Találatok a következő kifejezésre: Mit tudni kistarcsan dolgozo dr (2 db)

Mit lehet tudni a kistarcsán dolgozo dr szabo főorvosrol? Mennyire jo orvos hogyan foglalkozik a betegeivel? Mennyi nála egy szülés?

Legjobb válasz: Én hozzá járok, de kizárólag a magánrendelõjébe gödöllõre, egyszer voltam nála a kórházba a genetikai uh-on és mondtam hogy többet inkább nem megyek!:) Álandóan hívták, berohangáltak hozzá és feszült is volt. A magánrendelõjébe egyébként sokkal kedvesebb, 5000 Ft egy alkalom, a rákszûrés az 6000Ft. A szülés pedig ha jól tudom 60-70e Ft nála. Nekem rengeteg ismerõsöm szült nála. Én jövõhéten megyek hozzá és akkor szeretném majd felfogadni õt a szülésre, akkor tudom majd meg egész pontosan mennyibe kerül, mert gondolom változtat az áron évente. Szóval rövidre fogva szerintem egy kedves doki, de van aki nem szereti.

Én hozzá járok, de kizárólag a magánrendelõjébe gödöllõre, egyszer voltam nála a kórházba a genetikai uh-on és mondtam hogy többet inkább nem megyek!:) Álandóan hívták, berohangáltak hozzá és feszült is volt. A magánrendelõjébe egyébként sokkal kedvesebb, 5000 Ft egy alkalom, a rákszûrés az 6000Ft. A szülés pedig ha jól tudom 60-70e Ft nála. Nekem rengeteg ismerõsöm szült nála. Én jövõhéten megyek hozzá és akkor szeretném majd felfogadni õt a szülésre, akkor tudom majd meg egész pontosan mennyibe kerül, mert gondolom változtat az áron évente. Szóval rövidre fogva szerintem egy kedves doki, de van aki nem szereti.

Mit tudni a kistarcsan dolgozo dr szabo lászlorol? Mennyi nála egy szülés?

Legjobb válasz: Szia! Én nála szültem anno az elsõ gyermekemet / ha fogadott orvosnak szeretnéd akkor nyugodtan kérdezz rá mennyit kér/ és maximálisan meg voltam vele elégedve. Sajnos most nem lehet a fogadott orvosom, mert nem Tarcsán lakom, de ott kell szülnöm, így csak reménykedem, hogy õ lesz az ügyeletes akkor éppen. 39 hetes kismama

Szia! Én nála szültem anno az elsõ gyermekemet / ha fogadott orvosnak szeretnéd akkor nyugodtan kérdezz rá mennyit kér/ és maximálisan meg voltam vele elégedve. Sajnos most nem lehet a fogadott orvosom, mert nem Tarcsán lakom, de ott kell szülnöm, így csak reménykedem, hogy õ lesz az ügyeletes akkor éppen. 39 hetes kismama
Szia! Én ugyan nem ismerem személyesen, de csupa jót hallottam róla különbözõ ismerõseimtõl. Azt nem tudom, van-e Kistarcsán terhesrendelése, mert eléggé lekorlátozták ezeket a dolgokat ott a kórházösszevonások óta. A magánrendelõje Gödöllõn van azt tudom. Amúgy én általánosságban úgy vettem észre, hogy 50-80 között kérnek a környékbeli dokik a szülésért, de erre nyugodtan rá lehet kérdezni, az orvosok megszokták ezt a kérdést.
Mi hozzá jártunk sokáig, de nem igazán javasolnám már õt! 7 hónap után sem tudta a feleségem nevét, igazán tájékoztatást sem kaptunk semmirõl. Végig nagyon kellemetlenül éreztük magunkat, mikor hozzá kellett menni. A szüléssel kapcsolatban az elsõ amit közölt, hogy 80.000 Ft.-ba fog kerülni. Sokan írják, hogy maximálisan meg voltak vele elégedve. Persze, hogy meg vannak, mivel nem volt semmilyen komplikáció! Amúgy sem lett volna, feltételezhetõen ez nem az õ érdeme, hanem a picié és a mamáé. Egy jó orvos akkor jó orvos, ha gond esetén is maximálisan meg tudja oldani a szituációt. Amúgy még a hetedik hónapban sem akarta megmondani, hogy fiunk, vagy lányunk lesz - persze mi már más vizsgálatán, 3D-n már 18 hetesen tudtuk, hogy fiú lesz! Szóval, ha kedvességre, korrekt hozzáállásra, megnyugvásra és támogatásra vágyik egy kismama akkor én nem javasolom!
Elõttem szólóhoz hasonlóan jártam, csak sajnos én a szülést is "végigcsináltam" nála. Nekem sem volt hajlandó megmondani a baba nemét, nem ismert meg, pedig rengetegszer voltam a magánrendelésén. Problémákkal nem foglalkozott. Volt, aminek én jártam utána helyette. Szülés megbeszélése abból állt, hogy közölte, mennyit kér. Szülésre majdnem be sem jött, hiába szóltak neki. Éjjel nem volt kedve felkelni. Ráadásul nekem jóval nagyobb összeget mondott a szülésre, mint a barátnõmnek. Egy kedves szava sem volt hozzánk. Szóval, ha ilyen orvost szeretnél, válaszd bátran!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!