Találatok a következő kifejezésre: Mit tudnék azzal (2585 db)

Mi a különbség a gyakorlatban az olcsóbb és adrágább típusó box között? Mit tud az egyik és mit tud a másik, amiket egymás mellett hirdetnek?

Egy szórólapon belül van 7000-ért és 10000-ért is készülék, miben jobb a drágább? tud valamelyik mûsorrögzítést? vagy csak extra kártyával is bõvíthetõ a drágább?

Legjobb válasz: Mindegyik mûszaki adataiban szerepel mit tud. Csatornaszám, processzor, memória, váltási idõ, csatlakozók fajtája, net és rögzítési lehetõség... Soroljam? Nézd meg, ítéld meg és aszerint dönts. Persze van még gyártó is... Nem mindegy kinek neve alatt fut.

Mindegyik mûszaki adataiban szerepel mit tud. Csatornaszám, processzor, memória, váltási idõ, csatlakozók fajtája, net és rögzítési lehetõség... Soroljam? Nézd meg, ítéld meg és aszerint dönts. Persze van még gyártó is... Nem mindegy kinek neve alatt fut.
Az Alcor HD 2650-et vegyed, az egy bevált típus !7000be kerül, a drágábbak képesek a kódolt adások vételére ha elõfizetsz rá
A kérdező hozzászólása: Ez az Alcor kepes rogziteni az adast?
Igen, a felvételt számitógépen is meg tudod nézni illetve szerkeszteni

Mit tud az Apple iPod Nano G6 és mennyibe kerül?

nagyon megtetszett, és lehet hogy akkor ez kérnék karácsonyra :)

Legjobb válasz: Mi alapján tetszett meg, ha azt se tudod mit tud? Szépen csillog rajta az alma?

Mi alapján tetszett meg, ha azt se tudod mit tud? Szépen csillog rajta az alma?
elõzõ hozzászólónak: attól hogy nem tud róla semmit még tetszhet neki, pl látta kirakatba vagy interneten... de mondjuk igaz, hogy "google a barátod" és gyorsan utána tudsz nézni :) http://store.apple.com/hu/browse/home/shop_ipod/family/ipod_.. olyan 45.000Ft. Nekem is nagyon tetszenek az apple cuccok, de viszont eléggé drágák, fõleg ez... szóval ha csak a zenelejátszás fontos (és mindenféleképpen apple terméket akarsz) akkor egy iPod shuffle is elég, de ez csak 2 GB. Ha kicsit többre is szeretnéd használni pl. FM rádió, képnézegetés (habár egy ekkora képernyõn nem sok értelme van szerintem), sporthoz vagy csak egy drága órának szeretnéd használni (lehet hozzá venni pántot és úgy), és fontos az érintõ kijelzõ és pénzed is van akkor iPod nano. Én viszont inkább hozzádobnék még egy kis pénzt és vennék egy iPod touch-t mert majdnem ugyan azt tudja mint az iPhone (vagy más telefon) csak telefonálni nem tudsz vele, de tudsz vele zenét hallgatni, WiFi-zni, játszani (AppSotre)... csak ez már nagyobb szóval ha kicsit akarsz akkor marad az elsõ kettõ :) esetleg ha te tényleg csak zenét akarsz hallgatni , esetleg videót vagy filmet nézni és nagy hely kell akkor iPod classic, de ez a legdrágább viszont 160 GB és 36 órányi akkumulátor idõ :) amúgy itt van minden leírva: http://www.apple.com/hu/ipod/
elõzõ vagyok... " de viszont " NINCS :) karóra: http://store.apple.com/hu/product/H6769ZM/A/iWatchz-Timepiec..
Én is vettem egyet. Az én okaim: 1. Viszonylag olcsón hozták amerikából 2. A zenelejátszással nem a telefonom satnya aksiját terhelem. 3. Karóraként is használható, ha veszel hozzá egy óraszíjat, így ha a pulcsid ujjában vezedet el a fülhallgató kábelt kevesebb gond van vele. 4. Speciel én sokat futok és nagyon hasznosnak tartom a nike+ programot, amivel eddig szintén a telefonom aksiát gyötörtem

Mit tudnak azok akik meg tudják szerezni és tartani azt a nőt akit akarnak? És mit nem tudnak azok akik erre nem képesek, pedig akarnak és tesznek is érte és nincs semmi különös hibájuk? Ez csupán a szerencsén múlik?

Legjobb válasz: Becsülik, tisztelik, szeretik és mindezt kifejezik szavakkal és tettekkel is. Ennek ellenére nem csak a férfin múlik a dolog. Sok nõ egyszerûen bedilizik és mindent felrúgva új kapcsolatba kezd. Ezért személyesen fõleg a nõi magazinokat hibáztatom, ahol bebeszélnek minden szart, hogy milyen az ideális férfi és a tökéletes kapcsolat. Valaki meg elhiszi, hogy hogy minden reggel rózsaszirmos ágyban fog ébredni és az álomférfi, aki mellesleg testfelépítésben veri a görög isteneket tálcán hozza a reggelit. Mindez természetesen egy olyan éjszaka után mikor a nõnek sorozatban vagy ötször volt orgazmusa ami feltöltötte energiával és még a pattanásait is elmulasztotta. Mivel ez a való életben igen ritkán jön össze keresget. Ja és nõként ez a véleményem. Boldog házasságban élek és szeretem a férjemet akkor is ha reggel arra ébredek, hogy a ruhát megint a padlóra szórta le. :)

Becsülik, tisztelik, szeretik és mindezt kifejezik szavakkal és tettekkel is. Ennek ellenére nem csak a férfin múlik a dolog. Sok nõ egyszerûen bedilizik és mindent felrúgva új kapcsolatba kezd. Ezért személyesen fõleg a nõi magazinokat hibáztatom, ahol bebeszélnek minden szart, hogy milyen az ideális férfi és a tökéletes kapcsolat. Valaki meg elhiszi, hogy hogy minden reggel rózsaszirmos ágyban fog ébredni és az álomférfi, aki mellesleg testfelépítésben veri a görög isteneket tálcán hozza a reggelit. Mindez természetesen egy olyan éjszaka után mikor a nõnek sorozatban vagy ötször volt orgazmusa ami feltöltötte energiával és még a pattanásait is elmulasztotta. Mivel ez a való életben igen ritkán jön össze keresget. Ja és nõként ez a véleményem. Boldog házasságban élek és szeretem a férjemet akkor is ha reggel arra ébredek, hogy a ruhát megint a padlóra szórta le. :)
Nõi logika. Soha senkinek sem sikerült még megfejtenie ezt. :D
Viccparádé az összes emberi kapcsolat.
Szia! A lány érzésein. Nem feltétlen hibás bármelyik fél is. Ez azért nem ilyen egyszerû :) Persze vannak kizáró hibák, de nem feltétlen történik bármi :) Szóval mondhatjuk, hogy szerencse :)
A kérdező hozzászólása: Vannak pénzéhes nõk és vannak akik nem azok. Ezek szerint ehhez is szerencse kell, hogy olyat találjunk aki vonzó is és nem pénzéhes. 17:48, Akkor ezek szerint a szerencsén múlik, mert a vonzóságomon nem tudok változtatni? Na és mi van azokkal akik úgy néznek ki mint egy plázacica és mégsem pénzéhesek?
Hogy a kérdésedre válaszoljak: sajnos vagy magasra teszed a mércét, vagy nincs szerencséd. Ritka az, ha két egymáshoz illõ ember talál egymásra úgy, hogy az kölcsönös is. Én 25 múltam és egy embernél éreztem ezt, és mégsem jöttünk össze. De sok nagyon barátságos fiú akart velem járni, nos, én nem vonzódtam. ezen nem tudok változtatni. a szerelem, vonzódás vagy jön, vagy sem. És valamennyire vonzónak kell tartanod azt az embert is! Nos, itt nem a macsó külsõt értem, hanem valamilyen vonzalom szerû érzést, hogy pl. szívesen hozzábújnál, átölelnéd...stb. De ha ez nincs meg, hiába imádod a pasi belsõjét, akkor is csak jó barát, beszélgetõpartner marad! L.25
61%-os veled nem az a baja a nõknek, hogy csóró vagy, hanem az, ahogy megnyilvánulsz, meg amit gondolsz a nõkrõl. Gondolom, te kinézetre a plázákra buksz, mert csak azok, akik buknak a BMW-s pasikra, meg a buta lányok. Gondolom ezek a nõk jönnek be neked...hidd el, náluk esélyed nincs, de a normális lányokhoz még annyira sem....és nem a lóvé miatt! L.25
10.33 vagyok. Tudod, lehet hogy olyan barátaim vannak akik olyanok mint én, vagyis az embert értékelik és nem azt amije van. Itt vagyunk mi, már két éve együtt, és nem érdekelnek a négy csillagos szállodák stb. Az én iwiwemet nézheted, egy kirándulós kép van fenn, Visegrádon címmel:) (ami egy külön sztori, hogy hogy sikerült oda is eljutni) De ennek ellenére, simán el képzelem vele a jövõmet. Egyikünknek sincs autója, de még jogosítványunk sincs. Egyenlõre más dolgokat tartunk fontosnak. A családi körülményeink egyikünknek sem rosszak, de a szüleink nem pénzelnek minket mert annyira jól õk sem állnak. Ezt annyira nem is bánom, mert talán így mindketten jobban megbecsüljük azt amit megveszünk. Szerintem a 70% túlzás, van igazság abban amit mondasz, nem ezt firtatom. De max fele-fele lehet az arány. De azt se értem miért beszélsz így velem, miközben én pont a jó oldalon állok, amiben kételkedsz hogy létezik. Mégis úgy beszélsz velem, mintha azt írtam volna, hogy nem kezdek olyan pasival akinek nincs minimum egy autója. Pedig pont nem ezt írtam!
annak aki a péntest választ írta!: én egy kõgazdag gyerek mellett nem voltam egyáltalán boldog, megismertem a csóró festõ páromat egy aluljáróban, és már ott tudtam, hogy õ Õ...ennek már 5 éve, és leszarom hogy nem kapok mindennap valami anyagias dolgot, mindig fest rajzol valami szépet, szeret, szeretem, van amikor ennünk sincs mit, most a net az új 'csoda' de boldog vagyok mindazok nélkül, amiben részem volt a pénzes gyerek mellett...
11:18 tudod a férjemnek semmije nem volt mikor összeházasodtunk. A családjának se. Anyósom a mai napig önkormányzati lakásban lakik. Nem tudott elvinni rákot enni, csak egy cukrászdába sütiért. A mai fogalmak szerint még csak nem is jóképû. Amiért mégis bele szerettem azok pontosan a belsõ értékei. A kedvessége, a figyelmessége, ahogy velem beszélt stb... És persze a hite, az elképzelései a jövõrõl. Ne haragudj, de ahogy te itt írsz és vélekedsz a nõkrõl akkor se kellenél ha Adonisz lennél Ferrarival. (Nem mintha ez valaha is érdekelt volna) Szerintem add fel az elõítéleteidet és akkor több esélyed lesz normális nõt találni. Ha ilyen bunkó módon állsz hozzá, hogy minden nõ pénzért hajtó K... akkor ne csodálkozz. Nem mindig a másik a hibás.
10:33.Szóval gratulálok neked elég érdekes lehet a baráti köröd.Kicsit írigyellek is.Csak tudod a statisztikák mást mutatnak.Csak nézz már meg my-vipen iwiw-en pár lányt(elég sok van)párommal egyiõtomban párommal görögban stb.Na és akkor nézd meg a lányt és nézd meg a fiút.Szóval szerinted a mai kapcsolatok 70%- nem az anyagiakról szól?De ha te ezt valóbgan így látod akkor gratulálok és kívánom h maradj meg a magad rózsaszín kis világában.Tudod lakótársam 23/L(egyetemista)ugyan ezt mondjaugyanúgy lenézi a pénzre hajtós csajokat meg a lóvéjukkal kocsijukkal nõkhöz jutó nyálgépeket.De valahogy õ is mindíg csak olyan palikkal áll össze akik a plázába hordják 1500ft-ért kávézni.Meg 4 csillagos szállodába rákot vacsorázni.Ja igen elsõ randin 20ezres bulgari parfümöt kap vagy aranyláncot és szerinte ez a helyes.És hagy ne mondjam h milyen férfiakkal szokott összeállni.Nem nevezném õket jóképûnek.A mostaniról(hetente van neki 2-3)annyit tudok h mi a keresztneve meg h fûthetõ bõrülések vannak a kocsijában.De tegnap jöttek meg wellness hétvégérõl.Az én haverjaim is próbálkoztek nála akadt köztük nem 1 sokkal jobb képû jobb testalkatú src mint a paliai.Csak ugye no kocsi no pénz no 4csillagos szálloda.Aztán szerinted vette annyira is a fáradtságo h legalábbmegismerje õket?(mert ugye a nõk auzt mondják h a belsõ értékek)Dehogy vette inkább lelépett egy olyan sráccal akinek van 1 luxus bmw-je és akirõl az egész egyetem tudja h csak megkeféli aztán dobja a nõket.De volt drága vacdora volt kocsikázás.Így zéttette a lábát.Na kb ennyit a nõkrõl.
01.39 jól sejted jönnek a nõi válaszolok, de egy biztosan, én. Csak a saját baráti körömben ha körbe nézek egyetlen egy olyan csaj van akinek számít a pénz. Senki másnak nem. Köztük nekem sem, 21 éves vagyok és foglalkoztat a jövõm, ennyi erõvel szóba se kéne állnom a jelenlegi párommal aki örül ha a tandíját a hónap végén valahogy kifizeti (ami amúgy nem is olyan sok). Õ is 21 éves, két éve vagyunk együtt és nem mérvadó az anyagi helyzete. Mégis tökéletesen boldog vagyunk, hát nem jutunk el minden évben nyaralni meg ilyenek. De kit érdekel? A saját városkánkban is lehetünk pont olyan boldogok mint mondjuk a Balaton mellett. Úgy gondolom, aki nõ és pénzre hajt az sekélyes és lelki szegény õket csak sajnálni tudom, de téged is hogy ezt feltételezed, nem találkozhattál még igazi nõvel.
Vann benne szerencse is, megtalálni azt a nõt, és azt a hangot, igen. Szerelmesnek lenni, és ezt kifejezni. Nem mindenkinek megy ez olyan könnyen, de vannak "szerencsések", akik nyíltabbak ilyen téren.
Haver a kúlcsszó a 4 betû.Tudod a pénz.A nõk mielõtt belemennének 1 hosszú kapcsolatba azért elég rendesen felmérik a terepet h mi a szitu pénz terén.Akik nem tudják megtartani azok többségében mondom többségében nem megfelelõek anyagilag.Most persze majd jönnek a nõi kommentek h ez nem igaz õt a nõket egyáltalán nem érdekli a pénz bla bla bla.Elég ha kimész az utcára és megfigyeled h a sok nyálas gyíkarcú hülyegyerekek milyen nõkkel szaladgálnak.És mondjuk nézz meg pár jóvágásû srácot de olyat akinek se kocsi se milliók.És a kérdésedre meg is kaptad a választ.Remélem segített.
Azért ez felháborító h még így névetelenül is milyen álszentek a nõk.Én nem azt mondom h minden nõ csak a pénzre hajt.Mert ez nem igaz 10bõl 7 megy kimondottan a pénzre.De viszont ez bizonyított tény ha gazdag vagy akkor nincs az a nõ akit nem kaphatnál meg.A képlet 1szerû drága vacsorák drága ajándékok wellnes 7vége.És kb ennyi is.Az pedig h milyen vagy vele szart se ér.Csak nézzük már meg h a sok bunkó h beszél a nõjével h a haverjai eõtt alázza a párját.És a lány mégis velük marad mert ugye van pénz.Én 25/F vagyok.Albérletben lakom 2 "4 éves egyetemista lánnyal.Mikor múltkor megkérdeztem az egyiket h te figyu mát tudod van az a srác a egyetmenaki minden héten új barátnõt tart.Na ha neki nem lenne luxus mercije(típúst nem tudom mert nem értek hozzá)akkor szerinted szóba állna vele ennyi lány?Na most a dologhoz tartozik h a gyerek nagyon csúny(arcra)testalkatra meg katasztrófa.A lakótársam hangosan röhögött h hol vele dehogy is szegény csúnya és hozzátette h neki nem tetszik(ja meg persze nagyké bunkó is)Aztán 1 hét se elet bele és közölte a lány h este nem lesz itthon mert....na kivel megy Miskolc legelegánsabb éttermébe vacsorázni??????


A Samsung galaxy s3 és az s4 miben különböznek? Mit tud az S4 amit az s3 nem? Melyik ajánlottabb?

Legjobb válasz: Kicsit erõsebb hardware, és annyival tud többet, hogy kesztyûben is lehet nyomkodni a kijelzõt, és érzékeli az ujjadat közelrõl, mint a Note 2 a tollat.

Kicsit erõsebb hardware, és annyival tud többet, hogy kesztyûben is lehet nyomkodni a kijelzõt, és érzékeli az ujjadat közelrõl, mint a Note 2 a tollat.
Szebb, nagyobb kijelzö, 2x annyi RAM, erösebb proci, GPU, jobb kamera.

Mit tudnék az ellen tenni hogy ne legyen ragyás a bőröm?

évekig csúnya pattanásos volt a b?röm mire megtaláltuk a gyógyszert, ami segített eltüntetni ?ket. örültem nagyon a változásnak sokkal nyitottabb lettem de a hegek és a foltok még mindig megmaradtak és ez miatt nem érzem szépnek magam még mindig.

Legjobb válasz: Sok kozmetikai és szépészeti kezelés van már ami javít rajta. Kozmetikus finomabb módszerrel (és olcsobb) a plasztikai sebész komolyabb gépekkel, módszerekkel tud segíteni. Te magadnak otthon nem tudsz mit csinálni vele. Mindenképp szakszerû kezelés kell.

Sok kozmetikai és szépészeti kezelés van már ami javít rajta. Kozmetikus finomabb módszerrel (és olcsobb) a plasztikai sebész komolyabb gépekkel, módszerekkel tud segíteni. Te magadnak otthon nem tudsz mit csinálni vele. Mindenképp szakszerû kezelés kell.
Velem is ugyanez volt. Nekem a bõrgyógyász a mikrodermabráziót (bõrcsiszolás) ajánlotta. 6 alkalommal voltam, és szépen eltüntette a hegeket. Persze nem lett tökéletes a bõröm, ahhoz túl mélyek voltak a hegek, de nagyon sokat javított rajta. Én ezt mindenképpen ajánlom.
A kozmetikai szalonban kérhetsz bõrcsiszolást.Szép, sima lesz.
Igen az jó ötlet és nincs is olyan horror árban mint a többi kezelés. Még jó lehet a derma roller is rá.
hány éves vagy?

Akinek ez a kedvenc idézete, az mit tud az életről, a házasságról?

"Két szem összevillanásában néha nagyobb titok rejlik,mint húsz év házasság történetében."

Legjobb válasz: Szerintem a kedvenc idézet és hogy mit tud az életrõl semmiféle összefüggés sincs! :) Nekem pl. ez a kedvenc idézetem: Mosolyogj mindig, hadd higgye a többi ember, hogy csak neki van sz.r napja! - jó kedvre derít, és talán van benne némi igazság is!

Szerintem a kedvenc idézet és hogy mit tud az életrõl semmiféle összefüggés sincs! :) Nekem pl. ez a kedvenc idézetem: Mosolyogj mindig, hadd higgye a többi ember, hogy csak neki van sz.r napja! - jó kedvre derít, és talán van benne némi igazság is!
Nekem nem ez a kedvenc idézetem, de értem, azaz érteni vélem. Két szem összevillanása NÉHA nagyobb titok, és itt a néhán van a hangsúly, tehát nem mindig, szóval ez lehet egy páratlan és váratlan ajándék, csoda, míg egy húsz éves házasság NÉHA dögunalom. És akkor nincs is mit csodálkoznunk az egész mondáson.
Szerintem ez az idézet az elsõ pillantásra örök szerelmet akarja leírni... Nekem nem tetszik.
Utolsó leírta a tutit!

Ki mit tud az ACN cégről?

Egyik ismerősöm megkeresett vele h letudná csökkenteni ezen keresztül a telefon és az internet havi díjamat.Nemtuom megbízható-e megéri nincsen semmi hátuütője a jövőben...Aki tud róla vmit irjon köszönöm!

Legjobb válasz: ACN mint költségcsökkentõ? :) Ha telefonfüggetlen neted van (pl. LAN vagy kábeltévé), akkor egyszerûen "fizess elõ" Voipra, pl. www.ephone.hu, ekkor lesz egy földrajzi hívószámod (havi 99 Ft). Emellett fizess elõ egy normális voip szolgáltatóra, pl. Rynga.com 120 napra 10 EUR (vagyis havi átlagban 750 Ft), ami lebeszélhetõ, és teljesen ingyenes vezetékes hívások, 10 Ft-os mobilhívások (az egyenleged erejéig). Egy egyszerû kütyü kell hozz, egy voip adaptert (pl. Pap2T tud 2 vonalat kezelni, de számos ilyen van, ennek a költsége kb. egyszer 10.000 Ft). A vezetékes telefonod havi 3-4e Ft, csak elõfizetési díjban, tehát a 3. hónaptól már a havidíj spórolásából megvan a beruházásod költsége. Ennyit az ACN-rõl...

ACN mint költségcsökkentõ? :) Ha telefonfüggetlen neted van (pl. LAN vagy kábeltévé), akkor egyszerûen "fizess elõ" Voipra, pl. http://www.ephone.hu, ekkor lesz egy földrajzi hívószámod (havi 99 Ft). Emellett fizess elõ egy normális voip szolgáltatóra, pl. Rynga.com 120 napra 10 EUR (vagyis havi átlagban 750 Ft), ami lebeszélhetõ, és teljesen ingyenes vezetékes hívások, 10 Ft-os mobilhívások (az egyenleged erejéig). Egy egyszerû kütyü kell hozz, egy voip adaptert (pl. Pap2T tud 2 vonalat kezelni, de számos ilyen van, ennek a költsége kb. egyszer 10.000 Ft). A vezetékes telefonod havi 3-4e Ft, csak elõfizetési díjban, tehát a 3. hónaptól már a havidíj spórolásából megvan a beruházásod költsége. Ennyit az ACN-rõl...
hûséget kell vállalni, ha felmondod, 6ezred bánja. Ha késel egy minimálisat a csekk feladással (mondjuk késve érkezik az), hopp, egy ezres megint ugrott...
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit egyszerûbben leírnád mert ebbõl nemsokat értek! köszi
Nem hiszem, hogy az ismerõsöd csak ennyit mondott. Annyit tudok róla, hogy egy viszonylag új MLM cég. Olyat kérdezz, aki foglalkozik vele. Kérd meg, hogy precízen magyarázza el, mibõl teremtik elõ azt a pénzt, ami a te díjaidat csökkenti. Éedemes alaposan átgondolni a dolgot, és miután megértettec pozitívan vagy negatívan dönteni.
Én egy valódi költségcsökkentést írtam le, mindenféle MLM-be szervezõdés nélkül. :) Ha meg akarod érteni, nézz utána a voipnak, vagy kérdezz bátran. A lényeg, havi kb. 1000 Ft-os költségért sokkal jobb feltételekkel tudsz telefonálni, mint a jelenlegi vezetékes szolgáltatódnál, ahol csak az alapdíj 3-4000 Ft :) [És én nem vagyok "ügynök", nálam nem lehet "szerzõdni", írtam két honlapcímet, az ephone.hu és a rynga.com címeket, ott kell "érdeklõdni"]
"A cég korrekt, nem kamucég" Persze, Invitel területen "invitelnek" hirdeti magát, meg, hogy ha nem írja alá, megszûnik a szolgáltatás... Ez azért messze áll a tisztességes üzleti magatartástól... Én ismét csak azt tudom mondani, hogy minek szerzõdni olyanra pénzért, amit valaki más nem hûségszerzõdéssel, ingyen vagy olcsóbban is biztosít?

Ki mit tud az új Brigi nevű "legális" drogról? Ha valaki tud írjon.

Legjobb válasz: a brigi-bogyó nevû kábítószer a mepherdone szer "utódja". Megjelenése kis kék színû golyócska.Általában üdítõitalba szokták tenni mert ott feloldódik , vagy kapszulába rakva, ritkábban szippantással használják.Ez a szer Mephedrone és Metilon keveréke. Hatása erõsebb és hosszantartóbb mint a Mephedrone ezért jóval hamarabb túladagolható szer.Tulajdonságai a mephedronehoz hasonlóak.... Sztem erre gondolsz..(:

a brigi-bogyó nevû kábítószer a mepherdone szer "utódja". Megjelenése kis kék színû golyócska.Általában üdítõitalba szokták tenni mert ott feloldódik , vagy kapszulába rakva, ritkábban szippantással használják.Ez a szer Mephedrone és Metilon keveréke. Hatása erõsebb és hosszantartóbb mint a Mephedrone ezért jóval hamarabb túladagolható szer.Tulajdonságai a mephedronehoz hasonlóak.... Sztem erre gondolsz..(:
egyébként ezzel saját tapasztalat nincs..arról nemtudok mit mondani :D
mi a kérdés?
1 év szokott lenni az alap gyári garancia, melyet le is tudsz ellenõrizni az apple oldalán. Ha a készüléked meghibásodik rendeltetésszerû használat mellett , a készüléket bevizsgálják, majd javítják vagy cserélik. A garancia az aktiválás után indul el.
A kérdező hozzászólása: 1. Kommentelõ az a baj, hogy "szar" a telefonon nem mûködik tökéletesen 2. köszi :) ;) ! Ilyen esetben létezik az, hogy adnak egy új készüléket ingyen??? :O
A kérdező hozzászólása: Rendeltetésszerûen használtam eddig is / használom/ és fogom is ;)
A kérdező hozzászólása: Ja és az egyik legfontosabb + melyik Apple boltba menjek? :)
Tök mindegy, hogyha apple gyári gari van hozzá. istyle, icentre meg van külön szervíz is úgy tudom. almárium
Almáriumban nem kérnek semmi plusz papírt. Szerintem vidd oda. Váci úton van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!