Találatok a következő kifejezésre: Mit vegyünk 8 (56 db)

Mit vegyek 8 éves lánynak karácsonyra?

Legjobb válasz: Babakocsit 5 éves kor körül kapnak. Nem tudom milyen a kislány, de sokan már nem örülnek 8 évesen a babának!!

Babakocsit 5 éves kor körül kapnak. Nem tudom milyen a kislány, de sokan már nem örülnek 8 évesen a babának!!
baby born típusú babát, jlgkorít, ha jártok síelni, sílécet, vagy ha nincs neki, akkor szánkót, baba babakocsit, én ilyesmiknek tudtam volna 8évesen örülni
8 évesek már szerintem ilyeneknek nem nagyon örülnek, inkább pl.könyvet, hanna montanás cuccokat, ha szereti
Egy színes kényelmes meleg mamuszt:P
A kérdező hozzászólása: Végül is vettem 1 Hanna Montana párnát/remélem még nincs neki/, meg egy állatos mamuszt! Köszönöm a tippeket:) ! Boldog karácsonyt nektek!

Mit vegyünk 8 éves kislányomnak szülinapjára?

Ötleteket várok, ti mit vetettek?

Legjobb válasz: Én is írnék ötleteket, de valószínûleg azok már megvannak a lányodnak. Csak ti tudhatjátok, mi érdekli igazán, és mi ninc még meg.

Én is írnék ötleteket, de valószínûleg azok már megvannak a lányodnak. Csak ti tudhatjátok, mi érdekli igazán, és mi ninc még meg.
Már ne is haragudj, de ehhez miért kell ötlet. A kérdésedbõl ítélve van párod is. Nem hiszem, hogy rajtatok kívül bárki más jobban ismerhetné a lányotokat. De válaszolok szívesen: -Barbie, Barbie felszerelések -Tipikusan az õ korosztályának való könyv -Társasjáték -Bicikli -Valamilyen tárgy, ami a kedvenc meséjéhez, sorozatához kötõdik
Az ilyen idõs lányoknak már vannak pl kedvenceik (filmsztár, rajzfilmfigura). Azt nektek kell tudni, hogy mit emleget sokszor, mit néz meg egy-egy kirakatban, emlegeti-e a barátnõk játékát pl. Hiába adnék tanácsot, mert az én lányom soha sem babázott, inkább a fiúsabb dolgok érdekelték. De ha a tiéd csajos csaj, akkor Te tudod mire vágyik.
:) ) Mi a miénknek matchboxot vettünk, annyira nem érdeklik a babák és társai.
Iskolatáska, tolltartó, hana montanas felsõ, nyaklánc karkötõ, gyûrû, sminkkészlet. Szobájába valami, pl. Szõnyeg pléd, ágynemûhuzat. Komódot tükörrel mint egy fésülködõ asztal.

Mikor vegyek overállt a babámnak télre? 8 hónapos. Addig még tök sokat nőhet. De elviszik a jókat. Nem?

Legjobb válasz: Én nem tudom, hol 80-as egy 8 hónapos gyerek mérete, de akkor jó nagyra nõhetett. Igaz, minden gyerek más, de egy 86-os méretû ruha az 18 hónapos gyereknek felel meg. Az én lányom 14 hónapos és 80 cm, ami az átlag. De, ha átlag feletti a kérdezõ gyereke, akkor nyilván tudni fogja, hogy milyen méretet vegyen. Fõleg, hogy õ tudja a legjobban, hogy mennyit nõ a gyermeke havonta.

Én nem tudom, hol 80-as egy 8 hónapos gyerek mérete, de akkor jó nagyra nõhetett. Igaz, minden gyerek más, de egy 86-os méretû ruha az 18 hónapos gyereknek felel meg. Az én lányom 14 hónapos és 80 cm, ami az átlag. De, ha átlag feletti a kérdezõ gyereke, akkor nyilván tudni fogja, hogy milyen méretet vegyen. Fõleg, hogy õ tudja a legjobban, hogy mennyit nõ a gyermeke havonta.
A kérdező hozzászólása: 74-es, s eddig lassan nõtt. Alá is kell öltöztetni. fogalmam sincs, hogy a 80as kitartana e az egész télen.
Hát elvinni nem fogják a jókat:D De sztem megveheted most is, max 2 mérettel nagyobbat vegyél, úgy tutira nem növi ki.
Akár megveheted most is. A jelenlegi mérete olyan 80-as körül lehet, ugye? Akkor vehetnél egy 86-ost, azt biztosan jó lesz egész télen.
Én a helyedben feleslegesen nem vennék zsákbamacskát. Késõbb netrõl is rendelhetsz, ha a boltban nem lesz olyan ami tetszene...
Szerintem vedd meg, mert utánna bánni fogod hogy nem vetted meg, ha nem kapsz olyat amit kinéztél
Az én fiam 6 hós és 80as ruhát hord kedves utolsó. Nagyon változó kinek mekkora a babája. Az a lényeg kérdezõ, hogy te tudod a méretét. Ha most veszel mindenképp egy számmal nagyobbat vegyél. De szerintem is ráérsz megvenni. Azért olyan rohamosan most már nem fog nõni, mint eddig. Én majd október végén, november elején veszem meg.
Az én 3, 5 hónaposomnak tegnap vettem a C&A-ban overallt. Csórikámat még bele is próbáltam egy 68-asba(csak kicsit üvöltött), mert nem tudtam eldönteni, hogy a 68-as vagy a 74-es lenne jó. Hát a 74-ben elveszik (a 68-as meg most jó), de hol van még a március? Egyébként én is azért vettem meg most, mert ebbõl a fajtából 1-1 db volt minden méretbõl.
Ha most a korának megfelelõ méretet hord, akkor vegyél akkorát amekkora idõs télen lesz. Ha mégis kinövi januárra, még mindig vehetsz egy másikat a teszveszen


Ha igazán ismered akkor tudod mit szeret..
Hát attól függ, h mennyit szánsz rá, meg azt tényleg neked kell tudni, h mit szeret!:)
Egy jó pendriveot vagy képregényt.
Ha jól nézel ki , akkor smárold le .. arra jobban vágyik mindennél ha vonzódik hozzád.. Én ( 19/F ) már két éve együtt vagyok a barátnõmmel , elõtte mi is évekig " legjobb barátok " voltunk

Mit vegyek fel első nap a suliba? 8. -ba megyek.

Nyáron elég sokat változtam, csajosodtam. Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek milyen összeállításba menjek 1. nap. Amúgy elég "nyagylányos" vagyok, lazán 17nek szoktak nézni.

Legjobb válasz: én is mindig egy csomót filózok rajta, hogy mit vegyek fel elsõ nap, de amikor bemegyek suliba, rájövök, hogy rohadtul nem érdekel senkit, hogy miben vagyok :D valami olyan cuccot, amit így hétköznaponként felveszel 17L

én is mindig egy csomót filózok rajta, hogy mit vegyek fel elsõ nap, de amikor bemegyek suliba, rájövök, hogy rohadtul nem érdekel senkit, hogy miben vagyok :D valami olyan cuccot, amit így hétköznaponként felveszel 17L
én vagyok a 13:33-as :D Akkor hajrá :)
amit az utolsó írt az tökjó lenne!=) egyébként én ünneplõben megyek, mert akkor lesz az évnyitó is.
jaj ezen én is szoktam... nekem az a baj hogy pár osztálytársam nem olyan érett pedig már 15 éves de úgy öltözködik mint egy óvodás, és én ha fel veszek valami nõiesebbet egybõl meg nézik az embert.. meg úgy eltávolodnak.. sugdolóznak komolyan ezt úgy gyûlölöm... heh és még õk mondják hogy komolyak.... szóval nyugodtan vegyél fel azt amit te szeretnél, légy nõies :) így fognak elfogadni. én is ezt teszem.
elsõ nap? ünneplõt...
A kérdező hozzászólása: kösziii :D ezjó :D magassarkút nem veszek fel csak így hétköznapra, mert a tanárok még jobban megutálnak :'D(csak télen engednek magas sarkú csiznát)
A kérdező hozzászólása: ma 13:33 nálunk is kajak ez megy.. -____-" de nemérdekel. nem fogok micimackós pólóban meg bõszárû gatyóban suliba menni xD
szerintem cicanadrágot valami hosszított felsõvel saruval vagy magassarkúval és nagy karika fülbevalóval:) vagy valami nagyobb fülbevalóval
A kérdező hozzászólása: Hát, nekünk elég nagy a sulink (1000 gyerek jár oda) és itt fontos az "elsõ benyomás" mármint hogy mi van rajtad elsõ nap. XD azért köszii a választ :)
szia. bocsi azt offért, de hány centi vagy és hány kiló?
Ha formás alakod van, akkor a cicagatya, hosszított felsõ/ tunika, balerina tök jó választás. Bizsuk, trendi táska is mehet. De mindenképp azt amiben jól érzed magad. Még meleg van, felesleges farmerbe bújni, esetleg csini szoknya is mehet (ha szoknyás vagy).
A kérdező hozzászólása: köszii :) 172centi 60kg. mért kérdezed?
akkor semmi.:D csak tudod vannak azok a kicsi, tömzsi combú lányok akik felveszik a csõnacit és nagyon csúnyán néznek ki benne, de felveszik mert divat. és csak ezért kérdeztem..(:
A kérdező hozzászólása: jaa.oksa :)

8 hós fiamnak jön a foga. Mit vegyek a patikában, Nektek mi vált be? Nagyon sír szegény.

Érdekes, az els? fogát szinte észre se vettem, csak amikor megharapott szopizás közben. Ez meg nagyon fáj Neki.

Legjobb válasz: Az én kisebbik fiam is 8 hónapos, most bújt ki az elsõ két foga, 3 napig szenvedett vele, taknyos, nyálas volt, kétszer még hõemelkedése is volt, reggel és este kapott 2,5 ml nurofent, nekünk bevált:)

Az én kisebbik fiam is 8 hónapos, most bújt ki az elsõ két foga, 3 napig szenvedett vele, taknyos, nyálas volt, kétszer még hõemelkedése is volt, reggel és este kapott 2, 5 ml nurofent, nekünk bevált:)
nurofen vált be nálunk is.
Nálunk semmilyen gyógyszertári készítmény nem vált be. Magamra kötöttem hordozókendõben, ha sírt, és ahogy a hasam nyomta és melegítette az övét, öt-tíz perc alatt mindig megnyugodott és elaludt. A kendõ persze nem olcsó, de szerintem kölcsönkérni is lehet.
Dologél használni szokott (csak gyógynövényes, így gyakrabban is adható). ha az nem hznált, akkor szoktam Dentinoxot adni.
Nálunk a tuti a Dologél volt szintén.
Nálunk a dianna vált be. Kend be vele a kicsi ínyét, de persze várd meg míg a túlzott alkohol tartalma elillan.

Mit tehetnék a Mikulás zacskóba a kisfiamnak? Karácsonykor lesz 8 hónapos. Karácsonyra mit vegyek neki? Ebben a korban melyik játék "hasznos"?

Legjobb válasz: Szia! tavaly ilyenkor volt nekem is 8 hónapos a kislányom. tejpépet kapott a zacsiba, meg bébiételt játékot pedig egy fisher price tanuló kutyust,azóta is nagyon szereti azzal alszik

Szia! tavaly ilyenkor volt nekem is 8 hónapos a kislányom. tejpépet kapott a zacsiba, meg bébiételt játékot pedig egy fisher price tanuló kutyust, azóta is nagyon szereti azzal alszik
egy fürdõkönyv. pl. v. puha kocka szett amin minták vannak .
Szia!! Szerintem sokkal jobban járnál, ha bemennél egy nagyobb játékboltba. :) ott aztán akkora a választék, hogy csak na. Illetve az eladók is tudnak abban segíteni, hogy egy ekkora babának milyen játék hasznos. Én sem tudtam elõre, h mit vegyek a picinek...de ahogy beléptem egy ilyen üzletbe, alig tudtam választani a sok klassz játék közül:) )))
Színes, egymásra rakható csészék, labda, textil-könyv, ujjbáb, rongybaba, kemény táblás könyv állatképekkel. Én a Mikulás-csomagba tennék csörgõ-zörgõ labdát, esetleg alma, banán. Igazából õk még nem tudják, hogy ez most mi, majd pár év múlva. Nálunk tavaly a 11 hónapos kisfiam igazán a zacskót értékelte, na meg a virgácsot:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Bábokat úgyis akartam, csak már kiment a fejembõl, pont jó lesz mikura!:)

Mit vegyek neki? ( 8. honapfordulonk lessz )

Legjobb válasz: Majd ha 8 éves lesz,akkor lesz értelme is. Most semmit.

Majd ha 8 éves lesz, akkor lesz értelme is. Most semmit.
Miért kéne ezt megünnepelni? Fogadjunk, hogy lány vagy.

SOS! Az öcsémnek (F/8) szombaton lesz a névnapja! Mit vegyek neki?

Legjobb válasz: 8 évesen még mindig vacaknak örül :) Vegyél neki valami olyat, amivel szeret játszani, mondjuk Lego vagy valami katonás játék, autó (nagyobb játékautó), ilyesmi :)

8 évesen még mindig vacaknak örül :) Vegyél neki valami olyat, amivel szeret játszani, mondjuk Lego vagy valami katonás játék, autó (nagyobb játékautó), ilyesmi :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos már nagyon rá van kattanva a számítógépre. Én is szoktam, de õ mindig. Sajnos az egyik barátja megmutatta neki a GTA-t is. :( A gépen kívül azért szokott néha normális játékot is játszani. Az ilyen kis katonákat meg ilyeneket szereti, de már ezer van belõlük.
vagy vegyél neki egy mp3-at olyat ami olcsóbb. 3000Ft-ért lehet már venni, és korszerû cucc. Jó lesz neki 4 év múlva is.
vidd el moziba, vagy vegyél neki egy valami kisautót, vagy tölts le neki valami játékot a netrõl, de ne a GTA-t
Bármit, csak ne lövöldözõs számítógépes játékot, játékpisztolyt, stb. :S Biztos tudod, mivel játszik szívesen, mit szeret. Vagy ha a szüleid megengedik, vegyél neki hörcsögöt terráriummal - de persze csak ha örülne neki és van olyan okos, hogy rendszeresen gondozná.
Én valami játékot vennék. Valami amit épp most reklámoznak, de azért nem túl drága.
A lehetõségek sok mindentõl függnek. Pl az unokaöcsém (9) imád rajzolni, festegetni, ezért ma vettem neki névnapjára egy "Mûvészsuli" c. könyvet. Kolléganõm felfedezéses könyvet vett a 9 éves fiának, mert az érdekli. A tesódat mi érdekli?
A kérdező hozzászólása: :D
vegyél neki oylasmit, amivel együtt tudtok játszani társasjáték vagy ilyesmi 8 éves gyerkõcnek még valóban nem nehéz ajándékot venni szinte bármit lekaphatsz a játékbolt polcáról :)
Akkor játéktank :) Legalább lesz mibe rakni a katonáit :D Vagy ami még jó ötlet, egy gyerekhorgászbot. Igaz, nyúzni fog utána, hogy menjetek horgászni, de hidd el az olyan jó dolog, hogy elfelejti a számítógépet is, elkezdi megszeretni a természetet :) Nõ létemre a kedvenc sportom és hobbim a horgászat, gyerekkoromban is imádtam horgászni, legjobb élmények voltak. Nem is drága egy gyerekhorgászbot még egy gyerek engedély sem, szóval csak ajánlani tudom :) (21 éves létemre én most horgászbotot is kaptam karácsonyra és ennek örültem a legeslegjobban :) )

Mit vegyek nekik? összesn 6 embernek kéne ajándékot vennem és összesen 8. 000 forint áll rendelkezésemre ( vagy kvesebb)

van egy 16 éves n?vérem, egy 19 éves n?vérem,egy 28 éves bátyám és annak a barátn?je 25 éves ( nem velünk élnek) és a szüleim : anya 48 , apa 51 éves . Nme tudom mit kéne nekik venni :/ segítsetek!!!

Legjobb válasz: Mindenkinek mondd karácsonykor hogy te hittél a világvégében, ezért nem vettél semmit...:P Egyébként meg az ajándéknak akkor van értelme ha személyre szóló... és te ismered õket, nem mi. Akár te is készíthetsz ajándékokat, az a legolcsóbb módszer. Süthetõ gyurma, üvegfestés, varrás, akármi... Mivel fiatal vagy senki nem várja el hogy többezres ajándékokat vegyél.

Mindenkinek mondd karácsonykor hogy te hittél a világvégében, ezért nem vettél semmit...:P Egyébként meg az ajándéknak akkor van értelme ha személyre szóló... és te ismered õket, nem mi. Akár te is készíthetsz ajándékokat, az a legolcsóbb módszer. Süthetõ gyurma, üvegfestés, varrás, akármi... Mivel fiatal vagy senki nem várja el hogy többezres ajándékokat vegyél.
Mindenkinek valami csokit vagy készíts valamit saját kezûleg.
Az elsõ javaslat egész jó, de ÖSSZESEN van a kérdezõnek 8000 forintja, és manapság egy darab férfi pulcsit se veszel annyiból. Én is a saját készítésû csokit mondanám, a hozzávalók szépen kijönnek ennyibõl és jó sokat lehet csinálni belõle. Gondolom téli szünetben ráérsz pepecselni vele karácsony elõtt. Ha rá keresel a neten van sok jó leírás, van bonyolultabb ahol lázmérõvel kell méregetni a csoki hõfokát, de van egészen egyszerû is. De az tuti, hogy a bonyolultabbhoz való hozzávalók is kijönnek ennyibõl!
Ó, ti nem is tudjátok, mennyi minden kijöhet 8000 ft-ból. :) Igazából az egésznek a lényege, hogy saját készítésû ajándékok kellenek. A hozzávalók és egy kis kézügyesség kell ezekhez, de karácsonyig még közel 1 hónap van, addig simán meglesz minden. Ráadásul egy élmény, amíg mindenkinek elkészíted az ajándékukat, és szerintem jobban is fognak örülni ezeknek, mint a személytelen, bolti holmiknak. Ilyenekre lesz szükséged, hogy szép szalvéta, decoupage ragasztó, ecset, viasz, süthetõ gyurma, nyaklánc alapok (lánc, delfin-kapocs), csomagolópapír, mintás kartonpapír, fürdõsó, kis üvegek. Szerintem ezek bõven kijönnek 8 e forintból, ha olcsó helyen veszed meg. 16 éves nõvérnek: Nekem nincs ennyi idõs nõvérem, de mivel még hasonló korú lenne, mint én, gondolom, hasonlítana az ízlésünk. Fognék egy üveget, és kétféle fürdõsóval megtölteném. (vízszintes csíkokban, színek egymás után jönnek) Az üvegre még kötnék egy ízléses masnit, és voilá. :) Hasznos is, és szép is. Esetleg az üveg oldalát kagylókkal díszíteném. 19 éves nõvér: Szerintem neki is mehet ugyanez, de ha mást akarsz.. :) Gyertyát, például? Ez nagyon-nagyon egyszerû, csak viasz és kanóc kell hozzá, és mindenféle díszítõ (színes cukor, tojáshéj, tortadara, színes papír, konfetti, BÁRMI). Ha azt akarod, hogy illata is legyen, cseppents illóolajakat a viaszba, miután megolvasztottad (gáztûzhelyen). A díszítõket egy forma aljába kell szórni, majd beletenni a kanócot, és ráönteni a viaszt. Szerintem egyedi. :) 28 éves báty: Ezekben sosem voltam jó, de az édesség mindig jó a fiúknál (kivéve, ha nem szeretik :D). Barátnõ: Ha szereti a teát, akkor készíts neki teatartó dobozt szalvétatechnikával. (http://www.google.hu/imgres?hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1366&bih=64.. Igazából szerintem nem muszáj fából lennie, mehet kartonpapírból is, csak jó erõsnek kell lennie. A végén ki kell dekorálni szép szalvétá(kk)al, decoupage ragasztó segítségével, majd tehetsz bele teafiltereket. Apa-anya: Bon-bon. Anyuka külön: A teadobozos módon készíthetsz neki ékszertartót. :) Apuka külön: Már megint pasik. xD A fiúkban kérd mások segítségét, mert egyszerûen semmit nem tudok mondani. Maximum vegyél nekik DVD-t, bár az drágább picit. Vagy írhatsz is nekik. Ahogy gondolod. :)
Jaj, hát valami kimaradt. xD A süthetõ gyurmából ékszereket is lehet készíteni. Ez most gagyin hangzik, de hihetetlen szépeket láttam már. Ha anyud ékszermániás, vagy tesóid, akkor tuti örülnek majd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!