Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek srácnak aki MÉG nem (5 db)

Mit vegyek egy srácnak aki MÉG nem a barátom?

van egy srác már régota ismerjük egymást és most lesz a szülinapja és akkor akarja megkérdezni t?lem h járnék e vele (a legjobb bn?mt?l tudom)

Legjobb válasz: Hallod,ugyanilyen kérdést tettem fel én is.Ugyanígy vok mint te! Csak én 19. Nekem azt válaszolták,(ha nem olvastál kicsit visszább)hogy valami jó kis feliratos képeslapot,meg menj be vmi ajándékboltba,és ha vmi jópofa dolgon megakad a szemed vedd meg! Én sem tudok jobbat,és még mindig dilemmában vok.

Hallod, ugyanilyen kérdést tettem fel én is.Ugyanígy vok mint te! Csak én 19. Nekem azt válaszolták, (ha nem olvastál kicsit visszább)hogy valami jó kis feliratos képeslapot, meg menj be vmi ajándékboltba, és ha vmi jópofa dolgon megakad a szemed vedd meg! Én sem tudok jobbat, és még mindig dilemmában vok.
Jobban tennéd ha nem tárgyi hanem élmény ajándékkal lepnéd meg! már azért is érdemes így tenned mert közben lehetõséged nyílik közs ismerkedésre, rájössz hogy tényleg érdekled- e és viszont ugyanez. 16 évesen mondjuk nem sok mindent tud kezdeni randi elõtt egymással az ember, talán 19 évesen de ez sem biztos.
Van esetleg valami hobbija, és milyen értékben?
A kérdező hozzászólása: Focizik. Mivel nem beszélhetünk még kapcsolatról, ezért valami kis apróságra gondoltam, de mégis azért olyan legyen, ami meglepetés és tartósabb.
esetleg parfüm? :)
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá én is. :)

Van egy srác akivel nem rég ismerkedtünk meg. Nemtudom vegyem e komolyan vagy csak szórakozik. Mi tévő legyek?

Van egy srác, akivel buliba 2 hete ismerkedtünk meg.azelött semmit se tudtunk egymásról. Az este smároltunk mert volt bennem egy kicsi.. aztán együtt aludtunk kétszer de nem próbálkozott meg párszor kimentem hozzá és akkor se. Viszont most ugy tünik hogy lájkolgat lányokat facebookon.2 honapja szakitott a barátnőjével és ma olyat irt ki facebookra hogy "Mikor hátat fordítottál nekem, abban a pillanatban összeszorúlt a szívem". Attól tartok hogy nem vesz engem komolyan. mert ezt nem nekem irta ki mert én nem bántottam meg semmivel. úgy érzem csak szórakozik és csak úgy tart engem meg még több lányt mellettem... ?

Legjobb válasz: lehet félreérted a jeleket és a srác muszlim akkor viszont lehet szeret téged is...

lehet félreérted a jeleket és a srác muszlim akkor viszont lehet szeret téged is...
A kérdező hozzászólása: milyen jelek? :)
sztem egyszerûen csak túl sokat képzelsz ebbe a "posztolgatásba" teljesen mindegy miért osztotta meg, lányok is szoktak ilyeneket csinálni szimplán csak azért mert pl. tetszik nekik az idézet. ne ez alapján itélkezz egy kapcsolatról
ma 18:58 hát hogy muszlim akkor meg több feleséget is tarthat. Szóval te is bjeösz neki, de még gondoskodnia kell a kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap, kisasszonyról is a mindennapi életében :)


vmi csinibbet de ne legyen kint mindened és ne legyél k*rvás :D
A kérdező hozzászólása: Köszike:) Szoknyába vagy gatyába?
jó lábad van? Ha nincs megtsezi egy csinos nadrág. És egy hozzá illõ csinos felsõ. Ne legyél túl alkalmi, de ne is szakadt. Nem tudom milyen ruháid vannak de mondjuk egy csõnadrág balerina cipõvel vagy saruval és egy szép felsõ akármelyik ami illik az idõhöz. Vagy vehetsz egy csinos egyberuhát ha jó az alakod.
A kérdező hozzászólása: 13 vagyok 37 kilóval.Vannak cuki ruhályik.Szentem jó lábam van.
Ha csakugyan akkor nyugodtan vehetsz valami csini nyáriegyberuhát hozzáillõ topánkával vagy saruval(ami egyszínû, a fekete a legjobb) és egy hozzáillõ vékony kardigánnal ha olyan az idõ, kistákával, kiegészítõkel, nyaklánc, fülbevaló ami harmonizál a ruhával

Holnap találkozok egy sráccal aki nagyon tetszik. De nem tudom még hogy mit vegyek fel meg ilyenek. Meg hogy éreztessem vele a dolgokat. Szerintetek?

Sziasztok. Én holnap találkozok egy sráccal akivel kb 5 napja msnezek.. és msot megyünk városba de úgy hogy még egy személy ott lessz...

Legjobb válasz: Valami meleget vegyél fel, holnapra csúnya mínuszokat mondanak.

Valami meleget vegyél fel, holnapra csúnya mínuszokat mondanak.
Ne öltözz túl...csak iylen kicsit csinin, és szerintem csak légy természetes, beszélgess vele, ennyi, nem kell nyomulnod
Feromonos parfüm mindent megold emberek :D. Búcsúzáskor öleld meg, és nyomj az arcára egy puszit. Az ölelésnél figyelj arra, hogy hosszú legyen és szoros persze ne annyira, hogy megfojtsd. Öltözz csinosan persze ne úgy mint aki bulizni készül :) Sok sikert : D
Szerintem ne öltözz kivágott pólóba, mert a pasik nem igazán szeretik az olyat!!! Inkább húzz olyat, ami szép, MELEG, és NEM KIHÍVÓ!!! Remélem segítettem!!!! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönööm aszépen :D azóta kiderült h még leszenk vagy hérman pluszba.. nem merek majd hozzészólni se... :S
A lényeg, hogy ne görcsölj!!! Csak legyél természetes. Beszélj vele úgy, mintha már ezer éve ismernétek egymást, a többi meg majd kiderül!!!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!