Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek páromnak a (198 db)

Mit vegyek páromnak a 4. évfordulónkra?

4 éve leszünk legyütt októberben, és lövésem sincs, hogy mit vehetnék neki. az ilyen alap ajándékokat az elmúlt években mind kil?ttem. HOzzá kell tennem, hogy tervezzük az eljegyzést. Valakinek valami ötlete?

Legjobb válasz: Szerintem készíts valamit neki.

Szerintem készíts valamit neki.
Szervezz valami közös programot-nem mozi, annál valami élménydúsabb! Wellnes, közös hétvége...
A kérdező hozzászólása: Welness, közös 7 vége... szépötletek, csak sajnos albi mellett erre nincsn pénzünk:s
Részben megértelek, bár mi is lakáshitelt fizetünk, és akkor is néha összespórolunk egy egy kirándulásra. Akkor meg szerintem otthon rendezzetek egy szép napot magatoknak. Ne tárgy ajándékban gondolkozz, legalábbis mi évfordulóra sosem azt veszünk egymásnak, hanem valami kényeztetés, közös élmény, közös kikapcsolódás, szerintem mindennél többet!
*többet ér!
menjetek el enni valahova, mi ezt imádjuk, és közben jókat lehet beszélgetni, nem kell puccos étterem, elég egy pizzéria is

Mit vegyek páromnak Karácsonyra? A parfűmöt már tavaj ellőttem, és már a gyújtós szettet is, de semmi ruhát sem szeretnék, ötletem sincs. SEGTSETEK LÉGYSZI!!

Legjobb válasz: Én befizettem egy wellness-pihenésre, kedvezményes kuponos oldalakon már 20-30 körül egész jók vannak. Vagy még ha szereti az autókat akkor egy napra bérelhetsz valamit amit régóta ki akart próbálni, vagy versenypályára pár körre befizeted.. esetleg a haverjaival paintballozni... én eddig ezeket lõttem el :)

Én befizettem egy wellness-pihenésre, kedvezményes kuponos oldalakon már 20-30 körül egész jók vannak. Vagy még ha szereti az autókat akkor egy napra bérelhetsz valamit amit régóta ki akart próbálni, vagy versenypályára pár körre befizeted.. esetleg a haverjaival paintballozni... én eddig ezeket lõttem el :)
Gravíroztathatnál valami személyeset, mondjuk, aminek csak ti tudjátok a jelentését, vagy egy szép emlékre utal.
Milyen értékben?
A kérdező hozzászólása: nem a legnagyobb összegre gondoltam, 5000-6000 ft körüli értékben...
Alsónadrág valami vicces Hobbival kapcsolatos dolog Könyv Arcszesz Borotvahab Egy üveg finom bor, vagy amilyen alkoholt szeret Masszírozás tõled :) Bögre "személyes" Kis párna a te fotóddal:) Rajtad valami dögös fehérnemû Kedvenc cd, kedvenc dvd

Mit vegyek karácsonyra a páromnak? Párom 17/l semmi nem jut eszembe tög gáz:S 1, 5 éve vagyunk együtt

vagyis csak 1-2 dolog jutott eszembe de hát nemtudom még ötleteket vadászok...

Legjobb válasz: ha attól félsz, hogy nem tudod a méretét, kísérd el vásárolni a hétvégén. akkor csak le kell lesni a kezedben tartott ruhákról a számot (mellékesen ez sem rossz karácsonyi ajándék)

ha attól félsz, hogy nem tudod a méretét, kísérd el vásárolni a hétvégén. akkor csak le kell lesni a kezedben tartott ruhákról a számot (mellékesen ez sem rossz karácsonyi ajándék)
Bocsi azt hittem 1, 5 hónapja, ha másfél éve akkor mehet az értékes ékszer is :)
Nos egy lánynak jó ajándék az ékszer. Valami aranyos fülbevaló, egy nyaklánc, persze nem értékeset csak valami mutatós bizsut. Ennyi idõ után nem kell nagy költségekbe verõdni. Én személy szerint lányként bolondulok a cuki mamuszokért, nem tudom neki van-e otthon például :) Vagy esetleg valami jó könyv. Ha mangát olvas akkor az, esetleg krimit, valami jó kis agatha christiet. Vagy sablonként még mindig ott van a közös kép, bár gyanítom még az is korai... De én valami saját készítésûnek is örülnék, szívecske alakú süti saját készítésû vacsi... :D De lánynak jó ajándék ilyen kis szép csomagban kapható manikûrkészlet esetleg kézitükör :) Ezek mind kedves és praktikus ajándékok, szerintem minden lány örülne nekik! ;) remélem segítettem :D Ja és csoki mindig tuti ötlet :P
Akkor hívd el magaddal a boltba a barátnõdet! Aztán azt néz ki amit akar. Ha fehérnemût azt, ha kabátot akkor azt, ha valami mást akkor azt. Mond, hogy 6000-et fizetsz és azt vesz addig amit akar. 23/N
kb mekkora összeget szánsz az ajándékra?
"dagatt" "tög" Okos fiú lehetsz.
Abból már bõven vehetsz szép dolgokat! Képet a falra vagy ha van hobbija ahhoz kellékeket. Szép ágynemût, de az ékszer sem rossz ötlet. Szexi fehérnemû, vagy játékszer. Ékszernek és a hobbimhoz szerszámoknak, eszközöknek örülnék. 23/N
A kérdező hozzászólása: ékszert nem szereti nagyon nagyon ruhát/fehérnemût meg félek venni mert ha túl nagy akkor "azthiszed hogy ilyan dagatt vagyok?!" ha meg túl kicsi akkor meg"aztszeretnéd hogy ilyen sovány legyek?!":S
A kérdező hozzászólása: sajnos most csak 5-6 ezrem van...
ha szereti az ékszereket, akkor egy nyaklánc, egy gyûrû, egy karkötõ, ha tudod a lábméretét, akkor egy szép cipõ, vagy vegyél neki fehérnemût, és mondd neki, h abban szívesen megnéznéd.
szerintem egy Whey Fusion UPGRADE 2010-et, de epreset!


Mit vegyek/csináljak a párom 18dik szülinapjára?

2 éve vagyunk együtt. Tortát azt csinálok neki. Azaz egy biztos és jöv? hétvégén nagyobb baráti társasággal meg is ünnepeljük a szülinapját de én szeretnék neki most valami ajándékot adni.

Legjobb válasz: Szerintem ennyi idõ elteltével igazán illene tudnod,hogy mit adj neki...

Szerintem ennyi idõ elteltével igazán illene tudnod, hogy mit adj neki...
A kérdező hozzászólása: Ajándékozásban mindig rémes voltam. Soha nem tudom kinek mit vegyek.
Keress valami szexre utalo ajándékot azt mindig szeretik mert vicces is
Én puma parfümöt kaptam a 18.ra. Ha meg sok a pénzed és extrémre vágysz, nos én a páromat 20.ra tandemugrással lepem meg, ha minden jól megy.
A kérdező hozzászólása: Én most csak valami kisebb ajándékra gondoltam, mert a baráti társasággal összefogva is veszünk neki valami értékesebb ajándékot meg persze a meglepetés buli is egy ajándék. Szóval a pénzkeret max 10 000 ft.

Mit vegyek ajándékba a páromnak?

17 évesek vagyunk mindketten,3 éve vagyunk együtt..!

Legjobb válasz: Unrestricted sex.

Unrestricted sex.
Én egy lombszívónak örülnék!
Egy mezt amin az õ neve van és egy 3-as :D
Vegyél neki egy labdát meg egy parfümöt hogy edzés után ne legyen büdös.

Mit vegyek karácsonyra a páromnak?

Valami különlegeset szeretnék neki venni, de én nem vagyok ez az ajándékozós, vásárolgatós fajta pasi, fogalmam sincs, hogy melyik boltban mit találok meg, és hogy hol is kéne keresnem. Szereti a porcelán dolgokat, a rózsaszín a kedvenc színe, imád fotózni, olvasni szeret, de nem szokott, mert nem igazán van ideje a többi hobbija mellett. Imádja az állatokat is, van egy cicája.

Legjobb válasz: Egy idegen találja ki, hogy mit vegyél a szerelmednek. Szerencsétlen hüly€...

Egy idegen találja ki, hogy mit vegyél a szerelmednek. Szerencsétlen hüly€...
Könyvel nem lõhetsz mellé nagyon, ha csak még a stílusát sem tudod..:D
Szerinted mi honnét tudjuk amikor te sem?

Mit vegyek hónapfordulóra a páromnak?

6hónap(fél év) :))) Akik nem ünneplik és semmi ötletük nincs,azok ne irjanak! 15/L(én) ? 15/F

Legjobb válasz: Fél év alatt azért illene megismerned annyira, hogy tudd mit szeret. Ha idõsebbek lennétek azt mondanám hogy saját magad egy szalaggal átkötve (mármint csak egy szalaggal). De inkább valami személyeset és tartósat. Ha van valami beceneved ahogy téged szokott hivni, vegyél valami plüssöt ami a becenévhez illik igy mindig emlékszik majd rád. Vagy egy órát, azt sokszor nézi és eszébe jutsz róla, esetleg egy vicces póló. Ehhez nem igazán lehet semmi konkrétat mondani ismerni kéne mindkettõtöket hogy valami frappánsal elõ lehessen állni

Fél év alatt azért illene megismerned annyira, hogy tudd mit szeret. Ha idõsebbek lennétek azt mondanám hogy saját magad egy szalaggal átkötve (mármint csak egy szalaggal). De inkább valami személyeset és tartósat. Ha van valami beceneved ahogy téged szokott hivni, vegyél valami plüssöt ami a becenévhez illik igy mindig emlékszik majd rád. Vagy egy órát, azt sokszor nézi és eszébe jutsz róla, esetleg egy vicces póló. Ehhez nem igazán lehet semmi konkrétat mondani ismerni kéne mindkettõtöket hogy valami frappánsal elõ lehessen állni
Hónapforduló.....lol De tényleg fél év alatt nem ismerted meg eléggé? Ruhát, cd-t, parfümöt, vacsorát(saját készítésû).
Vidd el vacsorázni vagy fõzz Neki Te valamit. Amugy a csajok álltalában örülnek a virágnak, nyakláncnak, csokinak, plüssnek :D
meglehet ismerni fél év alatt, de az ajándékozós dolog nem ezen múlik.. gondolom a szüleidnek se tudod mindig a tökéletes ajándékot megvenni szülinapra. én fél évre barátomnak varrtam egy párnát, egyjónagy szivecske alakút, és oldalra picibe belevarrtam a dátumot amikor összejöttünk :) gossip girlben meg volt egyszer olyan, hogy Blair vett Natenek egy pulcsit, és a pulcsi ujjába belevarrt egy gomb szívecskét, és mikor odaadta, mondta hogy így mindig veled lesz a szívem.. fél évre valami olyat vegyél, ami hozzátok kapcsolódik.. ne viccespóló meg plüssmaci :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Mit vegyünk karácsonyra a párom sógornőjének?

Valami kisebb dologra gondoltam, tavaly én is egy avonos arckrémet kaptam, csak mégis valami jelképeset, na persze nem egy porcelán díszt. Fiatal, elkényeztetett 2 gyermekes anyuka, akinek mindene meg van. Nem szeretnénk kellemetlen szituációba kerülni idén is.

Legjobb válasz: http://www.bolondsagokboltja.hu/node/182/ugr%C3%A1l%C3%B3-f%..

Vegyél neki egy doboz Lindt márkájú bonbont ( a legjobb áron a Müller drogériában lehet kapni, mérettõl függõen kb.2 ezer Ft). Én még nem láttam olyan elkényeztetett, tehetõs nõt, aki ennek ne örülne, hiszen luxus csokiról van szó.
ugráló fütyit komolyan mondom nagyon vicces dolog én lehet veszek egyet sógornõmnek, mivel nem örül semminek
könyvet vagy egy díszdobozba készíts vagy vegyél pár finom bonbont, kekszet.
fel lehet húzni, kis talpa van, és ugrál :D tényleg nagyon vagány cucc :D
Hûûû kérdezõ, ilyet vegyél!!!! :D
Milyen az az ugráló fütyi??? :D
Azért írtam, hogy vegyél neki Avonos ajándékcsomagot. Ha nem kell neki, eladhatja 500ft-ért :D Vagy vegyél vásárlási utalványt valamelyik üzletnél neki 1000-2000Ft értékben! De tényleg, ne foglalkozzál ilyen nõszeméllyel, az ilyen csak magának való!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Félreértettél utolsó. Én is értékelem a porcelánt is, vázát is, még a deo csomagot is, de õ nem olyan, ezért írtam. Neki sajnos semmi nem tettszik, én magam láttam, amikor 100-150 ft-ért adogatta az összes porcelán díszt, tányért, vázát, merth neki azok nem kellenek. Ezért is vagyunk gondban.
Miért mi a baj egy egyszerü porcelán dísszel? Én személy szerint többre értékelem az ötödik porcelándíszt mint egy Avonos arckrémet. Persze, ajándék lónak ne nézd a fogát, de amikor tüsfürdõt meg dezodort meg szappant kapok, akkor kitudnék rohanni a világból, azért mert hónapokon belül elfogy és emlék meg nincs.Egy vázáról van emlékem kitõl kaptam és örömmel nézek rá. De hogy a kérdésedre is válaszoljak. Vegyél akkor Avonos ajándékcsomagot neki arckrémmel...
Az én sógornõm is ilyen. Tavaly nagyon szép pezsgõspoharat vettünk neki.... Idén ajándékkupont tervezek. Így azt veszi meg ami neki kell Max kipótolja:P

Pasik, Mit vegyek karácsonyra a páromnak?

POnt karácsonkor leszünk fél éve együtt és tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban , h mit is vehetnék neki :S

Legjobb válasz: http://fridabogi.blog.hu/2008/10/23/analintruder

A kérdező hozzászólása: -.-"

Mit vegyek karácsonyra a páromnak?

Jó lenne, ha minél több ötletet adnátok, és több árkategóriájút...

Legjobb válasz: Igaza van az elõttem szólónak valójában Neked kell eldöntened mit adsz neki, hiszen a Te ajándékod lesz nem pedig a mienk. Igazából nem derült ki, hogy nõ vagy férfi akit meg szeretnél ajándékozni, de ezért adok egy általános tanácsot. Menjetek el együtt boltokba, hagyd, hogy õ vezessen és alaposan szétnézzen. Figyelj jól miket néz meg, ha elmondja hallgasd meg a véleményét a termékekrõl (ha szerencséd van egyik-másiknál azt fogja mondani "de jó lenne egy ilyen nekem is" ÉS már meg is van az ajándéknak való! Laci

Igaza van az elõttem szólónak valójában Neked kell eldöntened mit adsz neki, hiszen a Te ajándékod lesz nem pedig a mienk. Igazából nem derült ki, hogy nõ vagy férfi akit meg szeretnél ajándékozni, de ezért adok egy általános tanácsot. Menjetek el együtt boltokba, hagyd, hogy õ vezessen és alaposan szétnézzen. Figyelj jól miket néz meg, ha elmondja hallgasd meg a véleményét a termékekrõl (ha szerencséd van egyik-másiknál azt fogja mondani "de jó lenne egy ilyen nekem is" ÉS már meg is van az ajándéknak való! Laci
Én egy hosszú hétvégét veszek neki, és magamnak is:)
Nézd mi nem ismerjük a barátodat!Ergo fogalmunk sincs minek örülne.Hiába mondom, hogy vegyél neki egy pulcsit ha õ ettõl a falra mászik és a szekrényben a molyok fogják megzabálni. TE ismered neked kell tudni minek örülne.Ha ennyit se tudsz akkor nem is tartoztok össze igazán!
A kérdező hozzászólása: A párom férfi, 27 éves, programozó, imádja a számítógépeket, imád fõzni és szereti a finom, különleges italokat is :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!