Találatok a következő kifejezésre: Mit tudok hogy gyors legyen a (6 db)

Mit tudok tenni, hogy gyors legyen a szülésem és nem fájjon annyira, hogy ne legyek görcsös és "hisztis"?

Legjobb válasz: Mindenekelõtt nyugodj meg, az segít! Ha problémamentes volt a terhességed, mitõl kéne félned? Van megoldás mindenre: szedhetsz homeopátiás bogyókat a tágulás könnyítésére (valamikor a terhesség vége felé kell elkezdeni a szedését), létezik érzéstelenítés, aztán ha apás szülést akartok, majd apa megnyugtat, stb. A vajúdás hossza általában adottság kérdése. Nem kell attól sem aggódni, ha elnyúlna, mert az is ahhoz visz elõre, hogy megérinthesd végre a picurodat! Mindig erre gondolj, ha ideges és "hisztis" vagy, azzal neki is ártasz. Nyugiiiiii, minden rendeben lesz!!

Mindenekelõtt nyugodj meg, az segít! Ha problémamentes volt a terhességed, mitõl kéne félned? Van megoldás mindenre: szedhetsz homeopátiás bogyókat a tágulás könnyítésére (valamikor a terhesség vége felé kell elkezdeni a szedését), létezik érzéstelenítés, aztán ha apás szülést akartok, majd apa megnyugtat, stb. A vajúdás hossza általában adottság kérdése. Nem kell attól sem aggódni, ha elnyúlna, mert az is ahhoz visz elõre, hogy megérinthesd végre a picurodat! Mindig erre gondolj, ha ideges és "hisztis" vagy, azzal neki is ártasz. Nyugiiiiii, minden rendeben lesz!!
Ne parázz elõre. Azt sem tudod mitõl félsz. Lehet, hogy semmi okod nincs rá. Csak a szülõszobán fog kiderülni, hogy milyen szülésre számíthatsz, erre nem lehet felkészülni. Vannak bizonyos légzéstechnikák amiket érdemes megtanulni és begyakorolni. Segítik az ellazulást a két fájás közötti idõben, és segít leküzdeni a tolófájásokat, akkor amikor még nem kell nyomni. Valaki legyen melletted elejétõl a végéig, és a fájások alatt maszírozza a derekadat, nagyon sokat segít. Legalábbis nálam bevált. Ne izgulj, lazíts ez a legtöbb amit tehetsz. Könnyû szülést kívánok.
Szia! Ez emberfüggõ és nem felkészülés kérdése. Nekem 10 órás vajudás volt és gyors szülés. Azonban amikor elfolyik a magzatvíz és jönnek a fájások már nem fogsz gondolni a félelemre csak arra, hogy hamarosan vége és láthatod a babádat. Én arra gondoltam, hogy minél ügyesebben nyomok, annál elõbb meg lesz a baba. Egyébként én is jajgattam és panaszkodtam, nem fog senki leszidni érte. Sok sikert a babához és a szüléshez!

Nagyon lelassult a gépem, mit tudok vele csinálni hogy ujra gyors legyen? és újra szeretném telepíteni az mire jó/ kb hogyan kell azt?

egy kb 2 éves Acer laptopom van jó állapotban és viszonylag nagy a belsõ tudása de az utóbbi idõben eléggé lelassult a gép lehet sok program/adat rakódott rá ami felesleges csak én nem tudom eltávolítani és tudnátok valami tippet adni, hogy hogyan tudnám újra visszanyerni a gépem gyorsaságát?

Legjobb válasz: Start/vezérlõpult/programok és szolgáltatások. Itt törölj ki mindent, ami nem fontos. Töltsd le ezt és futtasd le: [link]

Start/vezérlõpult/programok és szolgáltatások. Itt törölj ki mindent, ami nem fontos. Töltsd le ezt és futtasd le: [link]
Még ajánlanám az elsõ tanácsához, a bõvítményeket is csak a fontost hagyd meg a többit kapcsold vagy töröld, csinálj vírus és kémprogram keresést, registry és HDD töredezettség mentesítést.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)
Azzal semmit. Töröld le és telepíts Google Chrome-ot a helyére.


Kaszinós tinik.
Csipet csapat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépet a neveket! :-) 1.-k lettünk :) )
A kérdező hozzászólása: *n
Aztán mi lett a csapatnév?
Gratulálok, akkor ügyesek voltatok! :)
A kérdező hozzászólása: Salátkok lett a nevünk :) És utolsó : Nagyon nagyon szépen köszönjük... :) Amióta van, tartjuk ezt a hagyományt :) )

Western Digital 750GB SATA-600 Caviar Green WD7500AARX HDD:ez egy gyors merevlemez? Megéri? Mert azt olvastam valahol hogy a caviar blue az gyorsabb, és most nem tudom mi legyen, ez viszont nagyon jó árfekvésben

Legjobb válasz: A green attól green, hogy kevesebb energiát használ, leginkább azért, mert nem pörgeti fel annyira a lemezeket. Tehát lassú. De ha nem rendszervinyónak vennéd, hanem háttértárnak, hogy elférjenek valahol a cuccaid, akkor jó.

A green attól green, hogy kevesebb energiát használ, leginkább azért, mert nem pörgeti fel annyira a lemezeket. Tehát lassú. De ha nem rendszervinyónak vennéd, hanem háttértárnak, hogy elférjenek valahol a cuccaid, akkor jó.
Ez egy olyan kérdés, mint az, hogy melyik nehezebb: Egy kiló vas, vagy egy kiló toll? A fordulat mindkettõnél 7500. Akkor mitõl lenne lassabb vagy gyorsabb egyik a másiknál?
Hát nem feltétlen. A green vinyók halkak és energia takarékosak, bár ezek a green (powerek) szép nagy pufferral és fordulat számmal rendelkeznek, de ha rendszer alá kell akkor Blue.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, rendszer alá kell igen
Már a bekapcsológomb benyomásakor nyomod a BIOS-ba vezetõ gombot. Ennyi...
A kérdező hozzászólása: Ezzel is próbálkoztam nyomtam az "F2" billentyût mint az örült de semmi:S
"F2"?? Az a gomb vezet a BIOS-ba?? Alaplapod típusa? USB-s a billentyûzeted, mert az is lehet a gond...
esetleg próbáld még a DEL gombot az elõttem hozzászólónak igaza van nem minden alaplapon van gyárilag aktiválva a P&P USB tehát próbáld PS2 portossal
Windows 8 ban úgyhallottam hogy a biosba nem az egyszerû del vagy f1 es móddal lehet belépni keress rá megfogod találni
"Windows 8 ban úgyhallottam hogy a biosba nem az egyszerû" Pont nem az oprendszertõl függ, mert amikor a BIOS-ba mész, akkor az oprendszer még nem fut. Mindentõl függetlenül mindig az adott gomb visz oda. Lásd alaplap kézikönyve...
Ez tényleg típusonként vàltozó, van amelyiknél az F12-re indul el. Az USB-s billentyûzetek nem jók ilyenkor, ezért is használok mindig PS/2-eset.
A BIOS-nek semmi köze egyik windowshoz sem ugyan úgy lehet belépni a BIOS-ba mint window 95-nél A BIOS az alaplapon található és egy teljesen külön ROM fut rajta aminek a Windowshoz semmi köze. a BOOT késleltetése épp ugyan úgy zajlik mint bármely más oprendszernél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!