Találatok a következő kifejezésre: Mit várnak az (907 db)

Hittanból az a feladat, hogy mit várok az Egyháztól? Segítsen valaki pls. Nagyon kéne!

Legjobb válasz: Én speciel nem várok semmit, pedig keresztény vagyok (elvileg inkább Buddhista), de hiszek ettõl függetlenül istenben. "Én azt várom el az egyháztól, hogy befogadjon és, hogy utat mutasson nekem. Ne legyek egyedül, ha hiszek istenben és segítségében, hiszek abban, hogy õ megsegít." Nem tudom jó lesz-e, de valami ilyesmi az elképzelés, nem?

Én speciel nem várok semmit, pedig keresztény vagyok (elvileg inkább Buddhista), de hiszek ettõl függetlenül istenben. "Én azt várom el az egyháztól, hogy befogadjon és, hogy utat mutasson nekem. Ne legyek egyedül, ha hiszek istenben és segítségében, hiszek abban, hogy õ megsegít." Nem tudom jó lesz-e, de valami ilyesmi az elképzelés, nem?

Mire várnak az emberek?

Legjobb válasz: Én konkrétan egy kis kajára várok. Szerintem kajára várnak az emberek.

Én konkrétan egy kis kajára várok. Szerintem kajára várnak az emberek.
nyugalomra, békességre, szeretetre!
Jobb fizetésre, szinvonalra, megélhetésre!
Fél emberiség arra vár, hogy kiadják a GTA 5-öt PC-re, ebben biztos vagyok!
Jobb fizetésre, kevesebb stresszre.
Arra, hogy az a kevéssé értelmes férfi végre randira hívjon!
pénz és sárm
A vonatra is sok ember vár.
Boldogsagra, szerencsere, amig elnek, nyugalomra az ut (eletuk) vegen.

Mit vár az állam a 100. 000 alatt kereső fiataloktól?

Vállaljanak gyereket? Nyaraljanak? Albérletet tartasanak fenn? Hiteltörlesztés? stb. De hogyan?

Legjobb válasz: Az állam nem ezeket várja. Az állam a személyi jövedelemadót, a TB járulékot, és minden vásárlásuk után az ÁFÁ-t várja, de azt nagyon.

Az állam nem ezeket várja. Az állam a személyi jövedelemadót, a TB járulékot, és minden vásárlásuk után az ÁFÁ-t várja, de azt nagyon.
Hát akkor kit? ("Nincsen sok választás. Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon" - Gyurcsány Ferenc egy szûkkörû zárt informális kormányülésen, 2006 nyarán, Balatonõszödön.) Elkúrták, mi meg szopjuk a kék erest. (És nem csak õk kúrták el, hanem elõttük is sokan, kezdve Medgyessyékkel még a 80-as években, amikor is szarrá eladósították az országot, hogy a "szocialista" jólétet fenn lehessen tartani. A rendszerváltozás után csak folytatódott ez a vonal, megfejelve a még gátlástalanabb szétlopkoviccal, és a magyar ipar totális lenullázásával. Jó, tudom én, hogy a szovjet piac, meg a szabad verseny, de nem létezik, hogy az a több száz (!) tapasztalt fejlesztõ csapat nem lett volna képes megfelelõ irányítással-szervezéssel világszínvonalon is teljesíteni.)
Nézd, az állam nem vár semmit, õk is tudják hogy szar a helyzet. Sajnos az elõzõ kormány nem tudott mit kezdeni a problémával, a jelenlegin meg majd 3-4 év múlva lehet csak számon kérni bármiféle pozitív változást. Ne az államot tegyük már felelõssé...
20:10-es, majdnem ugyan ezt írtam, mint te csak kitöröltem egy nagy sóhajjal, hogy úgysem értik. Lehet ráfogni mindent arra, hogy ez hazudik, az hazudik. Ki kéne nyitni a szemünket és rá lehetne jönni, hogy mindenki hazudik ott fenn, mert ELVÁRJUK. Mert mindig azokhoz húzzuk az X-et, aki azt mondja "adócsökkentés, jobb élet" . Ha nem lenne ekkora igény a hazugságokra, elveszítené az értemét az, hogy a milliárdos adósságunkkal a háttérben olyanokat ígérgessenek, hogy ennyivel meg annyival több pénzt adunk mindenkinek, ha ránk szavaztok. Nincs annyi pénz ebben az országban, hogy igazán jó lehessen az átlagos életszínvonal, mert alig van aki adózik, de az államtól mindenki csak kapni akar.
Én viszont rohadtul nem értek egyet, mert a megkeresett pénzem felét helybõl odaadom az államnak, a másik felének pedig az ötödét, ha bármit veszek rajta. Ha mindezt egy magáncégnél hagynám, és ilyen szolgáltatást kapnék, teljes joggal perelhetném szilánkosra õket. Tehát nem egészen értem, hogy még mi a jó nyavalyát kéne nekem tenni, amikor egy hatalmas kalap pénzt adok nekik (mivelhogy elveszik erõvel). Amíg pedig fizetek, addig el is várok dolgokat - úgy vélem, ez jogos. (Ha normális adózási rendszer lenne, higyjétek el, sokkal több kedvem lenne tenni igencsak sokmindent. Mellesleg néha így sem bírom megállni, pl. ma amíg elektroterápiára vártam az SZTK-ban, rendbe hoztam a reluxát, amit egy (vagy több) magát rendkívül tréfásnak gondoló polgártársam leamortizált. Kicsiség, de érdekes módon senki másnak nem jutott az eszébe...)

Mi magyarok, mit várunk az Európai Uniótól?

Miben segítenek ?k nekünk, vagy mit adnak ?k nekünk?

Legjobb válasz: Egyetlen dolgot várunk az Eutól, hogy kilopják a szemünk. Bevallom én nem is csalódtam bennük.

Egyetlen dolgot várunk az Eutól, hogy kilopják a szemünk. Bevallom én nem is csalódtam bennük.
semmit, nekünk nem kell, az egész világ az ellenségünk és mindenki szép szittya Nagymagyar hon ellensége, trianon a szabadkõmûvesek miatt van, felvásárolják a vizünket a zsidók, ellopják õsi történelmünket, eltitkolják, hogy mi vagyunk az õsnép, megmérgezték a szent turult és tönkretették a rováskultúrát, kontinensnyi birodalmunkat, gonosz minden keresztény, minden zsidó, Jézus magyar volt, kimentek a tankok, bejöttek a bankok és szegény magyar paraszt most szenved, az unió rabiga, nekünk az üzbégek, a kirgizek, az ujgurok, a törökök, a mongolok, a kazahok a testvéreink, kelet felé kell fordulni, mert a gonosz eu tönkretesz minket, az iráni forradalmi gárda fog majd minket megvédeni, a táltos megmondta.
Én pont fordítva vagyok. Azt várom az EUtól, hogy gátat vessenek a balf politikusainknak, mielõtt bedöntik az országot az egyéni érdekeik miatt.
A magyarok Ausztriával egyenértékû nyugati színvonalat várnak.Illetve csak magyarság egyik fele. A magyarság másik fele...ez erõs lesz kicsit...az kellene nekik ami a szocializmusban volt , egy nagyon szocialista gondoskodó állam. Nem így van?Javítsatok ki ha tévedek.
"Gondoskodó állam? Szerintem, én úgy vélem, hogy magyarország maradjon csak meg magának, és ne versenyezzen az EU-s államokkal, és akkor nem lenne áremelés. Az egész Eu ban akkora botrányok lesznek hamarosan....huuu! Gondolkodj! Nem képes az Eu ma már megállapodni a költségvetésérõl sem, és igyekeznek mindent kirázni a centrumok a nyakukból amit csak lehet. Hatalmas bajok lesznek itt hamarosan, úgy az egész Eu ban mint közösség, mint a jóléti államokban mint a globális verseny áldozatai esetén. " jahh hogy mi még nagyobbat és hamarabb szo unk? C'est la vie.
Tiszteletet, bizalmat! Ja nem, az a másik izé.
Mi magyarok nem tudom mit várunk az Eutól. Azt viszont tudom én magyar mit várok az Eutól, hogy: TAKARODJON MÁR KIFELÉ!
""semmit, nekünk nem kell, Akkor kérlek itt és most! Írd le, milyen gazdasági elõnyünk származott az Eu ból és a nyugatból eddig? Ne légy ideges, csak szépen komótosan. Érted! GAZDASÁGI ELÕNY
Ingyen sört és örök életet. Oszt durcizunk, ha ez nem jönne össze. Viszont kaptunk az EU-tól rengeteg Uniós támogatást, ami többszöröse a befizetéseinknek, meg lehetõséget a szorosabb együttmûködésre és ezáltal a fejlõdésre. A lehetõséggel nem éltünk, a pénzek nagyrészének valahogy meg lába kelt.
Azt rontottuk el, hogy a rendelkezésre álló EU-s forrásokból nem egy kiterjedt és hatékony öntözõ-hálózatot építettünk ki, hanem ezeket hívságos fõtérfelújításokra herdáltuk el. Nem is lennének ekkora aszálykárok!
"Te szimplán csak tájékozatlan vagy." Ja nyilván. Az Olaf számonkérõi a 2004 óta elköltött 28.000.000.000.000 forint után érdeklõdtek tavasszal. A számunkra történt kifizetések 3.84x nagyobbak, mint a befizetéseink. Nem gondolnám, hogy õk költik a mi pénzünket és nem fordítva. Ráadásul az EU pénzügyei teljesen nyíltak és bárki utána nézhet, minden számszerûsítve van ... ellentétben a magyar állam mûködésével.
Azt várjuk, hogy húzzon kifelé. EU HAZA!
"Szóval ki kinek lopja ki a szemét?" Az Eu és nekünk. De mért vagy ennyire értetlen?
"Jelenleg az úgy néz ki, hogy MI elköltjük az EU pénzét" Hát bizony nekem meg nagyon olybá tûnik, hogy az Eu költi el a mi pénzünk. Te szimplán csak tájékozatlan vagy.
"Egyetlen dolgot várunk az Eutól, hogy kilopják a szemünk" Jelenleg az úgy néz ki, hogy MI elköltjük az EU pénzét, utána megszegjük a törvényeiket, a szabályaikat (amik ugye a mieink is, hiszen EU tag vagyunk), majd adunk pár kokit és sallert neki és utána megint pénzt szeretnénk tõlük ... és nem értjük miért nem akarnak adni. Ezt nem PC régi magyar nyelven úgy hívják: Cigánykodás Szóval ki kinek lopja ki a szemét?
A kérdező hozzászólása: Gondoskodó állam? Szerintem, én úgy vélem, hogy magyarország maradjon csak meg magának, és ne versenyezzen az EU-s államokkal, és akkor nem lenne áremelés.
Jól van, na, eltekintve a területfejlesztés támogatásától, fogyasztóvédelemtõl, szabad munkaerõáramlástól, környezetvédelem felturbózásától, csomó szabvány egységesítésétõl, állami pénzmozgások átláthatóbbá tételétõl, mit tettek a rómaiak, akarom mondani az EU értünk?! Háborúmentes zóna, amióta fennáll? Demagóg!

Oroszlán napjegyű, Vízöntő aszcendensű és Szűz holdjegyű lányra mik várnak az életben?

1998. 07. 26. 20:25 Napjegy: Oroszlán Aszcendens: Vízöntő Holdjegy: Szűz Tud valaki bármit is mondani a horoszkópomról?

Legjobb válasz: Amit te magadnak elérsz, azok várnak rád. Más nem. Ezzel mindenki így van. Hiába vagy te akármilyen horoszkóppal elfoglalva, az életet csinálni kell, nem várni a csodát!

Amit te magadnak elérsz, azok várnak rád. Más nem. Ezzel mindenki így van. Hiába vagy te akármilyen horoszkóppal elfoglalva, az életet csinálni kell, nem várni a csodát!
Konkrétan jó sokan hülyéré fognak venni az életben ha elhiszel minden marhaságot. mint a horoszkóp meg ezotéria. tudom nõi újságba mégse lehet berakni tudomány rovatot ezért marad az ezotéria, de attól még néphülyítés az egész.
http://www.femina.hu/horoszkop/szemelyreszabott#cikk most nem másolnám be inkább. De ha stimmel akkor írj helyeslõ kommentet

Petőfi Sándor: A XIX. Század költői című versében, mit vár az új költőktől?

Pontosabb kérdés: Hogyan reagál az új költőkre illetve mit vár el tőlük? Sajnos a verselemzés nem az erősségem. :) Köszönöm.

Legjobb válasz: A XIX. század költõi címû versében fogalmazza meg a költõi programját. Ezt a verset még a szabadságharc elõtt írta. Megjelöli benne az igazi költõ feladatait. A versben jelképeket alkalmaz, a lant a költészetet és az irodalmat jelképezi. A lángoszlop a Bibliából kölcsönzött jelkép (Mózes ennek segítségével vezette a népet Kánaán felé). Petõfi szerint a költõ is ilyen vezér, a költõknek a népet kell vezetniük. Ezután leleplezi a hamis prófétákat, akik a megelégedést hirdetik, szerinte sokan élnek még nyomorban. Addig nem lehet a harcot befejezni, míg anyagi, jogi és kulturális egyenlõség nincs. A vers végét romantikus képpel zárja le. Remélem segítettem. :)

A XIX. század költõi címû versében fogalmazza meg a költõi programját. Ezt a verset még a szabadságharc elõtt írta. Megjelöli benne az igazi költõ feladatait. A versben jelképeket alkalmaz, a lant a költészetet és az irodalmat jelképezi. A lángoszlop a Bibliából kölcsönzött jelkép (Mózes ennek segítségével vezette a népet Kánaán felé). Petõfi szerint a költõ is ilyen vezér, a költõknek a népet kell vezetniük. Ezután leleplezi a hamis prófétákat, akik a megelégedést hirdetik, szerinte sokan élnek még nyomorban. Addig nem lehet a harcot befejezni, míg anyagi, jogi és kulturális egyenlõség nincs. A vers végét romantikus képpel zárja le. Remélem segítettem. :)

Az ilyen mit vár az élettől?

Miben hisznek azok a fiatalok, akik 8 általánossal otthagyják a középiskolát azzal az indokkal, hogy a Tesco-ba felveszik árufeltöltőnek? Õ még fiatal, ezért úgyis felveszik, meg majd letesz valami tanfolyamot! Az már nem jut az eszébe, ha pár év múlva kirakják, akkor mi lesz vele?!

Legjobb válasz: Nem mindenki akarja megváltani a világot. Sokaknak bõven elég az, ha van egy akármilyen munka, lakás, család, barátok, és nem kell fizetni hitelt. És nem jó se lenézni, se elítélni ezeket az embereket, hiszen egy társdalom nem mûködhet csak jogászokkal és közgazdászokkal.

Nem mindenki akarja megváltani a világot. Sokaknak bõven elég az, ha van egy akármilyen munka, lakás, család, barátok, és nem kell fizetni hitelt. És nem jó se lenézni, se elítélni ezeket az embereket, hiszen egy társdalom nem mûködhet csak jogászokkal és közgazdászokkal.
Nem csak diplomás ember csinálhat karriert. De az, hogy nincs továbblépési lehetõség a munkádban, és pénztárosként dolgozgatsz, az nem egy perspektíva. Dolgozol hogy élj, élsz hogy dolgozol.
A kérdező hozzászólása: Én érettségi után bekerültem egy szakmunkás osztályba, ahol végzõs vagyok. Nemrég beszélgettünk, hogy ki merre megy tovább? Többen is mondták, hogy nem tudják, talán gyárba, ha felveszik. Egy szakma többet ér, mint 8 általános, még sincs konkrét elképzelésük a jövõrõl! Mi lesz azzal, akinek még ennyi sincs?!

Mandulaműtét után mi vár az emberre?

Sziasztok. Most van életembe másodszorra tüsz?s mandulagyulladásom (2010. májusába volt el?ször), és az orvosom, és a fül-orr gégész is azt mondta, hogy jobb lenne ha kivetetném a manduláimat. Nagyon félek. Az immunrendszerem alapból nagyon gyenge, mert egyéb betegségek miatt rengetek antibiotikumot kaptam. Milyen egy ilyen m?tét? Mennyire fájdalmas? Mik a következményei? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintem ne vetesd ki. Kétszer begyulladt, az még nem a világ vége. A bélflórádat, meg az immunrendszeredet kellene erõsíteni inkább.

Szerintem ne vetesd ki. Kétszer begyulladt, az még nem a világ vége. A bélflórádat, meg az immunrendszeredet kellene erõsíteni inkább.
Nehogy kivetesd!!!! Akkor ajánlott MEGGONDOLNI a kivételt, ha évente 3-4 alkalommal van tüszõd mandulagyulladásod. Gratulálok az orvosnak! Ha gyenge az immunrendszered, akkor a mandula eltávolítása után havonta elkapsz valami torokgyulladást, ebben majdnem biztos vagyok. http://www.orr-ful-gegeszet.hu/?gclid=CNbbr-vxq6wCFYRqfAodcV.. Érdemes elolvasni, vagy akár elmenni hozzá. Õ is megerõsíti, hogy nem szabad kivenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nem is szeretném... csak 2 orvos is azt mondja, hogy ki kell. De most kaptam valami inhalálos dolgot, és majd vissza kell még mennem, akkor csinálnak egy torokleoltást, annak megjön az eredménye... aztán meglátjuk mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat.
Az, hogy egy csomó kellemetlen betegséggel kevesebb lesz. Náthás a mûtét után is leszel, de nem olyan durván. Nekem kiskoromban ki kellett venni. Igen, tisztában vagyok sok hátrányával is a dolognak, de mégis nagyon örülök!! Nem hiányozna még évi 5 mandulagyulladás... Az alatt, hogy gyenge az immunrendszered, mit értesz? Biztos nem vagy immunhiányos... Kérlek, felejtsétek el a reklámokból áradó marketingdumát, mert káros és felesleges....
A kérdező hozzászólása: Kérlek szépen azt értem az alatt, hogy nagyon fogékony vagyok így is a betegségre. Tavaly kezdõdött minden. Volt egy mononukleózisum, amit 'csak' tüszõs mandulagyulladásként kezeltem. 2 doboz zinnatot szedtem be akkor (kéket, és piros dobozost is), ez nem használt, így 10 injekciós antibiotikum kúrát kaptam. Ekkor azt hittem meggyógyultam, de egy hónapra rá olyan aftás lett a szám, hogy alig tudtam enni. Detto, 1 doboz zinnat, 10 antibiotikumos injekció. Utána erytnema nodusom (csomók lettek a lábamon). 2-3 hónapig aspirint szedtem, néhol egy kis antibiotikummal megspékelve. (ez a betegség novembertõl májusig tartott) 1 hónapja húgyúti fertõzés miatt szedtem zinnatot, és most 2 hete aktil duot kaptam. (felsõ légúti fertõzés miatt) Szedek immunerõsítõt, de ettõl függetlenül mindig van velem valami sajnos. Nem tudom, hogy a mûtét segítene-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: *kezeltek

Komolyan mit vár az, aki képes egy randira nagyon igénytelenül eljönni?

Nem vagyok se finnyás, se "úrinő" típusú hisztis. Átlagos lány vagyok (25 éves), de tényleg elképedek, hogy egyesek hogyan képesek egy randit ennyire semmibe venni, főleg, ha ők hívnak el engem. Konkrét eset: Ugye én sokáig készülődök, tisztaság, jó illat, szép haj, stb. Erre már nem az első eset, hogy elhívnak randira, erre eljön egy M-es pólóban (úgy h simán lóg rajta mint a hálóing), koszos gatya, izzadtságszag, szandál és ebben a lehető legkoszosabb köröm és lábfej, stb.... Persze nem csak férfiban van ilyen, ismerek hasonló nőket is, de nem is értem mit várnak. Az igényesség alatt nem azt értem, hogy a "legtrendibb legújabb legdrágább" stb, hanem az alapvető higiéniát, valamint a normális öltözködést. Most én vagyok túl igényes? Mit gondoltok? Veletek történt hasonló? Most tényleg velem van a probléma, hogy nem tudom az ilyet egyszerűen komolyan venni? Mert én koszosan büdösen képtelen lennék akár a lakásból kimozdulni.

Legjobb válasz: Én egyszer randiztam egy sráccal, elsõ benyomásra szinte tökéletes, ápoltnak tûnt, csak....a fogai tiszta lepedékesek voltak és iszonyú szájszaga volt :S

Én egyszer randiztam egy sráccal, elsõ benyomásra szinte tökéletes, ápoltnak tûnt, csak....a fogai tiszta lepedékesek voltak és iszonyú szájszaga volt :S
De vakrandi volt, vagy neten ismerkedtetek? Mert ha élõben hív, akkor úgyis látszik rajta, nem?
Jé és én már azt hittem, csak én vagyok ilyen szerencsétlen! Kérdezõ ugyanez... Rengeteg olyan randim volt, ahol fél óra után faképnél hagytam az illetõt a brutális ápolatlanság és az igénytelenség miatt. Fogalmam sincs, hogy fogtam mindig ki ezeket. De a barátom szerencsére nem ilyen, úgyhogy nem reménytelen a helyzet, csak várni kell. Sajnos sok az igénytelen ember. Mind nõben mind férfiban. Csak mi nyilván a férfiakkal randizunk ezért belõlük indulunk ki. 22L
Ilyenkor gondolom a randi végén elhajtod a koszos disznókat. Meg szoktad indokolni miért? A képükbe szoktad vágni, hogy retkesek és igénytelenek mint a bûn? Sõt, hogy vagy képes végigcsinálni a randit?
Mondjuk legalább már az elején felismerhetõ. Most mégis mennyivel lenne jobb, ha az elsõ hónapokban megjátssza magát, de valójában szarik az egészre. Netalán még el is hiszed, hogy valójában igényes, beleszeretsz, jártok, utána mennyivel rosszabb szembesülni azzal, hogy igénytelen. Jöhetnek a veszekedések stb. Csak fájdalmasabb lenne, nem? Nem szeretem ezt a randi van: most aztán a legjobb formámat fogom hozni és olyan kedves és szép leszek, mint még soha dolgot. Mindenki adja csak önmagát, hogy a másik ember el tudja dönteni, hogy akarja-e vagy sem.
Ezen az egy szón jót nevettem :)
Sose randiztam még...
Én is jártam így..Hozzáteszem nincsenek márkás ruháim de tisztán, és normális ruhákban járok..A srác eljött a randira, szakadt nadrágban, M-es pólóban, szakadt pulóverben, zsíros hajjal, szakadt koszos talpa majdnem leszakadt féle cipõben és büdös volt..És annyival lerendezte, hogy most jött a haveroktól...Szerintem az ilyenek vagy lusták magukra adni, vagy nem veszik komolyan a randit...
Én mindig koszosan és ápolatlanul öltözök. Beszállok a kocsiba és kész, nem zavar.
Szerintem ebbõl az látszik, hogy õ feleannyira sem vette komolyan, mint te. Én férfi vagyok, de sosem mennék el itthonról anélkül, hogy ne zuhanyoznék, vagy fürödnék. A fogmosás is teljesen egyértelmû. Ha pedig randira megy az ember, akkor szerintem fokozottan kéne figyelnie ilyen dolgokra.
Ezért jó a randi, legalább látod, kivel van dolgod, és van döntési lehetõséged. Egyébként az ilyen emberek alapból linkek, életük minden területén.Tehát egyikük sem fõnyeremény...
A kérdező hozzászólása: Nem a szandállal volt a probléma, nyugi. :D
A szandál miért nem jó randira ???? Mármint ha amúgy tiszta a lába.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan csak az egyiknek mondtam el, mert az már tényleg vállalhatatlan állapotban volt. A többit szépen lekoptattam. Háát igazából telefonon hívott el, mert egyik ismerõsömnek mondta, hogy mennyire tetszem neki. Így személyesen elsõre nem ismertem. Én 1 dolgot nem értek : A tisztálkodásra, ápoltságra miért lusták egyesek? És sajnos elmondható, hogy a többségük szerint a nõ legyen nagyon igényes...
A kérdező hozzászólása: Tudom, h nem csak férfiban van ilyen, ismerõsöm egyszer "randizott" egy olyan nõvel, aki olyan ruhákat vett fel, hogy 2-számmal minimum kisebb volt mint ami kellett volna (duci volt amúgy), állandóan hangoztatta, hogy a sovány nõk mennyire rondák szerinte. valamint a fogai kész evolúciók voltak, mert mosni sosem mostam.
A kérdező hozzászólása: *mosta Ezt jól elírtam :D
Gyerekek gyerekek mi ez az M-es póló dolog? Hát én is olyat hordok! Az jó rám. Az S-es túl szûk az L-es túl nagy. Hát wtf? Már a második leányka írja ezt az M-es dolgot, mintha köze lenne a büdösség, szakadtság, tisztátalansághoz a ruha méretének.

Kire/mire várnak azok a választópolgárok, akik nem mennek el szavazni (igen sokan vannak)?

Legjobb válasz: Mert a pártok nem tudnak újat mutatni,és az emberek inkább el sem mennek szavazni.

Mert a pártok nem tudnak újat mutatni, és az emberek inkább el sem mennek szavazni.
Normális pártra.
A csodára.
Arra, hogy valódi választási lehetõségük legyen és ne azon gondolkozzanak, hogy a sok rossz közül melyik lenne a legkisebb. Aztán úgy döntenek, hogy értelmetlen szavazni, mert úgysem lesz jobb. Ilyen felhozatalból én sem tudok választani, nem látok lehetõséget egyikben sem.
De hogy ideológiai magyarázatot is adjak... Az eddigi ciklusok egyik legfõbb tanulsága, hogy itt minden párt csak újabb káoszt hozhat. Ha valaki ennek tudatában nem hajlandó erõsíteni egyik felet sem a legitimitásában, az teljesen érthetõ (sõt, logikus). https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTUXRN.. Még hasznos is, legalább nem áll be egyik nyájba sem. Szerintem egyik párt sem ér annyit, hogy rá szavazzunk, mert nincs jobb.
Én amikor 18 éves lettem, úgy gondoltam, hogy szavazni nem csak jog, hanem kötelesség is. El is jártam rendesen, aztán láttam, hogy nincs értelme: egyszerûen nincs kire szavaznom. Az én szememben bukottak mind, olyan mintha aközül kellene választanom, hogy felakasszanak, agyon lõjenek vagy villamosszékbe tegyenek. Egyiken még ott voltam a szavazófülkében, néztem a papírt: erre nem, erre sem, ez sem érdemli meg..... A többi szavazásra nem mentem el.
Mert az összes párt egymást köpködi, az ország gazdasága meg csúszik lefelé. Én meg ehhez nem adom a szavazatom mert az olyan mint ha elismerném, hogy ez helyes. Mintha az egyik oldalnak lehetne valamit a másiknak meg ugyanazt nem.
A lehetõségre.
Konkrétan a választópolgárok 100%-a már csaknem három éve nem volt szavazni. Sejtelmem sincs, mire várnak... A felmérések pedig ilyen korán a választások elõtt még irrelevánsak, még most indul a kampány, gyorsan változik az emberek véleménye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!