Találatok a következő kifejezésre: Mit tudok ha állandóan (38 db)

Mit tegyek, ha állandóan rövid hajat szeretnék, de magamnak csak 1 szintűre tudom vágni (amit nem szeretek) és ilyen gyakran fodrászhoz járni meg drága lenne?

Legjobb válasz: Én vágom a barátnõim, osztálytársaim haját, mivel anyu fodrász, és értek hozzá. Ha gondolod, én levágom neked.

Én vágom a barátnõim, osztálytársaim haját, mivel anyu fodrász, és értek hozzá. Ha gondolod, én levágom neked.
Én magamnak szoktam, tépettre, lépcsõzetesre. Rétegenként vágom a hajat pengével, az elsõ alkalom kivételével mindig dicsérték. Ha elég bátor vagy, megpróbálhatod te is. (Igényel némi odafigyelést és kézügyességet...)

Mit tegyek ha vannak terveim a jövőre nézve de mégsem tudom őket megvalósítani? Nehéz anyagi körülmények között élünk sok a kiadás+hitelek így állandóan segítenem kell szüleimet így viszont én soha nemfogok egyről a kettőre haladni

Legjobb válasz: Tudni kell hogy a szakmámban dolgozok és heti 4-5 napot 12 órázok is! Faterom villanyszerelõ az õ fizetése elmegy a rezsire így õ még szokott maszekot vállalni Állandóan mondogatja nekem hogy menjek vele maszekba segíteni de közben nemtudok mert nekem odabent is túloráznom kell így állandóan ideges Anyum kapja a legkevesebbet nálunk õ irodai aszisztensként dolgozik Szeretném nyáron letenni a jogosítványt de most elment egy csomó spórolt pénzem mert ezt kell befizetni azt kell befizetni erre adjak arra adjak faterom kocsija szervízbe volt azt is én fizettem tavaly a hitelt is én fizettem hogy nejöjjön ki a végrehajtó Ti mit tennétek a helyemben?? Teljesen tanácstalan vagyok

A kérdező hozzászólása: Tudni kell hogy a szakmámban dolgozok és heti 4-5 napot 12 órázok is! Faterom villanyszerelõ az õ fizetése elmegy a rezsire így õ még szokott maszekot vállalni Állandóan mondogatja nekem hogy menjek vele maszekba segíteni de közben nemtudok mert nekem odabent is túloráznom kell így állandóan ideges Anyum kapja a legkevesebbet nálunk õ irodai aszisztensként dolgozik Szeretném nyáron letenni a jogosítványt de most elment egy csomó spórolt pénzem mert ezt kell befizetni azt kell befizetni erre adjak arra adjak faterom kocsija szervízbe volt azt is én fizettem tavaly a hitelt is én fizettem hogy nejöjjön ki a végrehajtó Ti mit tennétek a helyemben?? Teljesen tanácstalan vagyok
abszolút megértem a helyzeted... legkisebb gyerekként lakom anyámmal együtt. õ nyugdíjas. a lakásunk marha nagy, a rezsi ezzel egyenes arányban van. én azt érzem, anyám csak lehúz folyamatosan, holott magára nem költ. ha szarul keresnék, nem is tudom, hogy élnénk meg. évek óta vegetálunk úgy ahogy, esélyem nem volt egyedül elmenni idáig, mert van egy gyerekem, pasi nélkül. most jutottunk el odáig, hogy van pasi, komoly kapcsolat, most tudtuk eladni a lakást, amibõl nekem alig lesz pénzem, mivel hárman vagyunk testvérek (apám már nem él), és anyámnak a fele részbõl nem tudtunk lakást venni. persze ezt is én intézem és beleszakadok, de senkit se érdekel. nyilván évekkel ezelõtt elmehettem volna, de nem tehettem meg anyámmal, hogy itthagyom, mert a nyugdíja a rezsire se elég... tudom mirõl beszélsz. azt viszont nem, hogy kiút van -e ebbõl. beszélned kéne velük, hogy adjátok el a lakást és menjenek kisebbe, ha nem tudják fizetni. hogy szeretnél végre a saját lábadra állni, arra költeni a pénzed, amire te akarod, stb. egy szem gyerek vagy egyébként? mert nálunk minden rám van hagyva, hiába van két testvérem. ha vannak testvéreid, tudatosítsd bennük, hogy nekik ugyanúgy segíteniük kéne a szülõket, ahogy te segíted õket.
A kérdező hozzászólása: Igazából van egy nõvérem neki se túl sok a fizetése de ahol tud õ is segít és hiába már hogy nemlakik itthon mert elköltözött a barátjához nekik is vannak kiadásaik+szintén hitel de még így is van amiben részt vállal És az a legrosszabb hogy faterom nemtudja ha anyumnak adok pénzt Anyum meg azt nemtudja ha a faternak adok pénzt Anyum mindig mondogatja el ne mondjam faternak hogy mennyi pénzt adtam neki mert abból hatalmas botrány lessz és én tényleg nemszoktam mondani Sokszor járok el maszekolni faterommal még dolgozni de abszolút egy kanyi fillért nemadna (amúgyse kérnék)
Szerintem kezd lerakni a jogosítványt, hiszen azt úgysem egyszerre kell kifizetni!

Mit tegyek, ha tudom, hogy tetszek a fiúnak (többen mondták, hogy állandóan néz), már randiztunk is, de én sajnos nagyon félénk vagyok, egyszerűen nem tudom magamat adni, ha együtt vagyunk? Ráadásul ő sem az a nyomulós, sőt ő is elég visszafogott.

És így sosem történik semmi, ha találkozunk. Már négyszer randiztunk (sétáltunk). Akkor nem lehet semmi köztünk? Pedig én szeretem, és én is tetszem neki. De nem szeretném, ha nekem kéne megtenni az els? lépést. Mit tegyek? Várjak vagy hagyjam?

Legjobb válasz: ajajajj...ugy latszik ha nem akarsz eloszor lepni akkor kelts olyan helyzetet ahol latszik, hogy bejon neked es vard meg amig megcsokol. Valoszinuleg eleg felenk es fel kezdemenyezni.

ajajajj...ugy latszik ha nem akarsz eloszor lepni akkor kelts olyan helyzetet ahol latszik, hogy bejon neked es vard meg amig megcsokol. Valoszinuleg eleg felenk es fel kezdemenyezni.
Ejnye! Találkozz csak vele minél többször - és fogd meg legalább a kezét! Erre már csak összeszedi magát!
A kérdező hozzászólása: milyen helyzet lenne ilyen esetben jó? :)

Mit tegyek? Szedem a gyógyszert már január óta, de egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy nem lehetek terhes, mármint ezt úgy értem, hogy állandóan stresszelek, hogy mi van ha mégis teherbe esem. Amúgy ennek mennyi az esélye fogamzásgátló mellett?

Legjobb válasz: a rendszeres és elõírás szerinti szedés mellett a mostani fogamzásgátlók jócskán 98% feletti biztonságot nyújtanak. 100%-ot egyik fogamzásgátlási módszer sem garantál (kivéve a mûtét). én nem ismerek senkit, aki fogamzásgátló mellett teherbe esett volna. nyugodj meg, mert ha emiatt görcsölsz, eltolod a szexuális életed. megpróbálhatod a tabletta + óvszer kombót, de szerintem az már túlzás. inkább kérdezd meg a nõgyógyászod, aki felírja a gyógyszert, hogy a többi esetleg általad szedett gyógyszerek nem csökkentik-e a hatását.

a rendszeres és elõírás szerinti szedés mellett a mostani fogamzásgátlók jócskán 98% feletti biztonságot nyújtanak. 100%-ot egyik fogamzásgátlási módszer sem garantál (kivéve a mûtét). én nem ismerek senkit, aki fogamzásgátló mellett teherbe esett volna. nyugodj meg, mert ha emiatt görcsölsz, eltolod a szexuális életed. megpróbálhatod a tabletta + óvszer kombót, de szerintem az már túlzás. inkább kérdezd meg a nõgyógyászod, aki felírja a gyógyszert, hogy a többi esetleg általad szedett gyógyszerek nem csökkentik-e a hatását.
Ha rendesen szeded a gyógyszert, miután bevetted, nincs hányásod vagy hasmenésed és odafigyelsz rá, hogy ha mást is szedsz, az csökkenti-e a hatását, akkor nem lehetsz terhes. 99% a hatása. Amúgy meg az újak egyre jobbak, egyre kevésbé terhelik a szervezetet és egyre biztonságosabbak is. Csak nyugodj meg.
Ha terhes akarsz lenni akkor ne szedd a gyógyszert.
Nyugodtan bízhatsz a gyógyszerben - de, ha mégis félsz, akkor használd a naptár módszert IS mellette: vagyis kerüld el azt a pár napot, amikor fogékony lennél. Olyankor is sok mindent tehetsz - csak AZT nem... Ne hagyd magad, mert ez tönkreteheti a szexuális életedet.

2 éves fiam állandóan morzsolgatja a kis kezeit, ha pl. tévézik szájába veszi a kezét és harapdálja, mitől lehet? Szorong? Mivel tudom orvosolni?

Legjobb válasz: Fiam akkor csinálja/csinálta (öklendezésig), ha jöttek a leghátsó fogai (õ is mindig mesenézés közben). Most 22 hónapos kint van mind a 20 foga, és már nem rágja a kezét. Néha még elõfordul, hogy morzsolgatja a kezét, de ez - szerintem - pótcselekvés, avagy mozogni kell közben. Nekem eszembe sem jutott a szorongás :)

Fiam akkor csinálja/csinálta (öklendezésig), ha jöttek a leghátsó fogai (õ is mindig mesenézés közben). Most 22 hónapos kint van mind a 20 foga, és már nem rágja a kezét. Néha még elõfordul, hogy morzsolgatja a kezét, de ez - szerintem - pótcselekvés, avagy mozogni kell közben. Nekem eszembe sem jutott a szorongás :)
A kérdező hozzászólása: Neki is jön a hátsó alsó fogak.
Enyém is csinálja, utolsó kettõ jön. Tuti fix attól van, másik gyerekem is csinálta.
1. vagyok. A "kisgyerek" kategóriában biztos több sikerrel járnál. Ez nem kritika, hanem segítség :)

Mit jelent ha valakinek allandoan zug belul a feje? Nagyon meg vagyok ijedve, de orvoshoz most nem tudok menni mert nincs biztositasom.

egesz nap hallom, ha ejjel felebredek akkor is.....reggel mikor felkelek akkor post nem, de aztan megint kezdodik elorol.....akkor is

Legjobb válasz: Kár, hogy nem írtál többet magadról. Kor, nem, cigaretta, pia. A fül ( fej) zúgásnál elõször azt tisztázzák, hogy nem a fülednek van baja. Ha nem annak, akkor agyi ok lehet. Hajszálérben mészlerakódás. Az a rész nem kap helyes információt, ezért jelez. Fõ okozója a dohányzás, de lehet hajlam is. Kimondott gyógymód nincs rá. Ha fiatal vagy még, akkor az életmódváltás segít. Ha már túl vagy a 35-ön, akkor így kell leéljed az életed.

Kár, hogy nem írtál többet magadról. Kor, nem, cigaretta, pia. A fül ( fej) zúgásnál elõször azt tisztázzák, hogy nem a fülednek van baja. Ha nem annak, akkor agyi ok lehet. Hajszálérben mészlerakódás. Az a rész nem kap helyes információt, ezért jelez. Fõ okozója a dohányzás, de lehet hajlam is. Kimondott gyógymód nincs rá. Ha fiatal vagy még, akkor az életmódváltás segít. Ha már túl vagy a 35-ön, akkor így kell leéljed az életed.
Wilson-kór okozza nálam a problémát, valójában fülzúgásról van szó de mivel mindkét fülemet érinti a dolog olyan mintha belülrõl zúgna a fejem. Általában huszonéves korban jön elõ ez a betegség és nagyon ritka. Ahogy mások is leírták sokminden okozhat fülzúgást.
17:38 Az okától függ. Ha baleset óta zúg, akkor elmúlhat, de eltarthat évekig is, vagy örökké. Ha korral járó hallásvesztés következménye, akkor nem fog megszûnni. Ha hallóideg-daganat van, az operálható. Ha vérnyomásprobléma, az kezelhetõ, a fülzsír eltávolítható. Orvoshoz kell menni. Ha az orvosok nem tudják megoldani, akkor vannak fülzúgásra specializálódott magánrendelõk is. Vagy tudnak segíteni, vagy nem. A fülzúgás egy gyakori probléma, és sajnos a legtöbbször nem derül ki az oka.
A kérdező hozzászólása: az elottem szolotol kerdeznem hogy amiota elkezdodott egyfolytaban hallod a zugast......sosem szunik mar ez meg?
Kedves kérdezõ: szépen sorban haladjál. Zúghat a fejed (füled) pl. ha magasabb a vérnyomásod. Mindenképp menj el a fülészetre. A legvégén azt fogják megállapítani, hogy a korral jár. Nálam kb 40 éves koromban jelentkezett. Akkor a dokik azt mondták hogy ez nem gyógyítható. De keress rá a googlival a fülzúgás vagy a tinnitus szavakra. Különben meg valamilyen front jön, mert az enyém is erõsen zenél. Meg lehet szokni.
Kivizsgálás szükséges. A fülzúgás oka lehet pl. a fül fertõzése, a fülzsír felhalmozódása, a hallás romlása (pl. zajártalom miatt), Ménière-betegség (ekkor szédüléssel jár együtt), a hallásért felelõs agyideg daganata, a hallócsontocskák betegségei, fejsérülés, magas vérnyomás, érelmeszesedés, agyérbetegségek (pl. AVM), gyógyszermellékhatások.
A kérdező hozzászólása: nekem olyan erzesem van mintha a fejemben lenne a zugas nem pedig a fulemben.....ha befogom a fulemet akkor is hallom mintha melyrol a fejembol jonne
Meniere-szindróma?
A kérdező hozzászólása: de megis mi az a sulyos betegseg ami ezt okozta neked?
nekem 4 éve zúg a fejem, idõnként még forgó-jellegû szédülés is jelentkezett végül kiderült, hogy egy súlyos betegség okozza, tehát érdemes lenne orvoshoz fordulni a problémával
A kérdező hozzászólása: 55 eves ferfi vagyok nem dohanyzok mar 20 eve es 15 eve nem fogyasztok szeszes italt sem......a zugas kb. 2 hete tart.....felek nahogy daganatrol legyen szo
A kérdező hozzászólása: koszonom az eddigi valaszokat.....johet meg ...akik ebben szenvednek, esetleg akik kezelik....az unnepek utan talan elmegyek orvoshoz, persze ha lesz penzem

Mit tudok tenni, ha állandóan fáradt vagyok?

Áludnék, de nem tudk, csak fekszem becsukott szemekkel.

Legjobb válasz: Szia én 12hetes vagyok és nagyon szerettem aludni ha tehettem át aludtam az éjszakát a nappalal de amióta terhes vagyok nem birok aludni pedig itthon vagyok egész nap és megtehetném álmos vagyok de az alvás nem megy csak pihenj halgas közbe valami jó zenét relaxáj az is jó én magamon ugy veszem észre

Szia én 12hetes vagyok és nagyon szerettem aludni ha tehettem át aludtam az éjszakát a nappalal de amióta terhes vagyok nem birok aludni pedig itthon vagyok egész nap és megtehetném álmos vagyok de az alvás nem megy csak pihenj halgas közbe valami jó zenét relaxáj az is jó én magamon ugy veszem észre
Szia én 13hetes vagyok, és nem rég jelentkeztek nálam is e tünetek, de én napközben vagyok fáradt, akkor alszom és este nem bírom átaludni az éjszakát.Próbálom megfordítani kissebb nagyobb sikerrel.Egyébként én azt is észre vettem, hogy nemfáradok el fizikailag eléggé és ezért kattog az agyam.szerintem próbálj meg sokat sétálni ha teheted, kössd le magadat , de ne feltétlne otthon, mert kell egy kis mozgás neked is.Nézd meg jobban fogsz pihenni is.:)

Mit tudok csinálni, ha a kiskutyám állandóan ugat és nyüszit ha nem vagyok otthon?

Akkor is ugat ha valaki más otthon van vele, de én nem.Napközben és este is.

Legjobb válasz: hát ennyire szeret téged sztem is hadj otthon vmit amin a szagod érzi ha nem jön be akkor vidd magaddal :)

hát ennyire szeret téged sztem is hadj otthon vmit amin a szagod érzi ha nem jön be akkor vidd magaddal :)
Próbáld ki, hoyg otthon hagysz neki valamit, amin a te szagodat érzi... pl valami ruhádat. Én megpróbálkoznék azzal is, hogy egy kicsit "eltávolodni" tõle, hogy más embernek is lehessen fontos szerepe az életében, mással is érezze magát annyira jól, mint veled... vigye más is sétálni, adjon neki más is enni, játsszon más emberekkel is sokat. Így talán majd nem ragaszkodik annyira egyedül hozzád.
Hát egy idõ után muszáj lesz neki megszokni, próbáljátok ki, hogy amikor te nem vagy otthon, valaki ölbeveszi, szeretgeti, hátha megnyugszik. Az is egy megoldás lehet, hogy próbáld elterelni a figyelmét, hogy ne vegye észre, amikor elmész otthonról, pl. adj neki valami fincsi kaját, hogy azzal legyen elfoglalva, azalatt surranj ki a lakásból, akkor talán egy darabig nem tûnik fel neki, és utána már nem csap hisztit.
Ajánlanék egy könyvet. Jan Fennel: Kutyapszichológia. Ilyen , és hasonló problémákra is vannak benne nagyszerû megoldások. A késõbbiekben is nagy segítség lehet, de ha korán elkezded a benne javasoltakat alkalmazni, biztos lehetsz benne, hogy mindkettõtök számára boldog éveket tölthettek majd együtt. Érdemes megvenni!
ez nehéz, a mi kutyánk is csinálta. a legjobb tanács, hogy igen hagyj otthon valami ruhadarabot. és... gyakoroljatok, amikor otthon vagy, menj ki a házból vagy a lakásból, ha hallod, h nyüszít menj vissza szidd meg. (tuodm ez nem könnyû, de muszáj). aztá fokozatos növeld az idõt, és amikor nem hisztizik, akkor nyiss be és dícsérd meg. ha leírod az e-mail címed, el tudom küldeni Word doksiként a Fennel, Kutyapszicho könyvét.
Cserél ki az elemet!:)

8 hónapos kislányomnak állandóan beleragad a szösz a hajába! Mas is járt így? Mit tudok csinálni?

Már nagyon idegesít, hogy állandóan tele van szösszel a haja, ráadásul alig lehet kiszedni, van amikor csak ollóval tudom! Meg úgy érzem nagyon száraz a haja! Mit tudnék csinálni vele?

Legjobb válasz: ne haragudj a kérdésért! de nem lehet h koszmo? csak mert elõször én is szösznek néztem

ne haragudj a kérdésért! de nem lehet h koszmo? csak mert elõször én is szösznek néztem
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem, mert a hajának a végébe van, a fejbõre az tiszta!
A kérdező hozzászólása: Vagy akkor is lehet az?
Az án lányomnak is ilyen, de szerintem az nem szösz, hanem összecsomósodik a haja vége, nálunk általában reggeli felkeléskor van ez, én vízes fésüvel szoktam megfésülni és szépen ki lehet fésülni.
ha tiszta a fejbõre, körömmel ovatosan kaparva sem látsz semmit akkor nem koszmó

Mit tudok tenni ha állandóan feláll a farkam?

Nagyon zavar. Semmire se gondol és maxon van. (Sokszor járok emberek közé.) És nagyobb is az átlagnál.

Legjobb válasz: Verd ki gyakrabban, szexelj gyakrabban

Verd ki gyakrabban, szexelj gyakrabban
25 év múlva majd nem lesz ilyen gondod
csak gondolj õ rá forró éjszakádon http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420059_4352976..
[email protected] duma de biztos lesz aki beveszi
Add el jó pénzért!
Vágd le! Vagy gondolj egy nagyon dagadt nõre ... de ha azután is feláll, akkor ott bajok vannak.
A kérdező hozzászólása: Hát kb. óránként kellene. Az elsõ gondolatom nekem is ez volt.
A kérdező hozzászólása: Gondolok dagadtakra és rondákra egy fokkal jobb de alaphelyzetbe akkor se lesz.
Hány éves vagy? Ha még fiatal, akkor érthetõ, hogy ilyen hamar feláll. :) És mekkora?... :D
Megoldás: flex
A kérdező hozzászólása: 15 leszek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!