Találatok a következő kifejezésre: Mit tudnak azzal, aki közös udvarban (1 db)

Mit tudnak csinálni azzal, aki közös udvarban szabadon tart egy kutyát, amelyik nincs beoltva?

A házban lakik egy 9 f?s roma család. :( Van egy kutyájuk, tuti nincs beoltva, most akarjuk felnyomni, mert mindenkit ugat, kezdünk félni t?le, ráadásul van egy pici lányom, nem merem kivinni, tiszta stressz vagyok, ha véletlenül ki kell mennem a közös részre. Én amúgy imádom a kutyákat, azokat amelyek nevelve vannak, nekem volt 2 német dogom is régebben. Mit csinálnak a hatóságok, ha felnyomom ?ket, hogy nem oltatják a kutyát és nem kötik meg a közös részen? Hová kell forduljunk, hogy hathatós eredménye legyen? Ja és ráadásul szuka, így várható, hogy az els? tüzelés alkalmával ide fog kölykezni az udvarra. Akkor meg már mint anyakutya védeni fogja a kölykeit és lehet, hogy rátámad az emberekre.... Elkeserít?, szomorú a helyzet.... :(

Legjobb válasz: Telefonálj a gyepmesternek.Ha ugy látják a dolgot akkor pénzbüntetést kap a család és el is vihetik a kutyát. Nálunk az egyik szomszéddal volt a probléma hogy sok volt a kutyája és veszélyesek is voltak mert amikor kiszaladtak az utcára minden arrajáró gyerekre meg egy babakocsis anyukára is rátámadt.Én még vészhelyzet esetén hortam magamnál kést is önvédelembõl mert amikor mentem haza rámtámadt csak én gyorsabban tudtam szaladni.Szoval feljelentettük töbször is telefonáltunk a gyepmesternek mre kijöttek.Több mint 20000Ft-ra büntették meg õket és egy pár kutyát el is vittek.

Telefonálj a gyepmesternek.Ha ugy látják a dolgot akkor pénzbüntetést kap a család és el is vihetik a kutyát. Nálunk az egyik szomszéddal volt a probléma hogy sok volt a kutyája és veszélyesek is voltak mert amikor kiszaladtak az utcára minden arrajáró gyerekre meg egy babakocsis anyukára is rátámadt.Én még vészhelyzet esetén hortam magamnál kést is önvédelembõl mert amikor mentem haza rámtámadt csak én gyorsabban tudtam szaladni.Szoval feljelentettük töbször is telefonáltunk a gyepmesternek mre kijöttek.Több mint 20000Ft-ra büntették meg õket és egy pár kutyát el is vittek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, szerintem szólni fogok nekik, hátha elviszik a kutyát.
Hogyha nincs beoltva és valószínûleg a kölykezés után agresszív lesz -> nagy probléma, fõleg, ha gyerek is tartózkodik az udvarban. Hogyha nem lehet õket rávenni, hogy oltsák be, vagy vigyék MENHELYRE (azért emelem ki, mert szerintem az a kutya nem tehet róla, hogy rossz gazdái vannak és nem érdemli meg a gyepmesteri telepet, ahol valószínûleg elaltatnák), akkor sajnos marad a gyepmesteri telep és hogyha nagyon állatbarátok vagytok, akkor hirdetésekkel segíthettek neki normális gazdát találni. :) Csak ezt tudom ajánlani, de a legjobb lenne, ha beoltatnák, legelõször is. (Aztán ugye a kutyaiskola, hogy szocializálódjon, más kutyákhoz szoktatás, pórázhoz szoktatás stb. de nem hiszem, hogy ezekre már képesek lennének, hogyha még az oltást sem vállalták..)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnék venni simaszőrű foxterriert. Hol nézzem?

Persze nem keveréket.ha nem fajtisztát.Törzskönyv nem szükséges.Tud nekem valaki abban segíteni,esetleg melyik hírdető portálokon érdemes megnézni? Jófogás express kilőve...

13

A kutyámnak allergia következtében bizonyos helyeken nem volt bőre a nyáron, a bőre visszanőtt, de a szőre nem. Milyen módszerrel lehet visszanöveszteni a szőrét?

5

Melyik dobermann kennelt ajánljátok?

7

Mi lehet az oldal címe?

Egy ismerősöm német oldalról szokott rendelni az állatainak cuccokat. Pl a macskájának 16.000 ftért vett egy olyan kaparófát, amit a Fressnapfban 49.000 ftért árulnak. Minden nagyon olcsó a honlapon. Megkérdeztem tőle, de már napok óta nem olvasta el a levelet. Van, aki ismeri ezt az oldalt?

4

Dobermann munkavizsgája paneltartással?

Tudom, nem jól fogalmaztam de mégis.

11

Barf, fagyasztási idő?

Sziasztok!

8

Lehet a kettonek valami koze egymashoz?

Van egy 10 honapos goldenem, es tegnap kapott feregtelenitot. Csak nem tudom miert ugy emlekeztem, h szeptember elejen volt utoljara feregtelenitve, de amikor az allatdoki felhivta a figyelmemet, h maskor 3 honaponkent vigyem, kiderult, hogy en emlekeztem rosszul es augusztus elejen volt feregtelenitve, szoval 4 honap telt el. Ez volt kb delelott 11kor. Este 7kor kapott vacsorat (Eukanuba) es ra kb fel orara hanyt. A vacsoras reszt anyumek mondtak, mert en nem voltam itthon, ok meg persze nem neztek meg h ferges volt-e a hanyas. Nem hanyos tipus a kutyam, eleteben most hanyt masodszor, bar teny, h neha eleg mohon eszik. Szerintetek lehet a kettonek valami koze egymashoz, vagy feleslegesen aggodok?

8

A szomszéd ölebe kikészíti a házban lakókat? (! )

Ma is reggel fél 6 óta vékony, irritáló hangon ugat. Olyan hü..e kutya hogy nem veszi a lapot, hiába vinnyog, semmi nem történik. Mi a földszinten lakunk, hajnali fél 6 òta nem tudunk aludni mert a 4. emeleten ugat a dög. Tiszta álmos, fáradt vagyok, mennem kell dolgozni, a dög meg azòta is vinnyog. Több lakónak elege van ebböl az idióta vakarcsbòl. Vannak akik 3 müszakban dolgoznak, képtelen pihenni emiatt. Már szóltunk a kutyásnak, hogy valamit csináljon a döggel mert ugat. Erre visszakèrdezett: tényleg??? A másik az, hogy többször behugyozott ez a kutya a földszintre, az ajtó elé. Felmostam mert a bunkója otthagyja. Mit kezdjünk a szomszéddal és az idióta vakarccsal?

14

Kutyám babéziás lett. Szerencsére meggyógyult. Elmúlik majd?

de az állatorvos szerint az imizoltól van,hogy amelyik lábába kapta,annak a lábának a "bokáját"nem érzi,ha kibicsaklik.Elején még, csak rugdosott a lábával.Elmúlik,vagy örökre ilyen lesz a lába?

3

BARF-os etetés drága?

Szóval olcsóbban jövök ki vele mintha granulátumokat veszek.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!