Találatok a következő kifejezésre: Mit veszek, olyan (148 db)

Windows lumia 710 mi veszi le a pénzt ha be van kapcsolva az adatforgalom? Semmi olyat nem nyitottam meg. Valamint hogy állítsam be hogy legyen 0. facebook.

Legjobb válasz: "mi veszi le a pénzt ha be van kapcsolva az adatforgalom?" Hát mi más, mint az adatforgalom! Szépen folyamatosan kommunikálgat a készüléked. Ha odébb mész, máris közli a pozíciódat, vagy csak frissítget, de kommunikál akkor is ha semmit se nyitottál meg. Ha van 3G és telefonálsz, akkor az is adatforgalmat generál...

"mi veszi le a pénzt ha be van kapcsolva az adatforgalom?" Hát mi más, mint az adatforgalom! Szépen folyamatosan kommunikálgat a készüléked. Ha odébb mész, máris közli a pozíciódat, vagy csak frissítget, de kommunikál akkor is ha semmit se nyitottál meg. Ha van 3G és telefonálsz, akkor az is adatforgalmat generál...

Mit veszek, ha olyan LCD monitort veszek, amelyik nem HDCP kompatibilis?

Legjobb válasz: Mit VESZTEK azt akartam írni

A kérdező hozzászólása: Mit VESZTEK azt akartam írni
elõször ismerkedj meg a hdcp fogalmával (High-bandwidth Digital Content) google.

Mikor veszem eszre hogy terhes vagyok? Lehet olyan gyogyszert kapni amitol "elmegy" a baba?

Legjobb válasz: Nem, nem lehet olyan gyógyszert kapni, amitõl "elmegy" a baba. Hogy hogy mikor tudod meg?Mondjuk, késik a menstruáció, hányinger, szédülés, kinek mi, változó, de a leggyakoribb jel a menzesz kimaradása. Ha gyanakszol, vegyél tesztet, az kb az együttléttõl számítva 2-3 héten belül ki kell mutassa. Hogy érzem azt, nem lehetsz több 15-nél???

Nem, nem lehet olyan gyógyszert kapni, amitõl "elmegy" a baba. Hogy hogy mikor tudod meg?Mondjuk, késik a menstruáció, hányinger, szédülés, kinek mi, változó, de a leggyakoribb jel a menzesz kimaradása. Ha gyanakszol, vegyél tesztet, az kb az együttléttõl számítva 2-3 héten belül ki kell mutassa. Hogy érzem azt, nem lehetsz több 15-nél???
Gyszertõl nem megy el a baba.Ha nem jön meg a menstruációd, rá egy hétre tesztet lehet venni a gyszertárban, ami kimutatja(vizeletbõl), ha terhes vagy.Vannak tünetek is de az nem mindenkinél jelentkezik egybõl, hányinger, mellfeszülés, fáradtság, idegesség, émelygés, stb. Ha terhes vagy és nem akarod megtartani, orvos tud segíteni, keress fel egy jó nõgyógyászt, és mûvi úton befejezi a terhességet, BÁR EZT ÍGY LEÍRTAM, DE A KÉRDÉSEDBÕL ÍTÉLVE NAGYON FIATAL VAGY.REMÉLEM A KISBABA ÉRDEKÉBEN, HOGY NEM VAGY TERHES. Hány éves vagy?
Van olyan gyógyszer ami megszakítj a terhességet, de asszem nálunk még nem kapható.
Mikor voltatok együtt? A 72 órán belüli tabletta még segíthet, ha idõn belül... :(
Igenis van gyógyszer amitõl elmegy a baba! Úgy tudom, Magyarországon (még) nem lehet kapni, de sok külföldi országban igen. Legkorábban akkor veszed észre, ha nem jön meg a menzeszed. De elõbb kellett volna gondolkodni! Tanulj belõle. A menstuáció kimaradása után 1-2 héttel csinálj tesztet, addig pedig reménykedj, hogy nem vagy terhes. Arra én is kíváncsi lennék, hány éves vagy...
Szia! Létezik tabletta magzatelhajtásra, de külföldön is betiltották, mert sokan elvéreztek tõle, orvosi felügyelet nélkül alkalmazták.Nálunk pedig soha nem is volt engedélyezett.Pont ezért, hogy a felelõtlen tinik ne tegyék vele kockára az életüket.Ha terhes vagy semmiképp nem tudod elkerülni az orvost, de ez így van rendjén.Ha megtartod azért, ha nem akkor azért.Ha kimarad a mensid 1-2 nap múlva már tesztelhetsz, nekem már a napján kimutatta mind három gyerekemet.Persze ez attól függ, milyen magas a hcg hormon a szervezetbe.Ha neg, és nem jön meg, pár nap múlva ismét teszt, aztán orvoslátogatás. Drukkolok neked, hogy ne legyél terhes, aztán meg többet ne kockáztass ha nem akarsz gyereket még.Tényleg mennyi idõs is vagy?Ma már nagyon könnyen megoldható a fogamzásgátlás. Szinte mindenhol van tinédzserambulancia.
Egyébként, ha magától megy el a baba, akkor is orvoshoz kell menni, mert valószínû, hogy megkaparnak így is, de ha nem akkor is ellenõrizni kell, hogy minden rendben van-e. Szerintem mindenképp keress fel egy orvost.Ha elég nagylány vagy már a nemi élethez, akkor ez sem okozhat gondot, hogy felnõtt módjára orvoshoz menj. Ne kockáztasd fiatalon az egészséged.Most lehet, hogy mindent megtennél, hogy ne legyen gyereked, de eljön még az idõ, amikor azért tennél meg mindent, hogy legyen. Ne lehessen a mostani felelõtlenséged az oka, ezt jobb, ha megelõzöd.

Mit tegyek ha a buszon megismerkedtem egy fiúval, és járunk de ö bugacra jár suliba hol találkozzak vele? 12-éves vagyok de én még nem veszem olyan komolyan a járást mit tegyek? Mijen legye az elsö randi

Legjobb válasz: mondjuk ha mind a ketten ráértek elmehetnétek egy olyan cukrászdába vagy pizzázóba amit ismertek és ott duncsizhatnátok akármirõl.

mondjuk ha mind a ketten ráértek elmehetnétek egy olyan cukrászdába vagy pizzázóba amit ismertek és ott duncsizhatnátok akármirõl.
Attól függ te hol laksz... Mert ezt ugye nem írtad le, menyire messze Bugactól? És ha még nemis randiztatok te már járásnak nevezed? Amúgy az elsõ válaszolónak kb igaza van. Ja és a fiú is 12? Mert az se mindegy.
miért foglalkozol 12 évesen ilyen dolgokkal? neked még tanulnod kell nem pasizni
Az utolsó válasszal csak egy baj van: Egy és egy negyed évet késett. Semmiképpen nem lehet aktuális!
Elõszõr tanulj meg helyesen írni!
Randi se wolt deh már yártokxD Híwd át barbie-zni szíwem 12 éwesen.. És lehet lepontozni -500000%-ra
A kérdező hozzászólása: fiu 13 éves és én Félegyházán lakok monostor elött és arra Nincsennnek ijenek cukrázda......
1. lépés: megtanulsz helyesen írni 2. lépés: próbálsz nem bukásra állni 3. lépés: ne tegyél fel ekkora hülyeségeket

Ha nincs penzem, miert nincs nom? Ebbol annyira elegem van. Hoaba mondjatok itt h nem a penz a lenyeg. Akk miert elunk olyan vilagot ahol ez szamit? H kinek milyen helyes pasija van? Hogy mit vesz nekem vagy neki? gusztustalanok az emberek.

Legjobb válasz: Ki mondta,hogy nem számít a pénz? Csak az a helyzet,hogy önmagában édes kevés.Nem árt,ha magas,jóképû,izmos,romantikus,erõs,határozott,szórakoztató,h umoros,talpraesett,érzéki,szenvedélyes,intelligens,diplomás,m ûvelt vagy.

Ki mondta, hogy nem számít a pénz? Csak az a helyzet, hogy önmagában édes kevés.Nem árt, ha magas, jóképû, izmos, romantikus, erõs, határozott, szórakoztató, humoros, talpraesett, érzéki, szenvedélyes, intelligens, diplomás, mûvelt vagy.
#12 Ne vedd magadra, amit írok! Azt értem ezen az "olyan is" kiszóláson, mint mikor egy csomó terméket leárazva kiárusítanak, az ember megveszi, örül neki. Jaj de olcsó volt, de klassz! Aztán mikor otthon kibontja, kiderül, hogy egy vacak bóvli, ha bedugja a konnektorba, zárlatot csinál, szóval igaz, hogy olcsón vette, de már dobhatja is a szemétbe! És még vissza sem viheti, mert a leértékelt árukra nem vonatkozik a 72 órás garancia sem!
"Én is úgy vettem észre, hogy ma már a lányoknak a belsõ értékek nem számítanak. A hûség, becsület ma már nem érték. Csak a pénz. És a szerényebb jövedelmû srácoknak esélyük sincs párt találni. Vagy ha találnak, akkor az olyan is!" Na akkor én például milyen is vagyok? Hadd tudjam már meg, milyen az az "olyan is".
Azért ennyi ostoba közhelyet is ritkán olvasni egy rakáson :D
"Azért mert mindenki pénzbõl él." Ez igaz, viszont a nõket a pénz látszata, a rongyrázás és az aktuális anyagi helyzet érdekli, nem pedig az egyénben rejlõ potenciálok. Nekem olyan végzettségem lesz, mely a világon mindenhol, ezt a Magyarország nevû putrit leszámítva, a legjobban keresõ állások közé tartozik. Érdekelte ez valaha valamelyik nõt? Nem. Egyetemista. Kész. Tök mindegy, hogy mit tanulsz, az a lényeg hogy apuci anyuci, mennyi pénzt dug a zsebedbe, és hogy azt mennyire tudod szórni. 450 ezer van a bankszámlámon, de nem villogok vele, és nem költöm feleslegesen, mert a szüleim nem azért dolgoznak, hogy én szórjam a pénzt. A nõknek viszont ez számít, a látszat, az illúzió, az aktuális állapot, a jövõre nem gondol senki. Éljen a buli az orgia, a pénz ész nélküli szórása, a primitívség, a mûveletlenség, a bunkóság és agresszió! Ezt tudja csak a modern magyar nõ értékelni semmi mást.
Azért mert mindenki pénzbõl él. Pénzen veszel kaját, pénzen veszel házat, fizeted a számlákat, veszel repülõjegyet, minden pénzbe kerül. Sajnos manapság már nem úgy megy, hogy keresek egy barlangot, leölöm a medvét ami benne lakik, és elveszem tõle. Pénzt kell szerezni, hogy a barlangban lakhass.
"Nem árt, ha magas, jóképû, izmos, romantikus, erõs, határozott, szórakoztató, humoros, talpraesett, érzéki, szenvedélyes, intelligens, diplomás, mûvelt vagy." Ez csak részben igaz. A mûveltség hátrány a nõknél, a magas intelligencia szintén, ha egyébként értelmes reál diplomád van, akkor kockának titulálnak, a diploma helyett a gazdag a megfelelõ kifejezés, a romantikát nem tudják értékelni, sõt sokan ki nem állhatják, a szórakoztató pedig az esetek 99 százalékában primitív, és bunkó csipkelõdõ humort jelent.
A kérdező hozzászólása: hmm ez igaz utolso
1-es tök jó választ adott, ha jó nõre vágysz, akkor legyél versenyképes. Monj egy értelmes okot arra, hogy miért válasszon téged egy neked tetszõ, hozzád túl jó csaj, ha nálad versenyképesebb férfinak is kell, aki jobban megbecsüli.
Én is úgy vettem észre, hogy ma már a lányoknak a belsõ értékek nem számítanak. A hûség, becsület ma már nem érték. Csak a pénz. És a szerényebb jövedelmû srácoknak esélyük sincs párt találni. Vagy ha találnak, akkor az olyan is!
Ez olyan, mint a: - Jaaaj, annyira boldog lesz az a nõ, aki leélheti veled az életét! - Lehetnél akár Te is... - Jaaa, másra gondoltam, hagyjál már...
Úgy értették, hogy az a pénz nem számít nekik, ami neked van :)
A kérdező hozzászólása: itt gyk-n mondogatta sok lany h nekik nem szamit a penz.:D
Egy bombázó csaj sajnos nem a havi 200 nettóm mellett fog sanyarogni mellettem, hanem összeszed egy lóvés mandrót aki eltartja.

Dynamo, a bûvész mitõl olyan népszerû?

A trükkjeinek nagy részét elég kétszer megnézni, és könnyen rájön az ember a titokra. Csupán kihasználja a tv-s trükköket, az alanyok pedig beépített emberek. Semmiféle varázslatos nincs a munkásságában, rém olcsó trükkfelvételek, ezekre bárki képes egy kamera mögött. Mégis mitõl örvend ekkora sikereknek akkor?

Legjobb válasz: Én nem tudom, de engem is érdekelne, mert elég idegesítõ az egész mûsor. Engem le se tud kötni, nem érdekes, mert nem derül ki hogyan csinálja és szerintem is kamu az egész. De innentõl kezdve nem is nézem, csak csodálkozom, ha valaki rajong érte :)

8*-assal értek egyet. Egy normál bûvész, nem kell belemagyarázni, hogy mindenki statiszta, meg photoshop. Jól csinálja a bûvésztrükkjeit, és ennyi. Meg ilyenbe belekötni, hogy azért szar a mûsor mert nem magyarázza el a trükköket.xDD Ember hol élsz te? Miért magyarázná el?
Én nem tudom, de engem is érdekelne, mert elég idegesítõ az egész mûsor. Engem le se tud kötni, nem érdekes, mert nem derül ki hogyan csinálja és szerintem is kamu az egész. De innentõl kezdve nem is nézem, csak csodálkozom, ha valaki rajong érte :)
70-es, 80-as évekbeli elfeledett, régen híres trükköket használ és jól adja elõ.
Mert Ferge- most figyelj: TEGES! :D♡ ♡
de ez mindig is igy volt...mmint a büvész az büvész és nem varázsló...egyszerüen a sikerül abban rejlik, hogy ezeket a trükköket hogy adják elõ...és Dynamo marha jól...alapjáraton egy szimpatikus figura még kinézetre is...
Az ostoba, tudatlan, naiv emberek miatt.
a profi operatõrei miatt
TAlán azért, mert annyira "hihetetlennek" tûnik az egész.. persze igazad van, lehet csak az egész a tv nézõ hülyítésére szolgál, és mindenki beépített ember.. de pont ezt hiszi a szerencsétlen, hogy nem azok, és gondolom ez alapján hiszi azt el, hogy valóban "mágus" a gyerek.
Csíp a pisi?
Én pl. azt sem tudom, ki az.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!