Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek barátomnak névnapjára, ha (1 db)

Mit vegyek a barátomnak névnapjára, ha nagyon le vagyok égve?

Munkanélküli lettem és a barátomnak ebben a hónapban lesz a névnapja és nem tudom milyen ötletes de olcsó ajándékkal lepjem meg.Vicces ötleteket is várok!

Legjobb válasz: Szerintem vegyél neki egy kaktuszt,amibe bele van szúrva tûvel egy piros tanga....ennél viccesebb nincs...jót fog nevetni az már biztos XD p u x x x

Szerintem vegyél neki egy kaktuszt, amibe bele van szúrva tûvel egy piros tanga....ennél viccesebb nincs...jót fog nevetni az már biztos XD p u x x x
sütit neki! nekünk, pasiknak 3 dolog igazán fontos: alvás, szex, kaja, ezek bármilyen sorrendben és mennyiségben.
Süthetsz neki valamit. Nagyon olcsón lehet vibrációs gyûrûket is kapni, úgy 2000 körül láttam. Ha dohányzik vehetsz neki valami érdekesebb öngyújtót. Vagy végy egy üveg bort, amit kettesben megisztok. Remélem tudtam segiteni.
vagy pedig saját kézzel csinálj valamit! ha van egy kis kézügyességed. pl. fûzhetsz fagyöngybõl karkötõt, de kettõt, egyet neked egyet a barátodnak, és ez lesz a látható kapocs köztetek! vagy pedig ugyanilyet nyakláncba! a másik ötletem egy romantikus éjszaka, gyertyafénnyel, elõtte közös fürdõzéssel.. mmm mennyei tud lenni egy ilyen! remélem tudtam segíteni!:)
Fõzz neki vacsorát. Teríts meg szépen, gyertyákkal. Hûts be egy üveg bort vagy pezsgõt. Ha édesszájú vehetsz neki tortát vagy süthetsz neki magad is. Majd ha elfogyasztottátok a vacsit és az édességet vonuljatok vissza a hálószobába, táncolj neki, sztriptizelj, csábítsd el. Erotikus masszázssal is kényeztetheted. Legyen egy forró szenvedélyes éjszakátok. Szerintem örülne neki Sok sikert.
Én is vagy vacsit, vagy sütit javaslok...:)
én is arra szavazok, hogy vagy csinálj valamit (kaját, kis mütyürt, amivel azért látszik, hogy sokat foglalkoztál), vagy egy sztriptiz, az nagyon jó tud lenni. esetleg engedj/tegyél meg neki olyan dolgokat is az ágyban, amit általában nem szoktál.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi miatt lehet?

Van egy barátnőm, de valahogy mást akarok!Más lány után áradozok.... Lehet hogy örököltem a nagyapámtól? (3 felesége.. és vagy 20-30 csaja volt)

14/F

5

Hogy érjem el nála, hogy kívánjon?

4 éve vagyunk együtt a párommal, azóta sok rosszat, persze jót is átéltem vele....
A lényeg az, hogy egyre inkább azt érzem, hogy nem kíván és ha visszagondolok talán soha nem is kívánt úgy ahogy kéne. De !! Talán addig amíg nem voltam meg neki. De azóta semmi. :/ Ha együtt is vagyunk nem érzem, hogy kívánna, olyan mintha csak azért csinálná, hogy ne kezdjek el neki beszélni erről a témáról. Nagyon rosszul esik, hogy ennyire hidegen hagyják a dolgok. Sokszor arra fogja, hogy azért ilyen mert sokat dolgozik és fáradt. De ez nem kifogás. Szerintem egy fáradt ember is megkívánja a barátnőjét ha lenge öltözékben várja őt az ágyban stb. De ő nem. Állandóan csak a kifogásaival jön, hogy miért ne.
Szóval megköszönném ha tudnátok adni ötleteket.
Köszi előre is.
19/L

6

Miért van az, hogy már nagyon szeretnék kapcsolatot, viszont amikor arra kerül a sor, hogy megismerkedhetnék valakivel, elmegy tőle a kedvem?

Tehát nagyon vágyok már arra, hogy valakivel együtt lehessek, de amikor találkozásra kerülne a sor, félek, úgy vagyok vele, hogy "á, mégsem kell ez nekem ez az egész". Miért?

5

Hogyan lazuljak el a pasim mellett?

Általában laza vagyok. Nem szoktam szorongani csak ha kettesben vagyunk. Hogy lazuljak el?

2

Annyitól miért áll fel a pasim, mert simogatom a combját?

Ülünk normális körülmények közt. Tv nézés vagy bármi közben.. Elkezdem a körmömmel gyengéden húzogatni a combján vagy a térdén a kezem, amitől kirázza a hideg:D
Utána meg ,,nyőg''(uhh), hogy feláll neki, és, hogy csináljam méf..
Idióta:DDD
Mindenkinél így van ez? Vagy csak én fogtam ki, egy ilyen kanos disznót?:D
Ezt természetesen csak szarkazmussal mondom, mert imádom:D

13

Nagyon ciki egy ilyen ajándék a barátomnak?

6

Hogy magyarázzam meg a páromnak, hogy az hogy orálisan kielégített engem egy csaj, az nem megcsalás, hiszen hozzá sem nyúltam!?

24

Egy fiúbarátom bepróbálkozott nálam. Nemet mondtam, de azóta többet érzek iránta, ő viszont nem keres már. Felejtsem el?

Egy éve barátok vagyunk. Múltkor együtt aludtunk, átölelt, puszilgatott, csókolóztunk is, és ő bepróbálkozott többel is, de azt nem hagytam. Viszont tovább ölelgetett,puszilgatott,de mikor másnap elköszöntünk,olyan volt,mintha hirtelen ismét csak barátok lennénk... Ennek már lassan 1 hete, és azóta sem keresett. Nyilván csak le akart fektetni és azt gondolta, hogy belemegyek. Én viszont azóta elkezdtem érezni iránta valamit. Nem mondom,hogy szerelem,de több a barátságnál. Most mit csináljak? Próbáljam elfelejteni és szüntessem meg vele a kapcsolatot egy ideig?
19/L

2

Tudtok nekem olyan könyvet mondani mint a mi A Macskám A Családom és a Fiúkban van?

Olyan pasi kéziszótár félét :D ami segít megérteni a fiúk gondolkodását

8

Miért lett társadalmi elvárás, hogy legyen mindenkinek valakije?

Nem vagyok már 20 éves, de sok mindenkitől hallom, hogy van valakim? Miért nincs? Akkor kiszemelt?
Azt sem tudom kínomban, hogy mit válaszoljak az ilyen kérdésekre. Nekem nem kell barátnő. Tökéletesen ki tudom magam elégíteni, a nők másra amúgy sem jók. Nem is értem miért van túlhype-olva ez a társkeresési téma.

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!