Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek barátomnak, az (80 db)

Mit vegyek barátomnak szülinapjára? 17 éves lesz és 10 hónapja vagyunk együtt mégsem tudom. Nem szereti az édességet. ( Parfümöt már vettem neki Karácsonyra ) Piát venni szerintem parasztság lenne.

Legjobb válasz: Én is pénteken megyek a barátom 17. születésnapjára én arra gondoltam, hogy csináltatok neki magmaról egy képet keretben amit rátehet az asztalára. :)

Én is pénteken megyek a barátom 17. születésnapjára én arra gondoltam, hogy csináltatok neki magmaról egy képet keretben amit rátehet az asztalára. :)
egyedi párna amire te nyomtatsz, sál, kesztyû, könyv, óra, pulcsi, közös kép keretben, digitális képkeret, telefontok.
10 db óvszer
A kérdező hozzászólása: a közös kép lehet hogy jó meg még valami apróság:) köszönöm!

A jovo honapban leszunk 5 evesek a baratommal. Mit vegyek neki az evfordulonkra? Gyuruje van de azert most nem szeretnek nagyon dragat sem.30 eves tehat valami komoly dolog johet szoba. Na mi legyen?

Legjobb válasz: Szar dolog nekünk (pasiknak) vásárolni, mert úgy húdenagyon kevés dologra van szükségünk. Pl valami barkácsgép? csavarbehajtó, láncfûrész, sarokcsiszoló, körfûrész, gyalugép, esetleg köszörûgép. A lényeg hogy bütykölni lehessen vele, vagy a 3 alapfunkciót kielégítse: szex, kaja, alvás. Esetleg számítógépes kütyü.

Szar dolog nekünk (pasiknak) vásárolni, mert úgy húdenagyon kevés dologra van szükségünk. Pl valami barkácsgép? csavarbehajtó, láncfûrész, sarokcsiszoló, körfûrész, gyalugép, esetleg köszörûgép. A lényeg hogy bütykölni lehessen vele, vagy a 3 alapfunkciót kielégítse: szex, kaja, alvás. Esetleg számítógépes kütyü.
Vegyél neki sztem valami apróságot pl egy plüss valamit, és töltsétek együtt, kettesebn azt a napot. Sztem ennek örülne. Mi is most múltunk 5 évesek...:) :)
Szerintem vegyél fel valami nagyon szexy cuccot+fõzz neki egy finom vacsit, ha megéhezne a szextõl!Garantáltan be fog jönni neki a dolog!:)

Mit vegyek karácsonyra az én teke õrült barátomnak?

Legjobb válasz: bowling-cipõ, mini tekepálya, tekegolyó-cukorkát, marcipán tekegolyót, marcipán heregolyót.

bowling-cipõ, mini tekepálya, tekegolyó-cukorkát, marcipán tekegolyót, marcipán heregolyót.
http://www.bowlinvest.hu/hu/kiegeszitok+1/?page=4&ipp=5 nekem pl a kulcstartò nagyon bejön:)
de ha sokat sörözik akkor a nyitò hasznosabb..
A kérdező hozzászólása: Nem találtam kulcstartót de az már am is van nem tudom teljesen kivagyok ettõl :(
vagy béreld ki 1 napra a tekepàlyát neked neki.és a haveroknak...
Ezt a kérdést kérdezd meg magadtól.

Mit vegyek barátomnak 21. szülinapjára? Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de én már kifogytam az ötletekből. (? )

Egy év 2hónapja vagyunk együtt. Kapott már plüsst,parfümöt,pólót,közös képet,feliratos párnát.. Ezeket nem szeretném újra elsütni. De ezen kívül nem tudom, mit adhatnék neki szülinapjára, most lesz 6-án, nincs sok id?m..Tortát fogok neki sütni, de valami maradandót is szeretnék. Minden tippet szívesen fogadok :)

Legjobb válasz: készíts neki valamit kézzel az sokkal maradandóbb mint 1 vásárolt akármi

készíts neki valamit kézzel az sokkal maradandóbb mint 1 vásárolt akármi
póló, közös kép, feliratos párna, plüss mennyi baromság biztos úgy tett szerencsétlen mintha örülne neki.. idén próbálj meg vmi értelmes dolgot venni neki, ne felejtsd el hogy nem a barátnõdnek veszed hanem egy férfinak olyan szemmel válassz, kérd meg vmelyik fiúbarátod menjen veled vásárolni
vegyél neki részecskegyorsítót
Óra, a hátlapjára tudsz gravíroztatni így még személyesebb:-)
Vegyél neki pénisznövelõt és közöld vele h használja különben elhagyod XDDD
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:) 19:53- jaj de vicces vagy. nincs szükség rá ;):P
kezdd el neki te is mondani, hogy mit vegyen fel és ha nem tetszik neki, mondd el, hogy te ugyanígy vagy ezzel
Azt vegyél fel, amit akarsz, nem amit õ mond! Ne ezen múljon már egy kapcsolat :)
Vedd fel azt amit te szeretnél. Mit tud csinálni ha épp azt a felsõt veszed föl?Letépi rólad és kidobja? :D Kiscsaj! Ne engedd, hogy uralkodjon rajtad. 20N
Hagyd ott, mert nem fog megváltozni, csak még több problémátok lesz. Most azt mondja meg hogy öltözz, holnapután meg azt, hogy mit tehetsz. 28/n
Akit te a barátodnak hiszel, az csak egy kis pötsû szerencsétlen, aki uralkodik rajtad:) De megérdemled:)
Semmit ne csinálj te csak egy dugható barbie baba vagy. Azok meg nem csinálnak semmit élj a szerepednek vagy válassz más. A "Bocs drágám. Majd megváltozom" soha a büdös életbe nem fog eljönni vagy csak egy kicsit.
Engedelmeskedj, vagy nem lesz szex. A pasid.
"A barátom megmondja, hogy milyen nadrágot vegyek fel, milyen felsõt ne vegyek föl." Ühüm, engem egy dolog érdekelne: mi történik/történne, ha azt mondanád erre, hogy _nem_? ^^
Ne fogadj szót. Ha agresszív lesz, rúgd ki.

Jövő hónapban lesz a barátommal az első évfordulónk és nincs ötletem hogy mit vegyek neki! Mit vegyek neki?

Legjobb válasz: http://www.napiszar.hu/showPost/A_hidegebb_napokra_ajanljuk

Mivel nem ismerem a barátod illetve a te személyiségedet sem ezért nem tudok konkrét tárgyakat sorolni viszont a tapasztalatom az hogy sokkal jobban örülnek a fiúk egy olyan dolognak amit te készítesz:) Például készítsd el a kedvenc ételét, teríts meg, gyertyák aztán kényeztetõ masszázs és stb..:) )
Korán kezded...

Ha baratom eljegyez mit vegyek neki? Hallottam rola, hogy meg akar lepni, de o nem arul el semmit. Ha megis ugy van vegyek neki valamit? Es mikor kell azt odaadni?

aratom, eljegyzes, mit vegyek

Legjobb válasz: Elõbb várd meg h eljegyezzen, sokszor gondolták már ezt az emberek aztán csak más nagy bejelentése lett. Elõbb legyen az ujjadon a gyûrû.

Elõbb várd meg h eljegyezzen, sokszor gondolták már ezt az emberek aztán csak más nagy bejelentése lett. Elõbb legyen az ujjadon a gyûrû.
A kérdező hozzászólása: Persze, ez természetes.... de mégis mit szoktak vissza venni???
A kérdező hozzászólása: még egy baratnõmnek sincs olyan komoly kapcsolata illetve egyik sem volt eljegyezve szoval nem nagyon latok bele a dologba
Semmit. Õ fog meggyûrûzni nem?
A kérdező hozzászólása: Es ha köves gyürüt kapok csak az mar szamit? vagy annak semmi koze hozza?
A kérdező hozzászólása: szoval nekem nem kell hogy vegyek neki valamit, hm???
nem kell :)
Hasonló helyzet...:) Barátom bejelentette, hogy az idei karácsonyra nagy meglepetést fog nekem okozni. Egybõl volt egy megérzésem.. :) Remélem beválik.:) Nem kell venni semmit, maximum karácsonyra, de így külön nem :) Szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönet a válaszokért
Maradjunk a kalapácsnál, ha nem szokta hamar szétverni a szerszámait. Az legalább tartós.
ez mitõl társtud?
Mi a vihart jelent a molyoválás? Nincs is ilyen szó a magyar nyelvben.
"Molyolás" viszont van = vacakolás, sz-akodás, --kölödés.
Ez mitõl bölcsészettudományi kérdés?
A molyolást és a többi szót értem is, de ezt nem sikerült elsõre azonosítani.
Szerintem ne kalapácsot!

Mit vegyek a legjobb barátomnak és a barátnőjének az első évfordulójukra?

Egyikük sem rajong az ékszerekért, pedig szerettem volna gravíroztatni egy-egy medált vagy karkötőt nekik, de ennek nem örülnének. Valami személyeset akarok nekik, amiről nem én, hanem a másik jut eszükbe. De semmi ötletem sincs. A lánnyal még nem találkoztam, mert külföldön él, most jön először hozzánk. Eddig csak facen chateltünk.

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy náluk mi a szokás? Én sem értem, hogy Õ miért ajándékozza meg Õket, de, ha az Õ baráti körükben ez így a megszokott, akkor miért ne? Hány évesek vagytok? Ha már felnõttek vagy majdnem felnõttek, akkor szerintem vegyél egy pezsgõt, vagy finom bort és abba gravíroztasd a dátumot, amikor összejöttek. Édesapám olasz és minden fontos eseménykor hozott egy pezsgõbort rajta a dátummal. A születési dátumomhoz is van egy, azóta is bontatlanul áll, nem is fogja már meginni senki, de nagyon jó ránézni. Ti igyátok meg, amit Te ajándékozol.

Honnan tudod, hogy náluk mi a szokás? Én sem értem, hogy Õ miért ajándékozza meg Õket, de, ha az Õ baráti körükben ez így a megszokott, akkor miért ne? Hány évesek vagytok? Ha már felnõttek vagy majdnem felnõttek, akkor szerintem vegyél egy pezsgõt, vagy finom bort és abba gravíroztasd a dátumot, amikor összejöttek. Édesapám olasz és minden fontos eseménykor hozott egy pezsgõbort rajta a dátummal. A születési dátumomhoz is van egy, azóta is bontatlanul áll, nem is fogja már meginni senki, de nagyon jó ránézni. Ti igyátok meg, amit Te ajándékozol.
Semmit. Te miért adnak bármit is? Ez az o "ünnepük".
Semmit. Te minek vennel nekik? Ez csak rajuk tartozik, nem szokas masoknak ajandekot venni a parnak.
A kérdező hozzászólása: Nem azt kérdeztem, hogy adjak e nekik vagy sem, szeretném õket meglepni, mert õk nagyon ajándékozós fajták és nagyon szeretem õket... Fiatalabbak, mint én 19, 20 évesek, utálják az alkoholt, teljes mértékben megvetik, de köszönöm az utolsó válaszolónak a segítséget.
Akkor mit szeretnek? Segíts egy kicsit, hogy segíthessek.
A kérdező hozzászólása: nagyon kevés dolgot szeretnek. :S ez a baj. A lány pörgõsebb, élettel teli, és nagyon okos! :) A fiú zárkózott, otthonülõ, ért a számítógépekhez, de azt profi szinten. Igazi informatikus, még annál is jobb. :D ennél több hobbijuk sajnos nincsen, és ezért vagyok én is kétségbeesve... mit szeretnek még? egymást, és feltétel nélkül..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!