Találatok a következő kifejezésre: Mit vehetnék születésnapra (36 db)

13 éves fiúnak mit tanácsoltok mit vehetnék születésnapjára? Nekem nincs ötletem. :///

Anyukám testvéréék kint élnek külföldön pontosabban Spanyolországban... Lehet h ezek segítenek ötleteket adni: imád gokartozni meg versenyekre is jár, akkor focizik meg a kedvenc focicsapata a real madrid... Valaki??? Fontos lenne mert amúgy meg lehet zabálni haláli egy kissrác csak én nem nagyon tudok spanyolul bár tanulom ? meg egyáltakán nem tud magyarul.. :/ Van xboxa de h most milyen játékot szeretne... De a szüleit?l is most iphone 5-öt kapott csak karácsonyra mert iphone 4-e volt és az apja azt mondta h akkor neki is legyen iphone 5.. O.o meg ilyenek ugyhogy nagyon nem tudom mit vehetnék...Arra gondoltam valami gokartosat?? Ötlet?? ))))

Legjobb válasz: Realos mez, vagy reálos bögre :D

Realos mez, vagy reálos bögre :D
parfümöt vagy sprét vagy egy fasza inget én is azt kérnék
A kérdező hozzászólása: Köszii :) ))
a következõkben pl Ronaldos mez annak minden madridista öeülne :) és special nagyon
guminõt...
http://focicucc.hu/real-madrid Szerintem nézd meg ezeket a Realos cuccokat és rendeld meg online!!

Mit vehetnek baratom szuletesnapjara?

mar ido kozbe vettem neki parnat,kulcstartot,parfumot,kozos kep...de most nem jut semmi eszembe:(

Legjobb válasz: Az lesz a legjobb, ha megkerdezed tolle, h mit szeretne. En is mindig ugy csinalom, es nallam bejon! Vagy, ha nem akarod, akkor pl csinaltathatsz neki egy bogret kozos keppel, vagy valamilyen felsot vehetsz neki, vagy ezust karkoto :) en azt veszek az en baratomnak a szuletesnapjara

Az lesz a legjobb, ha megkerdezed tolle, h mit szeretne. En is mindig ugy csinalom, es nallam bejon! Vagy, ha nem akarod, akkor pl csinaltathatsz neki egy bogret kozos keppel, vagy valamilyen felsot vehetsz neki, vagy ezust karkoto :) en azt veszek az en baratomnak a szuletesnapjara
vegyél neki egy félbetört szives nyakláncot ami a te nyakadba és az övébe is ott lehet
Ruha, bombon, óra, vagy kérdzed emg tõle hogy mit szeretne
Én megsütöttem a kedvenc tortáját


Barátnőm most lesz 17 éves! Tanácstalan vagyok mit vehetnék neki születésnapjára! Mi illene egy 17 éves lánynak?

Legjobb válasz: Vannak sablonos dolgok, mint például a parfüm, plüssfigura, könyv, ékszer, stb... de te gondolom valami különlegeset szeretnél. Meg hát ez attól is függ, hogy a lány milyen beállítottságú. Én például 17. szülinapomra egy nagyon szép karkötõt kaptam a barátomtól, de ha interneten beírod egy keresõbe hogy egyedi ajándékok, akkor válogathatsz bõven az ötletek közül.

Vannak sablonos dolgok, mint például a parfüm, plüssfigura, könyv, ékszer, stb... de te gondolom valami különlegeset szeretnél. Meg hát ez attól is függ, hogy a lány milyen beállítottságú. Én például 17. szülinapomra egy nagyon szép karkötõt kaptam a barátomtól, de ha interneten beírod egy keresõbe hogy egyedi ajándékok, akkor válogathatsz bõven az ötletek közül.
A kérdező hozzászólása: NAmármost csak az a baj az ékszerrel, hogy majdnem mind1ik ujján gyûrû van két kezén karláncok 3-4 nyaklánc így ékszer kilõve... Könyv.. hehe nem szeret olvasni tehát nempálya..Plüssállat túl snassz Parfüme van 1000 nem akarok 1001.-et ezeket én is végig gondoltam. De köszönöm megsasolom a Különleges ajándékok oldalon :)
a farkad.
szerintem vegyél neki egy szexi háloinget:D én azt kaptam a barátomtol 17. szülinapomra:D vagy lehet csináltatni ojjan polot vagyakármilyen ruhanemöt ( akár BUGYIT is ) amin egy közös képetek van:D válassz ki rolatok egy jo szexis képet és vasaltasd rá egy sima fehér bugyira :D szerintem ennek is örülne
Szerintem örülne egy olyan szép ékszertartó dobozkának, amibe több ékszer is belefér. Valamilyen ékszertisztító dolgot is vehetnél.

Mit vehetnék nagypapámnak 70. születésnapjára?

El?re is köszönöm az ötleteket!

Legjobb válasz: Az enyém pl nagyon szokott örülni a képes háborús könyveknek, vagy történelmi könyveknek. Esetleg vegyél neki rádiót. Az idõs bácsik szeretnek rádiót hallgatni, és most tele vannak a boltok ilyen 40-es 50-es évek beli kinézetû, de modern rádiókkal, bakelitlejátszókkal. Utóbbi fõleg jó, ha megmaradt neki pár régi lemez, de lehet hozzá venni, csak iszonyat drágák. Két-három lemez árán viszont lejátszót már kapni. Mi ilyeneket szoktunk adni az én DÉDpapámnak, õ idén már 86 éves lesz.

Az enyém pl nagyon szokott örülni a képes háborús könyveknek, vagy történelmi könyveknek. Esetleg vegyél neki rádiót. Az idõs bácsik szeretnek rádiót hallgatni, és most tele vannak a boltok ilyen 40-es 50-es évek beli kinézetû, de modern rádiókkal, bakelitlejátszókkal. Utóbbi fõleg jó, ha megmaradt neki pár régi lemez, de lehet hozzá venni, csak iszonyat drágák. Két-három lemez árán viszont lejátszót már kapni. Mi ilyeneket szoktunk adni az én DÉDpapámnak, õ idén már 86 éves lesz.
az én papám 79 évesen elhunyt. tavaly :(
Szia! Nem tudom, hogy Papád szereti e a bort.Mi pl a Papus 80. szülinapjára egy "sok puttonyos"bort vettünk és csináltattunk rá címkét, amin a 3 unokája van és belegravíroztattuk, hogy boldog 80. születésnapot! Nagyon örült neki és örök emlék-még ha a bort meg is issza;)
Fizes be az öregedet egy sztriptiz bárba , na ott lesz neki igazán jó élete még hátra , de a nyomogombon legyen a kezedd hogy hivd a mentöket ha rosszul lesz a csoka !!!
borosüvegbe vagy valami másba belegravírozhatnád a nevét, vagy jókivánságot stb
A kérdező hozzászólása: Nem még nem döntöttem el de vannak jó ötletek, és biztos hogy veszek neki valamit.Hobbija igazából a keresztrejtvény fejtés de olyan dolgokat már kapott.Anno még állatokkal foglalkozott de nem nagyon tudom hogy ez segít e valamit. Az ajándékkal kiszeretném fejezni hogy mennyire fontos nekem.
ma 19:11 vagyok na eldöntötted mit veszel neki ? írd meg és ne haragudj ha durva lekezelö voltam veled
kenyeret tejet és akkor baj nem lehet
valamilyen jó szivar...:) az öregek szeretik
ma 19:11 vagyok DE tényleg miért nem inkább elmentek egy étterembe meesztek isztok , elbeszélgettek a régi szép idökröl ( hogyan csajozott az öreged , katonai idökröl... ) sokkal jobb program mint ajándékott vásorolni !!!
A kérdezõnek hála istennek él a nagyapja! Ne gyertek már ilyen elhalálozott, vagy majd el foghalálozni válaszokkal! A születésnapját szeretné megünnepelni.... Nincs valami hobbija a papának? Mert a mienk pl. imád pecázni és ezzel kapcsolatos ajándékot kapott. Ha nincs ötletem, akkor meg szoktam kérni másik családtagot, hogy próbálja kipuhatolni minek örülne a legjobban. Boldog szûletésnapot a nagypapádnak:)
Nehogy vegyél neki valamit is !!!!! Az ilyen idöseknek már mindenük megvan , bármit is veszel neki te fogod kidobálni majd a szemétbe ha meghall !! Vagy veszekedni fogtok az örökösökkel , hogy ez az enyém , én vettem .... !!! Ezt akarod ??? Tapasztalatból mondom !!!! Hallgas rám , most biztos utálsz de ez van ??!!
A kérdező hozzászólása: Ilyen boros üveges üzenetet kapott már.De köszönöm az ötletet!

Mit vehetnék ajándékba, a férjemnek 30. -dik születésnapjára? Valami maradando emlékezeteset szeretnék.

persze tudom, hogy én ismerem és tudom hogy mi érdekli, csak gondoltam, hogy tudtok pár jo ötlettel segiteni. elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: Az en parom egy romantikus agynemut kert, meg is lepodtem. Kulonben mi is ez a korosztaly vagyunk.

Az en parom egy romantikus agynemut kert, meg is lepodtem. Kulonben mi is ez a korosztaly vagyunk.
Én egy meglepetés-partit szerveztem neki, közel 30-an jöttek el(család+barátok), rendeltem dj-t +kongást és hajnalig mulattunk. A kajákat, sütiket én készítettem. Az ajándék egy márkásabb, elegáns óra volt, de a hangsúly a meglepetésen volt. Jött haza munkából, mi pedig vártuk a lakásban a tortával. Felejthetetlen volt.
Elõzõ vagyok. Most már nem engedhetem meg magamnak az ilyen bulikat anyagilag, ugyhogy elvinném étterembe, vagy 2 napra egy szép helyre, vagy egy koncertre. Ez tényleg attól függ, hogy mit szeret és mennyi pénzt vagy energiát tudsz ráfordítani. Írd meg lszi, hogy mi lett végül Sok sikert!
Még azt tervezem hogy egyszer légballonnal tesz majd sétàt:) Kicsit dràga mulatsàg, de jövöre elkezdek sporolgatni. Na az egy örök élmény marad neki!
A kérdező hozzászólása: sziasztok! köszi szépen a jobbnál jobb tippeket :) a kaparosszelvény kimondottan tetszett :) én jot nevettem rajta, szerintem neki is tetszene föleg mert néha néha kapargatna, csak én nem engedem neki :) elvileg közösen azt tervezzük, hogy elmehetnénk a családdal ill barátokkl a trofeába vacsizni. tetszik neki, igaz nem meglepi lenne... vagy hagyam abban a hiszembn hogy oda megyünk, és a végén itthoi bulival lepjük meg? hááát lehetne, de félek nehogy csalodjon, ha már beleélte magát a trofeába. dilemma :) na még gondolkozom, a szülinap dec 2.-án lesz. majd ird meg létszi, hogy a kaparos nálatok hogy jött be.
MENJETEK EL PÉLDÁUL EGY JÓ KIS KIRÁNDULÁSRA.A RÁM SZAKADÉK IGAZÁN FELEJTHETETLEN FÕLEG HA VÉGIG TUDJÁTOK MÁSZNI A LEG VÉGÉIG.AMÚGY MEG ÁLTALÁBAN MINDEN PASI A HOBBIJÁVAL KAPCSOLATOS DOLGOT RÉSZESÍTI ELÕNYBEN
Én is melepetés bulit szerveztem neki a 30. szülinapjára. Annyira meglepõdött és úgy örült, hogy percekig meg sem tudott szólalni, ott volt minden barátja. Azt mondta ez volt élete legszebb szülinapja!:-) Hatalmasat buliztunk. És vettem neki egy szép ezüst karkötõt is.

Mit vehetnék/készíthetnék a páromnak 18. születésnapjára?

már a lehetõ legtöbb ajándék ötletet 'elsütöttem' és nem nagyon van már ötletem. esetleg ti mit adtatok a párotoknak? légyszíves segítsetek

Legjobb válasz: F vagy L?

F vagy L?
A kérdező hozzászólása: fiúnak lenne
Ajándékozz élményt, az maradandóbb és szívesen gondol majd vissza rá :)

25. születésnapjára mit vehetnék a páromnak? FONTOS!

Láttam már itt 1000 ilyen kérdést, de normális választ nem. :(

Legjobb válasz: egy hete a tengerparton ti és a tenger

egy hete a tengerparton ti és a tenger
Otodik es hatodik is en voltam :)
A slackline egy nagyon erdekes sport , aki nem ismeri irja be youtube-ba vagy google-ba :) Lehet venni kezdocsomagot Decathlon-ban es Lidl-ben vagy Aldi-ban is ha jol tudom. A mi csaladunk 5 eve uzi ezt a sportot es soha nem talalkoztunk meg olyan emberrel akit ne erdekelt volna ;) 15/l
Vagy esetleg slackline?:)
A kérdező hozzászólása: És Magyarorszagon hol találok ilyenen helyeket? :)
Vidd el jet-skizni.
A kérdező hozzászólása: * keresetem
A kérdező hozzászólása: A vadmacskat gyakran megkapja. És nagyon is ismerem. Mondom hogy különlegeset akarok. És tippeket kérek. :) a tengerpart nem is rossz csak annyi keresetek nincs :( nemtudtok véletlenül helyeket ahol pl extrém sportokat ki lehet próbálni?
*hetet
6 éve vagytok együtt, akkor már csak ismered, hogy milyen ember és mire vágyik, mit szeret.Néha elég egy kis apróság is, hogy érezze, hogy szereted és gondoltál rá.
A kérdező hozzászólása: köszi. utána nézek :)

Otletek hogy mit vehetnek a baratomnak szuletesnapjara?

Legjobb válasz: könyv, vagy csinltathsatsz bögrét a kedvenc focicsapata logójávla vagy épp a kedvenc játékosát is ráteheted, vagy épp egy karórát 18L

könyv, vagy csinltathsatsz bögrét a kedvenc focicsapata logójávla vagy épp a kedvenc játékosát is ráteheted, vagy épp egy karórát 18L
feküdj be az gyba mellé, és modn hogy a szülinapi alányékod drágám az, hogy bármelyik lyuk a tiéd lehet, bármeddig a ma este foelyamán! én ennek örülnék a elgjobban :P 23/F

Mit vehetnék a születésnapjára? (többi lent)

Van egy lány, akivel már elég jól ismerjük egymást, nagyon sokat beszélgettünk chaten és élõben is. Mindjárt itt a születésnapja és nem tudom, hogy mit is tudnék venni neki. Az igazság az, hogy amolyan "összejövõfélben" vagyunk, de még szó sincs arról, hogy a barátnõm lenne (szóval az ilyen szívecskés cuccok lehet, hogy nem lennének nyerõk).

Legjobb válasz: Valami személyeset.

Valami személyeset.
Amit szeret.
csokiii:)
Tényleg amit szeret azt vegyél neki. Én imádom a plüssöket és ha szégyen, ha nem még mindig nem tudok elaludni egy nagy plüss nélkül. (Nem kell nagyot venned neki, mert plüssben nem a méret a lényeg hanem a szándék.) Biztosan örülnék neki ha a kedvenc állatomat kapnám egy alvóstárs formájában. Csokit is imádom és a virágokat utálom, kivéve egy fajtát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!