Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyünk 8 éves keresztfiúnknak a (2 db)

Mit vegyünk a 8 éves keresztfiúnknak a keresztelőjére?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szerintem egy nagyon szép könyvet. Nem mese könyvet, hanem vmi olyan félét, ami pl tudományos jellegû, vagy autókról szól, állatokról stb. Nagyon sok féle gyerek kis enciklpoédiát lehet venni, az ár a csillagos ég! :)) Gagyi játékot ne vegyél, max vmi okos társast, amibõl pl tanulni is lehet. Ruhát szintén ne vegyél, hoszen õ még gyerek, és nem fogja értékelni a dolgot.

Szerintem egy nagyon szép könyvet. Nem mese könyvet, hanem vmi olyan félét, ami pl tudományos jellegû, vagy autókról szól, állatokról stb. Nagyon sok féle gyerek kis enciklpoédiát lehet venni, az ár a csillagos ég! :) ) Gagyi játékot ne vegyél, max vmi okos társast, amibõl pl tanulni is lehet. Ruhát szintén ne vegyél, hoszen õ még gyerek, és nem fogja értékelni a dolgot.
szia.a párom aranynyakláncot vett a keresztfiának..és bár gyerek de egyszer hordani fogja és örök emlék lesz..
Szia.Attól függ mennyit szántok rá.Gondolom most kezdte a sulit, pl vehettek neki egy íróasztalt, vagy tényleg ékszert.

Keresztszülők leszünk, mit vegyünk ajándékba a keresztfiunknak? 8 éves. Nem vagyunk anyagilag most nagyon eleresztve, úgyhogy nem tízezrekben gondolkodunk- de szeretnénk szép ajándékot venni. Református keresztelő lesz, ha ez számít.

Legjobb válasz: Tudod hogy keresztszülöség azt jelenti, hogy segíted a kereszt gyereked vallásos fejlödését. Vagy is pl eljársz vele templomba, hit kérdésekröl beszélgettek (persze ha ö is akarja) stb... èn egy igen szép gyerekbibliát vagy igaz felnött bibliát vennék neki, mert már nem baba. Párom unokatesója 10 évesen akart keresztelkedni és neki egy ezüst karkötöt vettünk. Nálunk divat az ékszert adni ami egy életre ajándék.

Tudod hogy keresztszülöség azt jelenti, hogy segíted a kereszt gyereked vallásos fejlödését. Vagy is pl eljársz vele templomba, hit kérdésekröl beszélgettek (persze ha ö is akarja) stb... èn egy igen szép gyerekbibliát vagy igaz felnött bibliát vennék neki, mert már nem baba. Párom unokatesója 10 évesen akart keresztelkedni és neki egy ezüst karkötöt vettünk. Nálunk divat az ékszert adni ami egy életre ajándék.
A kérdező hozzászólása: Gyerek méretben vettetek karkötõt, vagy akkorát, hogy majd késõbb tudja hordani? Nem hiszem, hogy a mi keresztfiunk felvenne egy karkötõt most 8 évesen. És az óra, az milyen ajándék? Bibliája van, egyházi iskolába jár.
Óra is jó sztem, a hátuljába gravíroztathattok vmi szép idézetet, és h kitõl-miért kapta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!