Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek goth stílusú (1 db)

Mit vegyek egy goth stílusú 16-17 éves lánynak szülinapjára, akivel nemrég lettünk barátnők?

Legjobb válasz: vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.

vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.
A kérdező hozzászólása: írónõ akar lenni:D de a könyvnek az a veszélye h már lehet h megvan neki. köszi az öteleteket és a gyors választ:DDD
Én egybõl porcelánbabára gondoltam... persze szép fekete gótikus ruhában. Vagy vannak gyönyörû goth nyakláncok... én megvesznék, ha egyszer kapnék egyet.
szerintem is valami szép nyaklánc a legjobb, de attól is függ mennyi pénzt szántál rá?
16-17 éves lánynak ékszert, porcelán bigyókat, ruhát. Goth emberkének megfelelõ goth stílusú dolgokat. Ha írónõ akar lenni, akkor egy szép könyvet - természetesen üreset, amibe írhat. Ha csak nem rég lettetek barátnõk, és drágának tartod ez utóbbit, vagy a koponyát, vegyél egy koponyahalom formájú hamutartót vagy mécsestálat.
levágott csirkefejet, esetleg egy szép lefelé fordított keresztet... ha meg DVDt vennél, vedd meg a kört. Szép gothic kislány van benne. :)
ez vicc, amit az elõttem író javasolt. én is gót vagyok, de nem vagyok sátánista, és kifejezetten állatvédõ vagyok. általában a gótok rendes emberek.
ne harag, nem is azért írtam a csirkefejet. A gothic embereket kb annyira taszítja ki a társadalom mint a cigányokat. Csak írtam néhány olyan jelzõt, amitõl pár ember biztosan furcsán néz... :) ))))) (És tényleg igaz, hogy nyers csirkefejet esznek, és megidézik a sátánt???... -típusú beszólások elõtt)
csikekesztyût


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tényleg nem volt jogos, hogy ki akartam hívni a renőrséget?

10-15 perce valaki dudàlt az ablakom alatt. Nem foglalkoztam vele. Nem sokkal kèsőbb valaki hògolyòval hatalmas hògolyòval megdobta. Ekkor nagyon megilyedtem. Ki sem mertem nèzni az ablakon +volt màr, hogy betörtek hozzànk ablakon keresztül). Köpni-nyelni nem tudtam. Ekkor màr a fürdő ablakàt is dobàlta valaki. Anya meghallotta, kiment.

Apàm egyik idióta haverja volt, nyàron, amikor nyitva volt az ablakom szinte minden nap ott volt az ablakom alatt, ès dudàlt.

Rà akartam hívni a renőröket, de apàm lebeszèlt.

Jogos lett volna?

2

Kedvesen, vagy keményen kell bánnunk azokkal az emberekkel, akiknek gondjuk van az életükkel és ezért másokat bántanak?

Szerintetek melyik a megfelelőbb módszer? Ha valaki tönkretette az életét, de ezzel nem tud szembenézni, és ezért időnként bántóan viselkedik másokkal, melyik módon érdemes viszonyulni hozzá? Azt gondolom, hogy ha a fejére olvasnák, hogy miért is viselkedik úgy, ahogy (ezt nem nehéz kitalálni), akkor összeomlana.

7

Idősebb női ismerősnek (anyukámmal egyidős) mit köszönjek e-mailbe?

3

Az orromból a csomagot hogyan tudom illedelmesen kiszedni?

Koszos helyen dolgozom ahol megtelik az orrom porral és nem ritkán több mint egy centis masszív fekete csomag jön ki az orromból de papírzsepivel lehetetlen kivenni mert akkora h. csak amikor a kisujjammal benyulok és hosszú a körmö azzal tudom csak kiszedni és utána mindíg elpöckölöm valamerre....
Néha otthon derülnek ki a turpiszságok mert nem mindíg veszem észre hogy van még benne és van h. csak kiesik....

3

A lányok szokták mondani a barátnőikre, hogy "haverom"?

Én szoktam, meg azt is, hogy barátom, de másoknál nem nagyon hallom. Olyat hallottam már, hogy havernő. De azt meg én nem használom.

6

Reggel zuhanyoztok wc. Után?

23

Ez csak szerintem volt bunkóság a pénztárostól?

Ma vásároltunk itt Békéscsabán egy áruházláncban. Rengetegen voltak. Mind az öt nyitva lévő pénztárnál kígyózó sorok. Beálltunk az egyikbe és kb. negyed óra múlva sorra is kerültünk. Mindent kipakoltunk a futószalagra ami nem volt egyszerű feladat mivel nagyvásárláson voltunk és amikor a mi cuccaink kerültek volna sorra a pénztáros flegmán közli hogy neki lejárt a munkaideje és fáradjunk át egy másik pénztárhoz. Mondom neki hogy már kipakoltunk, ne kelljen visszapakolni és várni megint hogy sorra kerüljünk szóval megköszönnénk ha legalább a futószalagon lévő termékeket lehúzná erre meg felháborodott hangnemmel mondja hogy neki senki nem fogja kifizetni a túlórát és nehogy belehaljunk abba a feladatba hogy visszapakoljunk a kocsiba és beálljunk egy másik sorba. Nagyon felhúzott, legszívesebben leadtam volna neki egy pofont. Még szerencse hogy egy másik pénztáros odament és akik kipakoltak már a futószalagra azoknak a termékeit lehúzta. Ez csak szerintem volt nagy bunkóság?

14

Hatástalanított töltényt birtokolni, és eladni legális?

2

A nők mikor kezet nyújtanak valakinek miért tartják kicsit lefelé a kézfejüket?

4

Milyen ajándékkal tudnám meglepni barátnőmet?

Hamarosan egy éves évfordulónk lesz a barátnőmmel, és szeretnék neki valami kreatív ajándékot készíteni. Mit tudnátok javasolni, ti miket csinálnátok?
A válaszokat előre is köszönöm!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!