Találatok a következő kifejezésre: Mit tudok izzadás (5 db)

valószinü, h ilyen fajta vagy
Menj endokrinológushoz, mert hormonprobléma is lehet.
Szerintem, ha csak fújod magad, semmit nem használ. Reggel, felkelés után tusolj le, a tiszta testedet fújhatod, és ne csak dezodort használj, hanem valami izzadásgátló sprét, vagy stiftet. Ha fürdés után használod, mindenképp nagyobb hatása van, mint ha az izzadt test szagát akarod elfedni. Ha így sem az igazi, próbálj meg márkát változtatni, lehet neked nem hatásos, amit használsz. Kati
A kérdező hozzászólása: Természetesen fürdeni is szoktam elõtte, sõt van, hogy szappannal is megmosakszom... :(

Mit tudok tenni izzadás ellen?

Mindig izzadok...Hiába használom a leger?sebb izzadásgátlót,semmit nem használ!Bárhová megyek, 2perc és már tiszta izzadság a hónom alatt!Mit tudnék ellene tenni?Mi az ami használ?

Legjobb válasz: Szia! Exodor, Solutio Antisudor ecsetelõ azt hiszem mind a kettõt gyógyitárban lehet kapni.

Szia! Exodor, Solutio Antisudor ecsetelõ azt hiszem mind a kettõt gyógyitárban lehet kapni.
Hány éves vagy? Mert velem is ez volt mikor kamaszodtam. Semmi nem használt, csak izzadtam és izzadtam... Aztán valahogy kinõttem. Furcsa, de mostmár egyáltalán nem is izzadok. Amúgy 20 vagyok.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok!Akkor a fentebb írt izzadásgátló sem használna semmit?
Velem is ugyanez a helyzet és tényleg nem használ semmi! légyszi adjatok valami jó ötletet mert olyan kellemetlen!
Szia! Nekem is ugyanez volt a gondom, de szerencsére mára már teljesen megszûnt! Gyógyszertárban kapható: Solutio Antisudorica, 400ft körül van, és sokáig elég. Fürdés után (lehetõleg este, lefekvés elõtt) tegyél egy kis mennyiséget vizes vattára, s kend be vele a szárazra törölt hónaljadat. Lehet, hogy az elején viszketni fog egy picit, ezért fontos, hogy csak keveset használj belõle, s csak napi egyszer alkalmazd! Pár hét alatt megszûnhet az izzadás. Sok sikert!
van egy haverom csórikám ugyan ebben a cipõben jár.de nála már nem mondhatjuk hogy majd kinövi...) 25 éves.bár kitudja.ezen szoktam röhögni ha elmegyünk valahova ruhákat venni mire felpróbálja a 3. polot szakad róla a víz :D mondjuk pár kilo azért van rajta ami fölös.gondolom nálad is.legalábbis mindig úgy van hogy a ducibbak izzadnak mint a ló.foggyál le akkor talánvagy nem tudom
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem vagyok kövér...170cm-hez 65kg párosul=) Uh ez nem lehet probléma.

Állandó Hónalj Izzadásom van mit tegyek ellene? Lassan több mint egy éve állandóan izzad a hónaljam és hát át út a pólón az izzatságfolt nem tudok vele mit tenni.

Már ki próbáltam minden fajta stiftet de semmi sem segített :/// valaki tudd rá megoldást?

Legjobb válasz: Próbáltad, hogy leborotválod a szõrt? Nekem az segít. Kb. másfél centi hossznál kezd el izzadni. A ruhára lehet tisztasági betétet ragasztani, "filmes" trükk.:) Dezodorból nekem az FLP-s (aloe verás) vált be.

Próbáltad, hogy leborotválod a szõrt? Nekem az segít. Kb. másfél centi hossznál kezd el izzadni. A ruhára lehet tisztasági betétet ragasztani, "filmes" trükk.:) Dezodorból nekem az FLP-s (aloe verás) vált be.
Vagy még az Old Spice (stift). Lány vagyok amúgy. :)
http://kremmania.hu/kremek/naturland-solutio-antisudorica-fo.. Én ezt használtam túlzott mértékû, állandó izzadás ellen és tökéletesen bevált. Minden este lefekvés elõtt ( mikor már száraz a hónaljad ) egy vatta pamacsra teszel ebbõl az oldatból egy kicsit és bekened vele. De ne legyen túl sok a vattán mert iszonyúan fog égetni!
A kérdező hozzászólása: Mindig leborotválom !!!! de sajnos azt se segít . köszönöm szépen a segítségeket .utána járok ennek a csodaszernek ;))


Igyál minden nap többször (legalább 4-5 alkalommal) zsályateát, az utolsó pohárral közvetlenül lefekvés elött.
A kérdező hozzászólása: Meg próbálom köszönöm a tanácsot :)
Szoktak olyat csinálni, hogy egy kis mûtét keretében elvágják a tenyér izzadását szabályozó idegszálakat. De be lehet fújni izzadásgátló dezodorral is - az egyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: Néztem kenõcsöt de drága és 2hét alatt el fogyna az én kezemre a lézeres kezelés is nagyon drága :/

Mit lehet tenni erős izzadás ellen? Ajánlanátok vmilyen szert, amivel meg tudom szüntetni?

Legjobb válasz: Solutio és sparsorium antisudor készítmények . Patikában kapni.

Solutio és sparsorium antisudor készítmények . Patikában kapni.
hány kiló vagy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!