Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek barátomnak, az (75 db)

Mit vegyek barátomnak szülinapjára? 17 éves lesz és 10 hónapja vagyunk együtt mégsem tudom. Nem szereti az édességet. ( Parfümöt már vettem neki Karácsonyra ) Piát venni szerintem parasztság lenne.

Legjobb válasz: Én is pénteken megyek a barátom 17. születésnapjára én arra gondoltam, hogy csináltatok neki magmaról egy képet keretben amit rátehet az asztalára. :)

Én is pénteken megyek a barátom 17. születésnapjára én arra gondoltam, hogy csináltatok neki magmaról egy képet keretben amit rátehet az asztalára. :)
egyedi párna amire te nyomtatsz, sál, kesztyû, könyv, óra, pulcsi, közös kép keretben, digitális képkeret, telefontok.
10 db óvszer
A kérdező hozzászólása: a közös kép lehet hogy jó meg még valami apróság:) köszönöm!

A jovo honapban leszunk 5 evesek a baratommal. Mit vegyek neki az evfordulonkra? Gyuruje van de azert most nem szeretnek nagyon dragat sem.30 eves tehat valami komoly dolog johet szoba. Na mi legyen?

Legjobb válasz: Szar dolog nekünk (pasiknak) vásárolni, mert úgy húdenagyon kevés dologra van szükségünk. Pl valami barkácsgép? csavarbehajtó, láncfûrész, sarokcsiszoló, körfûrész, gyalugép, esetleg köszörûgép. A lényeg hogy bütykölni lehessen vele, vagy a 3 alapfunkciót kielégítse: szex, kaja, alvás. Esetleg számítógépes kütyü.

Szar dolog nekünk (pasiknak) vásárolni, mert úgy húdenagyon kevés dologra van szükségünk. Pl valami barkácsgép? csavarbehajtó, láncfûrész, sarokcsiszoló, körfûrész, gyalugép, esetleg köszörûgép. A lényeg hogy bütykölni lehessen vele, vagy a 3 alapfunkciót kielégítse: szex, kaja, alvás. Esetleg számítógépes kütyü.
Vegyél neki sztem valami apróságot pl egy plüss valamit, és töltsétek együtt, kettesebn azt a napot. Sztem ennek örülne. Mi is most múltunk 5 évesek...:) :)
Szerintem vegyél fel valami nagyon szexy cuccot+fõzz neki egy finom vacsit, ha megéhezne a szextõl!Garantáltan be fog jönni neki a dolog!:)

Mit vegyek karácsonyra az én teke õrült barátomnak?

Legjobb válasz: bowling-cipõ, mini tekepálya, tekegolyó-cukorkát, marcipán tekegolyót, marcipán heregolyót.

bowling-cipõ, mini tekepálya, tekegolyó-cukorkát, marcipán tekegolyót, marcipán heregolyót.
http://www.bowlinvest.hu/hu/kiegeszitok+1/?page=4&ipp=5 nekem pl a kulcstartò nagyon bejön:)
de ha sokat sörözik akkor a nyitò hasznosabb..
A kérdező hozzászólása: Nem találtam kulcstartót de az már am is van nem tudom teljesen kivagyok ettõl :(
vagy béreld ki 1 napra a tekepàlyát neked neki.és a haveroknak...
Ezt a kérdést kérdezd meg magadtól.

Mit vegyek barátomnak 21. szülinapjára? Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de én már kifogytam az ötletekből. (? )

Egy év 2hónapja vagyunk együtt. Kapott már plüsst,parfümöt,pólót,közös képet,feliratos párnát.. Ezeket nem szeretném újra elsütni. De ezen kívül nem tudom, mit adhatnék neki szülinapjára, most lesz 6-án, nincs sok id?m..Tortát fogok neki sütni, de valami maradandót is szeretnék. Minden tippet szívesen fogadok :)

Legjobb válasz: készíts neki valamit kézzel az sokkal maradandóbb mint 1 vásárolt akármi

készíts neki valamit kézzel az sokkal maradandóbb mint 1 vásárolt akármi
póló, közös kép, feliratos párna, plüss mennyi baromság biztos úgy tett szerencsétlen mintha örülne neki.. idén próbálj meg vmi értelmes dolgot venni neki, ne felejtsd el hogy nem a barátnõdnek veszed hanem egy férfinak olyan szemmel válassz, kérd meg vmelyik fiúbarátod menjen veled vásárolni
vegyél neki részecskegyorsítót
Óra, a hátlapjára tudsz gravíroztatni így még személyesebb:-)
Vegyél neki pénisznövelõt és közöld vele h használja különben elhagyod XDDD
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:) 19:53- jaj de vicces vagy. nincs szükség rá ;):P
kezdd el neki te is mondani, hogy mit vegyen fel és ha nem tetszik neki, mondd el, hogy te ugyanígy vagy ezzel
Azt vegyél fel, amit akarsz, nem amit õ mond! Ne ezen múljon már egy kapcsolat :)
Vedd fel azt amit te szeretnél. Mit tud csinálni ha épp azt a felsõt veszed föl?Letépi rólad és kidobja? :D Kiscsaj! Ne engedd, hogy uralkodjon rajtad. 20N
Hagyd ott, mert nem fog megváltozni, csak még több problémátok lesz. Most azt mondja meg hogy öltözz, holnapután meg azt, hogy mit tehetsz. 28/n
Akit te a barátodnak hiszel, az csak egy kis pötsû szerencsétlen, aki uralkodik rajtad:) De megérdemled:)
Semmit ne csinálj te csak egy dugható barbie baba vagy. Azok meg nem csinálnak semmit élj a szerepednek vagy válassz más. A "Bocs drágám. Majd megváltozom" soha a büdös életbe nem fog eljönni vagy csak egy kicsit.
Engedelmeskedj, vagy nem lesz szex. A pasid.
"A barátom megmondja, hogy milyen nadrágot vegyek fel, milyen felsõt ne vegyek föl." Ühüm, engem egy dolog érdekelne: mi történik/történne, ha azt mondanád erre, hogy _nem_? ^^
Ne fogadj szót. Ha agresszív lesz, rúgd ki.

Jövő hónapban lesz a barátommal az első évfordulónk és nincs ötletem hogy mit vegyek neki! Mit vegyek neki?

Legjobb válasz: http://www.napiszar.hu/showPost/A_hidegebb_napokra_ajanljuk

Mivel nem ismerem a barátod illetve a te személyiségedet sem ezért nem tudok konkrét tárgyakat sorolni viszont a tapasztalatom az hogy sokkal jobban örülnek a fiúk egy olyan dolognak amit te készítesz:) Például készítsd el a kedvenc ételét, teríts meg, gyertyák aztán kényeztetõ masszázs és stb..:) )
Korán kezded...

Ha baratom eljegyez mit vegyek neki? Hallottam rola, hogy meg akar lepni, de o nem arul el semmit. Ha megis ugy van vegyek neki valamit? Es mikor kell azt odaadni?

aratom, eljegyzes, mit vegyek

Legjobb válasz: Elõbb várd meg h eljegyezzen, sokszor gondolták már ezt az emberek aztán csak más nagy bejelentése lett. Elõbb legyen az ujjadon a gyûrû.

Elõbb várd meg h eljegyezzen, sokszor gondolták már ezt az emberek aztán csak más nagy bejelentése lett. Elõbb legyen az ujjadon a gyûrû.
A kérdező hozzászólása: Persze, ez természetes.... de mégis mit szoktak vissza venni???
A kérdező hozzászólása: még egy baratnõmnek sincs olyan komoly kapcsolata illetve egyik sem volt eljegyezve szoval nem nagyon latok bele a dologba
Semmit. Õ fog meggyûrûzni nem?
A kérdező hozzászólása: Es ha köves gyürüt kapok csak az mar szamit? vagy annak semmi koze hozza?
A kérdező hozzászólása: szoval nekem nem kell hogy vegyek neki valamit, hm???
nem kell :)
Hasonló helyzet...:) Barátom bejelentette, hogy az idei karácsonyra nagy meglepetést fog nekem okozni. Egybõl volt egy megérzésem.. :) Remélem beválik.:) Nem kell venni semmit, maximum karácsonyra, de így külön nem :) Szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönet a válaszokért
Maradjunk a kalapácsnál, ha nem szokta hamar szétverni a szerszámait. Az legalább tartós.
ez mitõl társtud?
Mi a vihart jelent a molyoválás? Nincs is ilyen szó a magyar nyelvben.
"Molyolás" viszont van = vacakolás, sz-akodás, --kölödés.
Ez mitõl bölcsészettudományi kérdés?
A molyolást és a többi szót értem is, de ezt nem sikerült elsõre azonosítani.
Szerintem ne kalapácsot!

Mit vegyek a barátomnak? Imádja az ilyen elektronikus zenét meg a hangos zenét valami ilyesmi ajándékra gondoltam neki csak nem tudom mit . Tudnátok javasolni ilyen cuccokat?

Nincs rá sok pénz max 4000-5000 de valami kis leleményes is legyen ... biztos nagyon örülne ki ...és én is ha segitenétek :D

Legjobb válasz: vegyél egy üres cd-t, és egy ismerõsöd segítségével/egyedül, tölts le olyan zenéket, amilyeneket a barátod szeret, és tedd rá a cd-re. én is ezt fogom csinálni egy pár ismerõsömnek... ;)

vegyél egy üres cd-t, és egy ismerõsöd segítségével/egyedül, tölts le olyan zenéket, amilyeneket a barátod szeret, és tedd rá a cd-re. én is ezt fogom csinálni egy pár ismerõsömnek... ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!