Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek goth stílusú 16-17 (1 db)

Mit vegyek egy goth stílusú 16-17 éves lánynak szülinapjára, akivel nemrég lettünk barátnők?

Legjobb válasz: vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.

vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.
A kérdező hozzászólása: írónõ akar lenni:D de a könyvnek az a veszélye h már lehet h megvan neki. köszi az öteleteket és a gyors választ:DDD
Én egybõl porcelánbabára gondoltam... persze szép fekete gótikus ruhában. Vagy vannak gyönyörû goth nyakláncok... én megvesznék, ha egyszer kapnék egyet.
szerintem is valami szép nyaklánc a legjobb, de attól is függ mennyi pénzt szántál rá?
16-17 éves lánynak ékszert, porcelán bigyókat, ruhát. Goth emberkének megfelelõ goth stílusú dolgokat. Ha írónõ akar lenni, akkor egy szép könyvet - természetesen üreset, amibe írhat. Ha csak nem rég lettetek barátnõk, és drágának tartod ez utóbbit, vagy a koponyát, vegyél egy koponyahalom formájú hamutartót vagy mécsestálat.
levágott csirkefejet, esetleg egy szép lefelé fordított keresztet... ha meg DVDt vennél, vedd meg a kört. Szép gothic kislány van benne. :)
ez vicc, amit az elõttem író javasolt. én is gót vagyok, de nem vagyok sátánista, és kifejezetten állatvédõ vagyok. általában a gótok rendes emberek.
ne harag, nem is azért írtam a csirkefejet. A gothic embereket kb annyira taszítja ki a társadalom mint a cigányokat. Csak írtam néhány olyan jelzõt, amitõl pár ember biztosan furcsán néz... :) ))))) (És tényleg igaz, hogy nyers csirkefejet esznek, és megidézik a sátánt???... -típusú beszólások elõtt)
csikekesztyût


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A leves szürcsölése illetlenségnek számít?

Ha fújom a forró levest, akkor sem lesz ehetőbb, szürcsölve hamarabb kihűl a kanálban...

12

Illem és etikett, hol kezdjem?

Üdv, etikettet illetve illemet szeretnék tanulni, melyik könyv lenne a jobb választás? Illetve ajánlanátok jobbat ,ha tudnátok ?

Nekem személy szerint jobban vonzt az első könyv.

5

Hogyan kérjem vissza a könyvem, úgy, hogy ne legyek túl bunkó?

Sziasztok!
Több, mint egy éve kölcsönadtam az egyik könyvemet, ami a suliban szorgalmi olvasmány volt az év végére. Mivel én már elolvastam az előző nyáron, így kölcsönadtam az egyik ismerősömnek. Évközbe párszor szóba került, de mindig azt mondta, hogy még nem olvasott bele.
Mivel már annak a tanévnek vége, így már biztos, hogy nem kell idén. Mondtam neki múlt héten, hogy hozza már vissza. A válasz: persze, jójó, majd hozom. Mondanom sem kell, azóta is nála van.
Mit tegyek, hogy ne legyek túl bunkó?

(anyukám kifejezetten azért vette ezt a könyvet, mert én szerettem volna, szóval egy vadi új kiadásról van szó)

2

Koreában mennyire elterjedt a kutyahús-fogyasztás?

3

Kivel táncoljak szalagavatón, teljesen tanácstalan vagyok?

Úgy volt, hogy már megkértem egy lányt, hogy táncoljon velem, aztán ő visszamondta, így nem is iratkoztam fel, hogy táncolni szeretnék.
Aztán mivel túl sok lány van, és kevés fiú, egy lány megkérdezte, hogy nem-e akarok vele táncolni. Nem mondtam rá sem igent sem nemet, mondtam, hogy meggondolom. Aztán rámírt az előző lány is, hogy mégis meggondolta magát, és szeretne velem táncolni.
Na most én eddig ilyen szituációban nem nagyon voltam. Kit válasszak?
Gondolkodtam, hogy kivel táncolnék szívesebben, melyikükkel tölteném el az időmet inkább, de nem tudok dönteni. Az első lánnyal jobban elvagyok, mert régebb óta ismerem, és ő ez miatt lehet, hogy megsértődne. Bár ebben a helyzetben nem tudom. :)

3

Kollégiumi szobába házirend?

A csoporttársammal kaptunk egy külföldi ösztöndíjat, fél évig egy másik országban fogunk élni, egy közös kollégiumi szobában. Neki nem ismeretlen a helyzet, évekig lakott kollégiumban, majd egyedül önállóan egy albérletben, én viszont világ életemben a szüleimmel laktam.
Vajon egy ilyen összeköltözésnél célszerű megállapodni egy "házirendben", vagy majd "összecsiszolódunk"? Pl. beosztást készíteni, hogy ki mikor takarítja a fürdőt, ki mikor főz/mos/vasal/, stb.?

2

Kire mondják azt, hogy "Félkegyelmű"?

Neten is utánanéztem, de magyarul, értelmesen sehol nem találtam a jelentését. Sok embert illetnek ezzel, de mi a valódi értelme?

3

Ha bent vagyok egy helyiségben, akkor minden esetben a belépőnek kell előre köszönnie?

Akkor is, ha idősebb, rangba felettem áll, stb...?

8

Szerintetek mit jelent illetve jelenthet a kacsintás bármilyen helyzetben, bármilyen korú és nemű emberek között?

Minden lehetőségre, ötletre kíváncsi vagyok! Köszi!

1

Ti hogyan oldanátok meg egy egyetemi koleszban az együttlétet a barátnőtökkel esténként? Lesz 2 szobatársam és nem akarom, hogy bárkinek is kellemetlen legyen.

Sajnos azt sem tehetem meg, hogy ezekben a helyzetekben kibérlek egy szobát, mert az megterhelő lenne anyagilag.
Ötletek? Koleszos múlttal rendelkezők, adnátok tippeket?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!