Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek srácnak aki (22 db)

Van egy srác akivel nem rég ismerkedtünk meg. Nemtudom vegyem e komolyan vagy csak szórakozik. Mi tévő legyek?

Van egy srác, akivel buliba 2 hete ismerkedtünk meg.azelött semmit se tudtunk egymásról. Az este smároltunk mert volt bennem egy kicsi.. aztán együtt aludtunk kétszer de nem próbálkozott meg párszor kimentem hozzá és akkor se. Viszont most ugy tünik hogy lájkolgat lányokat facebookon.2 honapja szakitott a barátnőjével és ma olyat irt ki facebookra hogy "Mikor hátat fordítottál nekem, abban a pillanatban összeszorúlt a szívem". Attól tartok hogy nem vesz engem komolyan. mert ezt nem nekem irta ki mert én nem bántottam meg semmivel. úgy érzem csak szórakozik és csak úgy tart engem meg még több lányt mellettem... ?

Legjobb válasz: lehet félreérted a jeleket és a srác muszlim akkor viszont lehet szeret téged is...

lehet félreérted a jeleket és a srác muszlim akkor viszont lehet szeret téged is...
A kérdező hozzászólása: milyen jelek? :)
sztem egyszerûen csak túl sokat képzelsz ebbe a "posztolgatásba" teljesen mindegy miért osztotta meg, lányok is szoktak ilyeneket csinálni szimplán csak azért mert pl. tetszik nekik az idézet. ne ez alapján itélkezz egy kapcsolatról
ma 18:58 hát hogy muszlim akkor meg több feleséget is tarthat. Szóval te is bjeösz neki, de még gondoskodnia kell a kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap, kisasszonyról is a mindennapi életében :)
Legközelebb ne hagyd magad!
Járj sokat társaságba. Nem kell, hogy pont a te korosztályod legyen, menj a szüleiddel is. Én például így ismeretem meg a barátomat. És így még a szüleiddel is ápolod a kapcsolatodat.

Mit vegyek talán neki? egy olyan havernak akit szeretek szerelembol es nagyon teccik es o is ugyanugy van velem vehetek a szuletesnapjara egy ezust karkotot (amugy o fiu)? Tecenek a sracoknak az ilyenek?

Legjobb válasz: ha szerelembõl szereted, és õ is, akkor az biztos hogy haver? :) amúgy a fiúk nagy része nem hord semmilyen ékszert, még órát sem, mióta a mobil szériatartozék. ha nem tudod biztosan, hogy õ szokott-e, akkor inkább alkoholt vegyél.

ha szerelembõl szereted, és õ is, akkor az biztos hogy haver? :) amúgy a fiúk nagy része nem hord semmilyen ékszert, még órát sem, mióta a mobil szériatartozék. ha nem tudod biztosan, hogy õ szokott-e, akkor inkább alkoholt vegyél.
egyetértek, alkohol a nyerõ. a karkötõ nagyon b*zis a srácokon, ezért szerintem ezt hanyagold. valószinûleg a sarokban végezné a szegény karkötõ


Van esetleg valami hobbija, és milyen értékben?
A kérdező hozzászólása: Focizik. Mivel nem beszélhetünk még kapcsolatról, ezért valami kis apróságra gondoltam, de mégis azért olyan legyen, ami meglepetés és tartósabb.
esetleg parfüm? :)
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá én is. :)
Milyen értékben. Csoki, egy póló, zippo, nyaklánc.
Szexnek.
Csoki az legyen. Ha cigizik, akkor vannak tök jó öngyújtók, ajándékboltokba kártyás, meg mindenféle mintás. Esetleg valami speckó sörnyitó, pénztárca, kulcstartó.

Van egy srác aki tetszik, osztálytársam és adventre ajándékot kell vennem neki, mit vegyek? Fiúúúk, válaszokat.! 14/L

Van az osztályunkban egy olyan "játék" , hogy advent el?tt mindig felírjuk cetlikre a nevünket, és beledobjuk egy sapkába. Ezután mindenkinek húzni kell egyet és akit húz, vennie kell neki ajándékot, amit majd átadunk. És én pont annak a srácnak a nevét húztam ki aki tetszik. Mit vegyek neki? Kérlek segítsetek.!

Legjobb válasz: Mit szeret?(állat, sport, zene, elõadó akármi. ) Mi ezt karira csináljuk. :))

Mit szeret?(állat, sport, zene, elõadó akármi. ) Mi ezt karira csináljuk. :) )
A kérdező hozzászólása: Háát inkább focizik :) Azisjóó *-*
Advent nem várakozást jelent? Akkor vegyél neki órát :)
A kérdező hozzászólása: Hahaa.. x'D Neem, az nemjóó :d
Kérdezd meg a mezszámát és pl.: vegyél neki mezt, vagy vegyél neki focis bögrét.
A kérdező hozzászólása: énis bögrére gondoltam, de majd még eldõl :) de azért köszönöm! :D
Én a helyedben vennék egy "üres" mezt és rávasalnám a nevét, de csak akkor ha TÉNYLEG nagy rajongója a focinak. Én személy szerint 8éve focizom, de egy meccset nem tudok a TV-ben végignézni. Mondjuk én 13 vagyok, de szerintem az 1évvel idõsebbeket is érdeklik a mangák. Ez csak egy ötlet...Kérdezd meg tõle, de ugy h ne jöjjön rá a dologra csak ugy simán Pl: tegyél célozgatást h Jaj tegnap megnéztem a kedvenc---Naruto, death note, fullmateal alchemist-----részemet. ÉÁs nézd meg hogy reagál. Én a narutoért vagyook oda, de ez személyiség kérdése. És ebben az esetben cosplay-t illetve mangát ajánlok kb 2000ft. De ha esetleg nem érdekli, vagy nem akaresz annyit rákölteni akkor akár pojénos tolgokat is vehetsz: pl.: egy leszaromtabletta(ez egy szölöcukor) párosítva egy olcsó ajándékkal. Remélem segíttettem ;)
A kérdező hozzászólása: Nagyon tetszett az ötlete az utolsó válaszolónak, de már ajándékoztunk :) Köszönöm szépen mindenkinek aki segített :) aranyosak vagyok ;)

A sráccal akivel talákozok 20. án akkor lesz a születésnapja. Mit vegyek neki?

msnen már nagyon sokat beszélgettünk. megszerettem (és ? is engem) nem tudom hogy mit vehetnék neki. lécci segítsetek.

Legjobb válasz: szerkesz egy közös képet..belerakod egy keretbe..az is jó ajándék

szerkesz egy közös képet..belerakod egy keretbe..az is jó ajándék
Elsõ randi? Valami kis apróságot, mit figyelmességet.
másoltasd le a lakáskulcsod és azt add neki, tuti örülne :D
A kérdező hozzászólása: ez nagyon aranyos utolsóóóóó:)
vegyél egy kis lakatot füzd rá egy madzagra és akaszd a nyakába, aztán kérdezd meg hogy nekede adja a kulcát?=]
A kérdező hozzászólása: rákérdeztem:$ és azt mondta h egy puszinak.
Te tudod, hogy mit szeret. Vehetsz neki egy csokit mondjuk. Elsõ találkozásra (mégha akkor is lesz a születésnapja) nem fog elvárni Tõled semmit. Az is elég lesz neki, ha felköszöntöd, és gondolsz rá. :) 17L
A kérdező hozzászólása: bocsi elírtam. most lesz a 23. születésnapja
A kérdező hozzászólása: ötleteket még lécci
A kérdező hozzászólása: én is erre gondoltam de konkrétan nemtudom hogy mit:d ilyen kis plüss szrt ne akarok mert 21 éves.
A kérdező hozzászólása: mééég ötleteket lécci

Egy srác vagyok és van egy lány aki nagyon tetszik mit vegyek neki vagy mivel tudnám kimutatni hogy szeretem?

én egy 14 éves srác vagyok!a lány 13éves nagyon teccik sokat szemelgetünk meg átölelem .. de nem merem megkérdezni hogy járna-e velem vagy hogy többet érez-e mint barát meg persze az osztálytársam és a másik srác folyton ha ott vagyok a lány mellet ha átölel vagy bármi egyböl megkérdi hogy ti jártok? ilyenkor lefagyok hogy most mit mondjak és mind a ketten rávágjuk hogy NEM... de a csajal sokat szemeltem meg nagyon jobba vagyunk mit tegyek hogy észre vegye hogy szeretem és hogy járni akarok vele! válaszokat lécci!!!

Legjobb válasz: mivel elég fiatalkák vagytok én a helyedben lehet hogy egy levelet írnék neki. :) de szerintem semmiképp se vegyél neki ajándékot, mert attól rendesen meglepõdhet a lány és leblokkolhat. remélem segítettem. :) sok sikert!

mivel elég fiatalkák vagytok én a helyedben lehet hogy egy levelet írnék neki. :) de szerintem semmiképp se vegyél neki ajándékot, mert attól rendesen meglepõdhet a lány és leblokkolhat. remélem segítettem. :) sok sikert!
Pedig az lenne a legjobb hogy mikor 2-esben vagytok akkor elmondod neki személyesen, de ne úgy "durr bele", hanem finoman tereld oda a szót , hogy õ fontos neked stb..és ha látod hogy tetszik neki amit mondassz akkor elmondhatod azt is hogy õ neked több mint barát, és ha ennek is öül akkor megkérdezheted hogy járna -e veled . . . (személy szerint én még soha nem kérdeztem meg 1 lánytól hogy járna -e velem, hanem jól elvoltunk, sok találkozás után bevallottuk hogy szeretjük egymást, csók... aztán már kézenfogva mentünk... nem kérdeztem meg tõle hogy akkor most járunk?! mert ha ezek megvoltak akkor 1értelmûXD) De te kérdezdmeg azért. És még valami: Hidd el, hogy jobb személyesen, hiába nem mered, gyûjts erõt!:D Akor legalább már túl leszel az elsõ szerelmi vallomáson, és tána már csak könnyebb lesz:D, nm fogsz úgy izgulni sem ennél a lánynál, sem majd késõbb más lányoknál. 16/F Menyus
Én a te helyedben egy magyar nyelvtankönyvet olvasgatnék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat!:)
Szerintem nem kell venned semmi értékes ajándékot! De ha sulin kívül is találkoztok, mondjuk elhívhatnád sétálni egy szebb helyre, parkba ülni egy padon és napozni, vagy biciklizni. Az jó móka. Ilyenkor esetleg vehetsz neki egy fagyit, vagy egy kólát. Nem muszáj mindent a suli folyosóján a többiek elõtt intézni! De az, hogy hagyja, hogy ölelgesd a folyosón, sztem már jó jel! Én se beszéltem meg 1 barátnõmmel sem, hogy járunk-e? Az olyan ciki ilyet kérdezni. Inkább együtt voltunk és kész. Jó, ha már olyan sokat vagytok együtt, hogy mindig, akkor elhatározhatjátok és ki is mondhatjátok, és kihírdethetitek a suli faliújságján, ha ettõl jobb lesz! De amúgy nem tartozik senkire. Másik srác, ha rátok ront, ne mondj NEMet, inkább, mondd, hogy: "Miért érdekel?" vagy: Mi közöd hozzá? Hm? Ha mindenképp valami ajándékot adnál neki, vegyél valami kedves, kis plüssfigurát! Azt imádják a lánykák! De csak olyankor add át, amikor kettesben vagytok! Lehetõleg suli után, már a sulin kívül hazafelé menet! Ez az!! Kísérd haza! Végre eszembe jutott mit csináltam én ennyi idõsen az imádott hölgyekkel! Magában már ez is a szeretet kimutatása. És ha megkérdezi, hogy : Miért kapom? Akkor mondd meg neki, hogy : Mert szeretlek!
én is 13/L vok :D nah hát sztem hagyd azt az 1. leveles cuccot... de ha venni akarsz vmit biztos tényleg örülne vmi cuki plüss ajándéknak de még 1 doboz csokival is boldogan menne haza lényeg h kapott vmit... én legalábbis örünék és naon sok sikert! :D

Mivel vegyem le a lábáról azt a srácot akit tiszta szivemből szeretek?

nem olyan durva dolgokra gondolok...mint pl. a sex!!

Legjobb válasz: Az nem jó ám, ha mindent engedsz, amit akar, még azt is, hoyg "túlzásba vigye"! Meg attól is függ sok minden, hogy hány évesek vagytok! Ha igazán szeret Téged a barátod, akkor a természetes viselkedés a nyerõ, hiszen optimális esetben önmagadért szeret! Önmagadat adni sokszor tutibb minden idétlen Cosmopolitan-trükknél. :)

Az nem jó ám, ha mindent engedsz, amit akar, még azt is, hoyg "túlzásba vigye"! Meg attól is függ sok minden, hogy hány évesek vagytok! Ha igazán szeret Téged a barátod, akkor a természetes viselkedés a nyerõ, hiszen optimális esetben önmagadért szeret! Önmagadat adni sokszor tutibb minden idétlen Cosmopolitan-trükknél. :)
A szex miért durva dolog? Akkor már rég baj van. Amúgy meg miért lenne gond, ha kezdeményezel? 2 mondatban annyi prûdséget soroltál, hogy szörnyû, kapcsolatban lazítani kell és odaadni magad, fõleg, ha TE akarsz valamit.
A kérdező hozzászólása: A sexet akarom is vele!!!csak azon kivül mit lehetne még!! meg mikor talizok vele mindih engedem , hogy azt csináljon velem amit akar!!!!csak néha túlzásba viszi akkor fordul a kocka!!!
Búcsúzáskor nyugodtan megcsókolhatod (az arcát, elsõnek). Egyenjogúság van, nem? Nem kell hosszan... de utána úgyis ránézel, és látni fogod, kér-e még egyet :-)
A kérdező hozzászólása: köszike a segitségeket
Hidd el önmagadat adod az a legnagyobb érték:) szerintem a nõ csak rögtönözzön, mutasd egy kis jelét annak hogy vágysz rá(de azért közbe maradj titokzatos is) õ majd kezdeményezni fog...ha igazán akar!Õ szeressen és ha engem kérdezel ne add könnyen magad, harcoljon meg érted!
mindig nézz a szemébe, fogd akár meg a kezét, mosolyogj sokat, legyél értelmes és kedves, varázsold el ;) légy egyedi, és izgalmas is egyben!garantált a siker!
kacérkodj egy kicsit légy szexi;), és tudd hogy az vagy!fontos az önbizalom!:-) remélem segítettem neked!Sok sikert!:)
A kérdező hozzászólása: köszike a segitségeiteket!!!!
Villants cicit.
Ha 6 évig nem vett észre, már most se fog..
Legyél menõ, és jó csaj.
-Rúgd ágyékon! -Pofozd fel! -Mogyorózd meg! -Vágj hozzá egy komputert! -Markolj rá a farkára! -Uszítsd rá a vérebedet/tigrisedet/medvédet/orrszarvúdat! Ezek hatására biztos észre fog venni, bár nem biztos, hogy kedvelni fog.
Én egy jelentéktelen szürke kisegér voltam egész suli alatt aztán lefogytam összekaptam magam figyeltem a részletekre, és elegánsan de mégis hétköznapian kezdtem öltözni. Mindenki észrevett pedig nem az volt a cél csak az hogy jól érezzem magam a bõrömben :) ha te jól érzed magad az kilátszik mások is észreveszik :) légy magabiztos és nevess sokat. Ne sminkeld agyon magad csak ha alkalom van. A testalkatodhoz válassz ruhát és a hajad színe valami érdekes legyen. Nekem természetesen f...sbarna volt most pár tónussal sötétebb és ezerszer jobb :) Variálj a hajaddal próbálj ki rengeteg új dolgot :) csak bátran én legyél büszke mindig húzd ki magad az nagyon fontos :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!