Találatok a következő kifejezésre: Mit tudunk Forgács (3 db)

Mitõl lehet, hogy a nyuszim teletömi a száját forgáccsal annyira, hogy kiköpni sem tudja, és ezt csinálja 1-2 hétig?

Minden évben egyszer- kétszer rájön ez a hülyeség, és enni sem tud, csak ha kiszedem a szájából a forgácsot. Ezt miért csinálhatja?

Legjobb válasz: Fiú vagy lány? Ha lány, akkor akár lehet vemhes is. Ha bakkal nem találkozott,akkor pedig lehet álvemhes. Fészekrakáshoz szoktak szalmát, vagy egyéb anyagokat így a szájukban gyûjteni.Persze ez csak egy lehetõség sok közül. Baknyúl esetén nincs ötletem. :)

Fiú vagy lány? Ha lány, akkor akár lehet vemhes is. Ha bakkal nem találkozott, akkor pedig lehet álvemhes. Fészekrakáshoz szoktak szalmát, vagy egyéb anyagokat így a szájukban gyûjteni.Persze ez csak egy lehetõség sok közül. Baknyúl esetén nincs ötletem. :)
A kérdező hozzászólása: Kislány igen.. én is erre gondoltam, hogy álterhes. Mit kell ebben az esetben csinálni vele? Hagyjam a szájában a forgácsot, vagy szedjem ki továbbra is?
ivartalaníttatni kéne.

Nagyon kevés forgácsom van itthon) kb. egy maréknyi), ilyenkor már nem tudok venni sehol, de a tengerimalacaim alma elég koszos. Mit tegyek?

Macskaalom van csak itthon, de úgy hallottam, hogy azt nem nagyon kéne.

Legjobb válasz: vettél volna tegnap.

vettél volna tegnap.
A kérdező hozzászólása: Hát nem vagyok pesti :D Békés megyében élek :D De úgy oldottam meg, hogy kértem bnõmtõl. De köszönöm a normális válaszokat :)
De láttad, hogy tartják ott az állatokat?:( Én ha fele annyiért adnák ott a dolgokat, akkor sem támogatnám:( Egyébként meg azt sem tudjuk, hol lakik a kérdezõ, és azon az 1-3 napon már semmi nem múlik, tesco, auchan meg elég sok felé van, ott is lehet venni:)
Duna Pláza: az emeleten van egy állatos bolt, az nem jó, mert drága, a metrószinten az jó, mert olcsóbb és minden van benne.
Honnét gondoljátok hogy Pesti?Lehet azt sem tudja mi az a Duna Pláza!Kérdezõ?
A malacka túléli, soha nem múlt még egy napon semmi. Vegyél holnap, és takarítsd ki, máskor pedig ne várj az utolsó utáni pillanatig a takarítással, nem akkor kell nekiesni, amikor már belerohadt a malac a saját pisijébe... Na meg forgács is mindig legyen otthon tartalékba.
Húú, a duna plazas kereskedést gyûlölöm. Szerintem még 1-2 napig biztos kibírja, hétfõn majd veszel:) De ahogy írták, tesco, auchan nyitva van, és ott lehet kapni.
Duna Plaza, metrószint, állatkereskedés. Mindig nyitva van.
Szia!A szénás válaszolónak igaza van, átmenetileg az is jó lesz!Vagy egy törölközõ darab is! Vagy megoldottad már? Szia!
Teszkó, Cora, Auchan csak van... ot szokkott lenni. Esetleg kibírják holnapig.
Van nálatok széna?Mert velem is volt olyan hogy elfogyott itthon a forgács, és szénát raktam be alájuk.Semmi bajuk nem lett.
Fogj egy darab fát meg egy bicskát, és csinálj. :P
ilyen szalma vagy fû vagy nemtom mi nincs? amit kajának szoktak adni nekik.. azt is lehetne sztem
A kérdező hozzászólása: Ha bunkó vagy, inkább ne kommentálj ;)
Örülök hogy sikerült megoldani! Jó egészséget a malackáknak!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!