Találatok a következő kifejezésre: Mit vehetnék a barátom (62 db)

Mit vehetnék a barátomnak ballagására?

Hamarosan a barátomnak ballagása lesz, lassan fél éve együtt vagyunk és fogalmam sincs mit adhatnék neki. :( Ékszert semmiképp, mert nincs oda az ilyenekért. Õ 18/F, én 16/L. Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Tud meg hogy miket szeret,, kérdezgesd,, de gondolom van sejtésed hogy mi iránt érdeklõdik inkább :-))

Tud meg hogy miket szeret, , kérdezgesd, , de gondolom van sejtésed hogy mi iránt érdeklõdik inkább :-))
If you know what the first respondent means...:D:D

Mit vehetnék a baráton 25. szülinapjára?

Persze tudom, hogy ezt nekem kell tudni,mert én ismerem ?t a legjobban. (Aki ilyen szeretne írni, inkább ne) Már van pár ötletem, de igazi felejthetetlen szülinapot szeretnék. Az is segítene, ha elmesélnétek nektek hogy telt ez az esemény a párotokkal. Ajándékötleteket, buliötleteket... mindent várok:) köszönöm 20/L

Legjobb válasz: Én pl a barátomnak a szülinapjára csináltattam egy rajzot magamról és bekereteztettem gyönyörû lett:)olyan szép mint egy festmény:)nagyon örült neki mondjuk mellé csinálhatnál egy gyertyafényes vacsit fõznél neki vmi finomat....szerintem sikered lenne vele:):)

Én pl a barátomnak a szülinapjára csináltattam egy rajzot magamról és bekereteztettem gyönyörû lett:) olyan szép mint egy festmény:) nagyon örült neki mondjuk mellé csinálhatnál egy gyertyafényes vacsit fõznél neki vmi finomat....szerintem sikered lenne vele:) :)

Mit tudtok ajánlani, mit vehetnék a barátom szülinapjára?

Szeret horgászni, gitározni, logikai játékokat. 18 éves lesz.


Mit vehetnék a barátomnak névnapjára?

a barátomnak most lesz a névnapja és nem tudom mit vegyek neki.nem olyan régóta vagyunk együtt.? 16éves én 15.nagyon szereti az ingeket(nagyon sok is van neki),de az anyukája már vett neki egy inget+egy nyakkend?t(azt is nagyon szereti)...szóval szerintetek gáz lenne ha én is azt vennék neki?de csak akkor venném meg ha nem találnék ki mást.

Legjobb válasz: ne vegyél inget!! találj ki valami olyat amit szeret.. esetleg csinálj te magad neki valamit. mit szeret csinálni??!

ne vegyél inget!! találj ki valami olyat amit szeret.. esetleg csinálj te magad neki valamit. mit szeret csinálni??!
A kérdező hozzászólása: igen én is gondoltam arra hogy valami saját készítésû dolgot adok neki csak nem tudom hogy mit...arra gondoltam hogy sütit sütök neki...de az úgyis csak addig tart míg el nem fogy!:s hogy érted hogy mit szeret?mert sok mindent szeret..szeret sportolni de nem hiszem hogy ilyen téren tudnék e neki saját készítésû dolgot adni.
bögre, menjetek el valahová, csoki,
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Csinálj neki saját készítésû dolgot, ha szeret sportolni, attól függ mit, ne sport célra sajátot.. Köthetsz neki egy sálat télre, vagy bármi.. De vehetsz neki egy teniszütõt, labdát, valami sportpályára éves bérlet jövõre, stb..

Mit vehetnék a barátomnak? (Bővebben lent)

3 hónapja vagyunk együtt és fogalmam sincs mit lehetne neki venni... 16 éves, kb semmi hobbija nincs, szóval még az se lehet hogy a hobbijához kapcsolódó/szükséges dolgot veszek. :( Õ már tudja mit vesz nekem, de tippet sem ad hogy én mit adjak neki. Segítsetek!!

Legjobb válasz: Vegyél neki bögrét. Azt mindenki használ. Fehéret is vehetsz, és saját magad kidekorálod. Vagy egy sálat. Azt kötni is lehet.

Vegyél neki bögrét. Azt mindenki használ. Fehéret is vehetsz, és saját magad kidekorálod. Vagy egy sálat. Azt kötni is lehet.
Valamit biztos szeret ha épp nem vagytok együtt. Vegyél könyvet, vagy valamit készíts neki te magad és azt legalább olyan, hogy van neki eszmei értéke.

Mit vehetnek a barátomnak szulinapjara? 3 hónapja vagyunk együtt

Nem szeretnék olyan nagy ajándékot venni,de valami kicsinyseggel szeretnem meglepni.29 éves a barátom,en 22

Legjobb válasz: Süss neki egy tortát. Vagy lepd meg egy vacsorával.

Süss neki egy tortát. Vagy lepd meg egy vacsorával.
Hát olyan dolgot vegyél neki, ami kötõdik valamelyik érdeklõdési köréhez. De a torta amúgy tényleg jó ötlet.
Meg a vacsora is, ha finomra sikerül :D.
Parfüm, egy új edzõcipõ stb.
mert focista? és akkor mivan?
Laza szaxi
Mekkora értékben? egy vicces bögrétõl az ékszerig sokminden van. szûkítsd a kört kicsit
A kérdező hozzászólása: Olyan 6000ig:)
Nyaklánc, fociladba, új focicipõ/edzõcipõ, pólót, rövidnadrágot. Nagy a választék :)

Mit vehetnék a barátom anyukájának?

Elég jó kapcsolatban vagyok vele, de nem régibben volt egy kis nézet eltérésünk, már megbékélt de szeretném kimutatni neki hogy igenis kedvelem. Valami személyes dologra gondoltam.

Legjobb válasz: hát,ne szemránckrémet. szerintem valami különleges édességet,vagy ilyesmit

hát, ne szemránckrémet. szerintem valami különleges édességet, vagy ilyesmit
A kérdező hozzászólása: jó hát én se arra gondoltam :) én is valami édességre vagy esetleg valami dísz tárgyra

Mit vehetnék a barátomnak 18. születésnapjára?

3éve vagyok együtt a barátommal...már kifogytam az ötletekből!Valami nagyon személyeset szeretnék neki venni,ami mégsem nyálas.Esetleg olyat amit nekem kell készíteni, mellé pedig valami jó koncertjegyet tudtok ajánlani?

Legjobb válasz: Lendületet.

Lendületet.
Egy órát? Nem kell, hogy márkás legyen, csak az izlése szerint való; kapni olcsóbbakat is - 18. szülinapra valami középkategóriás is jó.

Mit vehetnék a barátomnak Valentin napra?

18éves, és fogalmam nincs miket szoktak, mivel ő az első, akivel eljutottam a valentin napig. Alkoholt nem akarok, mert neki nem szabad, meg nem is akarnám itatni. Tudnátok pár tippet adni?:)

Legjobb válasz: milyen egyedi. közös kép keretben...

milyen egyedi. közös kép keretben...
Vacsi, egy jó film, aztán te magad egy piros masnival a nyakadban!
valami egyedit. hivass elõ pl. egy közös fotótokat és tedd keretbe. amit én fogok csinálni, egyedi órát rendelek, vagyis viszek egy fotót és a az órát a saját fotónkkal látják el.
A kérdező hozzászólása: Karácsonyra kapta a közös képet képkeretben.
Szerintem is a vacsora a legjobb és utána közös borozgatás és egy jó film nézése összebújva...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!