Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyek 2. házassági (2 db)

Mit vegyek a férjemnek 2. házassági évfordulóra?

Nálunk szabály az egész családban, hogy csak hasznos ajándékot veszünk, akár illatszer csomagot, ruhát, bármit, mert nem kell egy 20. gyertya, vagy váza, amit úgyse használunk. Valentin napkor illatszer csomagot kapott, és karácsonykor is parfümöt, nem akarok ismét ilyesmit venni, de anyagilag sem vagyunk nagyon elengedve. Van valami ötletetek mit vehetnék neki ami nem túl drága de hasznos is? Egyébként sportol.

Legjobb válasz: Akkor egy sport órát. Olyat, ami stopper, vagy van olyan, amelyik pulzus számlálós. Nem annyira drága, a férjem is kapott egyszer, és nagyon örült neki.

Akkor egy sport órát. Olyat, ami stopper, vagy van olyan, amelyik pulzus számlálós. Nem annyira drága, a férjem is kapott egyszer, és nagyon örült neki.
Egy üveg finom bort amit te is szeretsz. Közösen efogyasztjátok, utána egy nagy hancúr!
Nincsen valami hobbija? És színházjegy?
Könyv? Valamilyen szerszám? /Olcsó szerszámkészleteket kapni/
csinálj egy tortát(ha édesszáju) kettes gyertyával..az fini és elfogy:)
Készíts neki egy gyertyafényes vacsorát, és adj át neki egy sporttal kapcsolatos könyvet, majd egy magad írt beváltható bónokat, pl: Masszírozás 1/2 óra, együtt fürdés, szeretkezés, stb...stb...
egy vibratort azzzal mindketten jol szorakoztok az unnepi esten
Most ezt nem bunkóságból kérdezem meg, hanem mert érdekel: a szexet mindenki ajándéknak tekinti? Már olyan sokszor olvastam ilyen jellegû kérdésnél a szexet ajándékként, jutalomként felhozni. Nekem ez picit furi. Ha nálunk van valami alkalom, akkor kap ajándékot (nagyot, vagy csak kicsit, ez változó). Aztán ha van kedvünk, akkor van szex, ha nincs, akkor nincs. De nem az az ajándék...
Attol függ melyik oldalról nézzük, de ez is hasznos!: Fõzz vagy rendelj valami finom vacsorát, vegyél magadnak egy szexi rucit és vacsi után hajrá:) Az én párom örült ennek:)
A kérdező hozzászólása: olyan 2-3000 ft-ra gondoltam max. Ugyanis nyáron még nyaralni is megyünk, amit én fizetek ki teljesen, tehát ez is egy kis ajándék a szülinapjára, meg a házassági évfordulóra egyben. Lehet, hogy a könyv mellett maradok.... de ha van ötletetek még, várom. Még van 3 hét addig.
szerszámkészletbõl, sportszerbõl olcsót ne vegyél, mert nem fogja tudni használni, és így ugye már nem hasznos ajándék. mégis kb. milyen összegre gondoltál, és mit sportol?
sodrófát
Új melegítõ, vagy sport cipõ.
akkor valami márkás csuklószorító?
baseball ütõt ;)
Menjetek el az elsõ randevútok helyére, nosztalgiázzatok.Utána meg a testet frissítsétek fel:vidd el egy jó masszázsra, imádni fogja.
én vagyok baseball ütös. Fénykép alapján rajzoltasd meg a portrétokat és kereteztesd be!
nem rád godoltam nullázást, csak itt tudtam annak írni aki volt. Remélem jól fog sikerülni az évfordulótok akármit is veszel. Sok boldog évfordulót kívánok.
A kérdező hozzászólása: Én nem nulláztam le senkit!Amugy is szeretem a mexicoit! Köszönöm a válaszokat!
szerintem nemkellene le nullázni a válaszolókat, mert véleményt kért a kérdezõ és azokat kapott. ezek csak ötletek. Én is csak adtam egy tippet a mexicoi étteremmel, de ha nem tetszik, lehet mást is csinálni.
gondold végig hogy mik az emlékezetes közös pillanataitok és olyat vegyél ami azt juttatja eszetekbe. A legjobb ha intézel neki egy mexicoiméttermi vacsit és ott adod át.
valami szép aranykarkötõt, vagy valami jó cipõt, este meg elmehetnétek egy jót vacsizni:)
barkács kütyü, ezüst karkötõ - vagy lánc, lexikon
DVD, CD, könyv, ruha, illatszer, vagy ha van vmi hobbija ahhoz kapcsolódót
fõzz neki vmi fincsi vacsit, gyertya fény mellett, vagy este legyen rajtad egy új sexy fehérnemû pl.
A kérdező hozzászólása: hallgatlak!
Na jó csak vicceltem ne vegyél baseball ütõt. Mennyi pénzt szánsz rá? mert ha 20ezret is akár, akkor nagyon jó ötletem van.
Egy klassz nyaralást. Mondjuk egy welness hétvége szupi lenne. Vagy egy kellemes szállodában egy nászutas lakosztályt kibérelni hétvégére.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!