Találatok a következő kifejezésre: Mit válaszolna volt (13 db)

Mit válaszolna a volt barátom?

Tavaly jártam egy sráccal 3 hónapig, de nem éreztem azt, hogy én szerelmes vagyok belé, és szakítottam vele. Úgy gondoltam, ez a kapcsolat korán jött az ezt megel?z? kapcsolatom után. (pár napra rá jöttünk össze) Viszont nagyon sokat fantáziálok ezzel a sráccal, csak egy kis szünetet kellett volna tartani annak idején. Most úgy érzem belezúgtam. Neki sincs barátn?je. Vajon újra kezdené velem? Amúgy minden oké volt a kapcsolattal, nagyon megbántam a szakítást.

Legjobb válasz: Szia!Próbáld meg, de ezeket, amiket leírtál, mondjad el neki. Hogy nem voltál kész, és most nagyon hiányzik, megbántad a szakítást. Nem tudom, hogy õ szeretett-e téged, ha igen, akkor lehes esélyed szerintem.:)hajrá

Szia!Próbáld meg, de ezeket, amiket leírtál, mondjad el neki. Hogy nem voltál kész, és most nagyon hiányzik, megbántad a szakítást. Nem tudom, hogy õ szeretett-e téged, ha igen, akkor lehes esélyed szerintem.:) hajrá
Hát ilyen már velem is volt :/ elég szar helyzet az biztos, de ilyenkor az öszinteség segit a legjobban :/ biztos nehéz ezt így elmondani neki, de ez sokat segithet ha nem is személyesen sms-be vagy msn-en írd le ezt neki!!És akkor kiderül... sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam elmondani neki. Ma taliztunk, eldumáltunk, de többször is hozzá akartam kezdeni, de nem bírtam elmondani. Tervezgette a jövõjét.. A végén mikor puszit adott, 2-t adtam, s õ 3-at akart és kérdeztem h "ja hármat?", és mondta h "felõlem lehet 4 is". Meg hangot adott az új frizurámnak, meg öltözködésemnek. Akkor bátortalankodtam el igazán, mikor vmire azt mondta, hogy "be kell újítani egy pasit". Már kisírtam magam... Sajnos nem este taliztunk (akkor dolgozik), akkor jobban jöttek volna a szavak talán. Azért köszönöm h bíztattatok, de elcsesztem.
ne add fel ilyen könnyen!
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki, de a válasza az volt, h ez mostmár biztos h viszonzatlan, és h mostmár késõ. :(

Mit gondoltok mit fog erre válaszolni apám volt felesége?

Apám mielőtt összejött volna az én anyámmal,már rég elvált a feleségétől. A Féltesómmal 7 év korkülönbség van köztük. Szoktunk mindketten járni az apai mamánkhoz. Jóban vagyunk amúgy. Tegnap előtt mikor ott voltunk,halottam h fél tesóm mesélte mamámnak h az anyja kérdezte h az a kis fattyú is ott lesz? Rám gondolt. Fél tesóm aranyos volt,mert mondta h ő már mennyire unja h évek óta ez megy,de szólni mégsem mer. Mndjuk valahol megértem. Tegnap este megkerestem facebookon a féltesóm anyját,és irtam neki egy üzenetet. " Miért nevez fattyúnak,meg még kitudja minek,mikor nem is ismer?" csak enyit. Mit gondoltok fog válaszolni? 15/L

Legjobb válasz: Tudod ez teljesen felesleges volt részedrõl. Egyrészt, most a tesóddal szúrtál ki, mert így rájön az anyuka, hogy õ pletykál. A következményeket õ viselni. Másik. Neked ahhoz a nõhöz semmi közöd. Így az is mellékes mit gondol rólad. Végül: tanuld meg, az életben sokszor ismeretlenül ítélnek meg téged. Ezt viselned kell angolos méltósággal. Ha nem és magadra veszed a dolgot, akkor sosem a másik becstelen fél fog leégni hanem az, aki ártatlan.

Tudod ez teljesen felesleges volt részedrõl. Egyrészt, most a tesóddal szúrtál ki, mert így rájön az anyuka, hogy õ pletykál. A következményeket õ viselni. Másik. Neked ahhoz a nõhöz semmi közöd. Így az is mellékes mit gondol rólad. Végül: tanuld meg, az életben sokszor ismeretlenül ítélnek meg téged. Ezt viselned kell angolos méltósággal. Ha nem és magadra veszed a dolgot, akkor sosem a másik becstelen fél fog leégni hanem az, aki ártatlan.
Ha normális, és nem durván kérdezted meg tõle, biztosan fog reagálni. Ha nem szeretne veled kapcsolatot tartani, akkor nem.
Fölöslegesen írtál, nem fog válaszolni, legfeljebb jó lebassza a saját lányát, hogy miért árulkodik.
Ha ilyen szemét a szülõ, sajnos az alábbiak egyikét: -letagadja, és hazugnak nevez -beszól, hogy egy 15 éves taknyos miért oktatja õt ki... még ha szégyelli is magát... esetleg, bár ezt eléggé kevéssé tarrom valószínûnek, bocsánatot kér (de ha már képes fattyúnak nevezni egy gyereket, aki semmit nem tehet arról, hogy hova született, és nem ismeri, attól nem nagyon nézek ki jogos megbánást...)
Igaza van az elöttem szólóknak. Ha igazán kiakarsz tólni ezzel a növel, akkor nagyon jó barátságba keveretsz a féltesóddal. Esetleg kérd apukádat hogy csináljatok közös programokat. Kérd meg hogy mehetnétek-e együtt moziba, vagy más közös programok. Minél jobba lesztek a nöt (mivel gondolom elég sötétke) annál jobban fogja idegesíteni. Nekem a sógornömék vannak így, de ott a féltestvérek között szuper kapcsolat, mert mindegyik anyuka támogatta hogy a gyerekek a legjobb kapcsolatba legyenek. ha sógornömék nyaraltak ment a féltesó is, de a féltesó anyukája is sokszor elvitte a gyerekeket.
A kérdező hozzászólása: én is jóba vagyok a féltesómmal, de akkor is nagyon fel idegesített h mit képzel magáról az anyja. Szóltam az anyukámnak is az elöbb h mit halottam. És mondta h ne foglalkozzak vele mert nem tudok mit csinálni vele, neki is mindig mondja meg mamáméknak is. Kitudja lehet h idegenek is!
Semmi közöd nincs ahhoz a nõhöz, de a féltesódnak elintéztél egy szidást. Elhiszem, h szar.ul esik, de ez van.

Válaszolna valaki? Mi volt ez? (még régebben, mikor még xp-m volt)

Szal a fateromnak hála bekaptam egy pár trójait ( ész nélkül pornót töltött) és nem lehetett belépni csak az ? gépébe, ahol többek között a system32 (tudom, mi az) mappában találta ezt: trojan horse generic 8.LGG ezek után m?ködött még két napig, de a bekapcsolásoknál mindig hiányolt valamit, azt hiszem a rundll32-?t. majd két nap múlva ismét el?bújt a progi, de ezek után már az a felhasználó sem indult, mindig kijelentkezett- csökkentett módban is. avg-m volt. most win7 van avasttal. ez a trójai megvan az eset vírusleírásaiban? és milyen néven? és volt ilyen másnak is?

Legjobb válasz: :D grat faterodnak. am nem tom mi a válasz.

:D grat faterodnak. am nem tom mi a válasz.
jajj, hogy ajánlgatják a nod32-t :D édes istenem mekkora epic fail.nod a legrosszabb vírusirtó.
A kérdező hozzászólása: Már rég újra lett húzva, csk kíváncsiságból tettem fel a kérdést.
Format C: aztán WIN7 TELEPÍTÉS, majd nod32 v. panda telepítés !! AVG és Avast az olyan mint szakadt kotonba élvezni a nõ p.nciába !! Semmit nem ér !!
Avg, Avast? Ennyire erõvel baltával is üthetnéd a gépet.
A kérdező hozzászólása: AVG-t használtam, azóta újra lett húzva. csak kíváncsi voltam. egyébként módosított egy registry kulcsot, szal az is baj lehetett. azért a trójait mondtam, mert csak azt vette észre.
az avastot imdizsdel but idejõ ként és uzátána ezt is Malwarebytes' Anti-Malware free bocs a helyes írásért est van
Elég érdekes hogy egy trojai tönkreteszi a géped, mert apszolut nem erre való.(Senki se kérdezze honnan tom maradjunk anyiban hogy tom) De ha valaki erre használja akkor valószínû valami pitiáner aki letöltöte valahonnan és élvezi hogy másokkal kiszúrhat. tehát vagy követtesd visza vagy huzd le a netet és nézd meg mit csinál ha igy is kijelentkezik akkor az nem trojai. remélem valamenyit tudtam segiteni! Különben ha megadnál kicsit több adatot akkor lehet többet tudnánk segiteni.(pl.:Jogtiszta?, Mien virus irtó van a gépen?, történt a virus irtóval valami miota lejöt a trojai?, ...stb.) Ui.: Elnézést a helyesírásomért!
Nem pontosan értem, ha letörölted a régi rendszert akkor nem valószínû, hogy megvan.
Nem kell ezen sokat filózni , telepítsétek újra a Wint azt kész.
Hát a szakadt koton után még mindig ott a petesejt, ami a legjobb tûzfal! 1. Egy emberi sejt 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz 2. Ezért egy spermium 37, 5 MB-t információt tartalmaz 3. Egy ml spermában 100 millió db spermium található 4. Az ejakuláció során 5 mp alatt átlagosan 2, 25 ml sperma szabadul fel. 5.A számításokból megállapítható, hogy a férfi hímvesszõ adatáteresztõ képessége (37, 5 MB x 100 MB x 2, 25)/5 = 1687, 5 Terabite/sec 6. Ebbõl adódóan megállapítható, hogy a nõi petesejt képes elviselni 1, 5 Pentabite/sec-os DDoS támadást, miközben az esetek túlnyomó többségében csak egy 37, 5 MB-os adatcsomagot enged át. Ebbõl adódóan ez a legjobb hardweres tûzfal a világon!!! A Nod32-vel csak a sz*pás van, darab kakit nem ér az egész! :D

Mi a francnak kell idióta kérdésekre válaszolni hogy munkát kaphassak? Volt egy olyan kérdés is, hogy mi szeretnék inkább lenni, hűtőszekrény, motorkerékpár, szőnyeg vagy Nap?

Van a facen egy, , Tesztírás-feladatmegoldás, munkakeresőket támogató oldal" néven oldal, és az ott leirt feladatokból is voltak! De ezt az idióta hűtős meg szőnyeg kérdést! Mi ennek a q. a kérdésnek az értelme?

Legjobb válasz: Személyiség felmérésre vannak, ezek alapján egyfajta profilt vázolnak fel a jelentkezörõl, h mennyire csapatjátékos, stb. Pszichológiai elövisgálatnak is felfoghatod.

Személyiség felmérésre vannak, ezek alapján egyfajta profilt vázolnak fel a jelentkezörõl, h mennyire csapatjátékos, stb. Pszichológiai elövisgálatnak is felfoghatod.
Én inkább motorkerékpár, mert akkor minden nap be lennék rúgva :)
a 2. válaszolónak igaza van! ezek nem idióta kérdések, hanem metaforikus értelmük van.
Elõttem már leírták, hogy ezek személyiségeket jelentenek. Most lehet hülyeség, de én úgy értelmezném ezt, hogy: - motorkerékpár: mobilis, gyors - szõnyeg: akin simán át lehet taposni, nem áll ki magáért, csak lapul - Nap: állandóan a középpontban van, van egyénisége, kisugárzása - hûtõszekrény: hát ezen sokat gondolkodtam, talán az hogy szigorú, merev, hideg/rideg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Ekképp már teljesen megértem, hogy mi ennek a látszólag megalázó kérdésnek a célja. Köszönöm!
Kezd Te a mesélést!
Vagy kezd el a temetésed szervezni. :D
A kérdező hozzászólása: Miért a temetést?
próbáld jelezni neki, hogy Te beszélgetni szeretnél, és nem az õ egyszemélyes monológját hallgatni.

Ha beteg voltam és megkérdezi a főnőköm, hogy mi volt a bajom, akkor kötelező válaszolnom? Mi van ha nem mondom meg neki?

Legjobb válasz: Ha nem akarod nem kell részletezni (pl. nõgyógyászati vagy urológiai problémák), de valamit érdemes mondani. Ha közlöd, hogy semmi köze hozzá, akkor lehet hogy úgy jön le neki, hogy nem is voltál beteg.

Ha nem akarod nem kell részletezni (pl. nõgyógyászati vagy urológiai problémák), de valamit érdemes mondani. Ha közlöd, hogy semmi köze hozzá, akkor lehet hogy úgy jön le neki, hogy nem is voltál beteg.
Nem hinném, hogy kötelezõ válaszolnod, a betegállományos papíron egy kód, hogy milyen fajta baj volt úgyis rajta van (nem pontosan, elég tág beosztás van). Viszont nem értem miért kéne kerülni a választ, ha tényleg beteg voltál... És hogy mi van ha nem mondod meg? Õ a fönök, szereztél egy rossz pontot, ha fõnök akkor dönt a beosztásról, jutalmakról, prémiumokról...
Nem kötelezõ. Pláne, ha viszed a táppénzes papírt, az igazolja, hogy valóban beteg voltál.
Nahát, micsoda komoly kérdés Törvények, jog kategóriában! Ha hétfõn visszamész, akkor cselekedj úgy, mint ahogy már leírták, hogy annyit válaszolsz, hogy nõgyógyászati problémák, szóval elég tágan meghatározni hogy mi volt az. Természetesen nincs leírva a BTKban, hogy ezzel szabálysértést követsz el, ha nem mondod el neki, azonban saját magad alatt vágod ki a fát, ha unszimpatizálsz vele.
Érdekes dolog ez. Emlékszem középiskolában a tanár rágott be rám, mert amikor megkérdezte, hogy miért késtem, azt válaszoltam, hogy azért, mert nem értem ide... Ha hazudtam volna valamit, azt jobban díjazta volna... A fõnökök illetve vezetõ emberek Magyarországon sokszor sokkal mélyebben akarnak belemászni az életünkbe, mint joguk lenne.
Ha nem mondod meg, akkor vagy azt hiszik, hogy nem is voltál beteg, vagy azt, hogy a halálodon vagy. Melyik a jobb? :D Valamit mondjál!
A halálodon vagy, jelentheti azt is, hogy a pszichiátrián kezelnek mondjuk miatta, ha már elkezdenek találgatni a legmeredekebb dolgok juthatnak eszükbe ilyenkor. Úgyhogy valamivel jobb ha kielégíted a kiváncsiságát.
kb amig megdugtam
5 éve szeretem.
17 év ... és elég sokat tett érte, hogy kiszeressek belõle ..
A kérdező hozzászólása: 1# nem te voltál szerelmes hanem a farkad többiek: köszönöm. jöhetnek még:)
Az eddigi leghosszabb három és fél év volt. A végén nem bírtam tovább, elmondtam neki ezt az egészet, jól elbeszélgettünk, nagyon kedves és korrekt módon, de visszautasított, mert volt barátja (persze errõl én korábban nem tudtam...). Nagyjából fél év kellett ahhoz, hogy megközelítõleg teljesen túl tudjak lépni rajta, azóta viszont nagyon jó barátok lettünk, és ez így van jól. 19F
4 év és még mindig!

Szép napot kivánok! Kérem legyen szives válaszólni nekem a kérdésemre! Hamis vád vétsége, közokirat hamisitásért milyen büntetést kaphatok? Volt már felfüggesztésem, 2 év, ami lejárt, illetve garázdaságom, mire számithatok?

Legjobb válasz: A hamis vád a létezõ legenyhébb variációban 0-2 év, a közokirat-hamisítás 0-3 év között, sok mindentõl függ, pontos idõtartamot nem lehet mondani. Ügyvéded nincs? Hasznos lenne.

A hamis vád a létezõ legenyhébb variációban 0-2 év, a közokirat-hamisítás 0-3 év között, sok mindentõl függ, pontos idõtartamot nem lehet mondani. Ügyvéded nincs? Hasznos lenne.

Lányok, nõk! Ha észre veszitek, hogy egy férfi csak hiteget titeket, ebbe bele untok, szóltok neki, hogy ennyi volt, felejtsen el titeket, és õ erre annyit válaszolna, hogy B. azd meg!? Mit szólnátok?

Legjobb válasz: ja, és mindezek után kér még egy esélyt. de sose keres titeket, nem megy el a randikra, nem válaszolt sose az sms-ekre, sose hívott fel titeket.

A kérdező hozzászólása: ja, és mindezek után kér még egy esélyt. de sose keres titeket, nem megy el a randikra, nem válaszolt sose az sms-ekre, sose hívott fel titeket.
Semmit mert vagyok olyan hülye meg naiv hogy nem veszem észre. De ha ez történne valami csoda folytán semmit nem szólnék. Kimondtam és kész. Nem kell tovább beszélni.
Már megint ez a kérdés? Egy nap leforgása alatt negyedjére bukkanok rá... Küld már el a p*csába, mit kell ennyit tökölni rajta? Tiltsd le, azt szevasz...
A kérdező hozzászólása: elõször tettem fel te idegbeteg.
Én jót mosolyognék. :D De elõször rosszul esne de azután belátnám, hogy jobbat érdemlek olyannál aki nem tisztel annyira hogy rendesen beszéljen velem és válaszoljon.
Legfeljebb megköszönném, hogy igazolt, de mindenképpen kinevetném.
nem tudom hány évesek vagytok, de éppen bejött, kösz számomra borzasztó erre semmit, mit kéne, nem foglalkoznék vele N
http://www.youtube.com/watch?v=PI4rb4TAquQ " Need you Dream you Find you Taste you Use you Scar you Fuck you Break you " Röviden összefoglalja a kapcsolatot... :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!