Találatok a következő kifejezésre: Mit tudok a pontjaimmal Miért (7 db)

Mit tudok csinálni a pontjaimmal? Miért jó nekem, ha sok van?

Nem tudom, érzékelhet?-e a különbség a meglév? kérdéssel. Nagyon igyekeztem, hogy érzékeltessem. Ha nem sikerült, akkor arra kérem, aki törli, hogy a másik kérdéshez válaszoljon arra a részre is, hogy mihez kezdjek a pontjaimmal? Ha semmit nem tudok velük kezdeni, csak vannak, azt is szeretném tudni.

Legjobb válasz: Jó,hogy valaki feltette ezt a kérde´st másként. Az én ke´rde´semet törölték erre vonatkozoán. Mert ha nem lehet semmit sem kezdeni velük,akkor te´nyleg minek is???

Jó, hogy valaki feltette ezt a kérde´st másként. Az én ke´rde´semet törölték erre vonatkozoán. Mert ha nem lehet semmit sem kezdeni velük, akkor te´nyleg minek is???
Az elõzõ kérdésre adott válaszban benne volt a lényeg, az oldalon való aktivitás mértékét mutatja. Ha ez neked semmit sem jelent, akkor neked semmit sem számítanak a pontok, és semmit sem tudsz velük kezdeni.
ez engem is érdekelne!
ezzel motiválnak bennünket, hogy aktívak legyünk az oldalon - mindenki szeret elsõ lenni amúgy másra szerintem nem jó pedig tök jó lenne, ha pl be lehetne váltani valamire, vagy nyerni lehetne valamit
frissítsd/rakd újra a webkamera driverét
Majd december 15.-e után ki fogod tudni számolni!
két választott érettségid pontjai kellenek(két olyan tantárgy amit az egyetem is kér, elfogad.) pl: matek80% fizika 70% (emelt) ezeket duplázod, tehát 80szor 2 meg 70szer 2, az ugye pont 300 pont. Utána kapsz 40 pontot azért, amiért emelteztél így 340, és ha vannak nyelvvizsgáid(amiket nem tudom most h fognak számítani, de azért is így max 40 pontot kaphatsz


Nem tetszik a gépnek a játék.. vagy hibás a játék.
A kérdező hozzászólása: de ez az egész csak pár hete kezdõdött
akkor lehet hogy vírus :/
A kérdező hozzászólása: annak se mondanám, hanem az a gond h felemelegszik a gép, mer nézem a processzor figyelõt is azt fölmegy 80% fõlé mindig
A kérdező hozzászólása: de azt nem tudom h mér melegszik fel a gép, v mi miadt melegszik mi használja nagyon a gépet
takarísd ki, mert elvan porosodva
Magyarul amiket nem használsz (fájlok mappák stb.) azokat töröld ki
vegyel egy olyann propelleres hutot amit a laptop ala bedugsz es jo lessz. az a baj hogy tulmelegedik a gep es ennyi. nekem is ez volt megvettem a hutot es lam nem forrosodott. de meg ajanlom hogy olyan fel evenkent takaritsad ki a lapotopot mert jol felporosodhatott
Öcsém helyesírás miatt, inkább a gép is feladja :D

Hogy is van ez? Több napja fájdogált egy pontban a hasam, nem tudtam miért, ma mikor simogattam a picim rájöttem hogy a köldökömből áramol a fájdalom! Most vagyok a 17. hétben. és nem tudom pontosan hogy a köldök zsinor honnan hova kapcsolódik!?

Legjobb válasz: jujj...te azt gondoltad h a te köldöködhöz kapcsolodik valami is belülrõl? ez aranyos, de neeem...:) a baba köldökzsinorja a méhlepényedhez kapcsolódik, a lepény meg ugye a méh falán tapad. semmi köze a mi köldökünkhöz.

jujj...te azt gondoltad h a te köldöködhöz kapcsolodik valami is belülrõl? ez aranyos, de neeem...:) a baba köldökzsinorja a méhlepényedhez kapcsolódik, a lepény meg ugye a méh falán tapad. semmi köze a mi köldökünkhöz.
A méhlepénybe. Nem attól fáj, hanem attól, hogy ott gyengébb a szövet és fájdalmasabban tágul. 24 hetes kismama
Semmi köze a babád köldökzsinórjához. Nekem is nagyon fájt azidõtájt, gondolom azért, mert ott sokkal érzékenyebb a bõr és nyúlik meg olyan ingerek érik, amelyek elõtte nem. Nincs ok aggodalomra. Majd elmúlik. Legalábbis nekem a 27 hétben már nem érzékeny.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) így már értem:)
A kérdező hozzászólása: Igen azt!:) tudom h gáz, de nem értettem pontosan!:)

A Nokia 6610i telefonnak miért van 4 csatlakozó pontja az aksihoz? Mire jó? Vettem bele új aksit és ki is próbáltuk a boltba és jó volt. De hazajöttem és nem tudom bekapcsolni + nem is tölti. Próbáltam másik töltővel, de mi lehet vele?

Legjobb válasz: A telefonod töltésvezérlõje a ludas. Ezt úgy tudod meg, hogy egy másik telefonból egy töltött akkut beleteszel. Ha azzal megy a telefon, de nem tölt akkor biztos lehetsz benne. Vagy a te akkud feltöltöd egy másik telefonban.

A telefonod töltésvezérlõje a ludas. Ezt úgy tudod meg, hogy egy másik telefonból egy töltött akkut beleteszel. Ha azzal megy a telefon, de nem tölt akkor biztos lehetsz benne. Vagy a te akkud feltöltöd egy másik telefonban.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :D
Látja a IGO a gps-ed?
A kérdező hozzászólása: most már áttudom állítani a kiindulási pontot, elvileg van gps kapcsolat is, de mégsincs :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!