bulgaria.shtml

Hát, kb. azt, amit egy bármilyen más nyaralásra vinnél. :) Ha van kedved, nézz szét az oldalamon, biztosan találsz valami hasznos információt Bulgáriáról: http://www.bolgaringatlanok.hu/bulgaria.shtml
Rengeteg eurot. Borzalmasan utálatosak a rendõrõk. Minden lépésre büntetnek, ha autoval vagy.
ne hagyd ki a fürdõruhát és az eurót.
legfontosabb gyógyszerek, kolbász, szalonna és hasonlók, mi Sozopolban voltunk, a kaja nagyon olcsó, de télleg még a tengerparton is, gyümölcsöt ne vigyél, mert ott a szilva akkora mint itt az alma, az apartmaninkba is csak egy vízforraló volt, egy ember 2 eurobol jól lakott, pedig elég nagy étvágyú család vagyunk :D a közlekedésrõl annyit, hogy inkább szerbián menj át ha teheted, Bulgáriában a radar akkora mint eegy tv, szal könnyû észrevenni XD
nézesd meg vele, kaphatsz rá egy szemcseppet
Mindenképp orvos.
Az én öreg kutyámmal is ez volt anno. Nekem a doki azt mondta, a patikából vegyek bórvizet. Rendes emberi patikában lehet kapni vény nélkükl, és azzal kellett naponta törörgetni a szemét, úgy hogy a szembe is jusson belõle.
a mi beagle kutyánk akkor csipásodott nagyon mielõtt megszülettek a kölykei
Egyéretlmû, hogy doki. Sok mindentõl lehet.

17 hónapos kislányomnak az imént cseréltem a pelenkáját ás egy 10-15 cm es giliszta félét talaltam a pelusába a vége még a fenekébe volt! Nem olyat mint a földi giliszta nem volt gyûrûs mi lehetett ez? Segitsen valakiyy Vigyem ügyeletre?

Legjobb válasz: Nem tudom, pontosan mit találhattál, de én a helyedben biztos, hogy ha ilyet találnék a kislányom pelusában gondolkodás nélkül és azonnal rohannék vele az orvoshoz/ügyeletre.

Nem tudom, pontosan mit találhattál, de én a helyedben biztos, hogy ha ilyet találnék a kislányom pelusában gondolkodás nélkül és azonnal rohannék vele az orvoshoz/ügyeletre.
Ha valakinek bélférge van az ügyeleti téma.
Vidd orvoshoz ha még nem voltatok.
A kérdező hozzászólása: Felhívtam anyukámat aki azt mondta, hogy az ügyeleten nem tudnak mit csinálni majd holnap vigyem orvoshoz. Tegnap voltunk az orvosnál meg sem vizsgálta csak megmutattam a bélférget és az volt amit találtam kaptunk gyógyszert Decarist remélem hatni fog! Sajnos nem volt a gyógyszertárba csak ma így most adtam be neki nemrég! Köszönöm a gyors válaszokat! :)

Fiú vagyok. Borotválom a hónaljamat és nyáron megyek egy 10 napos táborba. Ötlet hogy mit tegyek? Vigyek borotvát titokba?

Legjobb válasz: Vagy gyantáztasd le elõtte, vagy vigyél borotvát nyugodtan. Manapság egyre több pasi borotválja, semmi ciki nincs benne, ahogy a hónaljszõrben sincs.

Vagy gyantáztasd le elõtte, vagy vigyél borotvát nyugodtan. Manapság egyre több pasi borotválja, semmi ciki nincs benne, ahogy a hónaljszõrben sincs.
Szerintem bírd ki azt a 10 napot. Tényleg nem gáz, fõleg fiúknál. Szerintem lányoknál sem, de tõlük (sajnos) elvárják.
Szerintem sok férfi borotválja a hónalját, ebben semmi ciki nincs (ha valaki nem borotválja, abban sincs, ez mindenkinek a saját döntése). Ha viszel borotvát, nem kell titokban (természetesen nem mutogatod mindenkinek, de a tusfürdõ, fogkrém, stb. mellett elfér) ha te így érzed jól magad, borotváld! Amúgy meg ahogy az elõttem szólók írták, 10 nap nem olyan sok! Ha mielõtt elmész, leborotválod, akkor nem fog olyan nagyra nõni, maximum az vége felé fog látszódni egy kicsit! :)
Én azért vitatkoznék azzal, aki azt mondja ah nõies a hónalj borotválás. Inkább higiénikusnak mondanám..elég egy jegy a strandra, nem kell még a két kutyusnak is jegy:) Szerintem kérdezõ simán vihetsz borotvát, ahogy fentebb írták, ha gáznak érzed, berakod a törölközõ közé és úgy viszed el magaddal tusolni.
Semmit. Ferfinál nem gáz ha van hónalj szõre. (Nõknél sem gáz hozzáteszem, csak a média nyomatja).
megjegyzem az egy tévhit hogy a borotválkozástól megerõsödik/gyorsabban nõ
fölösleges borotválni, hagyd abba inkább úgy meg fog erõsödni a szõr, mint az állat ha nagyon zavar a szõr, akkor a fejeddel van valami gond, mert a szõr egy fiún teljesen rendbe van, viszont ha már rohadtul megerõsödött az állandó borotválástól, mert ennyi eszed van, akkor inkább epiláld le, akkor 2 hétig leglaább nem kezd visszanõni egyébként az cikibb szerintem, hogy borotválod, mintha lenne egy kis szõr, ez az egész szerintem teljesen nõi dolog
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat! :D
"(Nõknél sem gáz hozzáteszem, csak a média nyomatja)." Ha nõ vagy akkor menj már ki egy strandra a hónaljkuytáiddal és nézd a fejeket. Nem a média nyomatja ezt, 10bõl 9 ember tuti annak tartja egy nõnél. Kérdezõ te meg nyugodtan vihetsz, egyrészt nem is gáz, de ha nem viszel akkor sincs szerintem semmi gond, 10 nap alatt nem nõ olyan sokat azért.
Ha téged zavarna ha úgy látnak, akkor vigyél, mert a fürdõben úgysem látja senki, hogy mit csinálsz. Ha közös a fürdû, akkor meg mikor mész beteszed a törölközõd közé és senki nem fogja látni. A táskádat nyilván nem fogják átkutatni, tehát senki nem fog tudni róla. Egyébként 10 nap alatt nem fog sokat nõni.
Szerintem nyugodtan vigyél borotvát és kapd le a szõrt a zuhany alatt, akkor nem látnak meg. Amúgy az baromság tényleg, hogy erõsödik a szõr. Én is borotválom és egyáltalán nem lett erõsebb a szõr.

Mit vigyünk magunkkal egy horvát nyaralásra? Lassan össze kéne szedni a gondolataimat, mert 4 hét múlva már a tengerparton leszünk. Arra 10 hónapos lesz a lányom.

Akik már voltak hasonló korú gyerk?ccel nyaralni, légyszi írjatok tapasztalatot, tippeket, hogy hogyan készüljek! De az is írjon, aki szintén készül?dik, hátha közösen össze tudjuk hozni a listát!

Legjobb válasz: Szia! Mi 17 hóssal megyünk a Balcsira, ezeket írtam eddig össze: strandsátor, úszópelus,naptej,pelenka,popsitörlõ, fürdõruha, úszógumi,ruha, elõke, kiskanál,kistányér, törölközõ, játék, pléd,sapka, cipõ,gyógyszerek,bébikaja, tejpép,fültisztító, fürdetõ,fogkefe, fogkrém,cipõ, szandál.

Szia! Mi 17 hóssal megyünk a Balcsira, ezeket írtam eddig össze: strandsátor, úszópelus, naptej, pelenka, popsitörlõ, fürdõruha, úszógumi, ruha, elõke, kiskanál, kistányér, törölközõ, játék, pléd, sapka, cipõ, gyógyszerek, bébikaja, tejpép, fültisztító, fürdetõ, fogkefe, fogkrém, cipõ, szandál.
Anyósomék tegnap jöttek haza nagyfiammal és egy dolgot mindenképpen vigyetek: nagyon sok pénzt:-))) azt mondták drágaság van, fõleg a kaja, pedig õk nem is azok a spórolós fajta Tavalyhoz képest nagyon felmentek az árak Ja és sok volt szúnyog
Elsõ vagyok, igen fenistil gél meg szúnyogriasztó itthon is kell. Sajnos. A dokit tegnap kérdeztem milyen gyógyszert vigyünk, láz és fájdalomcsillapító, hasfogó, hasmenésre, kalcium, kötszer, sebtapasz. Ezeket mondta. Bár a kalciumot nem tudom hogy milyen formába szokták gyereknek adni és mire jó, jó lenne ha valaki megírná.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Igen, pénzt mindenképp viszünk, de elsõsorban olyan dolgokra gondoltam, amit ott nem biztos, hogy be tudok szerezni. Kalciumot a múltkor vettem, Calci Kid a neve, ez szirup, és csecsemõknek is adható. A patikus azt mondta, hogy a Nurofen adagolójával egyszerûen ki lehet mérni és adni a picinek. Meleg ruhával mennyire készüljek? Remélem, hogy jó idõ lesz, de azért rakok szerintem azt is.
mi tavaly július vépgén voltunk Zadartól egy kicsit lejebb, akkor 18 hónapos lányommal. Meleg ruhát vittem, de tök fölösleges volt. max egy vékonyabb pulcsit tegyél be és egy hosszú nadrágot, de melegítõ nem kell, mert este is 35C van. Mi vittünk utazóágyat, de nem használtuk, mert nagyon melege volt benne, viszont idén Balcsin voltunk és a kisebbik lányom, aki most 7 hós, jól elvolt benne. Úgyhogy ha már aludt ilyenben és szereti, akkor práseljétek be valahogy a kocsiba:) Mi vittünk húst, zöldségeket, ásványvizet és sört a fiókban, mert ezek valóban nagyon drágák. Tejtermékekbõl ugyanazokat meg lehet kapni, mint amit itthon, csak más néven, de az is drágább. A Jana sem olyan nagyon olcsó... Mi vittünk napernyõt neki, sok textil pelust, és fényvédõt, orrszívós porszívót, Nurofent, lázcsillapító kúpot, kisollót, hajkefét, és a szokásos neszeszert (sampont, fürdetõ, popsi krém...stb). Mi vittünk hordozható dvd-t, bár 10 hónaposan még nem engedtem a lányomat tévézni, de nagyon hosszú az út, még akkor is, ha éjszaka indultok. Vettem neki olyan rajzolós puha könyvet, amihez a ceruzát vízzel kell feltölteni, az nagyib bevállt. A lázcsillapítót, bébiételeket és az innivalóját a kesztûtartóban szoktam vinni, mert az hûthetõ, ha a tiétek nem az, akkor érdemes hûtõtáskában helyet hagyni ezeknek. Én pizsamában tettem bele az ülésébe (hajnal 3-kor) és csak kint 10 körül egy benzinkúton öltözettem át, hagytam elõl neki könnyû ruhát és a pelenkázáshoz szükséges dolgokat. Arra készülj fel, hogy a benzinkutakon iszonyú hosszú sor áll a a wc-nél, igaz ugyan, hoyg cseébe tiszta és ingyenes. Hát hirtelen ennyi, de kérdezz nyugodtan. Jó utat és kellemes nyaralást.
A kérdező hozzászólása: Húúú, köszönöm a választ, sok jó ötletet adtál. Kicsit izgulok, hogy mindent össze tudjak szedni, nehogy valami fontos lemaradjon. Mi Split alá megyünk, este 10-éjfél környékén akarunk indulni, hogy ne legyen nagyon meleg a kocsiban, és remélem, hogy jó sokat fog aludni út közben a kisasszony. Még egyszer köszi a választ, ha valami még eszembe jut, lehet, hogy kérdezlek:) !

Kisbabám 7 hetes. Egy termékminta csomagban volt édeskömény és tejszaporító tea is, és véletlenül az utóbbiból kapott hasfájására a babóm (kb.10 ml). Mi baja lehet, vigyem orvoshoz?

Legjobb válasz: Nyugalom nem lesz semmi baja. A tejszaporító teában is van kömény az hatni fog a pocakjára. A többi gyógynövény sem fog megártani:) Jó babázást:)

Nyugalom nem lesz semmi baja. A tejszaporító teában is van kömény az hatni fog a pocakjára. A többi gyógynövény sem fog megártani:) Jó babázást:)
Semmi baja nem lesz, a tejszaporító tea édeskömény és ánizs keveréke (általában, ha jól tudom), mind a kettõ jó hasfájásra, és ahogy az elõttem válaszoló is írta, ez csak gyógynövény, semmi baja nem lesz! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!