Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek apukám (83 db)

Mit vegyek apukámnak a születésnapjára?

.

Legjobb válasz: Hány éves az apukád? Miket szeret? Mi a hobbija? Esetleg vegyél neki arcszeszt,sprayt...

Hány éves az apukád? Miket szeret? Mi a hobbija? Esetleg vegyél neki arcszeszt, sprayt...

Szerintetek mit vegyek apukámnak szülinapjára?

Szóval születésnapja lessz és fogalmam sincs mit vehetnék neki? 46 eves lessz. Köszönöm előre is.:)

Legjobb válasz: Szia Te ismered az apukádat szerintem neked kellene jó ajándékot kitalálni. A férfiak gyakorlatiasak. Olyan ajándékot adj neki amit használna nap mint nap. Hogyha irodában dolgozik akkor egy szép és kényelmes tollat. Hogyha valami hobbija van akkor ahoz kapcsolódót. Konkrétan nem lehet leírni így ,hogy mit is adj neki ,de mindenképp hasznos tárgyat, olyat amit szeret és amikor használja eszébe juthat a lánya. Végsõ esetben ,ha semmi nem jut eszedbe akkor kérd ki anyukádat mert mégis csak õ ismeri a legjobban. Sikeres ajándék választást kívánok!

Szia Te ismered az apukádat szerintem neked kellene jó ajándékot kitalálni. A férfiak gyakorlatiasak. Olyan ajándékot adj neki amit használna nap mint nap. Hogyha irodában dolgozik akkor egy szép és kényelmes tollat. Hogyha valami hobbija van akkor ahoz kapcsolódót. Konkrétan nem lehet leírni így , hogy mit is adj neki , de mindenképp hasznos tárgyat, olyat amit szeret és amikor használja eszébe juthat a lánya. Végsõ esetben , ha semmi nem jut eszedbe akkor kérd ki anyukádat mert mégis csak õ ismeri a legjobban. Sikeres ajándék választást kívánok!

Mit vegyek apukám 45. születésnapjára?

Nem vagyok túlságosan közeli viszonyban apummal és ezért az ajándék választás kicsit nehéz számomra ... Volt több ötletem is, de azok mind túl lépték a keretemet. Kb. 5000 Ft-om van az ajándékára.

Legjobb válasz: köszönöm szépen, ez jónak tûnik, mivel nagyon rumlis apukám :D

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, ez jónak tûnik, mivel nagyon rumlis apukám :D

Mit vegyek apumnak meg anyumnak karácsonyra?

El?sz?r is tudom h sok ilyen kérdés volt már...

Legjobb válasz: hú na csak most este kerültem megint ide. ha nincs hobbijuk mert sokat dolgoznak, akkor lehet vehetnél nekik valami olyat, ami kikapcsolódáshoz kapcsolódik, mert hátha akkor odafigyelnek magukra, a pihenés mindenkinek kell! Azt meg, hogy mit veszel tényleg hozzájuk igazítsd! Vehetsz nekik pl. színházjegyeket valami híresebb elõadásra, befizethetsz nekik egy olcsóbb welness-hétvégét, masszázs bérlet, vagy ha szeretik a rejtvényeket, akkor valami rejtvényes könyvet vagy ha van a Tvben valami amit nagyon szeretnek, akkor azt a filmet, sorozatot letöltheted és kiírhatod DVD-re, vagy meg is veheted. Vagy kedvenc zenéket kiírni CD-re. esteleg ha szeretnek tornázni, vagy szeretnéd, ha tornázzanak vehetnél valami azzal kapcsolatosat. pl. ilyen nagy labdát, amin lehet tornázni vagy ha apukád sportos akkor focilabdát. ilyesmik jutottak most eszembe

hú na csak most este kerültem megint ide. ha nincs hobbijuk mert sokat dolgoznak, akkor lehet vehetnél nekik valami olyat, ami kikapcsolódáshoz kapcsolódik, mert hátha akkor odafigyelnek magukra, a pihenés mindenkinek kell! Azt meg, hogy mit veszel tényleg hozzájuk igazítsd! Vehetsz nekik pl. színházjegyeket valami híresebb elõadásra, befizethetsz nekik egy olcsóbb welness-hétvégét, masszázs bérlet, vagy ha szeretik a rejtvényeket, akkor valami rejtvényes könyvet vagy ha van a Tvben valami amit nagyon szeretnek, akkor azt a filmet, sorozatot letöltheted és kiírhatod DVD-re, vagy meg is veheted. Vagy kedvenc zenéket kiírni CD-re. esteleg ha szeretnek tornázni, vagy szeretnéd, ha tornázzanak vehetnél valami azzal kapcsolatosat. pl. ilyen nagy labdát, amin lehet tornázni vagy ha apukád sportos akkor focilabdát. ilyesmik jutottak most eszembe
hát akkor mondjuk mesélj néhány dolgot a szüleidrõl. mit szeretnek csinálni? mi érdekli õket? kb. hány évesek...
A kérdező hozzászólása: Nos hát anyum szeret olvasni de már tavaly is könyvet vettem neki..De nincs nagyon nekik semmi hobbi-juk mert elég sokat dolgoznak..

Mit vegyek apukámnak?

Szeret horgászni, nincs több hobbija, nem olvas..

Legjobb válasz: Apunak is csak a horgászat a hobbija, és én egy 1 eves horgász magazinra fizettem elõ neki. De amúgy van olyan türcsi, bögre amire az van ráírva, hogy a legjobb horgász meg ilyenek. Igaz, nem 2000 huf volt, hanem 4000.

Apunak is csak a horgászat a hobbija, és én egy 1 eves horgász magazinra fizettem elõ neki. De amúgy van olyan türcsi, bögre amire az van ráírva, hogy a legjobb horgász meg ilyenek. Igaz, nem 2000 huf volt, hanem 4000.
A kérdező hozzászólása: Nem érdeklik az ilyen magazinok sem :( A legjobb horgászos dolgokért sincs oda.. Több, mint 1 hónapja gondolkozok az ajándékán és semmit se sikerült kitalálnom..
-Bicska -Karóra -Sapka -Sál -Nadrágszíj (jó minõségût lehet venni 2e-ért) -Zseblámpa amiben dinamó van és nem kell bele elem -Bögre -Vagy veszel egy ezer Ft-os takarót és bele hímezed, hogy "apának". Tv nézéshez és horgászatra is tudná használni.

Segítség! Nem tudnátok valamit, hogy mit vegyek apukámnak karácsonyra?

Sziasztok!Tudom már sokan feltették ezt a kérdést.Én 10 éves vagyok,apukám meg 39.Ti tudnátok valami ötletet 1000-1500 forint értékben?Ha igen,akkor légyszi írjatok!

Legjobb válasz: Szia. Ilyenkor karácsony környékén lehet kapni olcsó férfiaknak való ajándékcsomagot(tusfürdõ,deo spray). Apukád tudja hogy nincs sok pénzed,nem fog nagy dolgot várni. Amúgy is csak a gesztus számít ilyenkor. Ha dohányzik esetleg valami szép öngyújtó. Dvd-ket is lehet már 1000ft-tól kapni.

Szia. Ilyenkor karácsony környékén lehet kapni olcsó férfiaknak való ajándékcsomagot(tusfürdõ, deo spray). Apukád tudja hogy nincs sok pénzed, nem fog nagy dolgot várni. Amúgy is csak a gesztus számít ilyenkor. Ha dohányzik esetleg valami szép öngyújtó. Dvd-ket is lehet már 1000ft-tól kapni.
vagy hogy bemétsz egy ajándék boltba tutira találsz valami ajándékot ennyi értékben
már tudom is veszel ilyen szép színes papírokat és valam szépet rajzolsz neki de ne olyan egyszerü micsodát vegyél ilyen csillag valamiket csillogó porokat és próbálj valamit belõe kihozni
hát nem nagy valamit szerinte a kedvenc csokiját , vagy valami nem tudom ez nagyon keves pénz :S
Add oda neki a pénzt! Valószínûleg úgyis tõle kapod, úgyhogy ha veszel neki valami haszontalan vackot akkor is csak az õ pénzét költötted..
A kérdező hozzászólása: Hát ezek úgy jók, de lehet 1500-2000 forint is.Tavaly egy tök jó telefontartót kapott egy történelmi könyvvel.De most valami más kéne.Anyukám azt mondta, hogy vegyek neki egy autó illatosítót.de az kevés.
milyen autó az álma? tudsz venni kis mecsbokszokat a müllerben, teszkóban. megmondod neki, hogy egy nagyon jó álmát fogod teljesíteni. kap egy autót. csak piciben :) ) enyémmel már eljátszottuk, és nagyon örült neki. kitette a polcra. amúgy nem muszáj olyan picit venni, lehet nagyobbat is, az még jobban is mutat. vagy egy alsógatyát vegyél neki. én tök jót vettem tavaly, donáld kacsásat azt hiszem. 14/L
A kérdező hozzászólása: Az alsógatya kizárva!De a matchbox az jó ötlet!Már tudom mit veszek neki karácsonyra!Köszi!

Mit vegyünk apukámnak 40. szülinapjára?

és milyen bulit csináljunk neki? nagyon emlékezettessé szeretnénk tenni neki azt a napot, mert végülis csak egyszer 40 éves az ember. el?re is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Miért is ne lehetne valaki 40 évesen Apuka? Én is 40-en vagyok, nekem 2 gyermekem van már! Jah! És rosszul vagyok a nyomulós kis 20-on éves fruskáktól! Egy valamire jók! :DDD Másra nem!

Miért is ne lehetne valaki 40 évesen Apuka? Én is 40-en vagyok, nekem 2 gyermekem van már! Jah! És rosszul vagyok a nyomulós kis 20-on éves fruskáktól! Egy valamire jók! :DDD Másra nem!
Egy mûpuncit, vagy két lotyót! Hogy fog örülni!
Egy szép karóra, általad megsütött torta. A szûk rokonságot meghívhatod. Fõzöl anyukáddal egy finom ebédet meg süttök valamit.
Persze, hogy lehet 40 évesen apuka. Én a 3. gyerek vagyok és 30 volt apum, mikor én születtem. Csak az döbbentett le, hogy egy ennyi idõs férfi akar tõlem valamit, akinek már igencsak tini gyerekei lehetnének (de egyébként nincsenek).
Én vagyok a második válaszoló én most töltöm be a 17.
Hány éves(ek) vagy(tok)? Nagyon durva.. 40 éves apuka... Nekem most egy majdnem ennyi idõs férfi csapja a szelet úgy, hogy én 22 vagyok. Amúgy akár, ha van valami sport, amit imád nézni, vegyetek egy meccsre jegyet... Pl ha szereti a teniszt, most lesz nemsokára a Tennis Classics. Én a 2 évvel ezelõttire kivittem anyumat csak úgy, mert szereti, és nagyon örült...
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, a póló is tökjó ötlet :D
Az elsõnek igaza volt, készítsétek el kedvenc ételét!!és a "barátjait" rokonjait hívjátok meg!!Biztos örülni fog neki::) ))esetleg ajánlom én is azt tetem hogy csináltatsz egy pólót vicces felírattal, én is órát vettem neki
A kérdező hozzászólása: köszi, az óra jó ötlet, de azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha meglepi bulit csinálnánk? és ha az lenne, azt hogyan csináljuk meg?
A kérdező hozzászólása: én 16 éves vagyok, és nemtudom miért olyan meglepõ, hogy apu 40.. és a 17:41-esnek üzenem, hogy most nagyon büszke lehet magára.. -.-" és köszönöm szépen az ÉRTELMES válaszokat :)

Mit vegyek apukámnak karácsonyra? Lécci segíts<--♥-♥

Szereti:zenét(mulatós)

Legjobb válasz: tök jó a neved, és a kérdés így együtt :D am sztem pl: egy csésze, amire rá van írva hogy "A Legjobb Apuka" vagy vmi ilyesmi...

tök jó a neved, és a kérdés így együtt :D am sztem pl: egy csésze, amire rá van írva hogy "A Legjobb Apuka" vagy vmi ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: Ha van msn címetek akkor adjátok meg!! Am nekem:[email protected]<--vegyetek fel!!
Ilyen hûtõmágnest: http://photomagnes.blogspot.com/
A csésze, ami inkább bögre legyen mivel hogy férfiról van szó nagyon jó ötlet :D
A kérdező hozzászólása: Kösziii Egész jók!! ------ Am a mágnes nem nagyon értem!?
a mágnes az olyan h te nyomtattatsz rá képet :) vagy rólad vagy közösen apukáddal :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!ez egész jó ötlet és szerintem ez lesz De nem biztos ha van még ötletetek akkor írjatok!!!

Mit vegyek apukám 54. születésnapjára?

3 nap múlva születésnapja van, és még mindig nem vettem semmit. Igaz, mi úgy vagyunk, hogy mindig azt mondjuk, hogy nem kell semmi, de mégis. Az ? születésnapjával mindig gondban vagyok, tudom, hogy én ismerem, de fogalmam sincs, mit vegyek neki. Várnék valami tippeket. :)

Legjobb válasz: Apukám októberben lesz 53 éves, és most gyûjtöm a pénzem egy MBT cipõre, azt fogja tõlem kapni. Ebben a korban már nagyon fájnak a lábai úgyhogy megérdemli! Hamarabb kellett volna vennem neki.

Apukám októberben lesz 53 éves, és most gyûjtöm a pénzem egy MBT cipõre, azt fogja tõlem kapni. Ebben a korban már nagyon fájnak a lábai úgyhogy megérdemli! Hamarabb kellett volna vennem neki.
A kérdező hozzászólása: Neki a térde fáj, de azon nem segít a cipõ.

SEGÍTSÉG! Mit vegyek apumnak 50. születésnapja alkalmára?

Holnap lesz 50 éves az édesapám, de fogalmam nincsen, hogy milyen ajándékot vehessek neki. Ötleteket tudtok mondani?

Legjobb válasz: Hát ezt így elég nehéz belõni, hogy semmit sem tudunk arról mekkora keret, mit szeret édesapád, esetleg van-e valamilyen hobbija. Mi egy quadot vettünk az enyémnek 50-esre, 3 éve, azt imádja, rendszeresen kijár vele egy helyi terep-pályára.

Hát ezt így elég nehéz belõni, hogy semmit sem tudunk arról mekkora keret, mit szeret édesapád, esetleg van-e valamilyen hobbija. Mi egy quadot vettünk az enyémnek 50-esre, 3 éve, azt imádja, rendszeresen kijár vele egy helyi terep-pályára.
PLayboy elõfizetés tuti bejönne neki.:)
A kérdező hozzászólása: nem egy mai ember. sokkal inkább vissza van maradva a korral. telefont csak telefonálásra használ, gépezni nagyon ritkán szokott, csak internet miatt használja.
Vegyél egy borotválkozás utáni arcszeszt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!