Találatok a következő kifejezésre: Mit vesz a védőnő, (3 db)

Mit vesz figyelembe a védőnő, amikor házhoz megy?

Tavaly nyáron vettünk egy házat,de elég ramaty állapotban volt.Most már elértünk odáig,hogy az alsó szintet lakhatóvá tettük,az emeleti 3 szoba még nincs kész,lakhatatlan.Az udvar és a kert rossz állapotban van,az el?z? tulaj otthagyta az évek óta felhalmozott szemetét,lomját.Rosszabbul néz ki,mint egy szeméttelep.De a házban az alsó szint kész van,bár egy helyiségben leszünk a picivel.És az egész nyitott,tehát a szobát csak egy boltív választja el a konyhától.

Legjobb válasz: Azt veszi figyelembe, hogy az a helyiség, ahol a baba van, ott tisztaság van-e, jól takarítható-e a helyiség. Meg persze azt, hogy adottak-e a körülmények pl. a fürdetésre, stb. De ne aggódj, ha megmondod, hogy a fenti rész még nincs kész és nem is használjátok, a baba pedig nem is lesz ott, amíg nincs kész, akkor egy szava sem lesz. Nem is szoktak ilyenkor szólni, inkább csak a babát nézi meg, meg tanácsokat ad, pl a fürdetéssel kapcsoltaban. Ne aggódj, nézd meg, hogy milyen putrikban is felnõnek a gyerekek, pedig oda is kimegy a védõnõ, de minek? Az sem baj, hogy egy szobában vagytok, én panelban lakom és a félszobán osztozom a babával, mert anyámékkal lakunk együtt, de ez nem számít, a védõnõt csak az érdekelte, hogy tisztaság és rend van-e.

Azt veszi figyelembe, hogy az a helyiség, ahol a baba van, ott tisztaság van-e, jól takarítható-e a helyiség. Meg persze azt, hogy adottak-e a körülmények pl. a fürdetésre, stb. De ne aggódj, ha megmondod, hogy a fenti rész még nincs kész és nem is használjátok, a baba pedig nem is lesz ott, amíg nincs kész, akkor egy szava sem lesz. Nem is szoktak ilyenkor szólni, inkább csak a babát nézi meg, meg tanácsokat ad, pl a fürdetéssel kapcsoltaban. Ne aggódj, nézd meg, hogy milyen putrikban is felnõnek a gyerekek, pedig oda is kimegy a védõnõ, de minek? Az sem baj, hogy egy szobában vagytok, én panelban lakom és a félszobán osztozom a babával, mert anyámékkal lakunk együtt, de ez nem számít, a védõnõt csak az érdekelte, hogy tisztaság és rend van-e.

32 hetes terhes vagyok és a védőnőm eddig csak háromszor látott. Pontosabban kétszer elküldött egy tanulót, hogy felírják az adataimat. Nem veszi fel a telefont sem, mikor segítségre lenne szükségem. Mit tennétek a helyemben?

Második terhességem és az els? babámnál a végén kerültem hozzá.(36 hetesen)Akkor rendes volt, de most én jelentkezzek be hozzá vizeletvizsgálatra, meg hasonlókra? Magas volt a vérnyomásom is és félek, hogy vmi baj lesz.

Legjobb válasz: Ha velem ilyesmi történne akkor én a körzeti orvosomat keresném meg mert úgy gondolom hogy õ talán tudna segíteni.Az a baj hogy a védõnõt nem választjuk hanem az akihez tartozunk,de ha ennyire hanyag akkor úgy gondolom van lehetõség a váltásra.Ez persze csak az én véleményem,de a védõnõ azért van hogy segítsen és ha nem segít nem ér semmit. 20+6hkm

Ha velem ilyesmi történne akkor én a körzeti orvosomat keresném meg mert úgy gondolom hogy õ talán tudna segíteni.Az a baj hogy a védõnõt nem választjuk hanem az akihez tartozunk, de ha ennyire hanyag akkor úgy gondolom van lehetõség a váltásra.Ez persze csak az én véleményem, de a védõnõ azért van hogy segítsen és ha nem segít nem ér semmit. 20+6hkm
Elõzõ vagyok.A magas vérnyomással keresd meg a nõgyógyászodat, nekem ha valami panaszom van mindig õt hívom.Nem magán doki hanem sztk-s, mindig segít.
Jelezném elõbb neki a problémámat (személyesen), ha hárít, akkor a felettesénél tennék panaszt és másikat kérnék.
Én 1X láttam a védõnõt amikor ideadta a kiskönyvet és 1X telefonon hívott az AFP eredmény miatt. Utána szép csendben elment nyugdíjba, helyettese nincs, nem találnak senkit. Na mondjuk nekem nem is hiányzik az elsõ gyereknél sem zaklattuk egymást gyakran, most a másodiknál már még annyira sem igénylem. Még van kb 2 hetem a szülésig ezt már kibírom :) ))
Hát érdekes "védõ"nõ az ilyen... Az enyém csúcsszuper! :-) Én megkérdezném tõle kedvesen, hogy miért nem tudok segítséget kérni, pedig nagy szükségem lenne rá??? Ha erre sem változtatna, akkor beszélnék a házidokival, hogy mi a megoldás???

Ha védőnő szakon vesznek fel, akkor áttudok menni a gyógytornász szakra? Mit kell tennem?

Legjobb válasz: Meg kell majd kérdezni annak a szaknak a tanulmányi osztályán, ahová át szeretnél menni.

Meg kell majd kérdezni annak a szaknak a tanulmányi osztályán, ahová át szeretnél menni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!