Találatok a következő kifejezésre: Mit válaszolna volt barátom (1 db)

Mit válaszolna a volt barátom?

Tavaly jártam egy sráccal 3 hónapig, de nem éreztem azt, hogy én szerelmes vagyok belé, és szakítottam vele. Úgy gondoltam, ez a kapcsolat korán jött az ezt megel?z? kapcsolatom után. (pár napra rá jöttünk össze) Viszont nagyon sokat fantáziálok ezzel a sráccal, csak egy kis szünetet kellett volna tartani annak idején. Most úgy érzem belezúgtam. Neki sincs barátn?je. Vajon újra kezdené velem? Amúgy minden oké volt a kapcsolattal, nagyon megbántam a szakítást.

Legjobb válasz: Szia!Próbáld meg, de ezeket, amiket leírtál, mondjad el neki. Hogy nem voltál kész, és most nagyon hiányzik, megbántad a szakítást. Nem tudom, hogy õ szeretett-e téged, ha igen, akkor lehes esélyed szerintem.:)hajrá

Szia!Próbáld meg, de ezeket, amiket leírtál, mondjad el neki. Hogy nem voltál kész, és most nagyon hiányzik, megbántad a szakítást. Nem tudom, hogy õ szeretett-e téged, ha igen, akkor lehes esélyed szerintem.:) hajrá
Hát ilyen már velem is volt :/ elég szar helyzet az biztos, de ilyenkor az öszinteség segit a legjobban :/ biztos nehéz ezt így elmondani neki, de ez sokat segithet ha nem is személyesen sms-be vagy msn-en írd le ezt neki!!És akkor kiderül... sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam elmondani neki. Ma taliztunk, eldumáltunk, de többször is hozzá akartam kezdeni, de nem bírtam elmondani. Tervezgette a jövõjét.. A végén mikor puszit adott, 2-t adtam, s õ 3-at akart és kérdeztem h "ja hármat?", és mondta h "felõlem lehet 4 is". Meg hangot adott az új frizurámnak, meg öltözködésemnek. Akkor bátortalankodtam el igazán, mikor vmire azt mondta, hogy "be kell újítani egy pasit". Már kisírtam magam... Sajnos nem este taliztunk (akkor dolgozik), akkor jobban jöttek volna a szavak talán. Azért köszönöm h bíztattatok, de elcsesztem.
ne add fel ilyen könnyen!
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki, de a válasza az volt, h ez mostmár biztos h viszonzatlan, és h mostmár késõ. :(


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit akarhat az exem? Barátként hiányzok Neki vagy pasiként?

Nyár végén szakítottam az exbarátnőmmel,csak egy nyarat voltunk együtt, aki az osztálytársam. Azóta nem keresem a társaságát, csak ha "muszáj". Nem haaragban váltunk el, sőt ő úgy mondta, hogy ha később hiányoznánk egymásnak "visszatérünk a dologra". Most úgy alakult hétvégén, hogy együtt töltöttünk egy estét, kajáltunk, elmentünk táncolni, oda ahová régen jártunk, (ő ötlete volt), ittunk és rengeteget beszélgettünk, mély témákról, szexről (pedig annakelőtte nem beszéltünk róla), gyakran nevetett olyasmin is ami nem volt vicces egyáltalán, hozzámért sokszor, lovagiasnak nevezett, amiért elkísértem, meg aztán hazasétáltam vele. Egyikünk sem volt részeg, egy-egy sört ittunk. Azt is elmesélte , nem ő hozta fel, hogy találkozott kedden valami sráccal, de unalmas volt. Szóbajött, hogy nem beszélgetünk, ő hozta fel.

17 évesek vagyunk, azért szakítottam vele, mert nem akart felvállalni a közös ismerősök előtt, tehát mintha idegenek lennénk egymásnak. Hozzám sem szólt magától, scak ha én mentem oda hozzá.

Mit gondoltok?Változhat? Csak ez az egy hibája volt számomra.. Vagy hiányoznak Neki a régi idők? Vagy csak a társaságom, mint barát?

5

Kiszerethet belőlem?

csúnya,miteszeres az arcom és ezért félek hogy a barátom kiszeret belőlem ezért .. Kezelni próbáltam de nemtudom eltüntetni .. Amúgysem vagyok az a hú de gyönyörű lány a barátom pedig elég jól néz ki ahho, hogy sokk jobb lányokat megkapjon .. nagyon félek hogy ez lesz ..:|

2

Ilyenkor mi a legbölcsebb dolog, amit tehet az ember lánya?

Tegnapelőtt a barátom szakított velem, de tudom hogy szeret még engem, csak nagyon megsértettem és így "büntet", pedig bocsánatot is kértem. Gondolom azt várta hogy majd visszakönyörgöm magam, csak ez nem így történt, hanem én is elmentem bulizni, egész este hívogatott, faggatott meg hisztizett hogy máris túltettem magam rajta, meg nálam akart aludni, de hát ha ilyen jól elvagyok akkor nem zavar, stb, de szerintem ez csak érzelmi zsarolás volt, hogy bűntudatot keltsen bennem. Tegnap a facebook szerint még kapcsolatban volt velem, ma már eltüntette a családi állapotát, de nálam látszik hogy kapcsolatban vagyok, szóval gondolom nem törölte, mert akkor egyedülálló lennék, csak elrejtette, a közös képeket szintén. Erre most mit reagáljak? Tüntessem el én is az állapotom meg a képeket vagy hagyjam? Szerintem pár nap múlva úgyis békülni akar ahogy ismerem, de gyorsítanék vagy rontanék ezzel a húzással a folyamaton? Vagy maradjak szépen a fenekemen és várjak türelemmel?

3

Az eddigi összes barátnőid közül hány nyelte le a babapatronodat?

8

Hisztek tik a távkapcsolatban?

.

23

Hogyan lehet ujrakezdeni egy kapcsolatot megcsalás után? Főleg, ha a szerető ott van a munkahelyen és összefuthat vele az ember?

7

Azt mért csinálja a párom hogy elmentünk egy helyre és megvártam mig bemegy és visszafele meg elment mellettem és oda ment egy másik nőhöz beszélgetni?

4

Hogy kezelitek, ha hisztis a barátnőtök?

3 hónapja vagyunk együtt.
Nagyon szeretem,de néha olyan hisztit rendez,mint egy ovis.
Mit tegyek?
Õ 21L én 24F

10

Mikor lehet azt mondani egy emberre, hogy ő egy senki? Mikor lesz valaki senki? Miért leszek én senki? Kire mondanátok?

7

Honnan veszed észre hogy a férjed/ párod hazudik, vagy füllent?

Mi 4 éve élünk együtt a párommal, ezalatt biztos hogy legalább ferdített valamin, de sosem jövök rá hogy mikor mond igazat, és esetleg mikor ferdít... ti miből jöttök rá?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!