Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek goth (2 db)

Valentin napra mit vegyek a metalos/goth baratnomnek?

Rengeteg otletem van, de nem tudok donteni.

Legjobb válasz: Vidd el temetõbe, folyassátok egymás vérét egy aranykehelybe és igyátok ki.

Vidd el temetõbe, folyassátok egymás vérét egy aranykehelybe és igyátok ki.
A kérdező hozzászólása: Ezt hetente csinaljuk, nem lenne izgi.:/ btw vicces..
Zsibi a proszektúrába?
A fekete rózsa jól hangzik és passzol a Valentin naphoz
tetováltass a homlokára egy pentagrammát
Színes ruhának! :)
A kérdező hozzászólása: Ajj de viccesek vagytok :D rogton penget meg koporsot vegyek neki, es rendezzem meg a temeteset nem?
*sóhajt az elõzõ válaszok láttán* A fekete rózsa tényleg figyelmes ötlet. Esetleg készíthetnél neki gyertyafényes vacsorát buli helyett, elvégre ez a szerelem és meghittség ünnepe (írom ezt úgy, hogy nem hiszek a Valenetin napban.) egy goth lány
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó.

Mit vegyek egy goth stílusú 16-17 éves lánynak szülinapjára, akivel nemrég lettünk barátnők?

Legjobb válasz: vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.

vegyél neki egy igazi koponyát. nekem is van:P sötét hangulatú játékbabák. baromiszép ruhák ékszerek kiegészítõk vannak. ha szeret olvasni vehetsz neki verseskötetet (természetesen a halálról) vagy dárk témájú regényeket.
A kérdező hozzászólása: írónõ akar lenni:D de a könyvnek az a veszélye h már lehet h megvan neki. köszi az öteleteket és a gyors választ:DDD
Én egybõl porcelánbabára gondoltam... persze szép fekete gótikus ruhában. Vagy vannak gyönyörû goth nyakláncok... én megvesznék, ha egyszer kapnék egyet.
szerintem is valami szép nyaklánc a legjobb, de attól is függ mennyi pénzt szántál rá?
16-17 éves lánynak ékszert, porcelán bigyókat, ruhát. Goth emberkének megfelelõ goth stílusú dolgokat. Ha írónõ akar lenni, akkor egy szép könyvet - természetesen üreset, amibe írhat. Ha csak nem rég lettetek barátnõk, és drágának tartod ez utóbbit, vagy a koponyát, vegyél egy koponyahalom formájú hamutartót vagy mécsestálat.
levágott csirkefejet, esetleg egy szép lefelé fordított keresztet... ha meg DVDt vennél, vedd meg a kört. Szép gothic kislány van benne. :)
ez vicc, amit az elõttem író javasolt. én is gót vagyok, de nem vagyok sátánista, és kifejezetten állatvédõ vagyok. általában a gótok rendes emberek.
ne harag, nem is azért írtam a csirkefejet. A gothic embereket kb annyira taszítja ki a társadalom mint a cigányokat. Csak írtam néhány olyan jelzõt, amitõl pár ember biztosan furcsán néz... :) ))))) (És tényleg igaz, hogy nyers csirkefejet esznek, és megidézik a sátánt???... -típusú beszólások elõtt)
csikekesztyût


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!