Találatok a következő kifejezésre: Mit vehetek es fel eves evfordulora (1 db)

Mit vehetek 1 es fel eves evfordulora a baratomnak? Egyaltalan kell vegyek?

20 eves srac, az 1 es fel evre kell venni ajandekot? En szivem szerint vennek, de nem vagyok biztos, h o akar venni v sem. Csak ne ilyen Nivea ajandek csomagot v hasonlot, mert azt mar adtam parszor:) Valami vicces, edes, eredeti ajandekot lehetne? Mivel lephetem meg aminek nagyon orulne? Tudom h en kene ismerjem az izleset, de mar kifogytam otletekbol...

Legjobb válasz: Szerintem felesleges venni. Elég hha csak az évfordulókra veszel! De te érzed.

Szerintem felesleges venni. Elég hha csak az évfordulókra veszel! De te érzed.
Szerintem sem kellene venned semmit, max évfordulóra. A srácoknak ez nem túl fontos, van aki még az évfordulót sem tudja, vagy elfelejti, nemhogy a köztes felet (persze vannak kivételek). Szerintem majd fél év múlva gondolkozz el ezen újra. :)
Sztem viszont vehetsz neki:) az én párom nagyon szereti ha meglepem valami kis egyedi dologgal:) akár hónapforduló akár csak úgy veszek neki valamit! PL Vehecc neki egy medált amibe belegravíroztacc. vagy karkötõt...vagy képet kinyomtacc és valami szép keretbe beteszed..és azt mindig látja otthon:) vagy valami aranyos párnát:) bár nem tudom a barátodnak milyen az ízlése vagy mit szeret:) de valami kis egyedi édes dologt:) lényeg, hogy kettõtökre emlékeztessen és ne az számítson hogy mennyibe került!!
A kérdező hozzászólása: :) ) de erdekes, minden amit meseltel mar megvettem neki:) a kepet is, a parnat is! de koszi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ma voltam venni 1 pólót és belenéztem a nagy tükörbe és láttam magamon a szerencsétlenség és a gyász fizikai, kézzelfogható tulajdonságait. (? )

hogy dobjam le magamról ezeket
f

20

Férfiak ti összejönnétek egy munkanélküli lánnyal akinek még barátai sincsenek? Vagy ha ezek kiderülnének abba is hagynátok az ismerkedést?

Mindkét dolog nagyrészt önhibán kivüli. A barátnői érettségi után eltűntek, megszakadt a kapcsolat, a többi barát elköltözött, nem maradt senkije. Munkát minden erejével keres, vannnak szakmái is, de nem veszik fel sehova ismerettség és tapasztalat nélküli pályakezdőként. Zavarna ez titeket ha amúgy tetszene a lány?

20

Ha "belefáradtam" egy kapcsolatba akkor érdemes folytatni és küzdeni érte vagy nem?

22

Szerintetek gáz ha 15/L, 3 hete vagyok együtt a barátommal, és lefekszek vele?

Nagyon szerelmesek vagyunk, amióta megláttuk egymást, szerelem első látásra, és nagyon nehéz türtőztetni magunkat.

18

Pasik, mennyire viselne meg benneteket, ha a barátnőtök egy tőletek gazdagabb, pl. jól menő fogorvossal, szájsebésszel jönne össze, majd annak szülne gyereket is?

Mennyire gondolnátok komolyan ezt követően egy másik csajjal, vagy azt csak pótléknak használnátok? Ha nincs a ló, jó a szamár is, alapon?

16

Hogy viselkedtek a párotokkal a közös osztálytársak előtt?

ha a párotok az oszálytársatok is egyben hogy viselkedtek vele napközben? Reggel puszi, meg sokat vagytok kettesben gondolom, de nem feltétlenül kell testi kontakt még az elején, nem? Úgynéz ki, hogy összejövök egy szégyenlős lánnyal az oszályból, de én csak ezt várom el, hogy elköszönéskor puszi, aztán kész. Ennyi még beleférhet nem?Idővel majd feloldódik, de még furcsa neki, aztán nem akarom erőltetni.. Vagy máshol hogy sozkott menni?mi az ami nem megbotránkoztató? hogy viselkedjünk, hogy azért lássák, hogy együtt vagyunk, de mégsem essünk túlzásokba?

6

Lányok nektek ez bejön?

183 centi a magasságom.
és 62 kiló vagyok.

nem túl vékony?

21

Szerintetek ez mit jelent?

Azt kértem a barátomtól(most mosolyszünetet tartunk),hogy maradjon még pár percet beszélni mire ő azt mondta:megyek mindenképp mert fáj a szemem,miattad nem fogom erőltetni annyit nem érsz :) majd holnap beszélgetünk :P

8

Zavarja a köztünk lévő korkülönbség?

Nyáron ismerkedtem meg egy fiúval, aki az első perctől kezdve bejött nekem. Volt barátom, de attól függetlenül flörtölt velem. Aztán szakítottam a barátommal, elhívott bulizni és kevertünk. Azóta nem is nagyon keresett, alig beszélünk és ez tök rossz. Szerintem zavarja a köztünk lévő korkülönbség. (én 15vagyok, ő 19). Azóta van egy barátom rettenetes szeretem, de a másik fiút akkor sem bírom kiverni a fejemből. Mit tehetnék?

3

Szerintetek fog valaha szeretni?

Van egy lány már párszor voltunk randizni aztán bevallottam neki mit érzek, akkor nemet mondott... Szerintetek fog valaha szeretni?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!