Találatok a következő kifejezésre: Mit vehetek es (182 db)

A just cause 2 ben az összeszedet pénzemből mit vehetek? És hol? És a fegyver/autó/élet dobozok mire jók?

Legjobb válasz: Az összegyûjtött pénzedbõl vehetsz a 4-es gombbal és egy kattintással elõhozható feketepiacon (black market) fegyvereket, autókat stb. Ennek a használatához meg kell mentened a kaszinóból az informátort (2. v 3. küldi). A káosz pontok új küldiket és fegyvereket nyitnak meg. A különbözõ dobozok pedig növelik a max életerõt (páncélok), gyógyítanak (élet dobozok) vagy fegyver ill. autó fejlesztéseket tesznek lehetõvé (fegyver-és autó dobozok).

Az összegyûjtött pénzedbõl vehetsz a 4-es gombbal és egy kattintással elõhozható feketepiacon (black market) fegyvereket, autókat stb. Ennek a használatához meg kell mentened a kaszinóból az informátort (2. v 3. küldi). A káosz pontok új küldiket és fegyvereket nyitnak meg. A különbözõ dobozok pedig növelik a max életerõt (páncélok), gyógyítanak (élet dobozok) vagy fegyver ill. autó fejlesztéseket tesznek lehetõvé (fegyver-és autó dobozok).
A fekete piacon vehetsz. Nekem Xboxon van meg szóval csak ott tudom elmondani hogy hogy kell azt elõhozni. A Gépem meg nem Vista (már csak az hiányozna) és sajnos nem Windows 7.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Anyának mit vehetnék és készíthetnék Anyáknapjára? 12/l

Anyának venni is szeretnék valamit meg készíteni is.De mit??

Legjobb válasz: Virág esetleg? Nem csokor, hanem valami cserepes. Gyönyörû virágokat lehet anyák napján kapni. Petúnia, begónia, stb. és szerintem a zsebpénzed is futná mert nem olyan drágák. Illetve készíthetsz mellé üdvözlõkártyát valami szép verssel :)

Virág esetleg? Nem csokor, hanem valami cserepes. Gyönyörû virágokat lehet anyák napján kapni. Petúnia, begónia, stb. és szerintem a zsebpénzed is futná mert nem olyan drágák. Illetve készíthetsz mellé üdvözlõkártyát valami szép verssel :)
Én rajzoltam 1 napraforgót és egy verset írtam rá. Ágh István: Virágosat álmodtam Édesanyám, virágosat álmodtam, napraforgó- virág voltam álmomban, édesanyám, te meg fényes nap voltál, napkeltétõl napnyugtáig ragyogtál. Boldog Anyáknapját!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, mind a 2 nagyon tetszik, lehet, hogy pont ezeket fogom csinálni!!(: Ment a zöld kéz!
Az én gyerekeim kicsik még de virágokat fogunk rajzolni és a közepébe képeinket, mert messze lakunk ritkán taliznak. Szerintem a napraforgós versike mellé rajzolj egy napraforgót és közepébe anyud arcképét berakhatod. Csak egy plussznak .
En veszek egy viragcsokrot es melle az udvozlokartyaba belerajzolom a kezem es belleirom hogy hiaba novok a szeretet nem csokken mar 14 eves vagyok es mar nem csinalok neki olyasmit mint kisebb koromban de azert tudom hogy mennyire jol esik neki.

Kik vehetik igénybe a Szocpolt és mire vehető fel?

Legjobb válasz: Köszi a választ Aha értem Hátakkor mi lecsúsztunk.Mert már vásároltunk lakást.De ha mondjuk hitel kiváltásra lehet használni akkor hol lehetne ennek utána járni.?

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ Aha értem Hátakkor mi lecsúsztunk.Mert már vásároltunk lakást.De ha mondjuk hitel kiváltásra lehet használni akkor hol lehetne ennek utána járni.?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ most utána járok Én is kíváncsi vagyok, mit mond a bank.Nme lenne rossz ha a igent mondana rá.Mi is most várjuk amúgy a gyerköcünket augusztusra vagyok kiírva. Kis fiúd vagy lányzód van?

Valakinek valami otlet, hogy mit vehetnék a férjem 30asszulinapjára? Nem szeretnék drága ajándékot, mivel állapotos vagyok és most a picire sporolunk, csak kellene valami jo otlet!

Legjobb válasz: hát mivel a férjedrõl van szó ismerned kéne h mire vágyik ami nem is drága és jó is neki :) így nehezen lehet segíteni ha nem ismerjük ám õt...

hát mivel a férjedrõl van szó ismerned kéne h mire vágyik ami nem is drága és jó is neki :) így nehezen lehet segíteni ha nem ismerjük ám õt...
nyakkendõ, öngyújtó
A kérdező hozzászólása: igen tudom, csak jo lenne valami otletes dolog!
hát ha közel laktok pesthez és a férjed értékeli az ilyen dolgokat én azt javaslom hogy fogadjatok örökbe az állatkertbõl vmi állatot :) 5000ftba kerül és kaptok róla egy oklevelet hogy egy éven keresztül ti vagytok a nevelõszülõk plusz kiírják a neveteket az állathoz :) és egy ingyenes állatkerti sétát adnak ajándékba:) szerintem ez nem mindennapi és annyira nem is költséges.. remélem tudtam segíteni
én vizipipát vettem legutobb a barátomnak. ha dohánzik akkor vagy az vagy pl egy minöségi szivar. vagy egy fényképalbum benne közös képekkel, esetleg pár személyes ereklyével pl mozijegyek, belépök ha megörizted ezeket. ha megoldhato menjetek el az elsö randitok szinhelyére. gravirozott toll, öngyujto, ékszer. Kedvenc filmje DVDn.kedvenc zenéi válogatásCDn. Kedvenc itala dizscsomagolásban. Ha szereti az autokat vagy motorokat ilyen könyv. ha szeret olvasni kedvenc irojátol legujabb könyv. ha van kedvenc autoja arrol egy makett. ha gyüjt valamit ujabb darab a gyüjteménybe. ha van kocsija autofényezõ készlet. egy alsogatya a Te fényképeddel. hatalmas adag a kedvenc csokijábol. hirtelen ennyi jutott eszembe:)

Ha elkezded kezelni a hüvelygombát canestennel mikor vehető észre a változás? És mennyiben nagy az a változás? Mennyi idő alatt lehet kigyógyulni?

Legjobb válasz: A kezelés befejeztével már biztosan el kell, hogy múljon a fertõzés, ezáltal a tünetek. De 1-2 nap után is már kell érezni enyhülést. Csak tudod nagyon sokan nem tudják, hogy a Caneseten csak bizonyos gombás fertõzésre van, nem az összes gombára és a gombán kívül is még van számos kórokozó, ami fertõzést tud okozni és azok egyikére sem jó a Canesten. És olyankor nem is lesz jobban az ember. Csak, hát ez a könnyû, hogy vegyél Canestent a patikába, minthogy elmenne az illetõ az orvoshoz, ahol pontosan megmondják, hogy mi a baja és célzottan tudják kezelni!

A kezelés befejeztével már biztosan el kell, hogy múljon a fertõzés, ezáltal a tünetek. De 1-2 nap után is már kell érezni enyhülést. Csak tudod nagyon sokan nem tudják, hogy a Caneseten csak bizonyos gombás fertõzésre van, nem az összes gombára és a gombán kívül is még van számos kórokozó, ami fertõzést tud okozni és azok egyikére sem jó a Canesten. És olyankor nem is lesz jobban az ember. Csak, hát ez a könnyû, hogy vegyél Canestent a patikába, minthogy elmenne az illetõ az orvoshoz, ahol pontosan megmondják, hogy mi a baja és célzottan tudják kezelni!
A kérdező hozzászólása: Én is így vagyok vele, de most kenegetem és akkor ha 1-2 napon belül nincs változás megyek orvoshoz!!
Akkor ezek szerint rólad van szó? És csak kenegeted? Ha csak kenegeted, akkor nem fog egyáltalán elmúlni még akkor sem, ha olyan gombád van, amire történetesen jó is a Canesten. Kúp és krém egyaránt kell. Mert a krém csak kívülrõl hat, viszont a fertõzés ott van a hüvelyedben is, amit ha nem kezelsz, akkor el sem múlik. Arról nem is beszélve, ha még kúpot is használnál és nem jönnél rendbe, akkor a nõgyógyászaton nem is tudnának célzottan kezelni, ugyanis bármi, amit hüvelyben használsz, az befolyással van a tenyésztés eredményére.
Bocs, pontosítanék, tudnak úgy is kezelni, de nem célzottan. Ugyanis célzott kezelést csak akkor tudnak adni, ha a tenyésztés sikeres és abból kiderül, hogy pontosan milyen kórokozó van a hüvelyben.
Valóban kúppal együtt kellene használnod Nekem tükéletes volt, teljesen elmúlt tõle 3 nap alatt.

Nemsoka itt a mikulas es karacsony baratom mar megvette a mikukasi ajandekomat es mar a karacsonyit is tudja Milyen otleteket tudtok mit vehetnek neki?

Legjobb válasz: Én felnõttként is örülök a csokinak.:D Én meg az ilyen kérdéseket nem értem. Az oké, hogy ötletadás szinten megjelenik, de a kérdezõknek rendszeresen nulla fogalma van arról, tényleg minek is örülnének. Oké, gyerekek, sokmindenben, szokásokban nincs még tapasztalat. De miért sugallja nekem minden egyes ilyen kérdés azt, hogy az illetõ baromira nem ismeri a párját? Meg ettõl, hogy õ nem, mi majd igen? Nem tiszta.

Én felnõttként is örülök a csokinak.:D Én meg az ilyen kérdéseket nem értem. Az oké, hogy ötletadás szinten megjelenik, de a kérdezõknek rendszeresen nulla fogalma van arról, tényleg minek is örülnének. Oké, gyerekek, sokmindenben, szokásokban nincs még tapasztalat. De miért sugallja nekem minden egyes ilyen kérdés azt, hogy az illetõ baromira nem ismeri a párját? Meg ettõl, hogy õ nem, mi majd igen? Nem tiszta.
nem értem ezt a mikulás dolgot, kisgyereknek ok, de felnõttnek?
Mikulas nem nagy cucc edesseget.. Karacsony valami mutatosabbat ha szereti a parfumoket akk azt esetleg 1 kozos kepekkel keszitett valami :) konyvet kottetsz idezetekkel kepeket bele rolatok vagy ha irgalmatlanul szerelmesek vagytok :D akk parna huzatra nyomtathatsz valahol valamit :D vagy na sok lehetoseg van :D 24 F
Nem tiszta de ez van xD de hat mi mindent tudunk szoval :D ......
A kérdező hozzászólása: nagyon is ismerem a paromat, de megvan mindene, nincs szuksege semmire, eppen ezert nem tudom hogy meg ezen felul mi is lenne az aminek orrulhetne

Mit vehetnék? Valami jó és eredeti ötlet? : )

Középiskolás vagyok, és az a szokás az osztályban, hogy minden évben mikulás el?tt egy sapkából kihúzzuk egymás neveit, és egy délután egy buli keretein belül átadunk a kihúzottnak egy 1000-1500Ft- érték? ajándékcsomagot. A kihúzott személy egy velem egykorú lány, és miel?tt olyan válaszok jönnek semmit sem akarok t?le. 16/F

Legjobb válasz: hm.. hát, nem tudom, hogy nálatok mik a szokások, én valami ilyesmit tudnék ajánlani: sál (lehetõleg ne úgy nézzen ki, mint amit a nagyanyád kötött:D), vagy parfüm (legyen nagyon jó illatú, de kicsi kiszerelés. én például a "kimérõs" változatra esküszöm, az egy ezres, üveggel együtt. nekem van vagy húsz kis üvegcsém, mind tíz milis, és olyan parfümöket is kaphatsz, mint pl. nina by nina ricci, a legkedvencebb kedvencem, bár nem tudom, a nina ricci név mond-e neked valamit :D), ha végképp nincs semmi ötleted, és nem ismered a lány stílusát, akkor a csoki mindenképpen nyerõ, vagy akár kis plüss, de asztali porfogó semmiképpen sem. emlékszem, én mindig ilyen hógömböket meg ilyesmit kaptam, és mindet utáltam, egytõl-egyig. a legtöbbõl aztán újrahasznosított karácsonyi ajándék lett, és az unokatesóimnál kötöttek ki. :D

hm.. hát, nem tudom, hogy nálatok mik a szokások, én valami ilyesmit tudnék ajánlani: sál (lehetõleg ne úgy nézzen ki, mint amit a nagyanyád kötött:D), vagy parfüm (legyen nagyon jó illatú, de kicsi kiszerelés. én például a "kimérõs" változatra esküszöm, az egy ezres, üveggel együtt. nekem van vagy húsz kis üvegcsém, mind tíz milis, és olyan parfümöket is kaphatsz, mint pl. nina by nina ricci, a legkedvencebb kedvencem, bár nem tudom, a nina ricci név mond-e neked valamit :D), ha végképp nincs semmi ötleted, és nem ismered a lány stílusát, akkor a csoki mindenképpen nyerõ, vagy akár kis plüss, de asztali porfogó semmiképpen sem. emlékszem, én mindig ilyen hógömböket meg ilyesmit kaptam, és mindet utáltam, egytõl-egyig. a legtöbbõl aztán újrahasznosított karácsonyi ajándék lett, és az unokatesóimnál kötöttek ki. :D
A kérdező hozzászólása: Nos mivel én sem ismerem túlságosan a lányt, így az öltözködési stílusát sem ismerem, viszont ez a parfüm dolog jól hangzik. Köszi a választ.
csoki, ékszer...
Menj el dokihoz és irass fel tablettát, a 72 órás nem éppen egészséges dolog!
Figyelj, ha bevetted tenyleg ezt a gyogyszert, akkor ne izguljal. Es a ket mensid kozotti idoszakban lehetsz a legkonnyebben terhes, nem a mensi utan mindjart. Irassal gyogyszert, es akkor nem kell paraznod, az a legjobb, legkenyelmesebb. Vagy nem tudom, ami neked szimpatikusabb, de igy felni mindig, szornyu lehet.
mivel a ciklus 14. napjan ovulalsz, elmeletileg szinte nulla az eselye h a 7. napon teherbe ess. de sose lehet tudni, ugyh vegulis lehet jol tetted h bevetted a 72 oras tabit, bar teljesen tonkrevagja a hormonhaztartasod (jobb lett vna idoben erre gondolni...) de ez mar mind1. legkozelebb ha lehet keruld az ilyen helyzetet. igy semmikepp nem lehetsz terhes, de a mensid nem lehet tudni h mikor jon meg mivel a 72 oras tabi honapokra osszezavarhatja a ciklusod. tesztet meg 2-3 hetig biztos h hiaba veszel. de nyugi, igy nem lehetsz terhes.
Nem hat mindig. Az esetek 74%-ban csak. Orvos mondta. De a papírján is rajta van, hogy nem 100%. De tuti, hogy nem vagy terhes. Menstruáció után rögtön nagyon kicsi az esélye a peteérésnek, a gyógyszert is hamar bevetted, így még hatékonyabb. A menzesz elvileg akkor kell, hogy megjöjjön amikor rendesen kellene. Nekem nem jött meg, vissza kellett mennem, felírtak egy gyógyszert, ami meghozta. 12-13 nap után tesztelhetsz, de tényleg biztos, hogy nem vagy terhes, nyugi!
Ez a tabletta mindig hat, attol ne feljel, hogy terhes leszel. Menjel el a nogyogyaszhoz, es irassal fogamzasgatlot magadnak. A tobbi kerdesedet tedd fel neki, hogy a fogg.mikor kell kezdeni...stb Szoval mindent kerdezz meg, es ne kiserletezgess, mert akkor minden honapban felned kell.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm.csak nem nagyobb az esélye hogy terhes legyek rögtön a mestruáció után??ilyenkor van peteérés nem????

A baratommal(16) egy honapja jarunk es kerdeztem mit szeretne Mikulasra de termeszetesen "semmit ne vegyel". Mit vehetnek neki? Vagy sajat magam mit keszithetnek?

Tudom hogy o is vesz nekem de ha nem is venne en akkor is vennek, csak azt nem tudom mit. Olyant szeretnek aminek orulne es nem ilyen nyalas dolog, semmi szerelem mert nem vagyunk szerelmesek.Vay esetleg en is keszitenek neki valamit de semmi otletem. A valaszokhoz egy kis segitsegnek: rapper, nem kell semmi maci szerelem sziv dolog, es mint mar mondtam 1 honapja jarunk.Koszi elore is pusszantlak:*

Legjobb válasz: Ha nem vagytok szerelmesek miért jártok? Sajnálatos tény, hogy itt kell kérdezgetned mit vegyél az embernek akit elvileg szeretsz. Hova megy ez a világ??

Ha nem vagytok szerelmesek miért jártok? Sajnálatos tény, hogy itt kell kérdezgetned mit vegyél az embernek akit elvileg szeretsz. Hova megy ez a világ??
Ha nme szereted akkor tényleg jó kérdés, hogy miért is avgytok együtt?:D Nah de ez a ti dolgotok..:) Szerintem mindneki örül egy jól megtömött mikulás csominak, meg egykis apróság benne ami megmarad neki..:) mondjuk egy saját készítésü karkötõ ha van kézügyességed és fantáziád, és ami neki is tetszik, vagy egy sapka hamár rapper.. vagy vlmi, amiröl eszébe jutsz;) sok sikert!
Miért kell leugatni szegény kérdezõt? Aki így válaszol, az mindig tudja, kinek mit vegyen? Az ajándékozás igenis lehet nehéz ügy. Vegyél neki mozijegyet, vagy meglepivacsi, meglepirandi, vagy a klasszikus mikicsomag, benne finomságok, vagy dvd...
Elõször focis sálra gondoltam. Nálunk imádták a pasik :) de ha rapper akkor vehetsz neki egy király sapkát. vagy DVDt vagy beöltözöl valami szexi mikulásos ruhába és azzal leped meg :) egyébként szerintem tényleg nem fontos annyira ez a mikulás. Arra figyelj, hogy ne vegyél meg most minden szuper dolgot mert karácsonyra szerintem nagyobb dolgot kéne mint most egy sima mikulásra. Feltéve ha akkor még együtt lesztek, így szerelem nélkül :DD
A kérdező hozzászólása: Hat eloszoris szerintem egy honap utan a szerelem meg nem gond ha nem dul.Meg 14 evesen ugy gondolom hogy nem igazan erezhetunk szerelmet max vonzalmat ezert is irtam igy. Es ez nekunk rendjen is van.Jol megvagyok vele, szeretem de nem ugy hogy szerelem, nem tudom maskepp kifejezni magam.Mindegy nem is ez a lenyeg.Koszi az ajanlatokat valamit osszehozok...Pusz

22 hetes kismama vagyok, és megfáztam. Folyik az orrom, fáj a torkom. Mit vehetek be ilyenkor, mivel kúrálhatnám magam?

Legjobb válasz: Legjobb, ha maradsz a citromnal es a meznel. Arra figyelj, hogy ha teaba teszed oket, akkot a tea ne legyen tuz forro, mert kioli az osszes hasznos vitamint. A homerseklete max 65 fok legyen. (Annal melegebbe ugysem tudod meginni). Amit meg ajanlani tudok, az a fokhagymas tea. Nyomj bele egy gerezd fokhagymat a szinten nem tuzforro teadba. Nekem be szokott jonni. A torokfajast en mindig mezzel kuralom. Es sok pihenes! Jobbulast kivanok neked!

Legjobb, ha maradsz a citromnal es a meznel. Arra figyelj, hogy ha teaba teszed oket, akkot a tea ne legyen tuz forro, mert kioli az osszes hasznos vitamint. A homerseklete max 65 fok legyen. (Annal melegebbe ugysem tudod meginni). Amit meg ajanlani tudok, az a fokhagymas tea. Nyomj bele egy gerezd fokhagymat a szinten nem tuzforro teadba. Nekem be szokott jonni. A torokfajast en mindig mezzel kuralom. Es sok pihenes! Jobbulast kivanok neked!
szia én is 22 hetes vagyok!És én is nagyon megfáztam, augmentint szedek, meg c vitamint iszok pezsgõtabletába napi kettõt is!Orrcsepp és még neo citránt!ha köhögsz arra csinálj hagyma teát, jól fözél ki 2 darabot és csináld ugy meg hogy meg tud inni, kortyolgass belöle mindig egy kicsit!mielöbbi gyogyulást!
Szia.Nekem a dokibácsi Augmentin Duot írt fel , azt lehet szedni. Üdv:30heteske
Es a Neocitrant a dokid mondta? Mert en ugy tudtam, hogy kismamak nem hasznalhatjak, ugyanugy mint az Aszpirin C-t.
Szia! Amikor éna terhesség alatt megfáztam Strepsils-t szopogattam(lhet kismamáknak) és ha nem undorodsz tõle, akkor mézbe darabolj fokhagymát.Tudom, hogy furcsa, de nekem bevált.Ha hagyod a mézben ázni pár napot a fokhagymát, akkor utána elég csak a mézbõl enned, nem kell a hagymát is.Egyébként immunerõsítõnek is nagyon hatásos.Én az egész családdal etetem.
Én is náthás lettem mára. A gyógyszertárban kértem homeopátiás bogyókat azt szedem. A NeoCitránt én is úgy tudom, hogy nem lehet inni.
A legtöbb gyógyszeren rajta van, hogy terehesen nem ajánlott, de a dokim elmondta, hogy ezt azért irják rá mert ha valami baj történe, nehogy betud a gyógyszer gyártókat perelni!Szoval ami eddig bevált neked betegen nyugodtan szed be!De ha mégsem akarod akkor mézes citromos tea, gözölés!
Neo Citrant azt tényleg nem szabad, csak a terhesség utolsó trimeszterében és akkor is csak akkor ha a dokid indokoltnak tarjta! Ez tuti, mert én most voltam megfázva 31 hetesen és megkérdeztem a dokit, de inkább megegyeztünk a mézes tea, kamillatea mellett, meg a cukorkáknál.:) Szóval neo citrant még véletlenül se igyál magadtól!!! Teák, cukorkák, esetleg orrcsepp amit szabad terheseknek is ha esetleg bedugulna az orrod. Estére tegyél egy kendõt a nyakadra és a teát ne idd tûzforrón! Jobbulást!;)
Szia! Én Tantum Verde nevezetû szopogató tablettát szedte, de lehet oldatban is kapni. Ez a torkomon nagyon sokat segített. Kamilla teával inhaláltam, kamilla teát ittam mézzel. C vitamin 1000 pezsgõtabletta vitaminnak. Lázcsillapításra, fájdalomcsillapításra béres trinell pro nevezetû csodaszert szedtem. Emellé lapacho teát ittam (drága, de nagyon jó immunrendszer erõsítõ sok más hatása mellett)és kotyvasztottam is teát magamnak. Kamilla virágzat, csipkebogyó bevagdosva, akácvirág, borsmenta keverék. Két nap alatt kutya bajom lett. Tartós egészséget, boldog babavárást! 29 hetes pocakos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!