Találatok a következő kifejezésre: Mit tudnak azzal, aki (528 db)

Mit tudnak azok akik meg tudják szerezni és tartani azt a nőt akit akarnak? És mit nem tudnak azok akik erre nem képesek, pedig akarnak és tesznek is érte és nincs semmi különös hibájuk? Ez csupán a szerencsén múlik?

Legjobb válasz: Becsülik, tisztelik, szeretik és mindezt kifejezik szavakkal és tettekkel is. Ennek ellenére nem csak a férfin múlik a dolog. Sok nõ egyszerûen bedilizik és mindent felrúgva új kapcsolatba kezd. Ezért személyesen fõleg a nõi magazinokat hibáztatom, ahol bebeszélnek minden szart, hogy milyen az ideális férfi és a tökéletes kapcsolat. Valaki meg elhiszi, hogy hogy minden reggel rózsaszirmos ágyban fog ébredni és az álomférfi, aki mellesleg testfelépítésben veri a görög isteneket tálcán hozza a reggelit. Mindez természetesen egy olyan éjszaka után mikor a nõnek sorozatban vagy ötször volt orgazmusa ami feltöltötte energiával és még a pattanásait is elmulasztotta. Mivel ez a való életben igen ritkán jön össze keresget. Ja és nõként ez a véleményem. Boldog házasságban élek és szeretem a férjemet akkor is ha reggel arra ébredek, hogy a ruhát megint a padlóra szórta le. :)

Becsülik, tisztelik, szeretik és mindezt kifejezik szavakkal és tettekkel is. Ennek ellenére nem csak a férfin múlik a dolog. Sok nõ egyszerûen bedilizik és mindent felrúgva új kapcsolatba kezd. Ezért személyesen fõleg a nõi magazinokat hibáztatom, ahol bebeszélnek minden szart, hogy milyen az ideális férfi és a tökéletes kapcsolat. Valaki meg elhiszi, hogy hogy minden reggel rózsaszirmos ágyban fog ébredni és az álomférfi, aki mellesleg testfelépítésben veri a görög isteneket tálcán hozza a reggelit. Mindez természetesen egy olyan éjszaka után mikor a nõnek sorozatban vagy ötször volt orgazmusa ami feltöltötte energiával és még a pattanásait is elmulasztotta. Mivel ez a való életben igen ritkán jön össze keresget. Ja és nõként ez a véleményem. Boldog házasságban élek és szeretem a férjemet akkor is ha reggel arra ébredek, hogy a ruhát megint a padlóra szórta le. :)
Nõi logika. Soha senkinek sem sikerült még megfejtenie ezt. :D
Viccparádé az összes emberi kapcsolat.
Szia! A lány érzésein. Nem feltétlen hibás bármelyik fél is. Ez azért nem ilyen egyszerû :) Persze vannak kizáró hibák, de nem feltétlen történik bármi :) Szóval mondhatjuk, hogy szerencse :)
A kérdező hozzászólása: Vannak pénzéhes nõk és vannak akik nem azok. Ezek szerint ehhez is szerencse kell, hogy olyat találjunk aki vonzó is és nem pénzéhes. 17:48, Akkor ezek szerint a szerencsén múlik, mert a vonzóságomon nem tudok változtatni? Na és mi van azokkal akik úgy néznek ki mint egy plázacica és mégsem pénzéhesek?
Hogy a kérdésedre válaszoljak: sajnos vagy magasra teszed a mércét, vagy nincs szerencséd. Ritka az, ha két egymáshoz illõ ember talál egymásra úgy, hogy az kölcsönös is. Én 25 múltam és egy embernél éreztem ezt, és mégsem jöttünk össze. De sok nagyon barátságos fiú akart velem járni, nos, én nem vonzódtam. ezen nem tudok változtatni. a szerelem, vonzódás vagy jön, vagy sem. És valamennyire vonzónak kell tartanod azt az embert is! Nos, itt nem a macsó külsõt értem, hanem valamilyen vonzalom szerû érzést, hogy pl. szívesen hozzábújnál, átölelnéd...stb. De ha ez nincs meg, hiába imádod a pasi belsõjét, akkor is csak jó barát, beszélgetõpartner marad! L.25
61%-os veled nem az a baja a nõknek, hogy csóró vagy, hanem az, ahogy megnyilvánulsz, meg amit gondolsz a nõkrõl. Gondolom, te kinézetre a plázákra buksz, mert csak azok, akik buknak a BMW-s pasikra, meg a buta lányok. Gondolom ezek a nõk jönnek be neked...hidd el, náluk esélyed nincs, de a normális lányokhoz még annyira sem....és nem a lóvé miatt! L.25
10.33 vagyok. Tudod, lehet hogy olyan barátaim vannak akik olyanok mint én, vagyis az embert értékelik és nem azt amije van. Itt vagyunk mi, már két éve együtt, és nem érdekelnek a négy csillagos szállodák stb. Az én iwiwemet nézheted, egy kirándulós kép van fenn, Visegrádon címmel:) (ami egy külön sztori, hogy hogy sikerült oda is eljutni) De ennek ellenére, simán el képzelem vele a jövõmet. Egyikünknek sincs autója, de még jogosítványunk sincs. Egyenlõre más dolgokat tartunk fontosnak. A családi körülményeink egyikünknek sem rosszak, de a szüleink nem pénzelnek minket mert annyira jól õk sem állnak. Ezt annyira nem is bánom, mert talán így mindketten jobban megbecsüljük azt amit megveszünk. Szerintem a 70% túlzás, van igazság abban amit mondasz, nem ezt firtatom. De max fele-fele lehet az arány. De azt se értem miért beszélsz így velem, miközben én pont a jó oldalon állok, amiben kételkedsz hogy létezik. Mégis úgy beszélsz velem, mintha azt írtam volna, hogy nem kezdek olyan pasival akinek nincs minimum egy autója. Pedig pont nem ezt írtam!
annak aki a péntest választ írta!: én egy kõgazdag gyerek mellett nem voltam egyáltalán boldog, megismertem a csóró festõ páromat egy aluljáróban, és már ott tudtam, hogy õ Õ...ennek már 5 éve, és leszarom hogy nem kapok mindennap valami anyagias dolgot, mindig fest rajzol valami szépet, szeret, szeretem, van amikor ennünk sincs mit, most a net az új 'csoda' de boldog vagyok mindazok nélkül, amiben részem volt a pénzes gyerek mellett...
11:18 tudod a férjemnek semmije nem volt mikor összeházasodtunk. A családjának se. Anyósom a mai napig önkormányzati lakásban lakik. Nem tudott elvinni rákot enni, csak egy cukrászdába sütiért. A mai fogalmak szerint még csak nem is jóképû. Amiért mégis bele szerettem azok pontosan a belsõ értékei. A kedvessége, a figyelmessége, ahogy velem beszélt stb... És persze a hite, az elképzelései a jövõrõl. Ne haragudj, de ahogy te itt írsz és vélekedsz a nõkrõl akkor se kellenél ha Adonisz lennél Ferrarival. (Nem mintha ez valaha is érdekelt volna) Szerintem add fel az elõítéleteidet és akkor több esélyed lesz normális nõt találni. Ha ilyen bunkó módon állsz hozzá, hogy minden nõ pénzért hajtó K... akkor ne csodálkozz. Nem mindig a másik a hibás.
10:33.Szóval gratulálok neked elég érdekes lehet a baráti köröd.Kicsit írigyellek is.Csak tudod a statisztikák mást mutatnak.Csak nézz már meg my-vipen iwiw-en pár lányt(elég sok van)párommal egyiõtomban párommal görögban stb.Na és akkor nézd meg a lányt és nézd meg a fiút.Szóval szerinted a mai kapcsolatok 70%- nem az anyagiakról szól?De ha te ezt valóbgan így látod akkor gratulálok és kívánom h maradj meg a magad rózsaszín kis világában.Tudod lakótársam 23/L(egyetemista)ugyan ezt mondjaugyanúgy lenézi a pénzre hajtós csajokat meg a lóvéjukkal kocsijukkal nõkhöz jutó nyálgépeket.De valahogy õ is mindíg csak olyan palikkal áll össze akik a plázába hordják 1500ft-ért kávézni.Meg 4 csillagos szállodába rákot vacsorázni.Ja igen elsõ randin 20ezres bulgari parfümöt kap vagy aranyláncot és szerinte ez a helyes.És hagy ne mondjam h milyen férfiakkal szokott összeállni.Nem nevezném õket jóképûnek.A mostaniról(hetente van neki 2-3)annyit tudok h mi a keresztneve meg h fûthetõ bõrülések vannak a kocsijában.De tegnap jöttek meg wellness hétvégérõl.Az én haverjaim is próbálkoztek nála akadt köztük nem 1 sokkal jobb képû jobb testalkatú src mint a paliai.Csak ugye no kocsi no pénz no 4csillagos szálloda.Aztán szerinted vette annyira is a fáradtságo h legalábbmegismerje õket?(mert ugye a nõk auzt mondják h a belsõ értékek)Dehogy vette inkább lelépett egy olyan sráccal akinek van 1 luxus bmw-je és akirõl az egész egyetem tudja h csak megkeféli aztán dobja a nõket.De volt drága vacdora volt kocsikázás.Így zéttette a lábát.Na kb ennyit a nõkrõl.
01.39 jól sejted jönnek a nõi válaszolok, de egy biztosan, én. Csak a saját baráti körömben ha körbe nézek egyetlen egy olyan csaj van akinek számít a pénz. Senki másnak nem. Köztük nekem sem, 21 éves vagyok és foglalkoztat a jövõm, ennyi erõvel szóba se kéne állnom a jelenlegi párommal aki örül ha a tandíját a hónap végén valahogy kifizeti (ami amúgy nem is olyan sok). Õ is 21 éves, két éve vagyunk együtt és nem mérvadó az anyagi helyzete. Mégis tökéletesen boldog vagyunk, hát nem jutunk el minden évben nyaralni meg ilyenek. De kit érdekel? A saját városkánkban is lehetünk pont olyan boldogok mint mondjuk a Balaton mellett. Úgy gondolom, aki nõ és pénzre hajt az sekélyes és lelki szegény õket csak sajnálni tudom, de téged is hogy ezt feltételezed, nem találkozhattál még igazi nõvel.
Vann benne szerencse is, megtalálni azt a nõt, és azt a hangot, igen. Szerelmesnek lenni, és ezt kifejezni. Nem mindenkinek megy ez olyan könnyen, de vannak "szerencsések", akik nyíltabbak ilyen téren.
Haver a kúlcsszó a 4 betû.Tudod a pénz.A nõk mielõtt belemennének 1 hosszú kapcsolatba azért elég rendesen felmérik a terepet h mi a szitu pénz terén.Akik nem tudják megtartani azok többségében mondom többségében nem megfelelõek anyagilag.Most persze majd jönnek a nõi kommentek h ez nem igaz õt a nõket egyáltalán nem érdekli a pénz bla bla bla.Elég ha kimész az utcára és megfigyeled h a sok nyálas gyíkarcú hülyegyerekek milyen nõkkel szaladgálnak.És mondjuk nézz meg pár jóvágásû srácot de olyat akinek se kocsi se milliók.És a kérdésedre meg is kaptad a választ.Remélem segített.
Azért ez felháborító h még így névetelenül is milyen álszentek a nõk.Én nem azt mondom h minden nõ csak a pénzre hajt.Mert ez nem igaz 10bõl 7 megy kimondottan a pénzre.De viszont ez bizonyított tény ha gazdag vagy akkor nincs az a nõ akit nem kaphatnál meg.A képlet 1szerû drága vacsorák drága ajándékok wellnes 7vége.És kb ennyi is.Az pedig h milyen vagy vele szart se ér.Csak nézzük már meg h a sok bunkó h beszél a nõjével h a haverjai eõtt alázza a párját.És a lány mégis velük marad mert ugye van pénz.Én 25/F vagyok.Albérletben lakom 2 "4 éves egyetemista lánnyal.Mikor múltkor megkérdeztem az egyiket h te figyu mát tudod van az a srác a egyetmenaki minden héten új barátnõt tart.Na ha neki nem lenne luxus mercije(típúst nem tudom mert nem értek hozzá)akkor szerinted szóba állna vele ennyi lány?Na most a dologhoz tartozik h a gyerek nagyon csúny(arcra)testalkatra meg katasztrófa.A lakótársam hangosan röhögött h hol vele dehogy is szegény csúnya és hozzátette h neki nem tetszik(ja meg persze nagyké bunkó is)Aztán 1 hét se elet bele és közölte a lány h este nem lesz itthon mert....na kivel megy Miskolc legelegánsabb éttermébe vacsorázni??????

Mit tudnak azok, akiknek összejön a párkapcsolat, akiknek keresik a társaságát ilyen célból?

Kell ehhez valami "különleges" tulajdonság vagy hozzáállás? Vagy csak simán a szerencsén múlik?

Legjobb válasz: Határozottság, önbizalom, jókedv és mosolygás kell. Meg egy csipet titokzatosság :)

Határozottság, önbizalom, jókedv és mosolygás kell. Meg egy csipet titokzatosság :)
Örökölni kell egy szép arcot, a többi már jön magától.
Nyitottnak es vidamnak, izgalmasnak kell lenni..kb. ennyi.
Jó génekkel kell születni, és ennyi.Ha az megvan és jól nézel ki, onnantól az összes többi megvan amit a többiek írtak.
Magyar pasik: nem az a fo baj, hogy rondak vagytok, hanem az, hogy a tobbsegetek igenytelen, motivalatlan es unalmas, es nektek megis mindenbol a legjobb kellene. Akinek nem inge, ne vegye magara.

Akinek ez a kedvenc idézete, az mit tud az életről, a házasságról?

"Két szem összevillanásában néha nagyobb titok rejlik,mint húsz év házasság történetében."

Legjobb válasz: Szerintem a kedvenc idézet és hogy mit tud az életrõl semmiféle összefüggés sincs! :) Nekem pl. ez a kedvenc idézetem: Mosolyogj mindig, hadd higgye a többi ember, hogy csak neki van sz.r napja! - jó kedvre derít, és talán van benne némi igazság is!

Szerintem a kedvenc idézet és hogy mit tud az életrõl semmiféle összefüggés sincs! :) Nekem pl. ez a kedvenc idézetem: Mosolyogj mindig, hadd higgye a többi ember, hogy csak neki van sz.r napja! - jó kedvre derít, és talán van benne némi igazság is!
Nekem nem ez a kedvenc idézetem, de értem, azaz érteni vélem. Két szem összevillanása NÉHA nagyobb titok, és itt a néhán van a hangsúly, tehát nem mindig, szóval ez lehet egy páratlan és váratlan ajándék, csoda, míg egy húsz éves házasság NÉHA dögunalom. És akkor nincs is mit csodálkoznunk az egész mondáson.
Szerintem ez az idézet az elsõ pillantásra örök szerelmet akarja leírni... Nekem nem tetszik.
Utolsó leírta a tutit!


Ha valaki hazugságok és álnok cselvetések útján jön össze a párjával, és a párja nem tudja, miket művelt az, akivel összekerült, és máskülönben nem is kerültek volna össze, tud lelkiismeret-furdalás nélkül boldog lenni? Mi lenne, ha kiderülne?

És akivel összekerült, ? is áldozat volt a színjátékban, és utálta azokat a dolgokat, amikr?l nem tudja, hogy az tette, akir?l azt hiszi, hogy ?szinte...

Legjobb válasz: Az ilyen ember ellopja egyszerûen a másik életét. De az életben minden, de minden kerek: visszaüt. Nyilván tud furdalás nélkül boldog lenni, ha sokmindent képes volt elkövetni szintén furdalás nélkül... Aztán idõvel talán magába száll, és megbánja, amit tett. De a másik ember, a párja döntéshez való lehetõségét már senki nem adja vissza. Ezért írtam, hogy ellopja a másik akaratát, éveit...

Az ilyen ember ellopja egyszerûen a másik életét. De az életben minden, de minden kerek: visszaüt. Nyilván tud furdalás nélkül boldog lenni, ha sokmindent képes volt elkövetni szintén furdalás nélkül... Aztán idõvel talán magába száll, és megbánja, amit tett. De a másik ember, a párja döntéshez való lehetõségét már senki nem adja vissza. Ezért írtam, hogy ellopja a másik akaratát, éveit...
Húúú. Hát többször és lassan kellett elolvasnom, hogy nagyjából megértsem mirõl van szó. Elõbb utóbb úgyis borul a bili, és lesz nagy sírás-rívás, csak lehet, hogy már késõn. Volt egy kedves kolléganõm, õ mindig azt mondogatta, mindenki megkapja, amit megérdemel...
meséld el a konkrét történetet és talán jobban tudunk segíteni.
A kérdező hozzászólása: Áldozat voltam egy ilyenben, mint ha kihúzták volna a talajt alólam, azóta a levegõben lógok.
Nem is tudom hogyan, de nekem (nekünk) sikerült pozitívan kijönni egy ilyen szituból. Nekem csak játék lett volna a srác, akit kiszúrtam magamnak, sokat hazudoztam neki, tettem a szépet stb. és 3 hónap után ki akartam dobni. Elmeséltem neki mindent, gondoltam majd megharagszik és könnyebb lesz. De nem. Azt mondta szeret, nem érdekli miért és hogyan játszottam, neki jó volt az a 3 hónap... nos azóta eltelt 8 év és elsõ babánkat várjuk. Sajnálom, hogy neked rosszra fordultak a dolgok.

Mit tud az csinálni, aki nemzetközi kapcsolatokra megy? Például ELTE TáTK.

Milyen diplomát kap és hol tud elhelyezkedni? És mit csinál? Mir?l tanulnak?

Legjobb válasz: Ismerve az ELTÉ-t, ez nem jelent mást, mint a tárgyak átcsoportosítását :) Kicsi politológia, szociológia, szoc.pol, jog, közgazdaságtan, meg persze nyelvek. Amolyan egyveleg. Ez gondolom önmagáért beszél és nem kell leírnom, hogy mit fog tudni az csinálni, aki elvégzi a szakot. Viszont akit ezek a tárgyak érdekelnek, és nincs határozott elképzelése, annk megfelelõ szak lehet.

Ismerve az ELTÉ-t, ez nem jelent mást, mint a tárgyak átcsoportosítását :) Kicsi politológia, szociológia, szoc.pol, jog, közgazdaságtan, meg persze nyelvek. Amolyan egyveleg. Ez gondolom önmagáért beszél és nem kell leírnom, hogy mit fog tudni az csinálni, aki elvégzi a szakot. Viszont akit ezek a tárgyak érdekelnek, és nincs határozott elképzelése, annk megfelelõ szak lehet.
Engem is érdekelne.
csak a TáTK-t ne!! oda járok, és ott fogom hagyni. hacsak nem közgazdaságtan, hagyd azt a kart, hidd el semmire se viszed.
általában elítélik... ez Magyarország a rendõrség meg szarik az egészre
Sztem csináld azt amit én:egy csákány nyele itt figyel az ágyam mellett...
A kérdező hozzászólása: XD De az mekkora, ha még 8 napon túl gyógyuló sérülést szerez még én ütöm meg a bokám. :D
Ha ki akarnának nyuvasztani nem nagyon érdekelne.Márpedig a "pirított magyarok" nem tökölnek sokat. A "csákányos" XD
Szerencsétlen ország szerencsétlen törvények ha 2-n jönnek bármivel megvétheted magad de csak ha rád támadnak!áramot a kerítésbe nem ajánlom mert az öreg bácsit is meghurcolták miatta amiért a retkes cigányokat nem hagyta lopni....

Mit tudnak azok az 50-es, 60-as férfiak akik fiatal lányokat szednek fel?

Nem a pénz a mérvadó, az biztos. Ismerek egy 57 éves embert, aki már a 4. fiatal barátnőjét fogyasztja az elmúlt 2 hónapban.

Legjobb válasz: Mindig megtalálja azokat az elcseszett elmeállapotú lányokat,akik erre vevõk.

Mindig megtalálja azokat az elcseszett elmeállapotú lányokat, akik erre vevõk.
hát az emberek megvannak bolondulva
Komoly "barátnõ" lehet, ha 2 hónap alatt már a 4.-et fogyasztja. :) Maradjunk annyiban, hogy megdugja õket... Olyasmit tudnak, amit bármelyik tapasztaltabb férfi tud, és a fiatal lányoknak ez imponál, mert a korukbeli pasik nem tudnak udvarolni.
Ha a tanáraimból indulok ki... akkor tudnak udvarolni. Legalábbis amikor én az idõs tanáraimmal konzultálok, mindig teszik a szépet, sosem bírom ki pironkodás nélkül, olyan szépeket tudnak mondani. "hogy maga milyen gyönyörû!" "maga a legszebb diákom" "ha megint 20 éves lehetnék... biztos magácskának csapnám a szelet" stb. Úgy tudják mondani a szépet.
És ha mégis a pénz miatt? mert gondolom egy nõ nem feküdne össze egy 60as pasival.
A tanári pálya szégyenei ezek a viagrával tuladagolt vén f*szok, ezért végzi el annyi ostoba lány játszi könnyedséggel a gimnáziumot, vagy az egyetemet.

Mit csinálnak azzal aki nem tud 30 napon belül kifizetni 100000 Ft bírságot?

Börtön vagy csak fogda jár érte?

Legjobb válasz: Ha pl közlekedési, vagy hasonló bírság akkor fogház azaz le kell ülni. Be kell vonulni Baracskára.

Ha pl közlekedési, vagy hasonló bírság akkor fogház azaz le kell ülni. Be kell vonulni Baracskára.
Egyébként a fellebbezési idõ alatt kellett volna írni egy fellebbezési, vagy enyhítést, részletfizetést kérõ levelet, amit általában el is fogadnak. A részletfizetést minden esetben.
Kérj részletfizetést, mindenhol adnak.Például azzal húzhatod még egy két hónapig.De aztán a részleteket fizesd, mert akkor gáz van.

Valaki tud segíteni, hogy mit jelent az "akkor és csak akkor"?

Azt értem, hogy például 6|n <-> 2|n ^ 3|n, de például, ha az van, hogy 12|n <-> 2|n ^ 6|n miért nem igaz? Mert az akkor azt jelenti, hogy az esetben igaz, meg még esetleg más estben is (ez az eset itt nem áll fenn). Az akkor és csak akkor azt jelenti (szerintem), hogy csak akkor osztható 12-vel, ha 2-vel és 6-tal is. De viszont ez fennáll, mivel ha már az egyikkel nem osztható, akkor 12-vel sem osztható.

Legjobb válasz: Meg is válaszoltad a kérdést.

Meg is válaszoltad a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Értem, hogy azt mondtad és igazad is van, hogy nem ekvivalensek egymással, de nem ez a problémám. Hanem, hogy 12|n akkor és csak akkor igaz, ha 2|n (egyszerûség kedvéért a 6|n-nekt kihagyom). A csak akkor azt jelenti, hogy máskor nem. Ha 2 nem osztója n-nek akkor 12 nem osztója n-nek.
Szóval, mit mondtam a 2|n ^ 6|n bõl nem következik, hogy 12|n!!! Pl 6, 18, 30 ezek mind olyan számok, melyek 6al és 2 vel oszhatóak, de 12-vel nem.
A kérdező hozzászólása: Nem fordítva, hogy ha a következmény igaz, akkor a feltétel is, az akkornál?
Akkor és csak akkor, annyi mint ekvivalencia. Van egy feltétel, és egy következmény. Tehát: akkor - ha a feltétel igaz, akkor a következmény is. megfordítva, csak akkor - ha a következmény igaz, akkor a feltétel is. Más szavakkal: ha az egyik igaz, akkor a másik is igaz, de csak akkor, máskor nem. (Még másképpen - nevezik szükséges és elégséges feltételnek is)
A kérdező hozzászólása: De viszont 2|n ^ 6|n szükséges és elégséges (sõt még annál is több) feltétele 12|n-nek, tehát 12|n akkor és csak akkor igaz, ha 2|n ^ 6|n. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy az állítás igaz, de az bikondicionális jelentése szerint ("Arra való, hogy két tagmondat felhasználásával olyan összetett mondatot képezzünk, mely szándékaink szerint azt fejezi ki, hogy mindkét tagmondat ugyanazon körülmények között tekinthetõ igaznak és hamisnak.") nem. http://hu.wikipedia.org/wiki/Bikondicion%C3%A1lis
És lényegében a "ha már az egyikkel nem osztható, akkor 12-vel sem osztható." részben nem a " csak akkor" részt erõsíted meg, hanem az " akkor" részt. Mert a" 12|n " szükséges feltétele, hogy "2|n ^ 6|n ", de nem elégséges, és épp ez utóbbi bizonyítaná a " csak akkor" részt. És "csak akkor" csak akkor van, ha relatív prímekre játszod meg a szabályt, ahogy az elõzõben írtam. És bocs, hogy több részben írtam :D
Pontosabban, kicsit alaposabban átgondolva a kérdést, illetve máshonnan megközelítve a gondolatmenetedet: "csak akkor osztható 12-vel, ha 2-vel és 6-tal is. De viszont ez fennáll, " <- nem áll fent, mert a kettõvel és a hattal való oszthatóság nem jelent 12-vel valót. Pl: 6 osztható 2 vel és 6al, 12vel meg nem.
Igen, épp amiatt, mert a "12|n <-> 2|n ^ 6|n " nem igaz. Csak akkor van az, hogy "a*b|n <-> a|n ^ b|n", ha (a, b)=1, azaz a és b legnagyobb közös osztója 1, vagyis relatív prímek.
A kérdező hozzászólása: Értem, hogy az ekvivalencia visszafele is igaz és ha n|2 ^ n|6 nem feltétlenül osztható 12-vel, de az akkor és csak akkor szó szerint nem ezt jelenti
A kérdező hozzászólása: Igen, már értem, köszönöm a válaszokat. És bocsi, hogy érthetetlenül fogalmaztam, de máshogy nem tudtam.
Igen, kevesebb cukrot kell enned. Az orvos ír fel rá gyógyszert a súlyosságához viszonyítva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!