Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek barátom névnapjára (37 db)

Mit vegyek barátomnak névnapjára?

9 hónapja vagyunk együtt. arra gondoltam h sütök neki valamit csak még az ajándékvban nem vagyok biztos. szerintettek mi lenne jó?:)

Legjobb válasz: Vegyél egy szexi fehérnemût és táncolj benne neki kidd el ez lesz a legjobb ajándék neki.;)

Vegyél egy szexi fehérnemût és táncolj benne neki kidd el ez lesz a legjobb ajándék neki.;)
egy jó d..ás viccen kívül nyakkendõ, bor, óra romantikus vacsi és utána forró éjszaka
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) )
Süss neki egy szív alakú tortát :D:D
- zselés mûvagina - bõr lovaglókorbács - tüskés pénisznyakörv - análvibrátor - endoszkópos felvétel a puncid belsejérõl, dedikálva
Több önállóságot! Több kreativitást! Próbáld meg megismerni a barátod! Mit szeret csinálni, mit szeret enni, inni, milyen filmeket néz, milyen hobbija van, mit sportol, mit fejleszt, milyen technikai ésvagy kulturális, esetleg mûvészeti területek érdeklik. Mi az, ami nincs meg neki és szeretné, hogy meglegyen! Mi az a nagy dolog, amit bár te nem tudsz neki megvenni, de annak a nagy dolognak egy picíny csatlóját be tudod valahonnan szerezni... stbstbstb. Ebbõl is látszik, hogy a pénz nem minden. Kell hozzá szeretet, a szeretethez pedig józan, felelõsségteljes gondolkodás.
Magadra valami ehetõ fehérnemût.
A kérdező hozzászólása: Valami kreatívabb kéne!
Sose fogom ezt megérteni.... Figyelj. 1. Mi NEM ismerjük a barátodat, neked kellene... 2. Miért éppen venni akarsz? Nem azt mondom, hogy ezzel baj van, de szerintem egy általad készített ajándék, legyen az bármilyen apróság, sokkal többet ér, mint amit vehetnél.. abba benne van az idõd, az érzéseid. Egy drága parfümöt stb bárki tud venni (akinek telik rá:P) 3. Ha egy srác ezt mégse tudja értékelni az nyomorék vagy pedig nem vagy neki fontos :DDD Egyébként sok sikert az ajándékhoz, de nem tudom mibõl gondolod, hogy itt tudunk neked segíteni :D

A barátomnak most lesz a névnapja ötleteket szeretnék hogy mit vegyek neki névnapjára?

Amikor az én névnapom volt egy vacsit kaptam t?le (? f?zött) meg egy nagyon érdekes és különleges virágot, ami egy csiga házába volt beleültetve

Legjobb válasz: Ez csak egy névnap, mit kell ezen ünnepelni? Fõzz neki valami finomat azt' kész.

Ez csak egy névnap, mit kell ezen ünnepelni? Fõzz neki valami finomat azt' kész.
Hideg sör popcorn kanapé kényelmesen megcsinálva blowjob miközben nézi a foci-eb-t.

Mit vegyek a barátomnak névnapjára?

15 éves és már 1 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: szerintem egy év után már illene tudnod hogy minek örülne. egyébként oké még abban a korban vagy hogy ajándék,ajándék.. de késöbb majd rájössz hogy egy élmény sokkal többet ér. amúgy javaslom hogy névnapra ne vegyél neki nagy dolgot. egy kis párna, plüss vagy bögre, parfüm, stb. végtelensokféle dolog elképzelhetõ. egy makett vagy akármi!

szerintem egy év után már illene tudnod hogy minek örülne. egyébként oké még abban a korban vagy hogy ajándék, ajándék.. de késöbb majd rájössz hogy egy élmény sokkal többet ér. amúgy javaslom hogy névnapra ne vegyél neki nagy dolgot. egy kis párna, plüss vagy bögre, parfüm, stb. végtelensokféle dolog elképzelhetõ. egy makett vagy akármi!
Nem értek egyet az elõzõ válaszolóval. Tudja, mit szeret a srác, "olvasni nem". Csak nincs ötlete! Am szerintem csinálj neki valamit, pl varrj neki vagy csinálj egy üvegmatricát vagy bármit. Csak te csináld.
karkötõ ? már 3000 e-ért lehet kapni egy vékony ezüst karkötõt :P én is azt veszek neki ;)
A kérdező hozzászólása: Nincs sok pénzem:S:'(

Mit vegyek a barátom névnapjára?

Legjobb válasz: Sosem vertünk nagy dobra egy névnapot. 1 szál virág családon belül is, és annyi. Én a páromnak sütni szoktam sütit. Õ sincs oda az értelmetlen porfogókért.

Sosem vertünk nagy dobra egy névnapot. 1 szál virág családon belül is, és annyi. Én a páromnak sütni szoktam sütit. Õ sincs oda az értelmetlen porfogókért.
Istenem, az ilyen kérdésnek mi értelme? Semmi kifejtés, semmi magyarázat, hogy mit szeret, mit nem szeret, semmi! Vegyél neki egy Üzbegisztán mezt, hiszen biztos az a kedvenc focicsapata.
Milyen viszonyban vagytok, ki õ neked? Hány évesek vagytok? mennyit szeretnél rá költeni?
A kérdező hozzászólása: oké bocsi hogy nem írtam semmi konkrétumot. 16 éves én 14..nem rég óta vagyunk együtt.de meg szeretném lepni.nyílván én sem olyan nagyon nagy/drága dologra gondoltam.csak valami olyasmire amit mondjuk tud is használni vagy valami!
csecsebecsét- hisz még gyerekek vagytok
horgászbotot! :9
Komolyra fordítva a szót, ezüst karláncot ne... Névnapra elég valami édesség...
majd én csinálok neked kisbabát , és majd azt mondod neki hogy az övé
szerintem vegyel valamien aprobb ajandekot pld egy muffint(de nem 1 darabot :D)vagy marvalami ot

Mit vegyek 19 éves barátom névnapjára?

Másfél hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást, de nem szeretnék még túl nagy ajándékot venni neki, vagy túl drágát, az még korai. Tudnátok segíteni? :) szept. 21.-ig tudnátok válaszolni? (:

Legjobb válasz: teszkóban vannak jó kis keménypapírból álló, kihajthatós üdvözlõlapok. elsõ oldal: nagy felirat: INGYEN SÖR!! belsõ oldal: most, hogy sikerült megragadnom a figyelmedet, szeretnék boldog névnapot kívánni! és mellette egy kép egy sört ábrázol mellé lehet vinni egy üveggel xD szerintem nagyon jópofák és csak párszáz ft

teszkóban vannak jó kis keménypapírból álló, kihajthatós üdvözlõlapok. elsõ oldal: nagy felirat: INGYEN SÖR!! belsõ oldal: most, hogy sikerült megragadnom a figyelmedet, szeretnék boldog névnapot kívánni! és mellette egy kép egy sört ábrázol mellé lehet vinni egy üveggel xD szerintem nagyon jópofák és csak párszáz ft
A kérdező hozzászólása: Köszii szépen, tényleg ötletes, csak hát... a barátom nem olyan sörözõs fajta. :) de az üdvözlõ lap jó! :D köszönöm.
nem csak sörözõs fajták vannak :D:D
A kérdező hozzászólása: Jaa, és még valami... barátomnak van egy zenekara is...basszusgitározij egy metál zenekarban... :) bár Mátén (baráátom) nem látszik annyira ez a kõõkemény stílus. :) kb. 1000-max.1500Ft-os ajándékban gondolkodok. :)
akkor vegyél egy gitárpántot neki, vagy pengetõt
A kérdező hozzászólása: Nemtudod, lehet olyat, hogy pengetõre nyomtatni, vagy glavírozni vagy valami ilyesmi? :)
végülis mit vettél neki?
Szia, szerintem egy új sisaknak nemlehet ellenálni :D
Sisak jó, csak ahhoz nem árt az is aki viseli, hogy fel tudja próbálni... amúgy szerintem bármi emléktárgyat ami a motorozáshoz kapcsolódik. :)

Mit vegyek a barátomnak és a tesójának szülinapjára valamint az apukájuknak névnapjára?

A barátomnak és az ikertesójának november 4.én lesz a szülinapja az apukájuknak meg november 5 én lesz a névnapja és nem tudom egyiknek se hogy mit vegyek!ilyen téren nem vok vmi kreatív!jah ha ez számít vmit 3 hónaposak múltunk.

Legjobb válasz: Mármint a barátommal:)

A kérdező hozzászólása: Mármint a barátommal:)
szerintem a batátodnak és a tesójának nem kötelezõ egyforma ajándékot venned!mondjuk ha a barátod szereti az ékszereket akk vehetsz neki karláncot, most mondjuk divat a kucsukból készült ezüst karkötõ, nyaklánc!vagy mondjuk az aranymüves árul olyan kettétört szivet, amibe beleirja e nevetek!és az ö neve lex a tied, és forditva!a tesójának meg vehetsz valami italt!az nem muszály h olyan személyes legyen! Az apukájának meg biztos akarsz venni valamit?szerintem az nem olyan fontos....de ha ragaszkodsz hozzá!mondjuk ha dohányzik vehetsz neki hamutálcát, vagy szintén valami italt....ez az én ötletem:D sok sikert a vásárláshoz:D
A kérdező hozzászólása: Köszike!Csak a tesóval a probléma az hogy a barátom és a tesója 17 évesek lesznek és az apunak vmi italt gondoltam a barátomnak vmi ékszer vagy parfüm vagy nem tom a tesónak még viszont nem tom De azért köszike
A kérdező hozzászólása: jah zsebpénzem nem sok és 15 leszek szal szorítani kell a költekezéssel:S
vidd el õket moziba, planetáriumba, cirkuszba, színházba vagy valahova és akkor lesz egy tökjó közös programotok, amire mind emlékezni fognak.Szerintem amúgy más esetben a tesónak és az apukának nem kéne venned külön ajándékot, hanem a barátoddal közösen adjatok nekik valamit. Azt is lehetsz, hogy sütsz nekik valami szép tortát, apukának meg egy üveg bor vagy pálinka.
A kérdező hozzászólása: Köszike!:)

Tudom sok ilyen kérdés van. De mit vegyek a barátom névnapjára?

lassan negyed éve leszünk együtt...van pár ötletem..de szivesen várom az ötleteket:)

Legjobb válasz: Ha van pár ötleted,akkor minek kéred ki a véleményünket? Egyébként is,szerinted mi mindenkit ismerünk? A adhatnál egy kis segítséget. Mi az érdeklõdési köre stb. De így,hogy semmi segítséget nem adtál csak sablonajándékokat tudok írni. -Bögre -Tea -Valami finom pia( alkohol) -Pulcsi -Póló -Könyv -Vásárlási utalvány - Sapka,sál,kesztyû(úgy is jön a tél) Stbstbstb. Legyél kreatív!

Ha van pár ötleted, akkor minek kéred ki a véleményünket? Egyébként is, szerinted mi mindenkit ismerünk? A adhatnál egy kis segítséget. Mi az érdeklõdési köre stb. De így, hogy semmi segítséget nem adtál csak sablonajándékokat tudok írni. -Bögre -Tea -Valami finom pia( alkohol) -Pulcsi -Póló -Könyv -Vásárlási utalvány - Sapka, sál, kesztyû(úgy is jön a tél) Stbstbstb. Legyél kreatív!
negyed év nem sok idõ, csak jelképes legyen az ajándék. Pl. közös mozizás

Mit vegyek a barátom névnapjára?

Legjobb válasz: Erre így elég nehéz válaszolni, hány éves? Mi a hobbija? Mit szeret? Kedvenc együttes, focicsapat, vagy egyéb?

Erre így elég nehéz válaszolni, hány éves? Mi a hobbija? Mit szeret? Kedvenc együttes, focicsapat, vagy egyéb?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!