Találatok a következő kifejezésre: Mit tudok a pontjaimmal (64 db)

Igen van.
A kérdező hozzászólása: ......Esetleg tudod is hogy mi a neve?
példul... SeePassword http://imagerz.com/QEQQXEtvAwIBUAoYQAVQ vagy: Multi Password Recovery: http://imagerz.com/QEAUX0tvAwMHBQkcFQVQ esetleg: Recover Keys

Ha a Dm-ben regisztráltam a baba bónusz programban a kupon füzetet mikor kapom meg? Meg van benne határozva hogy mire mennyi kedvezmény van? Az aktive beauty kártyán lévő pontokat hogyan tudom beváltani és honnan tudom mennyi pontom van?

Legjobb válasz: A füzetet kb 6 hét múlva küldik. Rendes kuponfüzet, csak babacuccokra teszik a hangsúlyt. Meghatározott kedvezmények vannak. Az aktív beuty pontokat az üzletben lévõ automatánál tudod kiváltani, de az eladók segítenek, ha elakadsz. De nem bonyolult.

A füzetet kb 6 hét múlva küldik. Rendes kuponfüzet, csak babacuccokra teszik a hangsúlyt. Meghatározott kedvezmények vannak. Az aktív beuty pontokat az üzletben lévõ automatánál tudod kiváltani, de az eladók segítenek, ha elakadsz. De nem bonyolult.
De, ki kell váltanod a kuponfüzeteket, ha pontokkal vásárolsz. Az 50 pontost és a 150 pontost is megkapod, ezek elsõ oldaláról tépik ki rögtön a 15 és 25 %-os kupont, a füzet többi része a tiéd, ha akarod abból is felhasználhatsz vagy akkor, vagy késõbb is bármit. Az lutri, hogy mi kell belõle neked. Minden 200 Ft-os vásárlás után kapsz 1 Pontot! Én emiatt veszem már az összes "illatos" terméket a dm-ben, hogy gyûljön a pontom és nagyjából egy árban van a tescoéval, ami nekünk a dm mellett van.
Igen minden vásárlásnál pont lessz belöle.
Szia a dm.ben ahol a kuponfüzetet kiváltod letudod elenörizni mennyi pontod van a vonalkodal és az irányitószámal.A pontokat szerintem ugy érdemes felhasználni hogy ha pelust vagy 4db.os törlökendöt veszel kiváltasz 50 pontos kuponfüzettet és a jokert felhasználod ami 25százalék egy vásárolt termékböl.A másik lehetöség a 150 pontos füzi amiben 15százalék lejön az összes vásárolt termékböl.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem is kell kiváltani ezeket az 50 illetve 150 pontos kupon füzeteket?És ha beváltom a pontom akkor annak a vásárlásnak lesz pont értéke?Bocsi a buta kérdésekért de kezdõ vagyok :)
Utolsónak, az elõtted író vagyok! Én is azt írtam, hogy persze, be kell váltani, én sem hagytam eszeket veszni egyáltalán. Csak azt szerettem volna mondani, hogy nem feltétlenül olyan dolgok vannak benne ami újszülött babának való, hanem késõbb is lehet használni, ezért nem kell annyira várni a füzetet. Mi papmerst használunk, nekem jó a kupon, bár ha jól emlékszem a jokerrel nem is vonható össze, ezért így drágább. De aki más pelust szeret az nem is tudja használni...na de mindegy, aki érti érti, aki nem az nem...én csak segíteni szerettem volna:(
Azért van benne, egy-két jó dolog. Pl Pampers pelus 500 ft kedvezmény, ja, meg cumi ingyen, meg 1 doboz laktoherb tea ingyen, meg egy kis utazó intim mosakodó gél ingyen. Én azt mondom, a kedvezmény, az kedvezmény, és azt ki kell használni. Sok kicsi sokra megy. :)
Ne várjátok annyira azt a füzetet, mert nem extra nagy dolog van benne. Én pl. arra emlékszem, hogy sok pelus van benne 100-300 Ft engedménnyel, de én csak 1 félét veszek, a többi kupon nem is kellett. Aztán egy 2 dl-es gyümölcslé, az sem kell egy újszülöttnek még, weleda termékek, itatópohár, ott is pár száz az engedmény és még így is legalább egy ezres. Szóval ráértek késõbb is beváltani a kuponokat szerintem, nem maradtok le semmirõl. Kérdezõnek! A pontjaid bármire beválthatóak, én is gyûjtöttem elõtte a beauty kártyámon a pontokat és soha nem használtam fel, de a baba születése után könnyen elhasználtam õket. Ha ráállsz egy kedvenc és drága termékre, akkor a pontok felhasználásával sokkal olcsóbban tudod azt megvenni, mindegy, hogy még nem vagy bababónuszos. 200 pont beváltásával ha veszel egy nagy kartonos pelenkát, majdnem félárra jön ki: 50 pontos és 150 pontos füzetben lévõ jóker és végösszegi kupon használatával. A dm honlapján is meg tudod nézni a pontjaidat, be kell ütni a kártyaszámot és az irányítószámod a pinkód. Hamar meg fogod tanulni, és ha jól ügyeskedsz, akkor sokat spórolhatsz. Most én is várom a fényképek elõhívását, mert csak akkor veszem meg az egyéb dolgokat, pelus, fogkrém, stb. ha a képek is elkészültek, mert fel szeretném a 15%-os végösszegi kuponomat használni, sajnos most nincs több pontom, de így is több mint egy 1000-essel kevesebbet fogok fizetni.
ez engem is érdekelne... november elején adtuk be az igénylõ lapot és még mindig nem kaptam meg a kuponfüzetet :(((
A kérdező hozzászólása: Az jó akkor várhatom még egy ideig :( Köszönöm a válaszokat. Csak az a durva hogy a honlapon is és a boltban is 4 hetet mondtak mire megjön.
Szia.2hónap múlva küldték meg nekem...
A kuponfüzetet én 6 hete várom, már reklamáltam is és semmi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkine a válaszokat :)


Mire tudom felhasználni a pontokat?

Legjobb válasz: Valaki arra használja fel, hogy tapsikol magának otthon, hogy "jaj de milyen ugyes vagyok, én vagyok az 1."..ezzel no az onbizalma...tehát ingyen onbizalomfejlesztés...csak sajna nincs tisztában vele, hogy a kutyát nem érdekli, hogy kinek menyni pontja van...na jo talán kivétel az elso 10.helyezett...mert ok aztán nagyon gyurhatnak a pontokra!

Valaki arra használja fel, hogy tapsikol magának otthon, hogy "jaj de milyen ugyes vagyok, én vagyok az 1."..ezzel no az onbizalma...tehát ingyen onbizalomfejlesztés...csak sajna nincs tisztában vele, hogy a kutyát nem érdekli, hogy kinek menyni pontja van...na jo talán kivétel az elso 10.helyezett...mert ok aztán nagyon gyurhatnak a pontokra!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen. új vagyok itt és sokszor látom, hogy pontozásról beszéltek. lepontozzák egymást és nem.
MIlyen pontokat??? A gyakori kérdés által szerzett pontjaidat???-semmire
Nõ a respekted (k-val), ennyi. :)

Mi az a pontozás? Mármint, hogy itt kapunk pontokat!? Hol tudom megnézni, hogy hány pontom van?

Legjobb válasz: bal oldalon a föoldal,majda top-lista:)itt ugy kapsz pontokat,hogy válaszolsz a kérdésekre,és azt a többiek értékelik!bár sok jora ne számits,sok embernek az a happy.je hogy mindenkit lepontoz....

bal oldalon a föoldal, majda top-lista:) itt ugy kapsz pontokat, hogy válaszolsz a kérdésekre, és azt a többiek értékelik!bár sok jora ne számits, sok embernek az a happy.je hogy mindenkit lepontoz....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Nem is tudtam, hogy ilyen is van! Túl sok értelme valóban nincsen, mivel számomra nem ez az oldal lényege! Mindegy! Jóéjszakát!

TELC angol nyelvvizsgát raktam, de a levélre 0 pontot adtak, nem tudom mi lehetett a baj? Kérem aki járt már így, vagy tudna segíteni, az írjon!

Legjobb válasz: Miért nem kérsz a vizsgaközponttól betekintést és kérdezed meg tõlük, hogy mi volt a gond? Mondjuk aki olvashatatlanul csúnyán ír és nem tudják elolvasni, arra simán ráírják a 0 pontot, még akkor is, ha amúgy max pontos lenne.

Miért nem kérsz a vizsgaközponttól betekintést és kérdezed meg tõlük, hogy mi volt a gond? Mondjuk aki olvashatatlanul csúnyán ír és nem tudják elolvasni, arra simán ráírják a 0 pontot, még akkor is, ha amúgy max pontos lenne.
Akkor tényleg az lehet a pakliban, hogy félreértetted a feladatot.
A kérdező hozzászólása: Ceruzával írtam, szépen, olvashatóan. Betekintést is kértem, csak ott 30percet adnak, hogy gyorsan lekörmöljem a dolgokat és ennyi. Azért kértem itt segítséger, hátha valaki többet tud, és minnél elõbb el tudok kezdeni készülni a következõre.
(elõzõ vagyok még) #2 és #3-as válaszolóknak pedig azt üzenem, hogy ez hülyeség, mivel TELC nyelvvizsgán direkt felhívják a figyelmet, hogy lehet ceruzával írni, sõt még ajánlott is (esztétikai okokból, áthúzások elkerülése végett)
Én is voltam TELC-en angol B2 nyelvvizsgán (2X is) A második alkalommal én is a levelemre 0 pontot kaptam. Azt mondták, hogy ez elvileg annak volt köszönhetõ, hogy félre értelmeztem. Mármint ez azt takarja, hogy elvileg egy panasz levelet kellett volna írni a nyaralásról, én meg odaszerveztem a nyaralást. Remélem tudtam segíteni.
Mirõl kellett írni? Mi volt a feladat?
Vagy nem a megadott témáról írtál, hanem másról és azért nem fogadták el
jav. tollal
Lehet (nem jó) tolal írtad
A TELC szereti szivatni a jónépet, ráadásul elég gyenge is lett manapság. Több oka is lehet a 0 pontnak. - Nem a témáról írtál, a feladatot félreértelmezted - A terjedelem túl rövid/hosszú - Olvashatatlanul vagy rossz íróeszközzel írtál - "bemagolt" szöveg... ( ezt egyre több diáktól hallom, hogy ezt mondták nekik)
frissítsd/rakd újra a webkamera driverét
GGGGGG gágogni fogsz, onnan tudod.
A kérdező hozzászólása: köszönjük az értelmes választ
úgy érzed abban a pillanatban hogy felrobban a tested és öntudattalan állapotba kerülsz, erõd elhagy és egyszerûen boldogan az ágyba zuhansz :) Így tudom megfogalmazni..intenzívebb, erõsebb mint a cso.

Arcon, pontosabban az orr környékén azokat a fekete pontokat (amik valójában valami tüsik) mivel tudom leszedni?

Egyszer kaptam ilyen agyagszerű cuccot a gyógyszertárból, jó volt, csak keveset szedett le felkenéskor.

Legjobb válasz: Én mézet össze szoktam keverni kristálycukorral, majd átdörzsölöm vele az orrom környékén és minden nem kívánatos dolgot onnan leszed :)

Én mézet össze szoktam keverni kristálycukorral, majd átdörzsölöm vele az orrom környékén és minden nem kívánatos dolgot onnan leszed :)
tej meg egy kis zselatin. melegítsd meg míg kissé folyós nem lesz, kend az orrodra, várd, meg míg megszárad és húzd le. Csináld fürdés után, mikor a meleg gõz és pára felpuhította a bõröd. Vagy egy jó arcradír is megfelelõ. Azok egyébként mitesszerek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!