Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek goth stílusú (1 db)

Mit vegyek egy goth stílusú 16-17 éves lánynak szülinapjára, akivel nemrég lettünk barátnők?

Legjobb válasz: vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.

vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.
A kérdező hozzászólása: írónõ akar lenni:D de a könyvnek az a veszélye h már lehet h megvan neki. köszi az öteleteket és a gyors választ:DDD
Én egybõl porcelánbabára gondoltam... persze szép fekete gótikus ruhában. Vagy vannak gyönyörû goth nyakláncok... én megvesznék, ha egyszer kapnék egyet.
szerintem is valami szép nyaklánc a legjobb, de attól is függ mennyi pénzt szántál rá?
16-17 éves lánynak ékszert, porcelán bigyókat, ruhát. Goth emberkének megfelelõ goth stílusú dolgokat. Ha írónõ akar lenni, akkor egy szép könyvet - természetesen üreset, amibe írhat. Ha csak nem rég lettetek barátnõk, és drágának tartod ez utóbbit, vagy a koponyát, vegyél egy koponyahalom formájú hamutartót vagy mécsestálat.
levágott csirkefejet, esetleg egy szép lefelé fordított keresztet... ha meg DVDt vennél, vedd meg a kört. Szép gothic kislány van benne. :)
ez vicc, amit az elõttem író javasolt. én is gót vagyok, de nem vagyok sátánista, és kifejezetten állatvédõ vagyok. általában a gótok rendes emberek.
ne harag, nem is azért írtam a csirkefejet. A gothic embereket kb annyira taszítja ki a társadalom mint a cigányokat. Csak írtam néhány olyan jelzõt, amitõl pár ember biztosan furcsán néz... :) ))))) (És tényleg igaz, hogy nyers csirkefejet esznek, és megidézik a sátánt???... -típusú beszólások elõtt)
csikekesztyût


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan határoznátok meg az előkelő viselkedést?

2

Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy miket fogok csinálni a nyár maradék részében, mik a terveim, illik visszakérdeznem, hogy neki mik a tervei?

Miután felsoroltam, hogy én miket tervezek a nyár maradék részére, illik visszakérdezni, hogy ő mit?

1

Férfiak, nektek hány barátotok van?

Régebben volt már egy ilyen kérdés a nők részéről és egészen érdekes válaszok érkeztek. A férfiaknak hány igaz barátjuk is van? Nekem nincsen egy se. 30 éves vagyok, 10 évig külföldön dolgoztam, most visszatértem a szülőfalumba és nem találok magamra. A "legénykori" barátok már nem igazi barátok, néha összeakadok egyel-egyel de egy pár mondat sablonos szöveg után már nincsen beszélgetni valónk. Ráadásul új kapcsolatok sem tudok kiépíteni, mert otthonról dolgozom, még a kollégáimat sem ismerem. Egyedül a feleségem a legjobb barátom. Jár-e valaki hasonló cipőben, hogy bírja?

2

Ha őszintén megdicsérnek, annyira zavarba jövök, nem tudom hogy kezeljem le. Mit tegyek ilyenkor?

Nem szoktam könnyen zavarba jönni, de ha őszinte, szívből jövő dicséretet kapok, valamiért amit tudom, hogy meg is érdemeltem, annyira zavarba jövök, hogy nem tudom hogyan lereagálni úgy, hogy ne nézzek ki tök idiótának. Lefagyok teljesen. Mit tegyek?

2

Önző, irigy emberek, ti hogyan viselitek el az említett érzéseket?

Én is ilyen vagyok, pl. ha Facebookon kirakja valaki, hogy megszerezte a jogsiját, akkor legszívesebben felgyújtanám az illetőt, de minden ilyen jellegű felvágás bosszant. Nem vagyok pénzes és tanulok is, szóval nem nagyon tudok még keresni, ha pedig sikerül is, úgyis segítenem kell a családomat...
A nem ideillő kommenteket ignorálom, köszönöm a válaszokat.

5

Most akkor nem lehet b . uzinak nevezni a b. uzit?

http://www.youtube.com/watch?v=TeoLHDSmlU0#at=46

11

Budapest tele van sznobokkal?

Szeretnék oda menni majd egyetemre, de nagyon tartok a sznoboktól.

10

A himnuszt illetlenség megtapsolni?

Jászberényben a Csángó-fesztiválon előadták a Jászok Himnuszát. Mivel a szóló énekes nagyon szépen énekelt, nagy tapsot kapott, többek között tőlem is. Erre a rokonom, aki mellettem állt, rám szólt, hogy hagyjam abba, mert himnuszt nem illik megtapsolni. Igaza van?

2

A mostani generációnak az egyik rétege miért ír interneten botrányosan helytelenül, tele helyesírási hibákkal?

Észrevettem, hogy az interneten (youtube, GYK, facebok stb) a mostani generációnak van 1 rétege (tehát nem mind ilyen), kb 8-tól 16 éves korig, akik BOTRÁNYOSAN helytelenül írnak, és sokszor direkt.

Csak pár példa:
wagyok, hejes, juk, mien, mijen, oan, ojan, ojjan, xeretni, ygen, welem, wellem, mijjért, hüje, hüjje, anjád, annja, huggom, ötsém, ceretem, xerintem, wolt

stb stb stb

Nem csak hogy esztétikailag baromi csúnya, de rendkívül helytelen is. Én el nem hiszem, hogy ezek a valóságban is így írnak, amikor a helyesírás a legalapvetőbb dolgok egyike. 8-16 év közöttiekről van szó. Vannak olyanok akik idősebbek, de az azért ritka.
Miért lett a mai generáció EGYIK RÉTEGÉNEK divat az igénytelen, gyatra, hányingert keltő "helyes"írás ? Mire jó ez?

Aztán jön a kifogás, hogy "telefonon gyorsabb v helyett w-t írni". Hát nem tudom, de én nem sajnálom rá azt a 2 másodpercet, míg v-t írok.
Vagy csak engem idegesít ez? Mire jó ez?

Én tényleg nem akarom elhinni, hogy a valóságban is így írnak.

9

Hogyan tudtok belecélozni a toitoi wc-k piszoárjába?

Mindig közvetlenül az ajtó mellé teszik, elé sem lehet állni teljesen.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!