Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek barátomnak akivel még csak (4 db)

Mit vegyek a barátomnak akivel még csak egy hónapja vagyunk együtt?

sajnos még én sem ismerem ezért bátorkodtam segítséget kérni.

Legjobb válasz: Ilyenkor még csak a gesztus a fontos, és nem az, hogy mi az ajándék... Tudom javasolni a parfümöt, vagy esetleg valami apró ajándékot, mint pl. bögre, plüss, ilyenek.

Ilyenkor még csak a gesztus a fontos, és nem az, hogy mi az ajándék... Tudom javasolni a parfümöt, vagy esetleg valami apró ajándékot, mint pl. bögre, plüss, ilyenek.
Én rühelltem az összes tökfölösleges dolgot, amit valentin napra szoktak adni. Inkább süss valami sütit, és abból kínáld meg:) Sokkal csábítóbb, mint egy plüss bögre, és atapasztalat azt mutatja, h jobban is esik.Ha nem vagy egy konyhatündér ajánlom a kókuszgolyót...esetleg annak a masszájából valami szerelmes figura?Csak kreatívan!
Sajnos nem derült ki, hogy milyen korosztály vagytok. Én annak idején a lányt (akivel idén leszünk 10 évesek!!!:-) a sportkocsimmal (nem hencegek, de ha van, miért szégyelljem) vittem vacsorázni. Az elsõ hónapfordulóra egy ilyen kis autómodellt kaptam tõle. Õ meg tõlem egy szép nõi svájci órát. Ha diákok vagytok még és nem akarsz túlköltekezni, akkor vehetsz neki egy mókás feliratozott bögrét (ugyanis inni mindenki szokott) esetleg egy márkás, sportos tusfürdõt. Én a kapcsolatunk kezdetekor ilyeneket is kaptam és örültem. Ha ismered a zenei ízlését, akkor ahhoz egy CD stb stb. Te tényleg nem az anyagiak, hanem a gesztus és a személyes odafigyelés számít.

A legjobb barátomnak most lesz a szülinapja.15 éves lesz. (aki nem jött még volna rá fiuról van szó. ) Nem tudom mit vegyek neki és ebbe kéne a segitségetek! Csak normális hozzászólásokat írjatok és ötleteket adjatok! A lényeg hogy mit vegyek?

Ne a pénz számítson légyszives! (Ruha tippeket ne adjatokazt tavaly kapot! Amit tudni kell róla:Szeret bulizni,hülyéskedni sportolni!

Legjobb válasz: Vegyél neki egy baseball ütõt

Vegyél neki egy baseball ütõt
pedig szerintem egy fasza BP cuccnak örülne.:D vagyis én örülnék .... na már most ha szeret sportolni, biztos van kedvenc focicsapata. vegyél neki valami kisebb labdát vagy pici mezt.:) szerintem ez jó lenne .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minden kommentelönek a baseball ütön jót nevettem:) ! A Második kommentelö viszont jó ötletet adott köszönöm nektek :D!


szerintem a "mozogj!" és egyéb igék E/2 felszólító mód jelen idejû alakjával!
Te se csinálj semmit, aztán talán észhez tér.
ne csinálj semit õ se csinál semmit és nem lesz semmi mitszósz:D
szerintem mondmeg neki h nyalja ki a pinád és akkor tudnifogja!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!