Találatok a következő kifejezésre: Mit vigyek az első orvosi vizsgálatra (2 db)

Mit vigyek magammal az első orvosi vizsgálatra?

Ma megyek el?ször n?gyógyászhoz, 6-7 hetes kismam lehetek. Mit vigyek magammal? Mértem a h?met. Magammal vigyem a táblázatotot? Összeírjam, hogy mikor voltak az utolsó mensieim?

Legjobb válasz: Magadat vidd, mast ne. Emlekezz ra, hogy mikor volt az utolso mensid, es nagyjabol hany naposak szoktak lenni a ciklusaid. Es GRATULA!!!!

Magadat vidd, mast ne. Emlekezz ra, hogy mikor volt az utolso mensid, es nagyjabol hany naposak szoktak lenni a ciklusaid. Es GRATULA!!!!
Tudd, hogy mikor volt az utolsó menszi elsõ napja, tudd a ciklusodat, én vittem magammal a terhességi tesztemet (de nem muszáj)és ezentúl az összes leleted, eredményed, mindig legyen nálad egy mappában! Üdv, 37 hetes mami
Szia én csak a taj kártyám vittem és azt mondtam még el hogy mikor volt az utolsó mensim.Ilyenkor leméri a petezsák nagyságát lát-e benne valamit ha esetleg idõben már idõsebb a terhesség akkor van-e szívhang, méhen belül van-e és nekem kiszámolta hogy hány hetes terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget. :)
A kérdező hozzászólása: SZTK-t akartam írni...
nekem eszembe sem jutott vinni, az iratokat vittem csak, semmi mást nem kértek
nem kellenek az elõzõ terhesség papírjai.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!