Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek fél (1220 db)

Jövő hónapban esküvőre megyek és még nem tudom, hogy mit vegyek fel nagyon rég voltam esküvőn és nem tudom, hogy mit illik és mit nem illik fel venni és semmi el képzelésem sincs h mit vegyek fel valakinek valami ötlet?

Legjobb válasz: Farmert ne vegyél fel esküvõre!! http://data.whicdn.com/images/62885483/large.png http://data.whicdn.com/images/62101196/large.jpg http://data.whicdn.com/images/14529083/tumblr_lqxdsyg4xq1qbw.. http://data.whicdn.com/images/53258309/b31d2d246422b8722b296.. Amit ne: fehér ruha, fekete ruha, sport cipõ.

Valami kosztümöt, farmert inggel, szoknyát inggel, és semmiképen se tornacipõt hanem valami ünneplö cipõt.
U.i.: a lazábbra jó példák, amiket a 3. linkelt.
A kérdező hozzászólása: hát én minden féleképpen lapos lábbelit akarok azé egész este maga sarukba lenni nem a legjobb ezek jó ruhák de hozzám túl elegánsak valami egyszerût akarok fel venni amit utána a hétköznapokba is fel tudok venni mert nem nagyon szoktam ilyen elegáns helyekre járni és ezé az egy alkalomért nem akarok ki dobni 10-20 ezret egy ruháét azt ki felejtetem, hogy 21 éves lány vagyok
Szia! Leírnád, hogy hány éves vagy, nagyjából hogy nézel ki, milyen stílusú ruhákat kedvelsz és mi az, amit biztosan nem vennél fel? Illetve, hogy mennyi pénzt szeretnél költeni rá. Cipõd van, vagy azt is vásárolni szeretnél? Pár alap infó és biztosan találunk olyan darabokat, amik neked is tetszeni fognak:) Egyébként pirosat, feketét és fehéret mai napig nem illik felvenni.
Bocsi, most olvastam egyik kommentedet.
A kérdező hozzászólása: nem rosszak de valami pánt nélkülire gondoltam

Mit vegyek fel, mit ne vegyek fel?

Holnap kezdem meg a három hetes szakmai gyakorlatomat a földhivatalban. Nem tudom, hogy mit vegyek fel, esetleg lenne valami ötletetek? Illetve arra is kíváncsi lennék, hogy mi az, amit nem illik felvenni ilyen helyre.

Legjobb válasz: Szerintem legyél szolidan csinos. Most úgyis jó idõ van, tehát vehetsz fel szoknyát, hozzá egy inget. Viselj blúzt, blézert. Inkább a természetes, szolidabb színeket ajánlanám, ne viselj hupikéket meg rikító narancssárgát :) Egy fehér, drappos, világoskékes ing nyerõ lehet. Úgyis meglátod pár nap után, hogy a többiek mit viselnek, te is olyan stílusban öltözködj utána. Cipõnek egy kényelmes, csinosabb szandál, vagy magasabb sarkú cipõ, de abból is a szolidabb féle.

Szerintem legyél szolidan csinos. Most úgyis jó idõ van, tehát vehetsz fel szoknyát, hozzá egy inget. Viselj blúzt, blézert. Inkább a természetes, szolidabb színeket ajánlanám, ne viselj hupikéket meg rikító narancssárgát :) Egy fehér, drappos, világoskékes ing nyerõ lehet. Úgyis meglátod pár nap után, hogy a többiek mit viselnek, te is olyan stílusban öltözködj utána. Cipõnek egy kényelmes, csinosabb szandál, vagy magasabb sarkú cipõ, de abból is a szolidabb féle.
Ne vegyél farmert, rikitó színes felsõket. Ha van, akkor blézer, szoknya, ing, blúz! Ha nadrágot szeretnél, semmiképpen se menj rövidben, inkább egy fehér hosszúnadrág, vagy egy lengébb nadrág. Ne vegyél fel pólókat sem, inkább valami csinosabb felsõt, de a legjobb az ing/blúz. Szandált vegyél, semmiképpen se papucsot, ha szoktál hordani magassarkút, azt bátran felveheted. A sminked se legyen erõs vagy színes, a körmeid se legyenek lehetõleg tûzpirosak :) Sok sikert!

Mit vegyek fel egy olyan bálra, bulira ami junius vége felé van! Lehet akkor még fehér csőfarmert venni? ! VAgy mit vegyek fel! NAgyon fontos hogy divatos legyen!?

Legjobb válasz: hat, ha ez olyan bal, amit bulinak is lehet nevezni, szerintem a koktelruha a legjobb valasztas. Csöfamert alapvetöen nem lehet felvenni egy balra. De amugy altalaban megadnak egy un. dresscode-ot, ahol leirjak, hogy mit kell felvenned. Ha nem olyan elegans hely, akkor mehet a feher csöfarmer, nincs vele semmi gond... ez a divatos dolog... ki mondja meg, hogy mi a divatos, es mi a nem az? Igaza van az elsönek: az a lenyeg, hogy ne legyel közönseges. Legyel csinos, erezd jol magad a ruhaban, es tetszen neked a ruha, es ettöl maris baromi stilusos leszel! Ne divatos akarj lenni, hanem stilusos!!!

hat, ha ez olyan bal, amit bulinak is lehet nevezni, szerintem a koktelruha a legjobb valasztas. Csöfamert alapvetöen nem lehet felvenni egy balra. De amugy altalaban megadnak egy un. dresscode-ot, ahol leirjak, hogy mit kell felvenned. Ha nem olyan elegans hely, akkor mehet a feher csöfarmer, nincs vele semmi gond... ez a divatos dolog... ki mondja meg, hogy mi a divatos, es mi a nem az? Igaza van az elsönek: az a lenyeg, hogy ne legyel közönseges. Legyel csinos, erezd jol magad a ruhaban, es tetszen neked a ruha, es ettöl maris baromi stilusos leszel! Ne divatos akarj lenni, hanem stilusos!!!
attól függ, milyen jellegû a bál, ha valami elegánsabb, kell, emrt pl bankett, fogadás, akkor fekete szövetnadrág vagy szoknya( valami ünneplõs), és egy elegáns szatén felsõ, lehet pántos is, csak ne legyen közönséges. A divat sehol sem fontos, max a plázában, de aki ott mindennap megfordul az olyan is, megvan róla a véleményem. Jha meg a kifutón fontos még, de ennyi... A lényeg, hogy stílusod legyen, és jól is álljon ami rajtad van. Ha valami tényleg nagyon elegáns helyre mész, akkor meg koktélruha a legjobb választás nyáron szerintem. Egy egyszerû buliba meg akármit felvehetsz szerintem...
Én júni 27-én megyek egy buliba, igazából iszogatás lesz a lányokkal, utána diszkó. Remélem jó idõ lesz, bár én a nagyon meleget nem bírom. Emiatt a farmer miniszoknyám veszem fel, meg még majd mellé egy felsõt.
A kérdező hozzászólása: *stilusos Hát igazából olyan mulatos bálra gondoltam és nem ilyen alkalmi bálra! A divatost-*stilusost meg ugy gondoltam , hogy mindig ugy érzem hogy csinos vagyok meg minden és amikor oda érek akkor meg látom hogy az idõsebbek nálam sokkal jobban trendibbek vagy nem tudom hogy gondolom!
ezen ne aggodj, de tenyleg!!! Ha jol erzed magad benne, az nem veletlenül van. Azert, mert az a hozzadillö, es ez meg is latszik rajtad. Szerintem mehet a feher csöfarmer, csak kerdes, mivel akarod felvenni? Amugy hany eves vagy (masodik vagyok)
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok nés egy olyan felsövel szeretném felvenni ami pántnélküli és mell fölötti/azthiszem ugy hivják/ És tiszta flitter csak még találnom kell ilyet!meg egy magassarkuval


Este jön hozzánk a barátom és nem tudom mit vegyek fel. Mit vegyek fel, ha valami csinosabb ruhára gondoltam, de mégis egyszerű legyen?

Tegnap randiztunk, és Én meg felvettem egy sz?kebb farmert, egy sima polot, amit feldobtam nyakláncokkal, meg vettem fel karköt?t meg stb.. és annyira nézett szinte minden percben majd\' kiesett a szeme :) Tulajdonképpen nem nagyon szoktam ilyen csinosan öltözködni, mert amugy a rock zenét szeretem, de mindent meghallgatok, csak gondoltam, ha már randi, akkor csinos legyek :) és szeretek is csinosan öltözködni.. de ma este ugye nálunk leszünk és nem tudom mit vegyek fel, amiben szintén csinos lehetnék.. nyakláncokat, karköt?ket itthonra nem akarok... van valakinek valami jó ötlete? :)

Legjobb válasz: Nem is kell karkötõ, hülyén nézne ki, hogy otthon is így fel lennél díszítve. Szerintem egy kényelmesebb nadrág, póló, valami ízléses, kényelmes. Ha csinos vagy, úgyis látni fogja. Inkább arra figyelj, hogy a környezeted is rendben legyen, szoba, wc, mosdó stb., ebbõl azért lehet következtetni arra, hogy milyen vagy. Legyen kellemes illat a lakásban! Nem kell minden percben magadat "mutogatni", lássa azt is, hogy jó fej csaj vagy, és TISZTA!!

Nem is kell karkötõ, hülyén nézne ki, hogy otthon is így fel lennél díszítve. Szerintem egy kényelmesebb nadrág, póló, valami ízléses, kényelmes. Ha csinos vagy, úgyis látni fogja. Inkább arra figyelj, hogy a környezeted is rendben legyen, szoba, wc, mosdó stb., ebbõl azért lehet következtetni arra, hogy milyen vagy. Legyen kellemes illat a lakásban! Nem kell minden percben magadat "mutogatni", lássa azt is, hogy jó fej csaj vagy, és TISZTA!!
Akkor jó :) ) Szép estét!!
A kérdező hozzászólása: rendben.. köszi a választ!!! a szobám is csillog x) meg minden rendben van itthon :)

Egy nagyon puccos esküvőre vagyok hivatalos külföldre augusztusban. Mit vigyek ajándékba? Mit vegyek fel?

A menyasszonyon Versace ruha, pasin Armani. Dress code: White tie

Legjobb válasz: A „White Tie” viselet a lehetõ legelegánsabb öltözet. Uraknak frakkot, speciális (piké) anyagú inget, mellényt és kézzel kötött csokornyakkendõt jelent. Kiegészítõje a speciális escarpens cipõ és a hófehér nadrágtartó. Hölgyeknek „White Tie” esetén nagyestélyi a kötelezõ viselet. Ezzel megválaszoltuk a mit vegyek fel kérdést. Olyat vigyél ajándékba, amire van pénzed. Valószínûleg úgysem lesz túl hasznos, mivel egy ilyen pár háztartásában nem igazán vannak hiánycikkek. Szóval ha közel áll hozzád a pár, próbálj meg valami személyesebbet, mert ha mondjuk viszel egy mikrót (képletesen írom), valószínûleg kidobják, vagy eladományozzák, hiszen semmi szükségük rá.

A „White Tie” viselet a lehetõ legelegánsabb öltözet. Uraknak frakkot, speciális (piké) anyagú inget, mellényt és kézzel kötött csokornyakkendõt jelent. Kiegészítõje a speciális escarpens cipõ és a hófehér nadrágtartó. Hölgyeknek „White Tie” esetén nagyestélyi a kötelezõ viselet. Ezzel megválaszoltuk a mit vegyek fel kérdést. Olyat vigyél ajándékba, amire van pénzed. Valószínûleg úgysem lesz túl hasznos, mivel egy ilyen pár háztartásában nem igazán vannak hiánycikkek. Szóval ha közel áll hozzád a pár, próbálj meg valami személyesebbet, mert ha mondjuk viszel egy mikrót (képletesen írom), valószínûleg kidobják, vagy eladományozzák, hiszen semmi szükségük rá.
csak nem a Vajna esküjére vagy hivatalos? :D
Inkább mondd le. Egy hónap alatt képtelenség ruhát készíttetni és illemet tanulni, már meg ne sértõdj... Már elõre "lepuccosozod", akkor végig csak feszengenél, alighanem hibát hibára halmoznál, nagyon kínos helyzetbe hoznád azt a lányt, éghetne a feje miattatok. Nyugodtan pontozz le.
Szerintem se menj el, ha ennyire nem tartozol ebbe a közegbe. Fõleg, ha nem is vagytok ennyire közeli barátok. Nem bántani akarlak, félre ne érts, de valóban, ha valakinek egy ilyen esemény puccosnak tûnik, és nincsen kapásból a gardróbjából estélyi ruhája és frakkja, akkor nem való ilyen rendezvényre, ilyen emberek közé. Persze rajtatok kívül biztos sokan lesznek ott, akik nem odavalók, abból kiindulva, hogy titeket is meghívtak. Így sok kellemetlen szitu lesz az estéjükön, ez már most elkönyvelhetõ.
Én nehezen hiszem el, hogy egy esküvõn frakk viselését várják el. Van pár nagyon gazdag ismerõsöm, egyik esküvõjén sem volt frakk, sõt tavaly voltam az egyik magyar milliárdos lányának az esküvõjén és még dress code sem volt, pedig az esküvõre és a lagzira egy egész indonéz szigetet kibéreltek....
Menj be egy esküvõi ruhaszalonba ott gyönyörû estélyiket is lehet kapni...
Én azért lehet megkérdezném a menyasszonyt, hogy a férfi viseletet illetõen mennyire veszik szigorúan a dolgokat, mondjuk fekete öltöny+ing+csokornyakkendõ megfelel-e.
talán bérelhetnétek is?
A kérdező hozzászólása: A repjegyeket, és a hotel vouchert, meghívót is megozta a Fedex. Kifizetett mindent. Ezek után hogy mondjam le? Nagyestélyim, koktélruhám, öltönyök vannak vannak itthon, azzal nincs gond, de frakk fehér mellénnyel nincs, mivel nem szokásunk valóban minden évben többször ilyen helyre menni. Mikor igent mondtam, fel sem merült bennem, hogy ilyet akarnak elõírni, mivel a tesójának az esküvõje is csak koktélruha- öltöny kombináció volt a képek szerint. Meg azt mondta, hogy nem akar csak szûkkörût (100fõ lesz). Nem tudom mi legyen. Ma nyakunkba vesszük a várost, ha nem jutunk semmire, holnap irány Bécs....
én a helyedbe el sem mennék. Nem lenne pénzem(vagy szívem kiadni annyit) ilyen ruhákra, úti költségre, csak azért h egy kb ismerõsömnek ott legyek az esküvõjén. Ebbõl a pénzbõl elmehetnétek nyaralni, azokat ruhákat valószínûleg az életben nem fogjátok tudni felvenni. Milyen már h drágább a vendég-ruhátok, mint amit a saját esküvõtökön hordtatok?
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon gáz lesz. A csajt az egyetemrõl ismerem, de soha nem volt felvágós. Tudtam hogy extrém gazdagok, de nem gondoltam, hogy egyszer nekem is részt kell vennem egy ilyen eseményen. Azt sem tudom, mi illik ilyen helyen, és mi nem. A pasiruhát meg honnan szerezzünk ilyen rövid idõ alatt, mert nõit még talán. A férjem nem konfekcióméret, és csináltatni sincs már idõnk. Egyáltalán vannak ilyen boltok itthon?
Nem készítettek ajándék listát? Esetleg kérdezz rá hogy mit vigyél. Nekünk mindig az elsõ kérdések között van, ha semmi tippet nem adtak. Esetleg készíts vagy készíttes pénzfát. :) Szerintem frappáns és hasznos. Ennél hasznosabb nem is lehetne. :D
A kérdező hozzászólása: Jó neked, legalább nem fájt miatta a fejed! Irigyellek!! Itt sem a pár miatt kell (öket egyáltalán nem érdekelné, hogy kin mi van), hanem a papa miatt. A ruhák már készülõben vannak (varrattatjuk õket). Ajándékba pedig egy festményt készíttetünk, amin egy közös emlék helye lesz megörökítve. Kipipálva minden!
teljesen normális hétköznapi ruhát , akár farmert stb.
A kérdező hozzászólása: A koktélruha az illik oda?
milyen buli lesz?
A kérdező hozzászólása: Igazából koncert lesz.:)
Menj nyugodtan koktélruhában ha ki akarod magad röhögtetni.Nade miért is nem kérdezed meg a b.nödet?Ö mibe öltözik?
A kérdező hozzászólása: A barátnõim koktélruhába megy. És nem fogom kiröhögtetni magam, éppen ezért tettem fel ezt a kérdést de látom nem nagyon érted :S

Mit vegyek fel első nap a suliba? 8. -ba megyek.

Nyáron elég sokat változtam, csajosodtam. Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek milyen összeállításba menjek 1. nap. Amúgy elég "nyagylányos" vagyok, lazán 17nek szoktak nézni.

Legjobb válasz: én is mindig egy csomót filózok rajta, hogy mit vegyek fel elsõ nap, de amikor bemegyek suliba, rájövök, hogy rohadtul nem érdekel senkit, hogy miben vagyok :D valami olyan cuccot, amit így hétköznaponként felveszel 17L

én is mindig egy csomót filózok rajta, hogy mit vegyek fel elsõ nap, de amikor bemegyek suliba, rájövök, hogy rohadtul nem érdekel senkit, hogy miben vagyok :D valami olyan cuccot, amit így hétköznaponként felveszel 17L
én vagyok a 13:33-as :D Akkor hajrá :)
amit az utolsó írt az tökjó lenne!=) egyébként én ünneplõben megyek, mert akkor lesz az évnyitó is.
jaj ezen én is szoktam... nekem az a baj hogy pár osztálytársam nem olyan érett pedig már 15 éves de úgy öltözködik mint egy óvodás, és én ha fel veszek valami nõiesebbet egybõl meg nézik az embert.. meg úgy eltávolodnak.. sugdolóznak komolyan ezt úgy gyûlölöm... heh és még õk mondják hogy komolyak.... szóval nyugodtan vegyél fel azt amit te szeretnél, légy nõies :) így fognak elfogadni. én is ezt teszem.
elsõ nap? ünneplõt...
A kérdező hozzászólása: kösziii :D ezjó :D magassarkút nem veszek fel csak így hétköznapra, mert a tanárok még jobban megutálnak :'D(csak télen engednek magas sarkú csiznát)
A kérdező hozzászólása: ma 13:33 nálunk is kajak ez megy.. -____-" de nemérdekel. nem fogok micimackós pólóban meg bõszárû gatyóban suliba menni xD
szerintem cicanadrágot valami hosszított felsõvel saruval vagy magassarkúval és nagy karika fülbevalóval:) vagy valami nagyobb fülbevalóval
A kérdező hozzászólása: Hát, nekünk elég nagy a sulink (1000 gyerek jár oda) és itt fontos az "elsõ benyomás" mármint hogy mi van rajtad elsõ nap. XD azért köszii a választ :)
szia. bocsi azt offért, de hány centi vagy és hány kiló?
Ha formás alakod van, akkor a cicagatya, hosszított felsõ/ tunika, balerina tök jó választás. Bizsuk, trendi táska is mehet. De mindenképp azt amiben jól érzed magad. Még meleg van, felesleges farmerbe bújni, esetleg csini szoknya is mehet (ha szoknyás vagy).
A kérdező hozzászólása: köszii :) 172centi 60kg. mért kérdezed?
akkor semmi.:D csak tudod vannak azok a kicsi, tömzsi combú lányok akik felveszik a csõnacit és nagyon csúnyán néznek ki benne, de felveszik mert divat. és csak ezért kérdeztem..(:
A kérdező hozzászólása: jaa.oksa :)

Milyen ruhát vegyek fel a párom unokatesójának lakodalmára? Pár hét van de fogalmam nincs, hogy mit vegyek fel

Legjobb válasz: Egy fekete egybe részes ruha egy piros övvel a mell alatt ha a csípõ ki szeretnéd hangsúlyozni, vagy egy csinos blúz, feleket térdig érõ nadrág[ vászon, persze ha jó idõ van] vagy ugyaneddig érõ szoknya, talán magasított derekú, övvel, inggel. De ez alakfüggõ. Nézd meg az orsay- ban. Ott mindíg van alkazlmi. Vagy a Camponaban a második emeleten a mozi oldalán van egy nagyon jó alkalmiruha bolt.

Egy fekete egybe részes ruha egy piros övvel a mell alatt ha a csípõ ki szeretnéd hangsúlyozni, vagy egy csinos blúz, feleket térdig érõ nadrág[ vászon, persze ha jó idõ van] vagy ugyaneddig érõ szoknya, talán magasított derekú, övvel, inggel. De ez alakfüggõ. Nézd meg az orsay- ban. Ott mindíg van alkazlmi. Vagy a Camponaban a második emeleten a mozi oldalán van egy nagyon jó alkalmiruha bolt.
Attól is függ, hány éves vagy. Ez egy igazán elegáns, csinos darab: http://www.nlcafe.hu/cikk/3/24719/7_N.jpg Ezek is szép alkalmiak: http://www.alkalmiruha.com/alkalmiruha-eureka-1302-1402.jpg Ha nem is ilyen komoly ruhákat, de egy szebb nyári ruhát, vagy szoknya+blúz/felsõ párosítást bátran.
Hány éves vagy?Ez tényleg fontos! Itt van pár kép, szerintem ezek elegánsak, fiatalosak, de nem túl kirívóak:) http://forum.sanomabp.hu/forumkep/19/189283/422/12645255/1.jpg http://m.blog.hu/we/weddingdesign/image/cheap-bridesmaid-dre.. Egyébként nem ajánlok sötétet, mert az gyászos, és megsülnél benne és túl világosat sem:)
Egy csinos egyberészes ruha megteszi. Csak ne strandruci legyen :)
A kérdező hozzászólása: 19éves vgyok és köszönöm a válaszokat:)

Mit vegyek fel kirándulásra? Kalandparkba megyünk és nem tudom mit vegyek fel

Legjobb válasz: Öltözködj sportosan! Szerintem vegyél föl egy rövid gatyát (mondjuk lehet, hogy a keményebb farmer nem annyira kényelmes), pólót, és ennyi. :D Meg cipõ (nem muszáj edzõcipõt, elég tornacipõ).

Öltözködj sportosan! Szerintem vegyél föl egy rövid gatyát (mondjuk lehet, hogy a keményebb farmer nem annyira kényelmes), pólót, és ennyi. :D Meg cipõ (nem muszáj edzõcipõt, elég tornacipõ).
rövid vagy cicanaci meg egy top. cipõ meg olyan legyen ami tartja a bokád.:)
ruhát.
ilyesmi nacit : http://www.google.sk/search?q=h%C3%A1romnegyedes%20nike%20na.. hozzá illõ cipõvel és vmi szép ki sportos toppal :)

Mit vegyek fel osztálykirándulásra? Aggtelekre megyünk osztálykirándulásra. Ja, meg egy kalandparkba. Szerintetek mit vegyek fel? Nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni!

Legjobb válasz: Talán ha a nemedet elárulnád... Egyébként kényelmes holmit. Olyat, amiben akár "fára is mászhatsz", nem látnak be alulról. Plusz legyen nálad pulóver/széldzseki... stb., ha a barlangba is bementek, ott hideg lesz.

Talán ha a nemedet elárulnád... Egyébként kényelmes holmit. Olyat, amiben akár "fára is mászhatsz", nem látnak be alulról. Plusz legyen nálad pulóver/széldzseki... stb., ha a barlangba is bementek, ott hideg lesz.
Szerintem farmert, rövid ujjú polót, sportcipõt és esetleg vigyél valami pulcsit. :)
Nem is tudom, de szerintem ruhát!
szerintem vigyél két nadrágot. ezek koszos dolgok :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:) és igen, biztos ruhát veszek majd fel! :D
Ilyen helyekre sportos ruha kell, futó cipõ, futó nadrág vagy egy egyszerü cicanadrág, és egy hozzájuk illõ felsõ.
Szerintem nem kell úgy felfújni a dolgot ! Kalandparkba elég a cicanadrág , valami jó pólóval! Tapasztalatból mondom, hogy semmi féle képen ne menj Farmerbe -.-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!