Találatok a következő kifejezésre: Mit vehetnék migrénre (2 db)

Mit vehetnék be migrénre?

Nem bírom... 2 napja tart. Beszélni, mozdulni nem bírok! :((

Legjobb válasz: Szerintem menj orvoshoz. Õ meg tudja mondani mit szedhetsz. Addig sötétített szoba, sok pihi...tudod. Magadtól inkább ne vegyél be semmit. Nehogy ártson a babának!

Szerintem menj orvoshoz. Õ meg tudja mondani mit szedhetsz. Addig sötétített szoba, sok pihi...tudod. Magadtól inkább ne vegyél be semmit. Nehogy ártson a babának!
Algopyrin, vagy egy új a Paramax. Utóbbit a védõnõ ajánlotta. Nekem csak a Quarelin vált be anno, de terhesen és szoptatósan csak a fentieket szabad. Nem tökéletesek, de nagyon sokat enyhítenek.
A kérdező hozzászólása: Még nem érkezett meg a válasz, addig nem bírtam a fájdalmat, és a Quarelin mellett dönötöttem. 10 perc alatt használt! :-) Köszi, és megnyugtattál!
A kaves hozzaszolonak uzenem, h edesanyja remekul raerzett a gyogymodra :) A koffein kitagitja az agyi ereket, ezaltal csokkenti a gorcsot. Ezt felhasznalva talaltak ki a Quarelint, kifejezetten migrenre, amelynek a hatoanyaga Algpopiryn es koffein. Terhessegben, migrenben beveheto belole egy szem. Orvos engedelyezte es magyarazta el, es nekem tokeletesen be is valt.
Szia! Sajna én is migrénes vagyok. Az elsõ terhességemnél majd 2-3 hétig tartott, mire vége lett (kb a7-10 hétig). A dokim akkor azt mondta, hogy algópirint nyugodtan vehetak be és Efferalgam pezsitabit is, mert az kicsit gyorsabban hat. Ilyenkor, ha csak tehetem, elmegyek zuhanyozni, jó sokat, nekem a langyos víz segít. Próbáld ki, nekem bevált.Egyébként amikor migrénem volt, akkor fiam született. Amikor a terhesség alatt nem volt migrénem lányom lett. Most várjuk a 3. babát, volt migrénem és a dokim is megerõsített, hogy kisfiunk lesz. A legjobbakat!
Szia! Anyukámnak van egy bevált receptje. Õ sem bír sajnos létezni ha migrénje van. Sötét szoba, teljesen vízszintesben feküdj a hátadon, de elõtte vegyél be egy szem algopirynt fél csésze hideg, HIDEG cukor és minden nélküli kávéval. Utána fekvés, az volna a legjobb, ha meg tudnád oldani, a koromsötét szobát. Tényleg használ.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megpróbálom! Nagyon fáj... létezni sem bírok...
Nekem csak az Algopyrint engedélyezte a dokim... De migrénre bevált egy gyógynövény-olaj, amit bemasszíroztam a fejbõrbe, halánték, tarkó, ott vérbõséget okozott, nagyon jót tett! Asszem a Sunrider-nek van ilyen terméke.
Paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót nyugodtan bevehetsz pl.efferalgan!Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Migrénre mit vehetek be szoptatás mellett?

9 hónapig nem volt migrénem, mot újra el?jött, talán a hormonháztartásom áll vissza, azért. Talán Rubophen van itthon. A tájákoztatóban ez van: Szoptatós anyáknak történ? adása egyedi orvosi megfontolást igényel.

Legjobb válasz: algopyrin

algopyrin
A kérdező hozzászólása: Hát az nincs itthon és vényköteles, sajna.
Egyet nyugodtan bevehetsz abból amit szoktál. Saridont használok és vettem már be szoptatás mellett is, nem lesz a babának baja tõle. Fõleg, hogy nem tartósan fogod szedni.
Panadol-t. Azt fájdalomcsillapításra már a babáknak is lehet adni, tehát ha te veszed be sem árt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!