Találatok a következő kifejezésre: Mit tudok hogy gyors (71 db)

Ha a hátam hólyagosra fog égni ezen a nyáron is akkor mit használjak hogy gyorsan elmúljon a fájdalom? (Olyankor mozogni is alig tudok, vagy akár feküdni. )

Legjobb válasz: hát talán kend be vagy vegyél pólót hogy ne égjen hólyagosra a hátad.erre még nem gondoltál?

hát talán kend be vagy vegyél pólót hogy ne égjen hólyagosra a hátad.erre még nem gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Bekenem és póló is van rajtam, de akkor meg a karom ég hólyagosra. Nem mûködnek hosszútávon a naptejek, még ha többször is bekenem magam :S De ha elmegyek nyaralni akkor meg nem akarok két hétig a 4 fal között "élni", azt itthon is tudom csinálni...
használj nagyon erõs faktorú krémet és nem fogsz leégni
próbálj dél és 3 között kerülni a napon, menj a starndra két váltásban, reggel és délután, ne feküdj ki délben a napra, hogy barnulj!! nem tudok pontos nevet mondani, de a legtöbb naptejnek van egy kistesója, amit napozás után kell használni, hûsíti a bõrt, és segíti a gyógyul sban... :)
MEnj el egy patikába és ott kérd ki a patikus tanácsát, ott vegyél naptejet, nehogy azt mondd ár, hgyo pl egy 50 faktoros naptej mellett leégsz, mert azt nem hiszem el. NE égesd le magad, elõzd meg, mert a bõrrákhoz nagyon jó alap a sokszori leéégés. A legfehérebbõrû picibabák sem égnek le 50 faktoros naptej mellett, akkor talán neked is jó lesz.
Ha mégis leégsz ezek mellett, akkor tejfölt kenj rá. Nekem is ez a hatásos.
A kérdező hozzászólása: És ha éppen nincs a közelben tejföl? (mert általában külföldön égek hólyagosra.)
Miért akarsz mindenáron hólyagosra égni??? Vegyél naptejet! Meg vigyél magaddal Aloe first-öt, és azzal fújd be! De elõzd meg, használj naptejet és nem fogsz semennyire leégni. Ha vízbe mész, utána újra kend le magad.
A natúr joghurt is gondolom, hogy jó, csak ne light-os legyen. Azt kapni külföldön....

Valami nagyon jó kis francia akció-vígjátékot néznék, de nem tudom hogy mit. Tudtok tippeket adni a filmekre vonatkozóan? Ilyen gyors meló stílusú alkotásokra gondoltam.

Legjobb válasz: Wasabi - Mar mint a mustár. Francia akció-vígjáték, én nagyon szeretem. De nem tudom,h mennyire hasonlít a gyors melóhoz mert azt még nem láttam...

Wasabi - Mar mint a mustár. Francia akció-vígjáték, én nagyon szeretem. De nem tudom, h mennyire hasonlít a gyors melóhoz mert azt még nem láttam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezt még úgysem láttam, szal idõmérõ után ezzel kezdek. :D
Nincsmit :)
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!a címe Belmondó úgy felpörög benne, h elszédûlsz.
Pofa be! Taxi 1-2-3-4 Én sem láttam a gyors melót, de ezek nagyon jó francia akció-vígjátékok

Hogy tudok fogyni gyorsan pl. a hasamról, min. 7kg-t?

Legjobb válasz: Figyelj a kajára. Mozogj sokat, leginkább kardiot (futás, biciklizés, gyors tempójú séta, stb.). Erõsítsd emellett az izmaid, az tonizál. Hasazz. Sokan azt mondják, ha zsír van rajta, nem ér semmit. De ér, feszesíti az egész belsõ 'berendezésed'. Ja, és túl gyorsan ne akarj lefogyni, mert vissza fog jönni secpec.

Figyelj a kajára. Mozogj sokat, leginkább kardiot (futás, biciklizés, gyors tempójú séta, stb.). Erõsítsd emellett az izmaid, az tonizál. Hasazz. Sokan azt mondják, ha zsír van rajta, nem ér semmit. De ér, feszesíti az egész belsõ 'berendezésed'. Ja, és túl gyorsan ne akarj lefogyni, mert vissza fog jönni secpec.
Szia! Futással tudsz mindenhonnan fogyni.Heti 4 alkalommal, és mellette aerobic vagy súlyzós edzés is kell.Meg persze a felülés is...egyetértek az elõttem válaszolóval!! +egészséges életmód, napi 6 szori kaja+sok víz+sok zöldség
Szia!! Elsõ körben ne akarj gyorsan fogyni, mert a bõrõd megsínyli, ha normálisan diétázol akkor nem is fogsz tudni gyorsan fogyni. Ha igen, valamit nagyon rosszul csinálsz. Diéta + súlyzós edzés + aerob edzés, = fogyás, egyenlõ mértékben fog fogyni rólad a zsír, tehát ahol sok van ott késõbb, ahol kevés ott hamar megjelenik a szálkásság, de eltûnik onnét is ahol eredetileg sok volt. Sok sikert!! további infó : http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsireg..


Nokia lumia 620-at szeretnék venni, csak nem tudom, hogy az állapotsor milyen? Arra vagyok kíváncsi, hogy lehúzható-e az állapotsor, ha igen mik vannak benne? Mi a véleményetek a telórol? Jó készülék, gyors?

Legjobb válasz: Lumiát mindenképp megéri venni, ha egy gyors és stabil rendszert szeretnél magadnak. Menj be egy üzletbe vedd kézbe próbáld ki a menüjét stb. :)

Lumiát mindenképp megéri venni, ha egy gyors és stabil rendszert szeretnél magadnak. Menj be egy üzletbe vedd kézbe próbáld ki a menüjét stb. :)

Öngyilkos leszek. Még nem tudom hogy mivel, valami gyors és egyszerű módszerrel. De nagyon félek a haláltól. Mi lesz utána? Ti mit gondoltok?

Nem vagyok emos

Legjobb válasz: Gyors és egyszerû módszer? Leugrani a 10. emeletrõl pl. Csak vigyázz, nehogy valaki mást is megölj, aki éppen arra sétál! Arra nem gondoltál, hogy ne magadat öld meg, hanem a problémát, ami bánt téged? Az talán kevésbé fájdalmas, és a haláltól sem kell félned. És a következményeket is könnyebb kiszámítani...

ne öld meg magad, próbálj valami örömet találni az életben. amugy énis ugyanezt érzem, ha van kedved dobj egy ímélt, jó lenne beszélgetni :)
Szerintem vágd fel az ereid, de hosszába, úgy biztos meghalsz.Esetleg ugorj a vonat elé, az lenne a legjobb.Szánalmas vagy, és önzõ.Gondolnál a szeretteidre... de nem... az ilyen embert nem kell sajnálni.Lehet lepontozni, de ez akkor is így van.
Gyors és egyszerû módszer? Leugrani a 10. emeletrõl pl. Csak vigyázz, nehogy valaki mást is megölj, aki éppen arra sétál! Arra nem gondoltál, hogy ne magadat öld meg, hanem a problémát, ami bánt téged? Az talán kevésbé fájdalmas, és a haláltól sem kell félned. És a következményeket is könnyebb kiszámítani...
Nyugi!Beszélj valakivel akinek kiöntöd a szived vagy aludd ki magad ne add fel!Soha de soha nem szabad feladni!
Egy valós, szomorú történet: Az unokatestvérem öngyilkos lett. Nem törõdött semmivel és senkivel, megtette. A családunk beleroppant. A szülei nem tudják feldolgozni azóta sem, elhidegültek egymástól és mindenki mástól is. Tönkrement a családjuk, élõ halottként tengetik a napjaikat, borzasztóan belebetegedtek. Mielõtt megtennéd, mérlegelj! Ne csak magadra, a környezetedben élõkre is gondolj! Szerettem az unokatestvéremet, de önzõ és gyáva cselekednek tartom amit tett. És õszintén szólva kezdetben haragudtam is rá... A mai napig megbocsáthatatlannak tartom a tettét és nem tudom megérteni. Nincs megoldhatatlan probléma, mindig van segítség és megoldás. A mi családunk tönkrement. Ne hagyd, hogy a tiétek is erre a sorsra jusson!
Remélem kamu a kérdés!Amugy aki elõre bejelenti öngyilkossági szándékát, az azért teszi hogy felhívja a figyelmet valahogy magára és igy kér segitséget.Anyukám már kétszer megprobálta, rohammantö, gyomormosás és 3-3 hét a pschiátrián.Azt mondta soha többé... Javaslom neked, azt amit már elöttem is leírtak, hogy gondold át a dolgot, keress kiutat, valakit akivel beszélhetsz, de ne menekülj öngyilkosságba!!!Akár itt névtelenül is kiirhatod a bánatod, hátha segit valaki és még az életedet sem kell eldobnod.
Azt gondolom, hogy higgadj le, írd le mi a problémád, és gondold át még1szer, hogy mirõl maradsz le, ha most kiszállsz.
Ugyan ird már ki legalább nagyvonalakban mi az a hatalmas probléma!Hátha itt közösen megoldanánk.
Ha nem kamu ez a kérdés, akkor megértelek mit érzel sajnos az én szénám is így áll, de még valamennyi reményt látok a helyzet javulására adok egy kis idõt a dolgoknak hátha történik valami jó is és érdemes lesz élni, ha meg nem hát akkor vége ha lehet így mondani, neked is azt tanácsolnám hogy várj kicsit hátha rendbe jönnek a dolgok.. De persze nem tudom téged mi bánt.. Hány éves vagy amúgy?
utána már téged mért érdekel, hogy mi lesz? különben ha az lennél, már rég nem itt írkálnál. sok olyan ember van mint te hogy húú most meghalok, de könnyû azt kimondani, de nem mered úgysem megtenni.....
Biztos vagyok benne hogy unalmában, heccbõl írkál valaki ilyen kérdéseket...... No comment......
A kérdező hozzászólása: a kérdés feltevése óta eltelt egy kis idõ. SZERENCSÉRE nem tettem meg. te se tedd! még tarts ki egy kicsit! szedj össze sok pénzt, és kezdj új életet máshol! Én mostmár vígan írok innen, Angliából :) KITARTÁS!
Ezek itt azt hiszik, hogy gondolunk egyet és csak úgy hopsz írunk ilyeneket. Nem tudják, hogy mi ezen már hetek / hónapok óta gondolkozunk. Mindig. És csak ezen. Ezek itt azt hiszik, hogy van egy probléma és ezért írunk ilyet. Arra nem gondolnak, hogy a probléma az egész világ és azt nem lehet megoldani. Ezek itt azt hiszik, heccbõl írunk ilyeneket. Mert az jó vicc. Én öngyilkos leszek. És nem érdekel mi lesz utána. Mert nem lesz semmi. Csak a fájdalomtól félek.
Ne csinálj hülyeséget.Gondolkodj!!!!!!
Jó, most mindenkire rájön néha, hogy maga alatt van, aztán inkább ide írjon ilyeneket, mint meg is tegye. Valószínû hogy egy kis biztatásra várt, azért is írta ki a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Amúgy valóban leírhatnád, hogy mi a gáz, azon ami körülötted van meg elõbb vagy utóbb változtathatsz. Ha nem vagy még felnõtt akkor utóbb, ha az vagy, akkor költözz el ha akkora a baj, mondj fel, és kezdj új életet. Így nem halsz meg, de egy kicsit olyan, hisz minden és mindenki új és más lesz. De egy ilyen után még mindig vissza lehet menni, míg ha meghalsz, abból már nehezebb.
A kérdező hozzászólása: sajnos a kérdés nem kamu. csak azt sajnálom hogy annyi ember van aki életet érdemelne nekem meg teljesen felesleges. ami körülöttem zajlik katasztrófa. nem lehet olyat csinálni hogy donor leszek, elaltatnak a szerveimet más segítségére adják? ez lenne a leghelyesebb
Persze hogy nem ölted meg magad, mert akik mondják, hogy öngyilkosok lesznek, 90%-uk nem lesz az, mert fél vagy meggondolta magát. Volt tosztálytársam is elõjön az öngyilkos szöveggel minden hónapban, de mi már nem is foglalkozunk vele, számoljuk, hogy hányszor mondta.

Hogy tudnék gyorsan kockás hasat faragni a hasambol? Sovány vagyok, de a hasamon van egy kis plusz ami le kellene adjak, csak nem tudom hogy tudnek gyorsan leadni. Mindenhol elegge izmos vagyok csak a hasamon nem, mit tegyek?

Legjobb válasz: Zsírt szálkásító diétával és aerob edzésekkel tudsz leadni, de mindenhonnan megy le, nem csak hasról. Nem lehet célzottan fogyni.

Zsírt szálkásító diétával és aerob edzésekkel tudsz leadni, de mindenhonnan megy le, nem csak hasról. Nem lehet célzottan fogyni.
De miért kell gyorsan?
Fegyencedzés
A kérdező hozzászólása: Azert hogy kicsit erjem utol a tobbi testreszem fejledeset a hasammal, mert az lemaradt... A sok ugralas es a napi 2500 m szaladassal sikerulhet?
Ugrálás meg szaladás? Te jó Isten!
A kérdező hozzászólása: A szaladas, az biztos hogyha hosszu tavon csinalod, az ugralas nem tudom... Ezert kellene tanacs! Nem vagyok városi hogy menjek konditerembe, csak egy kis izomzatot szeretnek magamra, nem akarok testepito lenni csak kicsit akarok tetszeni a lanyoknak, ennyi. Ezert kellene a tanacs...

Mit csináljak, ha gyorsan merül az iPhone-om? Tudom hogy elve sokat fogyaszt, de ennyire?

2011 karácsonyára kaptam egy iPhone3gs-t. Most iOs 5.0.1 szoftver van rajta. Este kilenckor leveszem a töltőről 100%-nál és amikor reggel háromnegyed hétkor felébredek és 88%-on van az aksi. A töltőm sem jó, gépen kell töltenem.

Legjobb válasz: Ez az iPhone-nál természetes,de annyit megpróbálhatsz,hogy a Home gomb kétszer gyors megnyomása után alul megjelennek ikonok az egyikre hosszan rárakod az ujjad, elkezdenek mozogni és a mínusz jelekkel bezárod õket.

Ez az iPhone-nál természetes, de annyit megpróbálhatsz, hogy a Home gomb kétszer gyors megnyomása után alul megjelennek ikonok az egyikre hosszan rárakod az ujjad, elkezdenek mozogni és a mínusz jelekkel bezárod õket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. :)
Mindenkepp csinald az elozo altal ajanlottat. En minden este lezarom a hatterben futo appokat es a telom esetleg 1-2%-ot merul, de nem 12-t!
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm :)
Ha nincs rá szükség kapcsold ki a 3G-t meg a wi-fi-t. Aztán még egy restore as new-al is megpróbálkozhatsz iTunes-on keresztül, ha nagyon gáz a helyzet, csak elõtte ne felejts el backupot és transfer purchase-t csinálni. ;)

Mi történik ha légbuborék kerül az injekciós tűbe majd a keringésbe? (tudom hogy halál de milyen gyorsan mennyire fájdalmas és hosszú a dolog)?

Legjobb válasz: Azért nem kell túl-misztifikálni a dolgot, egy akkora buborék, ami egy tûbe fér, az égvilágon semmi bajt nem okozna. Még akár egy-két köbcenti levegõ sem feltétlenül csinálna jóvátehetetlen károsodást, halált. "dr.Pieter V. Admiraal szerint "Hogy megöljünk valakit levegõvel, legalább 100 - 200 millilitert kell beinjekciózni olyan gyorsan, ahogy csak lehet a vénába, a lehetõ legközelebb a szívhez. Az egész szívet fel kellene tölteni levegõvel egyszerre. A szív néhány percen át verne így, talán 5 - 15 percig, és az elsõ percek alatt beállna az eszméletlenség."

Azért nem kell túl-misztifikálni a dolgot, egy akkora buborék, ami egy tûbe fér, az égvilágon semmi bajt nem okozna. Még akár egy-két köbcenti levegõ sem feltétlenül csinálna jóvátehetetlen károsodást, halált. "dr.Pieter V. Admiraal szerint "Hogy megöljünk valakit levegõvel, legalább 100 - 200 millilitert kell beinjekciózni olyan gyorsan, ahogy csak lehet a vénába, a lehetõ legközelebb a szívhez. Az egész szívet fel kellene tölteni levegõvel egyszerre. A szív néhány percen át verne így, talán 5 - 15 percig, és az elsõ percek alatt beállna az eszméletlenség."
Filmekben jól mutat, de a valóságban nem müködik.
Az lehet, de én biztos szólnék a nõvérnek, ha eszméletemnél volnék.
max. 1 perc és game over!
A legtöbb esetben nem történik semmi, NEM hal meg töle az illetö, kivéve, ha a buborék egy fontos föeret zár el, amire nem nagy az esély. Abban az esetben viszont olyan, mint a trombózis, tehát elég fájdalmas.
A kérdező hozzászólása: Köszi..
Exem mellett egyik kórházban feküdt egy bácsi, aki pont emiatt volt mindig pánikban, mindig az infúzióját nézte és még mielõtt lecsöpögött volna az egész már kiáltozott a nõvérenek, hogy cserét kér... röhejes volt, pedig mindenki mondta neki, hogy tiszta idiótaság amit csinál, az ha lecsöpög és üres, akkor nem vált át pumpa funkcióba, hogy oxigénnel telítse meg az ereit.... :) Nem hitt nekünk... Ti ne essetek ebbe a hibába, mert ezt követõen a nõvérek semmit nem foglalkoztak már vele a második naptól, akkor se ha baja, volt, úgy járt mint a fiú, aki farkast kiált

Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, azt már tudom hogy miért, de én arra vagyok kíváncsi hogy mit tehetnék ellene, és olyan samponok nevét kérném amik segítenek és nem zsírosítják a hajat, melyek ezek?

el?re is köszi a válaszolóknak:)

Legjobb válasz: És miért? Nekem például azért mert túl gyakran mostam hajat és mindig gyorsan újratermelõdött és most már ott tartok, hogy mindennap meg kell mosnom. Semmilyen sampon nem jó ellene:S

És miért? Nekem például azért mert túl gyakran mostam hajat és mindig gyorsan újratermelõdött és most már ott tartok, hogy mindennap meg kell mosnom. Semmilyen sampon nem jó ellene:S
A kérdező hozzászólása: Hát azért mert minnél sûrûbben mosod annál jobban zsírosodik és ha egy héten kétszer-háromszor mosod már az is sok.A minden napi mosás sztem már túl sok.Le kéne állnod de nem rögtön hanem mondjuk egy héten kihagysz egy napot a mosások között a másik héten már két mosást...de az is lehet hogy sok szert használsz a hajadon és túl sûrûn. De köszi a választ még azért jöhenek válaszok:)
Gyógynövényes samponok, vagy minél természetesebb összetevõjûek. Nézz körül egy drogériában. :)
Ha zsiros a hajad, akármilyen sampont is használsz, akkor is zsirosodni fog! Ha pattis is vagy mellette, akkor a bõrgyógyász Roacuttant tud rá felirni, attól nem fog zsirosodni amig szeded. Nekem is zsirosodik, és minden nap megmosom. Legalább minden nap hibátlan a hajam, és ápolt a megjelenésem. Nem gáz mindennap mosni!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) hasznos tanácsokat kaptam:)

Nem tudom hogy hova tegyem fel a kérdést! Ráment a pillanatragasztó az ujjamra! Mivel tudnám gyorsan eltávolítani? Holnap esküvőre megyünk úgyhogy megköszönémm a gyors válaszokat! HELP!

Legjobb válasz: acetonnal nem jött le...meg nem is nagyon erõltettem mert gye a körmöm is megvan csinálva! :)De lekopott!Viszont most megyek készülõdni

A kérdező hozzászólása: acetonnal nem jött le...meg nem is nagyon erõltettem mert gye a körmöm is megvan csinálva! :) De lekopott!Viszont most megyek készülõdni
Én körömreszelõvel reszeltem le.. nekem lejött vele, elég szépen..:)
Én is mindig a körömreszelõt használom olyankor. :)
én is körömreszelõvel vagy a habkõ is jó rá :D
Aceton is jó, ahogy a címkékben írtad.
Vajon mééér vagyok lepontozva? :DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!