Találatok a következő kifejezésre: Mit tudok a pontjaimmal Miért jó (2 db)

Mit tudok csinálni a pontjaimmal? Miért jó nekem, ha sok van?

Nem tudom, érzékelhet?-e a különbség a meglév? kérdéssel. Nagyon igyekeztem, hogy érzékeltessem. Ha nem sikerült, akkor arra kérem, aki törli, hogy a másik kérdéshez válaszoljon arra a részre is, hogy mihez kezdjek a pontjaimmal? Ha semmit nem tudok velük kezdeni, csak vannak, azt is szeretném tudni.

Legjobb válasz: Jó,hogy valaki feltette ezt a kérde´st másként. Az én ke´rde´semet törölték erre vonatkozoán. Mert ha nem lehet semmit sem kezdeni velük,akkor te´nyleg minek is???

Jó, hogy valaki feltette ezt a kérde´st másként. Az én ke´rde´semet törölték erre vonatkozoán. Mert ha nem lehet semmit sem kezdeni velük, akkor te´nyleg minek is???
Az elõzõ kérdésre adott válaszban benne volt a lényeg, az oldalon való aktivitás mértékét mutatja. Ha ez neked semmit sem jelent, akkor neked semmit sem számítanak a pontok, és semmit sem tudsz velük kezdeni.
ez engem is érdekelne!
ezzel motiválnak bennünket, hogy aktívak legyünk az oldalon - mindenki szeret elsõ lenni amúgy másra szerintem nem jó pedig tök jó lenne, ha pl be lehetne váltani valamire, vagy nyerni lehetne valamit

A Nokia 6610i telefonnak miért van 4 csatlakozó pontja az aksihoz? Mire jó? Vettem bele új aksit és ki is próbáltuk a boltba és jó volt. De hazajöttem és nem tudom bekapcsolni + nem is tölti. Próbáltam másik töltővel, de mi lehet vele?

Legjobb válasz: A telefonod töltésvezérlõje a ludas. Ezt úgy tudod meg, hogy egy másik telefonból egy töltött akkut beleteszel. Ha azzal megy a telefon, de nem tölt akkor biztos lehetsz benne. Vagy a te akkud feltöltöd egy másik telefonban.

A telefonod töltésvezérlõje a ludas. Ezt úgy tudod meg, hogy egy másik telefonból egy töltött akkut beleteszel. Ha azzal megy a telefon, de nem tölt akkor biztos lehetsz benne. Vagy a te akkud feltöltöd egy másik telefonban.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!