Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek karácsonyra (716 db)

Mit vegyek karácsonyra 16 éves lánynak? (bővebben lent)

Nos az a helyzet, hogy kicsit érdekes ez a dolog, mert szerelmes vagyok ebbe a lányba, egy pár hónapja el is mondtam neki, de ? nem akar többet t?lem, csak barátnak tekint.(az a cink, hogy osztálytársak vagyunk, és eléggé jó barátok voltunk azel?tt, miel?tt elmondtam neki, utána ezt megbeszéltük nagyjából h megértem hogy csak igy tekint rám és nemisfogok nyomulni meg ilyenek... most pedig...hát...mind1 hagyjuk, jóban vagyunk még az a lényeg), és szeretnék neki venni valami ajándékot, amib?l látja, hogy még mindig fontos nekem, de nemis nagyon félreérthet? és nem is alakul ki kínos helyzet esetleg. (tehát mintha csak egy jóbaráttól kapná) Szerintetek? Mi lenne az ideális?

Legjobb válasz: egy könyv, esetleg valami ékszer, karácsonyi gyertya, figura, biszbaszok :D bármit ami nem személyes, rengeteg karácsonyi bábukat, órákat, plüssöket, ilyeneket találsz:D

egy könyv, esetleg valami ékszer, karácsonyi gyertya, figura, biszbaszok :D bármit ami nem személyes, rengeteg karácsonyi bábukat, órákat, plüssöket, ilyeneket találsz:D
Szerintem egy karácsonyi zokni (rénszarvas, hóember, hópihe stb. mintával)! :) 18/l

6hónapos babámnak mit vegyek karácsonyra?

engeteg játéka van amit többnyire úgy veszünk hogy bemegyünk 1ütt a játékboltba és amit levesz azt kapja, de karácsonyra így nem épp célszer?...

Legjobb válasz: Szerintem ne vegyél semmit, hiszen úgyis el van kényeztetve: "bemegyünk 1ütt a játékboltba és amit levesz azt kapja, de karácsonyra így nem épp célszerû..." Örüljön a karácsonyfának, a karácsony hangulatának!!!! Ajándékot ráér kapni, ha nagyobb lesz.

Szerintem ne vegyél semmit, hiszen úgyis el van kényeztetve: "bemegyünk 1ütt a játékboltba és amit levesz azt kapja, de karácsonyra így nem épp célszerû..." Örüljön a karácsonyfának, a karácsony hangulatának!!!! Ajándékot ráér kapni, ha nagyobb lesz.
Keménylapú könyvet esetleg? Nekem most 10 hónapos a babám, karácsonyra könyveket fog kapni, mivel ezer játéka van.
Kiscsuzda ami benn is felállithato, szanko, kisasztal es szék, rajzolos felszerelés...
Csúszda nekünk is van, nemrég kapta. Imádja rajta a játékai csúszdáztatni. Építõkockával is szívesen játszik, de inkább én építek Õ pedig rombolja. Van sátrunk mászó alagúttal. Ez is nagy kedvenc. Egy baja van, hogy helyigényes.
A kérdező hozzászólása: Jo ötlet de az is van vagy 4-5 de nem érdekli, csak dobálja meg megrágj ha megszerzi, az hogy leülés nézegetiki van zárva!


Mit vegyek karácsonyra apukámnak? Max 5000 forintból?

Szeret súlytemelni , szereti a sört és kb ennyi a választék

Legjobb válasz: Csinosíts ki egy nem használt dobozt, tedd igazán karácsonyi hangulatúvá. Vond be csomagolópapírral stb. Vedd meg a kedvenc dobozos söreit és rakd be bele a dobozba. (Én amikor készítettem vettem egy minõségi bort is, mert azokat is szereti az apukám) Esetleg lehet venni mellé egy söröskorsót. Abba akár gravíroztatni is lehet valami személyesebbet. Szintén kerüljön bele a dobozba a sörök mellé. Ez megvan 5000 Ft-ból, szerintem ötletes és hasznos is, mert azt kapja, amit szeret, de a korsó miatt mégis marad valami emlék. Én 3 éve ezt adtam apukámnak, nagyon örült :)

Csinosíts ki egy nem használt dobozt, tedd igazán karácsonyi hangulatúvá. Vond be csomagolópapírral stb. Vedd meg a kedvenc dobozos söreit és rakd be bele a dobozba. (Én amikor készítettem vettem egy minõségi bort is, mert azokat is szereti az apukám) Esetleg lehet venni mellé egy söröskorsót. Abba akár gravíroztatni is lehet valami személyesebbet. Szintén kerüljön bele a dobozba a sörök mellé. Ez megvan 5000 Ft-ból, szerintem ötletes és hasznos is, mert azt kapja, amit szeret, de a korsó miatt mégis marad valami emlék. Én 3 éve ezt adtam apukámnak, nagyon örült :)
vegyél neki súlyzókat és sört :D
Én is hasonló dobozost csináltam, csak az én apukám szereti a csokit, meg az édességet és ezer féle csokit raktam bele, mert imádja :)

Mit vegyünk karácsonyra egy 3 hónapos kisbabának?

Legjobb válasz: Ez egy nagyon jó kérdés, nekünk is karácsonykor lesz 3 hónapos a kislányunk, és fogalmam sincs még, hogy mit fogunk adni neki. Nem mintha még most tudná értékelni, de valami fejlesztõ játékot gondoltam. Bár konkrét elképzelésem nincs.

Ez egy nagyon jó kérdés, nekünk is karácsonykor lesz 3 hónapos a kislányunk, és fogalmam sincs még, hogy mit fogunk adni neki. Nem mintha még most tudná értékelni, de valami fejlesztõ játékot gondoltam. Bár konkrét elképzelésem nincs.
Hintát vagy pihenõszéket.
illetve játszószõnyeget
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Mindenkinek, sokat segítettek!
Nagyon jó játékok vannak baba boltba ilyen idõs kisgyereknek.Esetleg vehettek neki ruhát.Plüss állatot.
Fiam 4 hónapos most, 3 hónaposan a következõket szerette: játszószõnyeg, felakasztható csörgõk (van olyan amit járókára, babakocsira, vagy hordozóra lehet aggatni), puha és pici rágókák, ha nagyobb értékben gondolkodtok akkor mienk 3 hósan kapott járókát amibe beteszem amíg fõzök vagy hajat mosok. És hát lehet ruhácskát venni neki, vagy puha rongyállatkát amiket nagyon szeretnek a babák, enyémnek is van, kis ölelõs állatka aminek rongyi a teste tehát jó puha.
Az elso fiam 1 honappal karacsony elott szuletett. Megmondom oszinten, hogy mi akkor nem vettunk meg neki semmit. Fogalma sem volt arrol, hogy mi tortenik korulotte, amire szuksege lehetett, azt megvettem elotte a babakelengyevel. De akkor mi is annyira el voltunk varazsolva a babazastol, hogy csak fat allitottunk, en foztem egy finom vacsorat, hallgattunk zenet, szerettuk egymast, nem ajandekoztunk a ferjemmel egymasnak sem. 3 honapos babanak sem vennek semmi kulonoset, marmint ha az en gyermekemrol lenne szo, nagyon max csorgot, plussfigurat, vagy ha epp szuksege lenne valamire, jatszoszonyegre, hintara, akkor megvarnam a karacsonyt es azt allitanam be ajandeknak (az egy dolog, hogy karacsony nelkul is megkapta volna). Ha mas babarol lenne szo, mondjuk testvereim gyerekerol, akkor pedig az anyukatol kerdeznem meg, hogy van-e olyan dolog, amit mostanaban szeretnenek megvasarolni es abban segitenek.
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3480586.htm szia! Az én fiam a keresztszüleitõl ezt kapta 2 hónaposan. Már 10 hónapos, de még mindíg használja, mert állítható és ülni is lehet benne.
Nekem 23-án lesz 3 hónapos a fiam és ezt kapja karácsonyra http://www.jatsszvelem.hu/termekek/fisher_price_baby_gear_hi..

Mit vegyek karácsonyra a barátomnak? Írjatok ötleteket!

Nem tudom mit vegyek a szerelmemnek karácsonyra, semmi ötletem nincs. Írjatok minél többet, minél egyedibb, annál jobb.:)

Legjobb válasz: Hát nekünk ez már a 4. karácsonyunk együtt és azt találtuk ki,hogy mindketten készítünk egy felsorolást(elmondjuk..) egymásnak amire szükségünk van és a másik abból kiválaszt egyet,v többet...így nem ajándékozunk felesleges dolgokat. De pl ha magamtól kéne akkor öv, karóra, pulcsi, pénztárca, ilyenek jutnának eszembe:) de nálunk ez nem ilyen egyszerû,ezért van a lista:)

Hát nekünk ez már a 4. karácsonyunk együtt és azt találtuk ki, hogy mindketten készítünk egy felsorolást(elmondjuk..) egymásnak amire szükségünk van és a másik abból kiválaszt egyet, v többet...így nem ajándékozunk felesleges dolgokat. De pl ha magamtól kéne akkor öv, karóra, pulcsi, pénztárca, ilyenek jutnának eszembe:) de nálunk ez nem ilyen egyszerû, ezért van a lista:)
A kérdező hozzászólása: Nálunk ez sajnos biztos nem mûködne. Meg szeretném látni rajta a meglepettséget.:) Valami személyeset akarok neki adni, mert ha mondjuk parfümöt vennék neki, az olyan mintha pénzt adtam volna. Olyan szeretnék amit nem tud megvenni magának. Gitározik, szóval eszembe jutott hogy veszek neki egy pengetõt, és arra gravíroztatok. Csak egy barátom szerint azzal csak kiszúrnám a szemét, és az nem ajándék. Szóval most semmi ötletem.:(
Hát figyelj :DD nem tudom mennyi ideje vagytok együtt....de szerintem a parfüm elég good lenne:D ilyenkor mondják h: büdös vagyok? HÁT NEM , MERT NEM DEZODORT VETTÉL NEKI HANEM PARFÜMÖT ÉS AZ NEM UGYANAAZZ! És a sex is kellemes egy jó vad csávóparfümmel és egy nó nõi parfümmel..a jó illatok hergelik az embert:P
A kérdező hozzászólása: Imádom az illatát, nem rontom el egy másikkal. Meg valami személyeset akarok!!:D De köszönöm.:)

Mit vegyek karácsonyra a húgomnak?

A kishúgom még csak 6 éves én meg nem éltem rózsaszín kort.

Legjobb válasz: Az Ünnepek kategória Karácsony részében több választ kaptál volna, de azért megpróbálok segíteni. :) Melyik a kedvenc állata? Egy plüssállattal nem nagyon nyúlhatsz mellé. Esetleg gyerek sminkkészlet - magamról tudom, hogy egy ilyen "nagylányos" ajándéktól el tud olvadni egy hatéves lány. :)

Az Ünnepek kategória Karácsony részében több választ kaptál volna, de azért megpróbálok segíteni. :) Melyik a kedvenc állata? Egy plüssállattal nem nagyon nyúlhatsz mellé. Esetleg gyerek sminkkészlet - magamról tudom, hogy egy ilyen "nagylányos" ajándéktól el tud olvadni egy hatéves lány. :)
A kérdező hozzászólása: plüss állatból már van elég és sajnos a smink készletet azonnal tönkre tenné

Mit vegyek karacsonyra?

16 eves gimnazista emelt bioszos emelt kemias..:)valami ilyesmi jeppleguvelszeretnem meglepni mivel imadja oket de mitvegyek? Otlet?:)

Legjobb válasz: Asszem Happy Boxban lehet kapni kémcsövet amire rá van írva hogy szeretettel, vagy boldog karácsonyt vagy ilyesmi. Egyszerû, de találó. :)

Asszem Happy Boxban lehet kapni kémcsövet amire rá van írva hogy szeretettel, vagy boldog karácsonyt vagy ilyesmi. Egyszerû, de találó. :)
Folyékony nitrogént :P Vagy jód és alumíniumport, azzal a kettõvel szép lila füstöt lehet eregetni gombafelhõ alakban, szilveszterkor király :D
vegyél neki szárazjeget :P

Mit vegyek karácsonyra a páromnak? Párom 17/l semmi nem jut eszembe tög gáz:S 1, 5 éve vagyunk együtt

vagyis csak 1-2 dolog jutott eszembe de hát nemtudom még ötleteket vadászok...

Legjobb válasz: ha attól félsz, hogy nem tudod a méretét, kísérd el vásárolni a hétvégén. akkor csak le kell lesni a kezedben tartott ruhákról a számot (mellékesen ez sem rossz karácsonyi ajándék)

ha attól félsz, hogy nem tudod a méretét, kísérd el vásárolni a hétvégén. akkor csak le kell lesni a kezedben tartott ruhákról a számot (mellékesen ez sem rossz karácsonyi ajándék)
Bocsi azt hittem 1, 5 hónapja, ha másfél éve akkor mehet az értékes ékszer is :)
Nos egy lánynak jó ajándék az ékszer. Valami aranyos fülbevaló, egy nyaklánc, persze nem értékeset csak valami mutatós bizsut. Ennyi idõ után nem kell nagy költségekbe verõdni. Én személy szerint lányként bolondulok a cuki mamuszokért, nem tudom neki van-e otthon például :) Vagy esetleg valami jó könyv. Ha mangát olvas akkor az, esetleg krimit, valami jó kis agatha christiet. Vagy sablonként még mindig ott van a közös kép, bár gyanítom még az is korai... De én valami saját készítésûnek is örülnék, szívecske alakú süti saját készítésû vacsi... :D De lánynak jó ajándék ilyen kis szép csomagban kapható manikûrkészlet esetleg kézitükör :) Ezek mind kedves és praktikus ajándékok, szerintem minden lány örülne nekik! ;) remélem segítettem :D Ja és csoki mindig tuti ötlet :P
Akkor hívd el magaddal a boltba a barátnõdet! Aztán azt néz ki amit akar. Ha fehérnemût azt, ha kabátot akkor azt, ha valami mást akkor azt. Mond, hogy 6000-et fizetsz és azt vesz addig amit akar. 23/N
kb mekkora összeget szánsz az ajándékra?
"dagatt" "tög" Okos fiú lehetsz.
Abból már bõven vehetsz szép dolgokat! Képet a falra vagy ha van hobbija ahhoz kellékeket. Szép ágynemût, de az ékszer sem rossz ötlet. Szexi fehérnemû, vagy játékszer. Ékszernek és a hobbimhoz szerszámoknak, eszközöknek örülnék. 23/N
A kérdező hozzászólása: ékszert nem szereti nagyon nagyon ruhát/fehérnemût meg félek venni mert ha túl nagy akkor "azthiszed hogy ilyan dagatt vagyok?!" ha meg túl kicsi akkor meg"aztszeretnéd hogy ilyen sovány legyek?!":S
A kérdező hozzászólása: sajnos most csak 5-6 ezrem van...
ha szereti az ékszereket, akkor egy nyaklánc, egy gyûrû, egy karkötõ, ha tudod a lábméretét, akkor egy szép cipõ, vagy vegyél neki fehérnemût, és mondd neki, h abban szívesen megnéznéd.
szerintem egy Whey Fusion UPGRADE 2010-et, de epreset!

10 hónapos kisfiamnak mit vegyek Karácsonyra?

Legjobb válasz: a fiam tavaly karácsonykor volt 10 hónapos, neki a golyópálya jött be nagyon. még most is szeret vele játszani. :)

a fiam tavaly karácsonykor volt 10 hónapos, neki a golyópálya jött be nagyon. még most is szeret vele játszani. :)
Én sütifaló kincsesbödönt vettem, meg FP tanuló asztalt. Most 9 hónapos, remélem, tetszeni fog neki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötletet, de fogalmam sincs mi az a golyópálya és hol lehet ilyet kapni?
A lányunk akkor lesz 10 hónapos, õ ezeket kapja: FP tanulóasztal (anyóséktól), FP krokodil (apukámtól), FP farm (tesóméktól) FP tanuló kulcsok, FP állatkert, építõkocka, de nem fa, hanem olyan szivacs szerûség. És kap mellé egy szánkót is.
Fiam most 9 hónapos. Mi kb. 2 hete megelõlegeztük neki az Adamo hintát, amit fel is szereltünk - ki sem lehet robbantani belõle Õt :) Anyuéktól Õ is olyan fp krokodilt kap + anyóséktól fp autót, mert imád tologatni.
Én is FP dolgokat szereztem be -az egész család "megbízott". Mókakocka (de nem az a 3db-os), meg Playskool mókagolyók, csészepiramis. Üzletben újan elég drágák, de pl a vaterán egész jó árban be lehet szerezni, és még karácsonyig megérkezik. Ezek jó minõségûek és készségfejlesztõek is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ötleteket, így már biztos találunk neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!