Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek goth stílusú 16-17 éves (1 db)

Mit vegyek egy goth stílusú 16-17 éves lánynak szülinapjára, akivel nemrég lettünk barátnők?

Legjobb válasz: vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.

vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.
A kérdező hozzászólása: írónõ akar lenni:D de a könyvnek az a veszélye h már lehet h megvan neki. köszi az öteleteket és a gyors választ:DDD
Én egybõl porcelánbabára gondoltam... persze szép fekete gótikus ruhában. Vagy vannak gyönyörû goth nyakláncok... én megvesznék, ha egyszer kapnék egyet.
szerintem is valami szép nyaklánc a legjobb, de attól is függ mennyi pénzt szántál rá?
16-17 éves lánynak ékszert, porcelán bigyókat, ruhát. Goth emberkének megfelelõ goth stílusú dolgokat. Ha írónõ akar lenni, akkor egy szép könyvet - természetesen üreset, amibe írhat. Ha csak nem rég lettetek barátnõk, és drágának tartod ez utóbbit, vagy a koponyát, vegyél egy koponyahalom formájú hamutartót vagy mécsestálat.
levágott csirkefejet, esetleg egy szép lefelé fordított keresztet... ha meg DVDt vennél, vedd meg a kört. Szép gothic kislány van benne. :)
ez vicc, amit az elõttem író javasolt. én is gót vagyok, de nem vagyok sátánista, és kifejezetten állatvédõ vagyok. általában a gótok rendes emberek.
ne harag, nem is azért írtam a csirkefejet. A gothic embereket kb annyira taszítja ki a társadalom mint a cigányokat. Csak írtam néhány olyan jelzõt, amitõl pár ember biztosan furcsán néz... :) ))))) (És tényleg igaz, hogy nyers csirkefejet esznek, és megidézik a sátánt???... -típusú beszólások elõtt)
csikekesztyût


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Youtubeból hogy lehet meggazdagodni?

Néha hallok ismert embereket, és kiderül, hogy a Youtubeból gazdagodtak meg.
Csináltak vicces videókat, vagy eséseket, mint a Jackassban.
De hogy megy ez?
Most ökörködök egy videóban, sokan feliratkoznak, és kapok automatice pénzt?
Vagy hogy megy ez?

1

Az baj, ha az ördögbe kívánok minden olyan ismerőst, aki meghív a Facebookon ilyen meg olyan játékot játszani?

Ha van ritkán egy óra szabadidőm akkor horgászni megyek, olvasok egy regényt, vagy fórumozok; de buuzi on-line játékot biztos nem fogok játszani!! Vagy én nem vagyok normális? Hülyék ezek? Nincs jobb dolguk? Hát ez max 13 éveseknek való, és van olyan komoly ismerősöm aki 6 félével játszik! Hogy rázzam ezeket le hogy ne sértődjenek meg?

1

Mi a baj van vele ha egy férfi megaláz egy nőt, mért baj ez ha ugyanez fordítva történik miért nem baj?

9

A Párom ex barátnője ismerősnek jelölt a Facebook-on. Ti mit csinálnátok?

Eléggé meglepődtem... Épp be voltam jelentkezve. A páromat nem tudja bejelölni, mert az ő profiljában le van tiltva mind a két ex barátnője. Nem próbált bekavarni sosem és mióta Páromnál lakom, még nem is láttam, pedig a szomszéd utcában lakik. Mire lehet kíváncsi? Ti mit csinálnátok? Írjak neki, hogy minek köszönhetem a jelölését? Visszaigazolni semmiféleképp nem akarom, érthető okok miatt...

22

Miért van az, hogy én senkinek nem mesélhetek el semmit, meg nem mutathatom meg a fényképeimet, mert nem érdekel senkit?

Mások akármit elmesélnek akárkinek, a másikat az érdekli, szívesen véghallgatja, amit én mesélek az meg nem érdekel senkit. Fényképeimet amiket fényképezek tájakról pl. azokat se mutathatom meg senkinek mert az se érdekli őket. Vagyis elmesélhetek meg megmutathatok dolgokat, megengedik de csak hogy ne tűnjenek bunkónak, igazából nem érdekli a többieket soha. Miért van ez?

2

A rege-pólók és a harcos- pulóverek szélsőségesnek számítanak?

A leendő sulim házirendjében van benne, hogy olyan ruhákban nem lehet járni amik szélsőséges csoportok stílusa szerintiek.

2

Fölköszöntesz valakit szülinapján, akivel épp haragban vagy?

Jelen esetben volt osztálytársról, haverról van szó. Hébe-hóba tartjuk a kapcsolatot, azt már megtapasztaltam, hogy nem igazán lehet adni a szavára, számítani rá, de időnként jó összejönni, vagy váltani pár levelet, hogy mi van vele, hogy alakul a sora.
Legutóbb viszont volt egy húzása, ami nálam túl ment egy határon. (Nagy volt a szája valamiben, ami mellett végül nem állt ki, hanem elsunnyogott, köddé vált.)
Azóta nem beszéltünk, viszont közeleg a szülinapja, és mi mindig köszöntjük egymást.

Azért vagyok a probléma esetén zavarban, mert volt már más barátnőmmel mosolyszünet, aki akkor is tartotta, hogy fölköszöntött engem névnap, szülinapomon, minden nyavalyán, mintha ez valami sérelmek felett álló nemes dolog volna.. (Én meg megköszöntem mindig, de nem lett ebből rögtön nagy békülés.) Szóval ti ezt hogy látjátok?

1

Ti leültök idegenek mellé a buszon?

én mindig leülök idegenek mellé mert nem szeretek állni..de mondjuk a szagos nénik, bácsik mellé nem...de ők nem mindig ülnek le mellém..

28

A Koliban a szobatársam állandóan. De komolyan kb 5 percenként fingik. Ez zavar több szempontból is. Hogy mondjam meg neki tapintatosan, hogy ezt ne tegye? Ha eszem akkor is. Bunkóság.

7

Miért szól bele akinek nincs normális véleménye?

Pár napja már a sokadik kérdésnél látom, hogy valaki(k) teleírogatják szidalmakkal és értelmetlen fricskázásokkal. Miért hagyják ezt itt? Miért nem lehet az ilyen illetőt törölni azonnal az oldalról? Olyan beszólások vannak, hogy elképedek. Tényleg a kérdező normálisan feltesz egy kérdést és elhordják minden szarnak, teljesen mindegy hogy mit kérdezett.

Nincs ezekben az emberkékben egy csöppnyi intelligencia sem? Miért vannak itt egyáltalán?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!