Találatok a következő kifejezésre: Mit tudni Gáborról (3 db)

Mit tudni Nyulasi Gáborról? Tapasztalalatok?

Legjobb válasz: Két barátnõm szült nála. Én személyesen nem ismerem, de csak jókat mondtak róla. Ugye a Szt Imrében dolgozóról beszélünk? Én legalább is róla ennyit tudok. Ill. van valahol budán, a Kolossy tér környékén magánrendelése.

Két barátnõm szült nála. Én személyesen nem ismerem, de csak jókat mondtak róla. Ugye a Szt Imrében dolgozóról beszélünk? Én legalább is róla ennyit tudok. Ill. van valahol budán, a Kolossy tér környékén magánrendelése.
Szia! én tavaly nála szültem és meg voltam elégedve vele.Már szeretnénk másik babát és nála leszek megint.A tompa utcában van a magán rendelése, de a pontos címet és tel számot csak priviben adom meg ha kell. a szt.Imrében dolgozik sztem lelkiismeretes doki, nem egy beszédes doki, de mindenre válaszol amire kell. Én pl császáros voltam, hamarabb be kellett feküdjek egy nappal, de bejött hozzám, meg szülés után is látogatott.szval én csak jó tudok.Nekem is ajánlották én is ajánlottam már, most is van egy ismerõsöm aki oda jár és nála fog szülni.Írj ha kell a száma.Üdv:1éves baba mamája
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi szépen. Azóta hozzá járok, és ha minden jól megy augusztusban szülünk:) de köszi a segiteséget. szia
Szia! Tudnál pár szót írni a doktor úrról? Épp orvosváltást tervezek, és körbeérdeklõdök! :) Mennyibe kerül a magánrendelése? A szülés? Milyen árban van? Mik róla a tapasztalataid? Köszönöm elõre is! 16 hetes kismamó
A kérdező hozzászólása: Szia! Persze hogy tudok. Eddig én róla vagy nagyon jót, vagy nagyon rosszat hallottam. ÉN a nagyon jó táborba tartozok. Akér mikor volt gondom segitett, visszahivott ha nem tudta felvenni. BEjött hozzám a kórházba ha épp nem volt bent, vagy felhivott. NAgyon alapos volt. Egy rendelés 9 eFt nála, a szólésért ha jól emlékszem 70-t adtunk neki. HA kérdésed van nyugodtan irj privátot válaszolok ha a Manó hagy:) szia és boldog babavárást.:)
szerintem korrekt, alapos orvos, figyelmes, nekem maximálisan jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban, a Fehérvári úti sztk-ban "talákoztam" vele elõször, azóta a magánpraxisába járok inkább (11ezer/alkalom), elvégzett egy kismûtétet nálam, megbízok benne, körültekintõnek látom õt.

Mit lehet tudni Dr Nyulasi Gáborról? Milyen szülés közben?

Hozzá járok terhesgondozásra eddig semmi gond nem volt,de most vissza rendelt két hétre rá.nagyon nehezen tudjuk fizetni így is a vizsgálatokat,mert hirtelen munkanélküli lettem és már akkor nem akartunk váltani.tudja is,hogy mi a helyzet,mégis most azt érzem fölöslegesen hív vissza 2hétre.És azért nem kevés a pénz amit ott hagyok.Nem akarok egyenl?re ellenszegülni sem,mert nála szülök,de ezt így nem fogom bírni anyagilag.A szülésért sem kér keveset.

Legjobb válasz: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=179815&step=0&bw=1

A kérdező hozzászólása: Köszi, de ezzel nem mentem túl sokra a regisztrációnál is kb10szer kidobott ilyen olyan ürüggyel, így feladtam.
Nem írtad, hogy hány hetes vagy, de ha a végén jársz, teljesen normális, hogy 2 hetente van vizsgálat. Az én orvosom ekkor a felére csökkentette az addigi összeget. Sok sikert a babához!
A kérdező hozzászólása: Betöltött 30 hetes vagyok.De én egyre jobban azt érzem, hogy nem tudom neki kifeizetni majd-munknélküli lettem, ami nem volt bekalkulálva..és ezt õ tudja is.

Dr. Hetényi Gáborról mit lehet tudni?

Legjobb válasz: http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?p=2130604&sid=1..Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!