Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek goth stílusú 16-17 (1 db)

Mit vegyek egy goth stílusú 16-17 éves lánynak szülinapjára, akivel nemrég lettünk barátnők?

Legjobb válasz: vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.

vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.
A kérdező hozzászólása: írónõ akar lenni:D de a könyvnek az a veszélye h már lehet h megvan neki. köszi az öteleteket és a gyors választ:DDD
Én egybõl porcelánbabára gondoltam... persze szép fekete gótikus ruhában. Vagy vannak gyönyörû goth nyakláncok... én megvesznék, ha egyszer kapnék egyet.
szerintem is valami szép nyaklánc a legjobb, de attól is függ mennyi pénzt szántál rá?
16-17 éves lánynak ékszert, porcelán bigyókat, ruhát. Goth emberkének megfelelõ goth stílusú dolgokat. Ha írónõ akar lenni, akkor egy szép könyvet - természetesen üreset, amibe írhat. Ha csak nem rég lettetek barátnõk, és drágának tartod ez utóbbit, vagy a koponyát, vegyél egy koponyahalom formájú hamutartót vagy mécsestálat.
levágott csirkefejet, esetleg egy szép lefelé fordított keresztet... ha meg DVDt vennél, vedd meg a kört. Szép gothic kislány van benne. :)
ez vicc, amit az elõttem író javasolt. én is gót vagyok, de nem vagyok sátánista, és kifejezetten állatvédõ vagyok. általában a gótok rendes emberek.
ne harag, nem is azért írtam a csirkefejet. A gothic embereket kb annyira taszítja ki a társadalom mint a cigányokat. Csak írtam néhány olyan jelzõt, amitõl pár ember biztosan furcsán néz... :) ))))) (És tényleg igaz, hogy nyers csirkefejet esznek, és megidézik a sátánt???... -típusú beszólások elõtt)
csikekesztyût

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért irigykednek és egyszerre fikáznak az emberek?

17 évesen iskola mellet sikerült munkát találjak, el mentem dolgozni 2 év alatt sikerült annyi pénzt össze gyűjtenem hogy letegyem a jogosítványt és vegyek egy kocsit,(suzuki) senki nem adott bele pénzt minden hónapban félre tettem. Nem volt könnyű míg más a haverokkal bulizott szórakozott pihent. addig én keményen dolgoztam.19 évesen lett saját kocsim, de azt vettem észre hogy az emberek munkatársak mind fikáznak hogy csak suzuki meg 19 éves és a segge alatt már kocsi van. idősebbeknél észre vettem hogy írigykednek de ők inkább el kocsmázzák a pénzüket. Szerintetek ez örökre így marad? fog változni valami vagy midnigis a szorgalmas és kitartó emberek lesznek a hülyék? sose fogja más ember értékelni ha valaki valamit fiatalon elér az életben?

5

Csak engem idegesítenek a melegekkel kapcsolatos témáknál a bibliával jövők?

Meleg fiatal vagyok, de annyira unom már ezt a kétszínűséget, amit sok homofób heteró művel...

Soha életükben ki nem nyitották a Bibliát, de ha a melegekről van szó, akkor egyből mindegyikük milyen nagy bibliatudós lesz, és milyen hű és becsületes keresztények lesznek, amikor szerintem 90%-uk a templom közelébe se járt már évek óta.
Csak engem "zaklat", idegesít ez a mérhetetlen kétszínűség?

Miért jó ez az embereknek? Ha nem a melegekről szólna egy adott téma, eszükbe sem jutna a Biblia....

(elnézést a kirohanásért, de tényleg elszomorító, hogy ha a melegekről van szó, akkor játsszák a hűdenagy keresztény erkölcsű embert, pedig 100%, hogy egyik gyűlölködő sem az erkölcs mintapéldája)

14

1. Mehetek úgy moziba, hogy nem vásárolok a mozi büféjében? 2. Vásárolhatok úgy a mozi büféjében, hogy nem veszek mozijegyet?

3

Miért néz ki minden lány ugyanúgy?

Virágmintás ruhák, barna középen elválasztott haj, terepmintás gatya, szegecsek dolgok... Csak szerintem szánalmas a divatolás?

12

Te megennéd az ételt ilyen láttán vendégségben vagy vállalnád a bunkó szerepét és éhen maradnál?

Rokonoknál voltunk hivatalosak vacsorára.
Hamarabb érkeztünk,még készülőben volt a vacsora.
Ránézésre tiszta rokon,de amit láttam...sült a csirke,elment wc-re,kézmosás nélkül ment a sütőhöz és wc utáni kézzel forgatta át (külön van a mosdó,figyeltem,hogy nem megy kezetmosni).
Aztán törte a krumplit,jó nagyot tüsszentett a fazékba,kéz száj elé? Minek...átszedte tálba,ujjal belenyúlva kostolta meg.
Aztán kifújta az orrát és kézzel kiszedte az uborkát a befőttes üvegből...
Én vállaltam a bunkó szerepét,megmondtam,hogy nem kérek semmit.

Ti mit tettetek volna?

16

Ha valamire azt mondom, hogy "köszönöm", és erre az a válasz, hogy "kérem", akkor az azt jelenti, hogy valamit adnom kell neki?

4

Az emberek miért 'ítélik' el a nem a mainstream zenét?

Értem ezalatt azt a réteget, akik a divatzenét hallgatják, illetve a nem mainstream zene alatt akár a különböző szubkultúrális zenéket, komolyzenét stb. Az is fura nekem, hogy menő egy adott zenei stílus, előadó [Rihanna, David Guetta vagy kicsoda] és csak azt hallgatják, azért ne mondják már nekem, hogy ez egységesen minden embernek tetszik :-) ! Nem vagyok vén csont, 24 éves vagyok :D. Nem provokáció, de érdekelne más szemszöge is.

12

Volt nálam 2 napig egy török lány, mi is voltunk Törökbe a néptánccsoporttal, őket visszahívtuk. Mikor megérkeztek a 2-3 napos utazás után, kérdeztem, hogy nem akar-e fürdeni, de nem akart. Szinte senkinél nem fürödtek a törökök. A vallásuk tiltja?

Már hallottam olyat,hogy egy héten csak 1-szer érheti víz a bőrüket.Ez igaz?

5

Jól teszi egy zsidó ember, ha egy antiszemita közszereplő feltűnése miatt kimegy egy étteremből?

Most mondta Fiala János a Rádió Q-ban, hogy a barátnőjével bementek egy étterembe, le is ültek, és mondták a pincérnek, hogy csak egy levest kérnek. De ekkor megpillantották a szintén ott ülő Vona Gábort. Fiala megkérdezte a barátnőjét, hogy mi legyen, aki azt mondta, hogy menjenek el innen, és erre távoztak is. A pincér még marasztalta őket, de ők elmentek. Később Fiala felhívta az étterem tulajdonosát, és tisztázta vele, hogy a tulajdonos nem felelős Vona Gábor jelenlétéért. (Nem tudom, milyen felelősségre gondolt.)

9

Olyan a helyzetem, hogy így oldjam meg: páromhoz költöztem tavaly. De ez bonyolult lett, mit tegyek? Megtegyem? Jó lenne, ha megértenének, nem?

Gyakran kapok itt hasznos és okos válaszokat. Plííz most is segítsetek.

Előttem itt a régi élettársa lakott. Most a lakóparkban az úgy nevezett 2-nak érzem magam. Nem is szeretek itt kimenni, pedig kéne. Sztem semmit nem értenek az itt lakók. Dehát mind barátai már a Móninak! Hogy ismerkedjek így velük? Szívem szerint elmondanám mindannyiuknak mit érzek.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!