Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek barátomnak évfordulónkra (26 db)

Mit vegyek barátomnak évfordulónkra?

A program már megvan, csak külön ajándékot is vennék vagy készítenék neki tudtok segíteni? Hülye kommenteket nem kérek kösz. 16/L

Legjobb válasz: Ezt most komoly itt kérdezed más emberektõl? ....pf

Ezt most komoly itt kérdezed más emberektõl? ....pf

ÉVFORDULÓNK lesz Valentin napon! Mit vegyek barátomnak?

Már kifogytam az ötletekb?l és nem tudom, hogy mivel lephessem meg! Olyat szeretnék, ami hasznos, vagy egyedi... de olyanokból is van pár... gravírozott stb..

Legjobb válasz: Ennyire sem ismered a barátodat?

Ennyire sem ismered a barátodat?
Adok néhány tippet, amiket én adtam vagy kaptam, ami hasznos lehet. - Egyszer egy anarchia-t himeztem egy felsõre, azt adtam a barátomnak. ez mondjuk elég hosszadalmas munka, de a saját kézzel készített ajándék mindig személyesebb. - Aztán a barátom adott nekem egyszer egy olyat, hogy egy cipõsdoboz újságpapirba volt becsomagolva, és volt benne 1 üveg bor, 4 mûanyagpohár, egy májpástétom, egy nádból hajtogatott kishajó, meg egy doboz gyufa. volt hozzá történet is. Hogy ha borozgatok, akkor ahhoz társaság is szokott összegyülni, ehhez a mûanyagpohár. ha viszont iszünk gyakran megéhezik az ember, ahhoz a pástétom, a gyufa meg ha valaki cigizek a csapatban. a hajót meg csak úgy kapom, mert szeret. ez például nagyon emlékezetes ajándék volt számomra. mondjuk ha nem ilyen a kapcsolatotok, amiben megengedhetõ egy iylen alaklomra egy efféle poénos ajándék akkor lehet nem túl jó ötlet. - Könyv esetleg...mondjuk évfordulóra lehet nem túl jó - Mivel valentin napra esik, és valami bonbon féleséget mindenképp vennék, legalább én is ehetek belõle. :D - Talán a legegyszerûbb ha elmentek vacsorázni, és elosztjátok a számlát. Én biztos azt tenném. :) Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segiteni, hátha támad valami jó ötleted ezekbõl... :)
Ha már pont valentájn napon jöttetek össze akkor esetleg szív alakú párna... Ha cigizik akkor öngyujtó gravíroztass bele valamit pl a nevereket, ha iszik néga akkor bor és ebbe is lehet gravírozni, vehetsz neves vagy szives bögrét és ebbe is gravíroztathatsz, ha vmilyen hobbija van amihez tudsz venni kelléket akkor azt(pl ha pókerezni szeret zsetont vagy kártyát, ha motorozni akkor esetleg egy kesztyû...)
Nekünk is évfordulónk lesz, igaz már a 9., úgyh az ajándékokból kifogytam már, az idén azt terveztem, h sütök egy sziv alakú tortát, felveszek egy szexi cuccot és igy kényeztetem majd egy kicst:)
A kérdező hozzászólása: Ismerem nagyon is, de már annyi mindent vettem neki... meg van mindene. Õ inkább az elektronikai dolgokat szereti, de azok vételét meghagyom neki, mert jobban tudja, hogy mikor mire van szüksége. Többieknek nagyon köszönöm a válaszokat! Gravírozott öngyújtóval én is próbálkoztam, de amilyet vettem, nem lehetett rá.. ami nem is volt utólag baj, mert elég hamar meghibásodott és kicserélték. :D

Mit vegyek barátomnak 5. évfordulónkra?

Igazság szerint nem vagyok túl kreatív meg az eddigi évfordulókon szülinapokon stb ellõttem már azokat a tipikus ajándékokat mint közös képes tárgyak vagy nyaklánc,karkötõ.Szóval várom kreatív emberek ötleteit:).A válaszokat elõre is köszönöm! 19/l

Legjobb válasz: süss neki szív alakú pizzát

süss neki szív alakú pizzát
A kérdező hozzászólása: Minden hétvégén sütök valamit így ez kicsit "uncsi" lenne már :(
Valami szexkellék?
A kérdező hozzászólása: Nem használunk ilyesmit anélkül is fantasztikus vele
én jegygyûrût vennék magamnak :)
[link] google térképen bejelölöd, hogy hol volt az elsõ randi / nyaralás / együttlét / lakás mindet kinyomtatod, kivágod szívalakúra és bekeretezed. És aláírod a térképeknek, hogy "Az elsõ csók" satöbbi. Az én páromnak nagyon tetszett :)

Mit vegyek barátomnak egy éves évfordulónkra?

Nincs ötletem, hogy mit vegyek. Szülinapra, vagy egyéb ünnepekre mindig szuper ajándékokat vettem, illetve ötleteim is voltak rendesen. Most meg csupa olyan dolgok jutnak eszembe amik nem illenek szerintem egy évfordulóra.

Legjobb válasz: Múltkor olyat csináltam, hogy lemásoltattam a kulcsomat, aztán rágravíroztattam a kettõnk nevét, és hogy a te kulcsod az én... ezt beleraktam egy szív alakú dobozba, amibe volt ilyen kis zsákocska meg kettönkrõl egy képet, persze tudta, hogy nem konkrétan arra célzok, hogy költözzön hozzám, csak jelképesen.. de még lehet akármi :)

Múltkor olyat csináltam, hogy lemásoltattam a kulcsomat, aztán rágravíroztattam a kettõnk nevét, és hogy a te kulcsod az én... ezt beleraktam egy szív alakú dobozba, amibe volt ilyen kis zsákocska meg kettönkrõl egy képet, persze tudta, hogy nem konkrétan arra célzok, hogy költözzön hozzám, csak jelképesen.. de még lehet akármi :)
szerintem tök mindegy, hogy 'mit illik' :) egy bébimajmot is vehetsz neki, ha nektek ez jelentene valamit :D az a lényeg, hogy neki tetsszen, nem? :) jó, ez elég hülye példa volt, de remélem érted :D

Jövő hónapban lesz a barátommal az első évfordulónk és nincs ötletem hogy mit vegyek neki! Mit vegyek neki?

Legjobb válasz: http://www.napiszar.hu/showPost/A_hidegebb_napokra_ajanljuk

Mivel nem ismerem a barátod illetve a te személyiségedet sem ezért nem tudok konkrét tárgyakat sorolni viszont a tapasztalatom az hogy sokkal jobban örülnek a fiúk egy olyan dolognak amit te készítesz:) Például készítsd el a kedvenc ételét, teríts meg, gyertyák aztán kényeztetõ masszázs és stb..:) )
Korán kezded...

Barátom most fog ballagni és most lesz a 2 éves évfordulónk is és nem tudom mit vegyek neki. Milyen ajándékot vegyek neki?

Legjobb válasz: Hát ez így elég nehéz, te tudod mit szeret, mi érdekli, meg hogy mennyit akarsz rá költeni. Szóval pár dolog: óra, nyaklánc, karlánc, parfüm, ing, vicces boxeralsó, póker szett, egy jó bor vagy más ital. Készíthetsz is ajándékot: fotóalbum a képeittekkel, képkeret és benne rólatok kép, boxert pufi festékkel kimintázol (kreatív hobbi bolt). Esetleg ajándék gyanánk elmehettek valahova kirándulni, vagy fõzöl neki egy gyertyafényes vacsit, vagy sütsz.

Hát ez így elég nehéz, te tudod mit szeret, mi érdekli, meg hogy mennyit akarsz rá költeni. Szóval pár dolog: óra, nyaklánc, karlánc, parfüm, ing, vicces boxeralsó, póker szett, egy jó bor vagy más ital. Készíthetsz is ajándékot: fotóalbum a képeittekkel, képkeret és benne rólatok kép, boxert pufi festékkel kimintázol (kreatív hobbi bolt). Esetleg ajándék gyanánk elmehettek valahova kirándulni, vagy fõzöl neki egy gyertyafényes vacsit, vagy sütsz.
Háhá én is iylen helyzetben vok, csal mi általánosból ballagunk júniusban(gondolom a barátod nem...)és 2 évesek leszünk :D Az elõzõ válaszadónak adhatsz bizalmat, mert tényleg jók az ötletek!Én nekem is a kölni jutott az eszembe, a képalbum, egy plüssmaci vagy bármilyen állat bármit aminek örülne :) Pusz Bea
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Úgy döntöttem veszek neki egy órát és valami szöveget gravíroztatok bele.

Mit vegyek a legjobb barátomnak és a barátnőjének az első évfordulójukra?

Egyikük sem rajong az ékszerekért, pedig szerettem volna gravíroztatni egy-egy medált vagy karkötőt nekik, de ennek nem örülnének. Valami személyeset akarok nekik, amiről nem én, hanem a másik jut eszükbe. De semmi ötletem sincs. A lánnyal még nem találkoztam, mert külföldön él, most jön először hozzánk. Eddig csak facen chateltünk.

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy náluk mi a szokás? Én sem értem, hogy Õ miért ajándékozza meg Õket, de, ha az Õ baráti körükben ez így a megszokott, akkor miért ne? Hány évesek vagytok? Ha már felnõttek vagy majdnem felnõttek, akkor szerintem vegyél egy pezsgõt, vagy finom bort és abba gravíroztasd a dátumot, amikor összejöttek. Édesapám olasz és minden fontos eseménykor hozott egy pezsgõbort rajta a dátummal. A születési dátumomhoz is van egy, azóta is bontatlanul áll, nem is fogja már meginni senki, de nagyon jó ránézni. Ti igyátok meg, amit Te ajándékozol.

Honnan tudod, hogy náluk mi a szokás? Én sem értem, hogy Õ miért ajándékozza meg Õket, de, ha az Õ baráti körükben ez így a megszokott, akkor miért ne? Hány évesek vagytok? Ha már felnõttek vagy majdnem felnõttek, akkor szerintem vegyél egy pezsgõt, vagy finom bort és abba gravíroztasd a dátumot, amikor összejöttek. Édesapám olasz és minden fontos eseménykor hozott egy pezsgõbort rajta a dátummal. A születési dátumomhoz is van egy, azóta is bontatlanul áll, nem is fogja már meginni senki, de nagyon jó ránézni. Ti igyátok meg, amit Te ajándékozol.
Semmit. Te miért adnak bármit is? Ez az o "ünnepük".
Semmit. Te minek vennel nekik? Ez csak rajuk tartozik, nem szokas masoknak ajandekot venni a parnak.
A kérdező hozzászólása: Nem azt kérdeztem, hogy adjak e nekik vagy sem, szeretném õket meglepni, mert õk nagyon ajándékozós fajták és nagyon szeretem õket... Fiatalabbak, mint én 19, 20 évesek, utálják az alkoholt, teljes mértékben megvetik, de köszönöm az utolsó válaszolónak a segítséget.
Akkor mit szeretnek? Segíts egy kicsit, hogy segíthessek.
A kérdező hozzászólása: nagyon kevés dolgot szeretnek. :S ez a baj. A lány pörgõsebb, élettel teli, és nagyon okos! :) A fiú zárkózott, otthonülõ, ért a számítógépekhez, de azt profi szinten. Igazi informatikus, még annál is jobb. :D ennél több hobbijuk sajnos nincsen, és ezért vagyok én is kétségbeesve... mit szeretnek még? egymást, és feltétel nélkül..

2 éves évfordulónk lesz a barátommal január 29. én mit vegyek neki?

17 évesek vagyunk mind ketten,eddig borotvát arckrémet boxert szobrot minden félét vettem neki. Most kicsit valami romantikusabbat szeretnék ötlet?

Legjobb válasz: mármint ezeket a barátod vette neked?

mármint ezeket a barátod vette neked?
akkor lopj neki egy ipodot valahonan valami öltözõbõl!
A kérdező hozzászólása: aminek örülne arra nincs pénzem ipod meg laptop meg ilyenek ezeket mondja h akar....de amugy köszi az ötletet..am nem osztom de felidegelt hogy guminõt ir meg ilyenek...
fõzz neki vacsit, vagy csinálj valami fincsi sütit. amugy meg ne fikázd a népet [email protected] TE vagy együtt 2 éve a pasiddal. mi honnan tudjuk, h mi kellene neki? te ismered, neked kellene tudnod, h minek örülne.
A kérdező hozzászólása: kajak b+ nem igaz h nem tud irni normális választ !!! szánalom.
pozitiv terhessegi tesztet
figy, a férfiak nem szeretik az ilyen haszontalan szarságokat! hidd el nekem. Minden olyat mellõzz ami csak úgy van magába és a polcra lehet feltenni.
honnan tudod te azt?
A kérdező hozzászólása: nem ezeket én neki :) nincs szüksége guminõre :)
vegyél neki guminõt!
Kolompár Alehandró voltam.

Mit vegyek a barátomnak karácsonyra? és a rá két napra következő évfordulónkra?

arra gondoltam hogy csináltatok egy polót amire rá lesz írva hogy "her" meg valami fényképet rá. vagy gravíroztatok egy karköt?t. belegravíroztatom azt a dátumot amikor összejöttünk. csak nem tudom mennyibe kerül egy gravíroztatás. de gondoltam még arra is hogy veszek egy kis füzetet /emlékkönyv szer?/ és tele ragasztgatom fényképekkel idézetekkel és üzenetekkel. az a baj hogy én nem tudom hogy ? milyen nagyságrend? dolgot szeretne nekem adni.. de mivel nekem nincs úgy igazán sok zsebpénzem anyuék meg nem igazán szoktak adni.. nem tudok olyan nagyszabású ajándékot venni. és nem szeretném magamat kellemetlenül érezni. szerintetek ezek jó ötletek? vagy valami más egyéb?

Legjobb válasz: Te is jó szar vagy angolból ;) További szép estét neked és a barátnõdnek xdd

Te is jó szar vagy angolból ;) További szép estét neked és a barátnõdnek xdd
miért írod rá hogy her?:D barátod lány?^^
lehet h már késve írok de szerintem ez a gravíroztatás jó ötlet:) mit vettél neki végülis?
Szerintem adj neki egy tojást, de homogén kezelt legyen, és mellé egy pick szalámit.
A kérdező hozzászólása: tudom csak ez egy aranyos ötletnek tûnt. mivel nem igazán tudtam mit tetessek a polóra. mert egy közös kép szerintem egy kicsit unalmas már. és annyira nem személyes de még gondolkodok rajta. (: köszönöm a választ (:
nálunk kb 500ft/ szó gravirozás egyik boltban ha hozott anyagra kéred de ha ott vásárolsz akkor két szó ingyenes... am meg jó ötlet bár kicsit nyálas... de ha párod szereti az ilyeneket akkor biztos örülni fog... engem pl barátnõm kiakasztana ilyen ajándékkal :)
A kérdező hozzászólása: hmm köszönöm ez nagyon jó ötlet.. jaahm már tudom h hers. csak nem vettem észre hogy elírtam.
A kérdező hozzászólása: akkor ez van. nem az ilyen véleményekre voltam kíváncsi. ha valamit csak fikázni tudsz csináld csendben mert leszarom.
hers (: nem her de amúgy aranyos ötlet. nem tudom, hogy tudsz e kötni, de pl egyik legjobb bnõm kötött egy sálat pasijának karácsonyra. állati menõn néz ki (:
A kérdező hozzászólása: her. azaz övé. szóval az enyém. valami ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: gravíroztattam neki egy karkötõt meg egy albumot csináltam tele idézettel meg képekkel. üzenetekkel amiket õ írt. : )

Szerintetek mit vegyek a barátomnak az 1 éves évfordulónkra?

Szept. 13-án 1 évesek leszünk és nincs nagyon ötletem h mit vegyek neki. Arra gondolam h sütök neki de szerintem ez így egymagában kicsit kevés. Esetleg még fotóalbumra is gondoltam. Akinek van vmi ötlete az írjon :D

Legjobb válasz: Én a te helyedben inkább lélekbeli ajándékot adnék amely kettõtökrõl szól, mint pénzbelire. Gondolom vannak rólatok közös képek, hivass elõ párat idõrendi sorrendbe. Amikor 1hónaposak voltatok aztán amikor 2 hónaposok stb. egészen 12 hónaposig. Ezeket rakd bele egy fotóalbumba és minden fotó mellé írhatsz pár sort. Én barátnõm ilyet kapott és nagyon tetszett neki :) Remélem segíthettem. 19F

Én a te helyedben inkább lélekbeli ajándékot adnék amely kettõtökrõl szól, mint pénzbelire. Gondolom vannak rólatok közös képek, hivass elõ párat idõrendi sorrendbe. Amikor 1hónaposak voltatok aztán amikor 2 hónaposok stb. egészen 12 hónaposig. Ezeket rakd bele egy fotóalbumba és minden fotó mellé írhatsz pár sort. Én barátnõm ilyet kapott és nagyon tetszett neki :) Remélem segíthettem. 19F
Beszélj össze a legjobb barátjával hogy azon a napon mond meg neki hogy dobod miatta..tuti siker..
1 évesek lesztek?:D
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat kérek !! :D
perspec mivel nem ismernek a válaszadók titeket olyan ötlettel nem tudnak elõrukkolni ami maximálisan tetszeni fog neked, én mint fiú 1 üveg piának vagy 1 szexuális segédeszköznek örülnék midnenféleképp, ez mind2 olyan amit együtt élvezhettek és most nem bunkó akartam lenni:D hidd el
Adam nincs péniszed?:D vagy mért kel segédeszköz?xd
Te ismered, neked kellene tudnod, mi az, amit szeretne. mondjuk mit csinál szabadidejében? ebbõl ki lehet indulni.
Vegyél neki ánusz tágítót..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!