Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek goth stílusú 16-17 éves (1 db)

Mit vegyek egy goth stílusú 16-17 éves lánynak szülinapjára, akivel nemrég lettünk barátnők?

Legjobb válasz: vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.

vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.
A kérdező hozzászólása: írónõ akar lenni:D de a könyvnek az a veszélye h már lehet h megvan neki. köszi az öteleteket és a gyors választ:DDD
Én egybõl porcelánbabára gondoltam... persze szép fekete gótikus ruhában. Vagy vannak gyönyörû goth nyakláncok... én megvesznék, ha egyszer kapnék egyet.
szerintem is valami szép nyaklánc a legjobb, de attól is függ mennyi pénzt szántál rá?
16-17 éves lánynak ékszert, porcelán bigyókat, ruhát. Goth emberkének megfelelõ goth stílusú dolgokat. Ha írónõ akar lenni, akkor egy szép könyvet - természetesen üreset, amibe írhat. Ha csak nem rég lettetek barátnõk, és drágának tartod ez utóbbit, vagy a koponyát, vegyél egy koponyahalom formájú hamutartót vagy mécsestálat.
levágott csirkefejet, esetleg egy szép lefelé fordított keresztet... ha meg DVDt vennél, vedd meg a kört. Szép gothic kislány van benne. :)
ez vicc, amit az elõttem író javasolt. én is gót vagyok, de nem vagyok sátánista, és kifejezetten állatvédõ vagyok. általában a gótok rendes emberek.
ne harag, nem is azért írtam a csirkefejet. A gothic embereket kb annyira taszítja ki a társadalom mint a cigányokat. Csak írtam néhány olyan jelzõt, amitõl pár ember biztosan furcsán néz... :) ))))) (És tényleg igaz, hogy nyers csirkefejet esznek, és megidézik a sátánt???... -típusú beszólások elõtt)
csikekesztyût


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ez nem volt illetlen dolog?

Nőnapon az egyik kedves osztálytásam korán bejött és minden lány padjára rakott egy kis csokit. Örültünk neki és mikor elkezdődött az első óra bejött a töritanárunk (ofőhelyettes és latintanár is egyben nekünk) és rögtön azzal kezdte hogy jaj ő nem nő vagy ő miért nem kapott csokit? meg hogy milyen dolog ez? szegény osztálytársam meg ott magyarázkodott hogy nem volt több a dobozban, aztán egy másik fiú adott neki valami másik csokit (nem tudom honnan szerezte) aztán lenyugodott a tanár. Szerintetek ez így nem paréjság? az oké hogy tisztelni kell a tanárokat de azért.. Vagy ez elfogadható viselkedés volt a részéről?

9

Ha odamegyek egy kisebb társasághoz (3-5 fő) akik többségében fiatal férfiak, de nő is van közöttük akkor a nővel is kezet foghatok üdvözlésképpen vagy csak ha ő nyújtja?

3

Hogyan vegyem rá magam arra, hogy nyáron szandált, papucsot vegyek fel utcára én is? (Persze zokni nélkül csakis. )

27 éves fiú vagyok, abból a korból már kinőttem, amikor csak azért nem veszek fel szandált, papucsot, mert "fiúk olyat nem vesznek fel". Csak az a gondom, hogy utálom, hogy kivannak belőle a lábujjaim, amit mindenkinek mutatnom kell az utcán. Pedig annyira szívesen járnék én is így, mert azért kánikulában, nagy melegben bizony kényelmetlen, ha egész nap zárt cipőben meg zokniban van a lábam. Tavaly egyszer elmentem mezítláb, papucsban, de alig vártam, hogy otthon legyek. Többet nem is csináltam, pedig jó lenne.
Hogy vegyem rá magam erre?
Más nem volt még így ezzel?

10

Kinek szabad a tegeződést kezdeményeznie? Az idősebbnek. De a nem is számít?

Szóval idősebb a fiatalabbnak felvetheti, hogy "Tegeződhetünk?" Ha az idősebb a férfi, a fiatalabb a nő.

1

Titeket nem zavar, ha facebook chaten, vagy pl. itt privát üzenetben valaki 1-2 szavakkal válaszolgat csak?

Nem bunkóság az?
Mert engem nagyon idegesít és bunkónak tartom az olyant.

3

Csak a gyárakban dolgoznak primitív, asszociált emberkek, vagy máshol is ez van?

Autó alkatrész gyártó nagyválalatnál dolgozom, operátorként. És itt egymást őlik az emberek: bunkók, piszkálják a csendesebbeket, kostolgatják egymást.
Ez az első munkahelyem, és nem tudom, hogy máshol is így vannak e egymással az emberek, vagycsak az ilyen gyárakban van ez így.?

7

MIÉRT? Miért vannak olyan emberek, akik csakakkor vesznek emberszámba, ha csak segítek neki? Szaktársam csak akkor keres ha segítenem kell neki. Máshol le se szar. Ah haverjaival van.

Aztán a végén jobb Zh-t ír, úgy hogy én magyaráztam el neki az anyagot, amikor ő szarik bejárni!
UTÁLOM!!!!!!

4

Miért van az, hogy az embereknek nehezükre esik köszönni? Kis falúban lakom, csak akkor köszönnek vissza, ha erélyesebben ráköszönök. (pl. szomszéd)

6

Ki nyújt előbb kezet? Ki köszön előre? ILLEM

Férfiaknál ki nyújt előbb kezet és ki köszön előre ?
Bemutatkozásnál aki kezdte a bemutatkozást az nyújt kezet ?
Tudom hogy ezt már más is kérdezte de mindig más válaszok voltak, szóval örülnék ha nem linkelnétek be őket... Köszönöm !

4

Voltatok olyan esetben, hogy volt egy személy, akit akárhogy is prróbáltatok kedvelni, de sehogy sem jött össze. Ha segítséget kér, megteszem, ha egy társaságban vagyunk ritmán mutatom ki ( és ekkor sem feltünően) hogy nem kedvelem?

Az a "nem nagyon kedvellek, de mégsem leszek tapló" helyzet van. Zavar. Állandóan olyan témákról beszél, ami nem érdekel és hidegen hagyja, ha megkérem, hogy erről ne beszéljen nekem, mert nem értek hozzá és nem is érdekel. Mindennap találkozunk, többször is próbáltam nyitott lenni arra, hogy megkedveljem de nem megy. Ti mit tesztek ilyenkor?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!