Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek barátomnak, az egyéves (2 db)

Mit vegyek a barátomnak, az egyéves évfordulónkra?

Fiúnak kellene, 16 évesek vagyunk. Nincs ötletem... a fiúknak milyen tipikus ajándékokat lehet adni? (Felspékelhetnék egy ötletet személyesre :P)

Legjobb válasz: mi nem adtunk egymásnak semmit..inkább elmentünk pécsre, ahol van az a kapu, tele lakatokkal, amelyeket párok raktak rá..szóval mi is gravíroztattunk egy lakatot, és feltettük.napközben pizzáztunk, nézelõdtünk, beszélgettünk..nagyon jó nap volt..ez volt az ajándék. ha nem akartok pécsig elmenni, akkor van még hasonló hely gyõrben is.

mi nem adtunk egymásnak semmit..inkább elmentünk pécsre, ahol van az a kapu, tele lakatokkal, amelyeket párok raktak rá..szóval mi is gravíroztattunk egy lakatot, és feltettük.napközben pizzáztunk, nézelõdtünk, beszélgettünk..nagyon jó nap volt..ez volt az ajándék. ha nem akartok pécsig elmenni, akkor van még hasonló hely gyõrben is.
Hát vannak szokásos ajándékok: közös kép szépen bekereteztetve, válogatás cd a kedvenc zenéitekbõl. Aztán attól függ hol laksz- a nagyobb városokban dok.centrumokban egy csomó tök ötletes dolgot tudnak csinálni, ha beviszel egy fényképet:pl. rányomják párnára, bögrére, puzzlet csinálnak belõle. Esetleg ha szereti az ilyenekt vehetsz neki nyakláncot különbözõ medálokkal (te neved kezdõbetûje, vagy belegravíroztatsz vmi rövid kis idézetet...) De szerintem mindenképp fõzz neki valami finomat, legyetek kettesben este, a hangulattól, az egymásra való odafigyeléstõl lesz igazán emlékezetes az este, nem (csak) az ajándéktól.
Vegyél olyan tárgyat(öngyújtó, kulcstartó) amibe bele tudod gravíroztatni a nevét vagy azt hogy "tõlem" vagy bármi más szöveget.Az én barátomnak nagyon tetszett.
Szervezz be egy másik csajt!:D
Negatív terhességi tesztet.
egy üveg jacket
Élménnyel ajándékozd meg.
Csinálj neki valami édességet, általában a fiúk azt nagyon szeretik. Amúgy fejleszd a fantáziád különben a jövõben bajban leszel, ha már egy év után probléma az ajándékozás.
Szia :) Nem muszáj éppen ajándék.Ha szeretitek egymást akkor elég az is ha romantikáztok egyet egész éjjel !! ( biztos hogy értékelni fogja ) !! De ha ajándék akkor szív alakú bögre, vagy egy közös kép bögrére, parfüm vagy éppen coton :P !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!