Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek a randira ha egy (2 db)

Mit vegyek fel a "randira" ha egy mozizásról van szó?

Igazából nem tudom,hogy randi-e vagy csak egy haveri tali,de mégis szeretnék szép lenni!Ezért kérném a segítségeteket!Egy délutáni vagy kora esti filmre megyünk elvileg:)

Legjobb válasz: Szerintem egy csini, de nem túl kirívó felsõt, meg egy kényelmes farmert. Valami szép kiegészítõvel, esetleg. ;)

Szerintem egy csini, de nem túl kirívó felsõt, meg egy kényelmes farmert. Valami szép kiegészítõvel, esetleg. ;)
Szerintem ne sportos, hanem inkább elegánsabb felsõt farmerrel, némi kiegészítõ, smink és kész. Úgy öltözz, mint bármikor máskor, amikor tetszeni akartál valakinek.
szerintem olyat, amiben kényelmes ülni 2 órán keresztül.
szinte mindegy... szerintem testhez simulósat, mert a moziban elõfordulhat egy kis tapizás (fõleg ha romantikus jelenet jön) :D az, hogy hogy néz ki az kevésbé fontos, mert a sötétben úgysem lehet belõle sokat látni
Nekem is volt ilyen pont egy éve, hogy nem tudtam eldönteni, hogy randi vagy haveri mozizás lesz, de mivl én tutira össze akartam jönni a pasival kivágott felsõt vettem fel meg egy miniszoknyát...tutira bevált :D Szóval szerintem a te szándékodtól függ.
én benne lennék :) 22/L
ez de jóóó :D háth mennék ha tetszene a srác :) de ha csak haverként gondolok rá akkor természetesen nem :)
én is benne lennék! :)
Ez de édes, ha tetszene én is mennék!
Ha szimpi lenne lehet én is mennék, de szimplán csak azért, mert nem egy hétköznapi randira invitálás. :)
A kérdező hozzászólása: Biztos szimpinek találnál. Legalább is remélem. :D
Hmm, jó ötlet, kipróbálom :D
A kérdező hozzászólása: Haha, úgyse jön össze, ettõl még nem fog rádbukni senki. Kell hozzá körítés is. Különben meg találj ki magadnak saját csajozási módszert, ne lopkodd a másokét.
Ez nagyon jó! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!